Sevgilimin beni bu kadar arzulaması rahatsız ediyor :( beyler yardım

İlişki 10 ay olcak yakında, uzun zamandırda tanışıyoruz. Çok iyi biri, ikimizde ciddiyiz ve evliliği istiyoruz, 2 sene var daha okulumun bitmsine, ondan nce evlenemeyiz annem izin vermez asla. Neyse, son 3 buluşmadır sevgilim bir tuhaf, yani havalar kötüyken arabada buluşuyorduk orda oturuorduk şimdi hava güzelleşince dışarıya çıktık son 3 buluşmada, sevgilimde biraz değişti. Hiç cinselliği konuşmuyorduk bile, şimdi beni istediğini dile getirmeye başladı. Mesela "Ahhh sen bana ne çektirdiğini bir bilsen" dedi, ne çektiriyorum diye sordum "şimdi söyleyemem evlenince söylerim, ama bunu söyleyeyim, bu iki sene çok zor sabrediyorum". Dün ve ondan önceki buluşmada da "Seni istiyorum" diye fısıldadı kulağıma.. Ya ben evlenmeden bkadar samimi olmk istemiyorum, cinselliği bırakın, bunu konuşmak bile istemiyorum. ilişki daha çok duygusal olsun istiyorum :( Dün ben eğilirken farkettim arkadan benim popoma baktı, ya tamam çaktırmadan bak, ama ben bunu resmen farkettim, ben döndüğümde hala o pozisyonda bakıyordu :( ne yapmalıyım ya çok korkuyorum bu iş nereye gidecek :( Daha duygusal olsun ilişki istiyorum, bunu nasıl başarırım? Yardım eden herkesten allah razı olsun ve +1
Sevgilimin beni bu kadar arzulaması rahatsız ediyor :( beyler yardım