Türkiyede seksin abzurt bir sekilde günah olarak görülmesini ve bu denli yasaklanması hakkında ne düşünüyorsunuz? Bence eskiden daha fazla insan garipsiyordu şimdi biraz daha esnedik gibi gibi ama hala rahat değiliz bunlarda sapkınlığın artmasını doğuruyor.
Cevabın nedir?
+1 yılgünah günah. yeni nesil Allah korkusundan yoksun yetişiyor. 2000 den öncesine kadar babanın yanında ayağına uzatarak oturmıyordun. şimdikiler ana babaya danışmadan sevgili buluyorlar. sokakta sevişiyorlar.. zinayı normal görüyorlar. kıyamet alametleri gerçekleşiyor. eskiden seksin lafı dahi edilmezdi. utanma duygusu vardı. ayıp denen bir şey vardı. Allah dinde insana insanlıktan çıkmaması için sınır koymuş. bu sınırları hiçe sayarsan insanlıktan çıkarsın. avrupa medeni orada herşey özgür diye sen de her istediğini yaparsan utanma duygunu kaybedersin. Gerçek anlamda müslüman kişi Allah 'yasak' dediyse o yasak olan şeyi yapmaz. şimdi gençlerde utanma yok. başımıza taş yağacak.
02 Yorumla
Soran+1 yılVaazin için sagol
- +1 yıl
ne bekliyordun. ?
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 7,7b cevap paylaştı.
+1 yılyasak mı var nerde var? harun abi?
013 Yorumla
Soran+1 yılBizim bu kesimde seks derken zina.
- +1 yıl
kimseyi yasaklayan yok isteyen yapıyo kimseninde inancları için yapmaması seni ilgilendirirmi istemeyen yapmaz istiyon erkek bulup yapabilirsin sana karışan yok kızlarını kız kardeşlerinide teşvik edersin yapsınlar diye batının ilmini değil seks anlayısını benimsemek sacmalık
kız oldugunda şüpheliyim
Soran+1 yılBence esneyin rahatlayın biraz
- +1 yıl
iyi gel ver bana o zaman oldumu?
Soran+1 yılOldu
- +1 yıl
esneyen sensin yaa
türkiyede kızlar duygusal ister erkekler işimi halledieyim başkasının tadına bakayım der ve kimseye inanclarından ötürü baskı kuramazsın
Soran+1 yılNe alaka
- +1 yıl
hangisi ne alaka?
Soran+1 yıl😛😛 özele gel
- +1 yıl
peki :D
- +1 yıl
gel bari bakam
Soran+1 yılBak hemen geliyosun
- +1 yıl
gizlilere yazamıyorummmmm
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzeltiyorum zina günah ve türk milletinin böyle davranması bence çok iyi sapkınların böyle olma sebebi bu değil ihtiyaçları olsa kerhaneye gider işlerini hallederler istersen tecavüzüde buna bağla tam olsun Bu ülkede sapkınlığın olması Avrupaya özenmekten geldi zaten dar düşünceli olma at gözlüğünü çıkart
12 Yorumla
Soran+1 yılHg kezo
Cevap sahibi+1 yılBöyle olmak kezoluksa gurur duyarım
+1 yılTürk'ler seksi doğal bulup orada burada saçma sapan şeyler yapmasalardı herşey daha kolay olabilirdi. Yazık olmuş, ne diyeyim.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
43Cevap
"İnsanoğlu nerede bir güzelliği, bir ideali, bir değeri mutlaklaştırırsa, hemen orada o değerin tam tersinin de doğmasına sebep olur. vatanın kutsallaştırıldığı yerde vatan hainleri, "tamamen özgürsünüz" denildiği anda zorbalığın ve vahşetin en kötüsü, "herşeyimle sana güveniyorum" denildiği anda da sırttan bıçaklamalar gelir."
demiş Emre Yılmaz!!11 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler
Çok haklı bir konuya barnak bastınız. evet daha önceleri insanlar kendilerini ifade edemiyorlardı hele hele hiç edemiyorlardı. zorla genç yaşlarında evlendirilip köle gibi kullanılıyorlardı. artık insanlar farklılaştı ve esneme oldu, yinede köşe bucak gizli saklı şeyler yaşanabiliyor oda olur, daha çok olmasını istiyoruz. din bizim ülkemizde çok büyük bir yer kaplıyor. acilen bu gudubet dinden kurtulmamız gerek. inanmak isteyen yine inansın, ama inanmayanlara saygı duymak mecburidir. kendilerine saygıyı istiyorlar madem, inanmayanada saygı duyacaklar arkadaş başka yolu yok bunun. destekliyoruz. insanlar artık kendilerini bulmalılar, özgürleşmemiler, istediklerni yapabilmemiler, din denen bu saçmalıktan öteye gidip avrupa gibi özgür bir yer olmalıyız. zaten ülkemizde ki lanet bitmedi gitti. tayyibin koyunları, tayyibin suriyelileri, tayyibin bombacıları, bir sürü turistten etti, bir sürü zarar ziyan çıktı ülkenin adı terörist yuvası gibi lanse edidl. çok şikyetçi bu millet.
01 Yorumla
Soran+1 yılBence yanlış müslümanlık türkiyeyi bu hale soktu
Harika bir aşk yaşıyosun neler paylaşıyosun doğal olarak sevişmek istiyosun ve hoooppp yasak...
bir kız karşına geçip matahmış gibi zarını koruduğunu söyleyebiliyo.
Bu kafalar bana pek normal gelmiyor.
Ama tabii evliliği vaad olarak kullanıp kızları kandıran karaktersizleride anlamıyorum10 YorumlaYasaklar günahları doğurur. Ahlak kavramı yasaklarla benliğe yerleşmemeli. Kişi doğruyu yanlışı dinden değil ailesinden öğrenmeli. Cinsellik ihtiyaçtır daha fazlası değil. Son olarak sana birşey sormak istiyorum ortaya sayın gizli soran
13 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Dusuncem. sadece cinsellik degil fakat cinsellik iliskiyi guclendiren birsey hayatim da herseyimi paylascam her anlamda mutlu olabilcem birini bulmak zormu bu kadar yani. fcuk boddy olur. Yani guvenilir eli yuzu duzgun biri sadece su egonuzuda bir kaldirin. Mutlu olmak isteyip bekleyen sacma jnsanlardan olmayin. Mutluluk bir adimla baslar.
00 Yorumla
+1 yılBu resmen toplumsal hirniki yuzluluk diger dinsel hic bir seyi sallamayan insanimiz is seskse gelince haci hoca kesiliyor basimiza maalesef
12 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın.
- +1 yıl
Eger dinle alakali olsaydi erkek cinselligine de ayni tepkiler verilirdi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılİnancı gereği günah görmesi normaldir.. Ama yaşanmıyor mu? Yaşayamıyormusun? Başkası seni ilgilendirmesin.. Onların tercihidir..
12 Yorumla
Soran+1 yılYaşasan nerdeyse günah kölesi yapıp taşlıcaklar
- +1 yıl
Sen onlara aldırma... Kendi yediği haltlar ortaya çıkana kadsr namus abidesi kesilirler.. Sana tü kaka der öte yandan sevgilisiyle sürtüşürler..
+1 yılİnsanlar sevişmenin ayıp bir şey olduklarını dusunuyorlar. Ama bir şeyi unutuyorlar ki onlar bile sevişmekten meydana gelen varlıklar. Sevişmekte, nefes almak gibi bir ihtiyaçtır fakat insanların gözunde sevişmek bir suç haline gelmiş. Onlar yol ortasında sevişir, öpusur hatta daha ileri gidebilirler. Fakat onlar dışında başka biri yapınca suç haline gelir. Kısacası insanlar uzanamadığı ciğere mındar diyor.
00 Yorumla
+1 yılYahi bizde seks sernest olsa bile tecavizcu zihniyeti var hala. Yasaklamakla olmaz bu isler daha da artar
20 Yorumla
+1 yılSeks günah olarak görülmüyor. Evlilik dışı seks günah olarak görülüyor, ki günah.
111 Yorumla- +1 yıl
Gunah da insanlar diger gunahlari sallamazken is sekse gelince haci hoca herkes.. hunun dinle alakai yok bencillik ve egoyla alakali
- +1 yıl
böyle erkeklere söyleyin kız kardeşilerini seks yapmaya teşvik etsin kıyamet koparırlar
- +1 yıl
@scorpion026 sen de izin ver bende seve seve veririm merak etme.. kendime yapilmasini istemedigim seyi baskasina yapmam yaptigim seyide baskasina da izin veririm.. m
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 tamam işte kız kardeşin varsa ona bir erkek bul seks yapsın
- +1 yıl
@scorpion026 ben de seninkiyle yapabileceksem sorun yok
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 nasılda kıvırmaya başladın ben savunmuyorumki bacımı yaptırayım savunan sensin bana değil başka bir erkek bul senin gibi hatta grup yapın varsa ailendeki bütün kızları topla işte savunuyosun ya
- +1 yıl
@scorpion026 iste senin gibi adiler yuzunden toplum bu halde ben her hatuna atlayayim. ama benden olana kimse dikunmasin... valla sen kicini da yirtssn gunumuzde kizlar da yapiyor senin kizin da yapacak benimkisi de kabulmet artik bunu.
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 ben her hatuna atlamıyorum senin gibi sitede fake kızlara bile asılcak kadar düştüğünü izliyorum ben gereken bilgiyi veririm sen direk kızını erkeklerin kucagına at
Soran+1 yıl@scorpion026 özele gelsen diyorum tartışmayı bırakıp
- +1 yıl
@scorpion026 uzatmaya gerek yok ben halimden memnunum iyi geceler
- +1 yıl
@REDHOTLİNE07-4 haha benim fake diye engellediğim googleda resmi olan kızlara devam yokluk cok kötü ii geceler :D
Türkiye ile alakası yok konunun. İnancı gereği Tüm dünyada absürüt bir durum.. YOksa kimse eşi ile yaşayanı kısıtlamıyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,6b cevap paylaştı. sen ateistsin sanırım. bu nedenle anlatmak boşuna. her hangi bir dine mensup olsan anlatırdım ama sana anlatmak imkansız.
00 Yorumlasıkıntılı durum toplumsal baskılar cevresel etkenler aıle gelenek goreneklerı ohooo cok uzun ıs bence vazgec yapma :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni ilgilendirmez !
Evleneceğim kadın geçmişte bir başka erkeğin elini dahi tutmayacak !
İnançsız birisi olsaydım gene aynı düşünürdüm bunun din ve kültürle işi yok. Herkes dengini alsın.04 Yorumla
Soran+1 yılBüyük konusmamak gerekir
Cevap sahibi+1 yılYerine getiremeyeceğim şeyler üzerine konuşmam.
Buna uymayan bir kadınla evlenmem imkansızın da ötesinde.
Soran+1 yılburcun ne? Biraz yersız oldu ama
Cevap sahibi+1 yılyay.
burçlara inanmam her insanın kriteri farklıdır.
+1 yılANNENİ YATAK ODASİNDA TANIMADİGİN ADAM İLE BASMAK NASİL HOSUNA GİTMEZ İSE EVLENMEDEN ya da ABLANİ EVLENMEDEN BİR ADAMLA ZİKİSİRKEN GÖRMEK İSTEMEZSSEN o yüzden olmaz
sen git ver hepsine rahatlat öyle düşünüyorsan milleti katma00 Yorumla
+1 yılİnsanlar istediği zaman seks yapamazsa o ülke gelişmez.
00 YorumlaBunun ülke ile ne alakası var dinde zina en büyük günahlardan birisi evlilik dışı cinsel ilişkiye karşıyım.
00 Yorumlafransız bır sosyolog der kı bır ulkede en cok ne yoksa en cok o konusulur, bızde de dın, sıyaset ve seks en cok konusulan konulardır
00 Yorumlamusluman bır ortamda seks hep abzurt olacak degısmesını beklemeyın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılAlakası yok. Evlenmeden yapmamak için uğraşıyoruz. Yozlaşıyor toplum haliyle.
00 Yorumla Rahatlıyoruz ama eskiye gore abazalar çoğalıyo ilginç
01 Yorumla
Soran+1 yılHmm😜
Gizli Üye(36-45)+1 yılArttı artık her yer yiyişen dolu park bahçe sinema utanmasalar yolda yapacaklar ahlaksızlık ülkesiyiz
01 Yorumla
Soran+1 yılOna bende karşıyım
Bilinç altimiza işlemiş kolayca atamayiz zaman lazım.. seks bir ihtiyaç ama doğru şekilde olmali
00 YorumlaBu kadar genişlemek kötü oldu kim kiminle belli değil
04 Yorumla
Soran+1 yılİşte bunlar yasakların sonucu onu demeye calısıyorum
Soran+1 yılDini kendinize saklayın
+1 yılBence de çok abzurt bir durum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÜlkenin sapkın olması seks olayı değil. Özürlü yetiştirilen nesil
02 Yorumla
Soran+1 yılama bir cogu sokacak delik bulamadığı için sapıklık yapıyorlar
Cevap sahibi+1 yılEvden hanzo olarak yetiştiriliyor. Kendi suçları değil. Aileden ahlak öğretilse böyle olmaz
Gizli Üye(30-35)+1 yılInsanlarin bu konuda ozgur olmasi daha uygun
14 Yorumla- +1 yıl
Anneni yakalasan evli olmadıgı adam ile seks yaparken hosuna gider miydi özgürlük bu mu :D
Soran+1 yıl@Bademli-Magnum niye sürekli anadan bacıdan vuruyosunuz
- +1 yıl
annene yaplmasisini istemedini başkasina yapma diye ablan ile bir erkegi senin yataginda evlenmeden seks yaparken yakalamak nasil istemiyorsan özgürlük değilse bu konu özgür degildir Ahlak edep nerde EDEP YAHU EDEP !
Cevap sahibi+1 yıl@Bademli-Magnum Laflarına Dikkat et S. kerim belani Ya. rrak beyinli, Senin özgürlükten Kastın An. anin Kucaktan Kucağa gezmesi herhalde. Bekar insanlarin ne halt yediģi kimseyi ilgilendirmez Araya girmek isteyen varsa Sen merakli gibisin :D G. tunuze birer yar. rak düser.. Kendi zihniyetini ortaya koyuyorsun Bu yorumdan da cehennem ol. Edebi senden öğrenecek deģil bu millet.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMillet dini ile hormonlarının arasında sıkışıp kalıyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbence seks serbest olmalı tecavuzler olmamalı ısteyen ıstedıgyle yapmalı
02 Yorumla
Soran+1 yılKurana bağlı bir milletiz olmaz öyle şey
Cevap sahibi+1 yılblyrmm olmaz tabıkıde ama ıcımden gecenler sadece rusyada vede bazı ulkelerde serbst bılıyor musu?
+1 yılgit gide bu konuda genişlediğimiz doğrudur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 569 cevap paylaştı. Kezbanlığı doğuruyor ne sapkınlığı?
020 Yorumla
Soran+1 yılO da doğru
Soran+1 yılHahahahahhahahaha
Soran+1 yılOho özele Özele attım bir tane 😂
Soran+1 yılOo istanbuldayım
Soran+1 yılAvrupa yakası😜
Soran+1 yılUzagım ordan biraz
Soran+1 yıl😜😜😜 çapkın
Soran+1 yılHadi hadiiiii ☺️☺️☺️
Soran+1 yılNasıl geldem
Soran+1 yılİşte ona
+1 yılAbsürt şekilde okuyorum sorunu.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHala rahat degiliz, hatta hic rahat degiliz.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni sıksem sapık olmayacağım öyle mi?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 352 cevap paylaştı. Yaxılarak konuşulabilecek bir konu değilki bu
00 Yorumla
+1 yılEvet çok rahat değiliz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Seksin bu kadar artmasi zaten sapkinligin sonucu
00 YorumlaSizde zina yapmayin
02 Yorumla
Soran+1 yılSizde? Nasıl bir dar kafa? Bunu söylediğim için zina yapmış günahkar mı oluyor?
Cinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Hatali
00 Yorumlaevt.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılaynen
00 Yorumla
+1 yılSacma
00 Yorumla
+1 yılhaklısın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAferin sanaaa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİsteklimisin
00 Yorumla
Devamını Gör(30)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında