Erkeklerin köylü kızları temiz ve namusludur düşüncesi ne kadar gerçeği yansıtıyor Benim gördüklerim?

Öncelikle şunu söyleyeyim söylediklerimin hiçbiri yalan değil ister inanın ister inanmayın. Ama şehir adı falan vermeyeceğim o şehirdeki diğer insanlar zan altında kalmasın diye. Herneyse İstanbul'da doğdum büyüdüm ben. 2 yıl önce şehir dışında üni kazandım üni ortamında çok fazla şeye şahit oldum. Bunlardan biri de köy kızlarıyla ilgili. Hani hep şey sanarızya köy kızları tertemizdir hiçbir şey bilmez tam evlenilecek tiplerdir falan özellikle de erkekler öyle düşünür. Ben burda öyle şeylere şahit oldum ki. Kızların kendisi bunu açık açık anlatanlar da vardı. Kırsaldan gelmiş ama 4 kişiyle öpüşmüş, yine kırsaldan gelmiş ama eski sevgilimle bir şeyler yaptık kız mıyım değil miyim emin değilim diyen, tipte o kadar kız gördüm ki şok oldum inanamadım. Arkadaşlar ben İstanbuldan geldim sözde büyükşehir kızlarına k. ş. ar, yollu damgası falan yapıştırıyorsunuzya hani ister inanın ister inanmayın burda gördüğüm kırsal kesimden gelenler daha vahimler. Şunu da söyleyeyim benim annem babam köyde doğmuş büyümüş insanlar ben burda kimseyi küçük düşürüp karalamak için yazmıyorum bazı şeylerin farkında olun diye yazııyorum 70 li yıllar yeşilçam filmlerindeki gibi değil hiçbir şey.
Erkeklerin köylü kızları temiz ve namusludur düşüncesi ne kadar gerçeği yansıtıyor Benim gördüklerim?