Erkek arkadaşım zayıf 57 kilo. Seks sırasında hiç bir haz alamıyorum. Çünkü şişman fantazim var üstüme çıktığı an eze eze becerilmek istiyorum. Bana sert davransın aşşağılasın istiyorum ama nafile benim aksime bütün cinsel birleşmelerimiz mum kırmızı gül eşliğinde gerçekleşiyor bir kaç defa söyledim ama yapamam elimde değil diyor beni bağla diyorum birazcık şiddet küfür diyorum yapamam seni seviyorum kendime yakıştıramam diyor kafamı duvara vurasım geliyor ben bu çocuğu nasıl değiştireyim?
Cevabın nedir?
Tam aradığım ama bir türlü bulamadığım tip varya 😊 Rahat 6 saat pestilin çıkana kadar ezilirdin 😊 85 kiloyum bende 1.80 boy 😊 Ama senden şu Ankara'da bir tanede bana denk gelse keşke 😊
13 Yorumla
Soran+1 yılYok etrafımdakiler hep mıy mıy tipler
En İyi Cevaplar
Ahaha cocuk yatak fantazisini gerceğe indirgiyo sanki kufur etse ana sulale edecek ona de ki yatak ayri gercek hayat ayri
12 Yorumla
Soran+1 yılDedim ama anlamıyor ki üzülürüm ben sana nasıl kiyarim deyip duruyor
Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. 57 mi kizz 57 kilo erkek mi olur? bir kontrol et disi sinek olmasin? 😂😂😂
21 Yorumla
Soran+1 yılHiç sorma 57 kilo çocuk kendimi kötü hissetmeme sebep oluyor Vallaha
Kilolu erkeklerle seks yapmak iyidir.
32 Yorumla
Soran+1 yılBeni anlayan biri 😍
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
79Cevap
bunun tek sebebi senin boşalamaman. masturbasyon yapıyorsun ancak g noktalarını tam bilmediğinden sadece sulanıyorsun ve tam doyma hissini yaşamamıyorsun o yüzden aşırı isteklisin.. sende cok ıslanma oluyor bosalma olmuyodur kesin. onun için her an aklına gelebiilr. gel sana g noktalarını ve püff noktalarını anlatayım kurtul bundan istediğin zaman boşal.. bunlar cok ince bilgiler. gel dediklerimi yap 20dkde sorunun halolsun
10 Yorumla
+1 yılcocugu degistiremezsin sanmiyorum adamin ruhu nazik herseyi degisse nasil kilo alacak hormonlami besleyecen :)
14 Yorumla
Soran+1 yılAynen ruhu nazik. Dediklerimi yapmıyor çok üzülüyorum
- +1 yıl
maalesef dediklerini yapacak yeni bir sevgili lazim sana ;)
Soran+1 yılYeni sevgili istemiyorum çünkü gerçekten bir şeyler hissettiğim birisi
- +1 yıl
o zaman yapacak bisi yok :) olanla mutlu olacan adam birden kilo alacak degil ee kibarmista
+1 yılkilolu partner olarak aynı kafadayız senle bende kilolu severım ama senınkı azcık sadızme kacıyor be gulum
15 Yorumla
Soran+1 yılAma ne yapayım zevk alıyorum
- +1 yıl
o zaman sorun yok. artnerin ile konus benım zevk almamı ıstıyorsan öyle yap de anlayıs gözterir
Soran+1 yılGöstermiyor göstermiyor sürekli söylüyorum ama adam bana mumlar güller eşliğinde ortam hazırlıyor nazik nazik davranıyor
- +1 yıl
tehdit et ozaman arkadaşım bak senı sevıyorum de sen yapmazsan yapan bırını bulurum sen üzülürsün sde. o zaman ske ske yapar
Soran+1 yılBakalım artık
+1 yılSana bir tane kamyoncu yok yok tırcı lazım
Hemde en kıllısından ve en argosundan Seni kamyonun yedek benzin deposunun içinde evire çevire d. malta malta. küfürler savura savuraaa. Anla artık.22 Yorumla
Soran+1 yılÖyle değil ki ama :( kimse beni anlamıyor
- +1 yıl
Anlıyorum da onu yapacak erkeğe denk gelmen lazım.
Onu yaptıracak kadında azdır. Seninkisi yetersiz. Fantazik yönünden biraz cahil yani. Altındayken o egemenliğini hissettiremiyor. Sert haşin ve sadist olamıyor.
Gizli Üye(30-35)+1 yılhiç kilolu biriyle birlikte oldun mu peki? Yani bu fantazin meraktan mı kaynaklı yoksa memnuniyetten mi?
12 Yorumla
Soran+1 yılOldum geçmişten gelen bir şey sanırım. Kiloluydu ve cok zevk almıştım daha çok güven duygusunu hissetmiştim
Cevap sahibi+1 yılaslında şöyle bir durum var kilolu olan kişinin penis boyu daha kısa olur ve perfomansı daha düşük olur. Zayıf olan kişinin şişmana göre nefes alış verişleri daha düzenli olduğu için ve penis boyu uzun olduğu için daha fazla zevk vermesi gerekir. nasıl oluyor anlamadım şimdi :D
+1 yılBenimde en sevdiğim şey domaltıp üstüne çıkınca kendimi kaybediyorum saçlarını elime dolayıp sert yapıyorum her seferinde nefesini kesiyorum ayağa kaldırıp duvara yaslayıp canını yakarak giriyorum
10 YorumlaBen anlamiom ki arayan bulamiyor bulan begenmiyor. Etrafta o kadar hayvan hibi sevismek isteyen var bunu isteyen kadina sinek gibi adamlar geliyor tersini isteyene recep ivedik tarzi adamlar geliyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk gayet normal, tuhaf olan sen ve senin gibiler.
22 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin fantazisine kimse karışamaz😂
- +1 yıl
Orası öyle de sen çocuğa fantezi enjekte etmeye çalışıyosun 🤔
Gizli Üye(36-45)+1 yılSeks yapmak bir sanattır herkes sanatçı olamazseks hakkında konuşmaktan paylaşmaktan çekinmeyin.. seks sadece cinsel organların birleşmesi değildir aynı zamanda dillerin dudakların ellerin tende dansıdır.. orgazm sadece cinsel organdan gelen sıvı demek değildir orgazm vücudunuzun her noktasında tüm bedeninizdeki ve ruhunuzdaki mutluluktur.. ve gerçek orgazm o mutluluğun içinizde uzun dakikalar boyunca dalga dalga dolaştığını hissetmektir..
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl80 kiloyum :)
Cevap sahibi+1 yılSenin ellerini baglayip :)
+1 yıl5 saat durmadan birini ezdim içinde peşimi bırakmıyo 78 kiloyum
15 Yorumla
Soran+1 yılNe güzel...
- +1 yıl
Ankaradaysan buyur 5 saat durmadan hiç dayanabilirsen
Soran+1 yılTam tipimsin ama iste Sevgilimi aldatmak söz konusu bile olamaz
- +1 yıl
Ben beklerim ciddiyim 1 yıldır yapmıyorum wmin ol 5 saat dayabileceksen isyedigin zaman beklerim seni ucurmazsam git polise bana tecavüz etti de o günden sonra peşimi. Bırakmazsın
- +1 yıl
Bekliyorum. Ben
+1 yılönemli olan şişman olması değil inledikçe anırtıncaya kadar vuracak birisi lazım sana. örneğin ben :) sert seviyorsun sanırım
13 Yorumla
Soran+1 yılSert seviyorum hatta çok seviyorum aşşağılanmak istiyorum ama işte. ..
Soran+1 yılBuradan sor
- +1 yıl
soracak olsam sorardım. sen bilirsin sorun değil
+1 yılNe O Oyle Nazik Nazik Nereye Kadar. Şöyle Sarsa Sarsa Olucak. Çatır Çatır.
12 Yorumla
Soran+1 yılHa aynen
- +1 yıl
Yapacak Birşey Yok Tabi Mutluysanız Ara Yolu Bulacaksınız.
sen fena agınsın ya çocuk napsın hakketen ama sana acımadan yapmak lazım hakketen
14 Yorumla
Soran+1 yılHerkesin fantazisi ayrı kardeşim ben fena değilim o beni anlamıyor
Soran+1 yılEvet öyle istiyorum
Şişmanlar sert davranmaz o kişiye göre değişir yani şişman lar Poncik olur sert lik farklı
11 Yorumla
Soran+1 yılŞişman olup sert davranan diyelim o zaman
Senin isteklerin önemli senin istediklerin yapılırsa sen daha fazla orgazm olursun
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılkimi arar bulamaz, kimi bulur bilemez hayat işte :D
23 Yorumla- +1 yıl
Sizi 1 aydır takip ediyorum bu katagorilerde görüyorum. Size bir kaç sey sormak istiyorum
- +1 yıl
istiyormusun öyle bir sekss?
- +1 yıl
nazar etme nolur cilveli ol iki kıvır seninde olur )))
+1 yıl95kilo ve cok tecrubeli 35yasinda ve sana zevki garanti edecek bir bankaci
10 Yorumla
+1 yılSeni anlamıyor. Değişmez. Onunda hissetmesi lazım. Sanssizsin
10 YorumlaBen kiloluyum valla oyle bir hissedersin ki beni hatirlarsin belki beni su gecen konustugum kiz misin sen ya ramazandan once
12 Yorumla
+1 yıliştee eze eze ve sert sertttt yapabilirim sertçe ve küfürler ve seni bağlayarak... gözlerini ellerini bağlamak... ayırmak sertçe köklemekkkkk
11 Yorumla- +1 yıl
hayret hiç yorum yapmadın?
sen ılkısın herhalde sana kıyamaz o sımddı ben senı kolem yaparım ıstersen
10 Yorumla
+1 yılyanımda 100 kilo bir arkadaş var sana yönlendireyim 2 ye böler seni 😂
10 YorumlaYav nebicimsin sen hacı ya seviyo adam kiyamiyo senin istegine bak zewk ugrunaa neler yapin
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNapsin salonun oetasinda aniden yere yatirip.. zorla mi yapsin... kibar adam iste
12 Yorumla
Soran+1 yılKibar olmasın banane
Cevap sahibi+1 yılHmmm... senle cok fantazi yapilirmis o zaman..
Gizli Üye(30-35)+1 yılOff kiloyla gerek yok ezilmen için kuvvetli biri seni gher türlü dibine kadr ezer sağlam biri 😉😉 üstünden silindir gibi geçerim varya off
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılNe tür seversin mesela güçlü ve büyük aletli biri seni becermek nasıl olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende haklisin çocukda hakli oda oyle yapisi oyle napsın 😂 fazla sert sende isteme canim sisman bilemem sismanlarda penis kucuk olur gömülür yetecek mi ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhahaha, bir kez daha benzeri sorulmuştu o sen değilsin dimi ahahaha çok güldüm ya
10 Yorumla
+1 yılSen bence partnerini değiş , aradığın herşey bende mevcut
11 Yorumla- +1 yıl
Detaylı konuşalım istersen
ne pis fantezilerin var o... muamelesi istiyorsun resmen
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet sonuçta fantazi bu bunu istediğim için o**spu olmuyorum
Yumusak cocuklari sevemiyoruz. Lutfen uretmeyin!
11 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle
+1 yılsen onu bağla belki değişir
12 Yorumla
Soran+1 yılOnu da düşündüm kabul etmedi
- +1 yıl
bak canım de ikimiz de birbirmizi zevklendirmeye mecburuz ben seni nasıl tatmin ediyorsam sende beni edeceksin de başka yolun yok de felan ısrar et hard videolar izleyin beraber
Ahahha 😂😂 hard seks candır 😈
12 Yorumla
Soran+1 yılDimi sert soluksuz offf offf
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenimde tombul sisman fantazim var :) :) yanliz deilmissim
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende tombul hatun arıyorum yıllardır ama maalesef yok. sende yine iyi kötü var idare et işte
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTanışma ihtimalimiz var mı
Cevap sahibi+1 yılCvp verirmisin
Gizli Üye(36-45)+1 yılbende 120 kiloyum onu da sorun eden var yaa bu nasıl çelişkidir
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla benim eline geçsen istediklerinin çok fazlasını yaşarsın ama o sevgilinden bir cacık olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıluln hangi kafayla yaşıyonuz kafanız mı koptu fantaziye bak mk sizin gibi hemcinsler olmaz olsun
11 Yorumla- +1 yıl
öyle deme zevkler ve renkler tartışılmaz bir gün seninde değişik fantezilerin olur her gün aynı yemegi yiyemezsin misali; )
Sisman degilimde iriyim 😄
11 Yorumla
Soran+1 yılHah ondan işte
pestil etsin beni diyosun yani xd
10 Yorumla
+1 yılMavili boşa yorma kendini
18 Yorumla
Soran+1 yılİstediğin her şeyin üzerine yemin edebilirim erkek değilim
- +1 yıl
Neden şişko istiyosun hafif göbekli olmazmı 😀
Soran+1 yılŞişko dediysem obez değil zaten yapılı olacak o güveni hissettirecek. Hafif göbekli de olur zaten
- +1 yıl
Benim gibi fizik olacak yani anladım
Soran+1 yılYa sen jinekolog değil miydin?
- +1 yıl
Evet
Soran+1 yılGörmüştüm çünki bir soruda
- +1 yıl
Doğrudur
+1 yılÇocuğun sırtına ağırlık bağla
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. YalnıŞ kişiyle uğraşıyorsun. :)
11 Yorumla
+1 yılObezlere söz hakkı doğdu
30 Yorumla
+1 yılsebeke cekmıyorsa sebekeyı degıstır
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,3b cevap paylaştı. isteyene istediğini vermek gerek
10 Yorumla
+1 yılseni tek geccelik iliski paklar
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBöyle kız bir bu doktor a denk gelmedi mk
12 Yorumla
Soran+1 yılİyiki doktorsun anasını satayım her görüşte bildirme artık doktor olduğunu anladık
Cevap sahibi+1 yıltamam mk. Hemen de gelmeyin üstüme. Kötü biri değilim de neden karsima cikmiyor senin gibi biri sansimi seviim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana gel gulum istedigin herseyi yapalim
10 Yorumla
+1 yılİstediğin şeylerin hepsi bende😊
10 YorumlaHayvan gibi şiy mi yapsın
10 YorumlaDoymuyorsan ayrıl sana erkek mi yok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 413 cevap paylaştı.
+1 yıl188cm ve 95 kg yum uygunsa ezeyim seni
11 Yorumla- +1 yıl
bye by
Beni görmen bile sana yeter desene :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPembeli erkek detected.
12 Yorumla
Soran+1 yılHayır yaa
Cevap sahibi+1 yılOhh yes.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılhaklısın degiştir dogru yerdesin yaz bana
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen gel bana izmirdeyim tatmin olursun
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşa gitsin
biz buradayız10 Yorumla
+1 yılSenin gibilwrine hastayim ;)
11 Yorumla- +1 yıl
Sanada olmak istiyorum hatta
+1 yıl57 kg nedir yaa :S
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞişman değilim ama istediğin bende :)
10 Yorumla- Devamını Gör (24)
Devamını Gör(69)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem