Detay can sıkıcı. Evet kadınlar büyüğe hayır diyemez mi?
25 olsun göz çıkarmaz
17 ideal
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya biraz real sorular sorun kardeşim 25cm lik penise sahip biri rahat seks yapamaz ne sokabilir ne çıakrtabilir ne hızını ayarlar kalkması bir dert inmesi bir dert one olum öyle hortum gibi 16-19 arası ideal net en güzeli de 17-18 temiz 19 da göz çıkarmaz yyani Eminim tüm kızlar da böyle düşünüyorlardır
25'i nerden buldun penıs takvıyesımı yaptın, sıtedıkılerde ıyıcene cıldırdı 20 ıle başlayan muhabbet 25'lere cıktı, yakında bende rasputin yrrragı var derlerse şaşırmayacam
Türkiyede 25 cm penis mi var da isteyelim ya. 17 ideal demiş bir de istisnalar vardır ama tr ortalaması bile 17 değil
@srkn61 Ben burda bir sürü penis gördüğümü yatakta çok iyi oldugumu vs iddia etmedim ki. Yapılan araştırmalar bu şekilde. Her ülkenin bir ortalaması var. Ama nasıl ki sen gizliden boş konuştuğumu söylüyosan siz erkekler de niyeyse gizliden hep 25 cm siniz. Ya geçen 30 cm oldugunu iddia eden gördüm allah aşkına bunun sallama oldugunu put gibi olan kadın da bilir yani. Benim görüşte bahsettiğim bu
Tabi ki haklısın ayrıca 30 olup 5 dk boşalan erkek ne işe yarar ki cinsellik sevgi ve askla birlestiginde Zevkli dir.. ben sizin için söylemedim genel olarak söyledim onu.. benim oyle bir iddaam olmadi olamazdı zaten bu tip konular muhabbetler bana sacma geliyor çünkü.. Ayrıca yapılan araştırmalarda inanma bence
@srkn61 Ben de senin için demedim zaten genel olarak dedim. Ben de bu konuları konuşmayı sevmem zaten o yüzden yorumu da gizli olarak yazdım. Sadece erkeklere değil lafım kızlara da sorsan her şeyi biliyolar ama dediğin gibi put gibidirler. Ben çok bildiğimden değil belki ben de öyleyimdir ama iddiam yok en azından ben iyiyim diye. Erkekler de gizliden sürekli kendini abartıyo yok 25 cm yok her gece bir kızla birlikte oluyorum falan. Ben de bu sallamalara kızdıgım için yorum yaptım
Evet çok fena sallıyor lar belkide ellerine kız Elo değmemiş tir bile veya kizlar hiç bir erkekle birlikte olmamislardir ama yinede gizliliği sevmiyorum ben ya.. bide herzaman cinsellikte aktif olacaksın diye bu kural yok zaten o anki duyunca ortama kişinin hevesine falann bagli yani
Pembeli vatandaşımız haklı
25 te küçük, bak böyle olmalı :D
Cevap
6Cevap
25 ne a. mk kuyu değil bizdeki.
Sontaj yapmıyoruz zaten
Hahahaabahahhaahahaha
bol bol izle
çocukta 225 var dıkkat
Büyük hissediyorum :)
17
hemde 25 cm bizim türk erkeklerinde yok
Bende 20 var ama 2 saat aktif
terbiyeli ol geri zekaa.. şerefsizlik etme..
17 bile çok
Kalın olması önemli mi?
Kalınlık daha önemli bence
17 çok değil bence denemelisin
Halen kerametin boyda olduğuna inanan nesil var
55 kanks
Kenyadan mı?
İzle bak kanks
https://m.youtube.com/watch?v=PWLjvzj0ofs
Soba borusu daha iyi
En az 30 cm olsun
@mmt12345 40ta olabilir seninkisi kac 55mi?
@mmt12345 ooooo super... hatta birazcik daha uzun da olabilirdi
@mmt12345 deneyelim ozamn
@mmt12345 sen et :-D
@mmt12345 tuh yaaaaaa kiyamammm
@mmt12345 ahahaha neyse sen 1 metrelik penisinle bulursun ya
@mmt12345 bulursun ya hepsi buyuk istiyôo... kalinmi?
@mmt12345 uygun uygun... benimki birazcik dar ama idare edersin iste
@mmt12345 aci severim ya... yemekte eksik olmaz yani acili acili iyi gidiyo birden seeeyap sen
@mmt12345 ahaahaha ozele gelmiyorum prensipim degil burdan seeeeyap
Evet evet sert olsun
@mmt12345 grup iyidir ya tost yapardik
@mmt12345 heeeeeee diyosun olsun ya kim okucakki
@mmt12345 o da isini gorur iste... bunun icin sormadi mi ki?
@mmt12345 yaaaaaaa gitme
@mmt12345 bb
@mmt12345 hahahaha hala devam konusuyosun ozele gelmiyorum dedim ya
@mmt12345 kalkti seyin dimi istiyosun
Ahahahahahaha
Arkadaş boşaltıktan sonraki yorumu. Nasıl silexwm bu yorumları :)
Ahahahahahha 😂😂😂😂
biz ölek mk bizim 14
18 ideal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar