Ben hiçbir kızla cinsel ilişkiye giremedim bana kalırsa biraz zor. Yapabilenlere sözüm yok.
Para karşılığı sekse mi yönelsem?
Para karşılığı sekse mi yönelsem?
Birseyi kovalarsan kacar. Ben grafikerdim biraktim taksiye cikiyorum ve evlenmeden de cinsellik yasama taraftari degilim 22 yasindayim hic birseyde yasamadim sana yemin ederim ki ayda 3-4 tane rahat rahat acik acik gel beni s. k diyen denk geliyor. Dokunan oluyor gel eve gidelim diyen oluyor evin kapiso a ilmiyor gelirmisin yukari kapiyi acarmisin diyeni denk geldi ben merdivenden duserim beni evimin yatak odasina kadar getirir misin diyen oldu yani ne kadar kacarsan o kadar seni buluyor
Bir kısmı tuzak da olabilir hırlısı var hırsızı var dikkat et :)
Fistik gibi 20 yasinda hatunlar :D direk arabanin icinde teklif eden var eve cikmasak da olur diyen var :D
Hangi şehir la orası İstanbul mu:D
Aynen İstanbul seks yapmak istiyorsan taksiye cik :D ama gece dusuyor genelde ben indiriyorumda :) Yemin ediom direk bindi bitanesi 21-22 yasinda dar beyaz ince pantolon giymisti oturdu nereye dedim uzun cayir dedi gidioduk direk kafayi araya soktu ya birsey sorcam dedi buyrun dedim SENIN KI KALIN MI dedi dedim kalin bir saniye vcikarim dedim torpidoyu actim kalin sarj aletini uzattim bas konus sarj cihazidir kalinlar bizde. Uzattim o oyle baka kaldi sen yanlis anladin dedi ben one gelim buyur gel dedim geldi. bu ana kadar jeton dusmedi taa ki bana dokuncaya kadar :D gerisini anlatmim
Bu olayda oglen 3 gibi oldu :D
O kadar insanla tanışıyorsun denk gelebilir. Bende şans yok aga :D
Gunde 100 kisi tasiyorsun 50 si hatun olsa 3 u de yollu olmasi normal :D
derdin sekse ver parayı gör işini o kadar dert çekilirmi seks için :))
zaten para karşılığında yapın yapçaksanız. bakire ve temiz kalmak isteyen kızların kanına girmeyinde azcık evlencek kız kalsın. sonra evlenirkende şikayet ediyonuz bakire kız kalmadı diye
Bir kız var flört edebilirim ama cinsellik adına hiçbir şey istemiyor elletmez bile eminim. Zaten güzel de değilim değmez flört etmeye :/ Kötü düşüncelerim var ama ne yapayım ben cinsellik istiyorum.
Kız güzel değil, değiilim yazmışsım:D
Cevap
4Cevap
Türkiye' de seks yapmak zor tabii ki. Para karşılığı seksten zevk alamazsın.
hiç değilse bir deneyim olur.
Zaten en kolay yer türkiye de yapılıyor. Ama yapmasan daha iyi Müslümansan tabii.
Sevgili olmak bile zor
Sevgili biraz daha kolay olabilir ama onu da beceremiyorum :)
yapma boşver. evlenince yaparsın
Evlenmeye çok var daha.
Sizin gibi bir es bulmam sart :) bu is icin benim gibi evlenmeyi bekleyen bir hatun olmali kesinlikle :)
umarım bulursun :) @designer5561
Evet para karşılığın da çaktır ver..
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar