Asıl iki yüzlü sizlersiniz işinize gelidği gibi konuşmada üzerinize yok pehhh
Evlilik yaklaştı ama kız size bakire olmadığını söyledi. Ne yaparsınız?
Asıl iki yüzlü sizlersiniz işinize gelidği gibi konuşmada üzerinize yok pehhh
Bir hata yapmış ve bekaretini evleneceği adama saklamamış .. hmm . Günümüzün yegâne sorunlarından birisi. Amerikan gençliği bile bunun peşinde : ) Her ne kadar diziler aksini iddaa etsede.
Ben bana bakarım. Onun hayatında bir ben varsam, Bir benlik söz konusu ise BENDEN ÖNCEKİ HERŞEYİ BEN'liğim (yaşantısındaki varoluşum) siler. Başkası ile seks yapmış, bekaretini teslim etmiş hikaye. Eğer gerçekten mutluluk birkaç damla akacak kan ile olsa idi TRAFİK kazaları insanların en mutlu GÜNLERİ olurdu. Eğer mutluluk ilk gece korkusunda "ya kız çıkmazsam" olsa idi Genel Evlerde çalışan kadınlardan daha mutlusu bulunamazdı. Ben bana bakarım.
Kimisi buna midesi geniş der kimisi midesiz der. Ne derse der. Bende isterdim Bakir olsun bekaretini bana saklasın ama ne yapacaksın şartlara müdahale edemiyorsun. Ama bundan pişmanlık duyuyor ve şu sözü canı gönülden diyebiliyorsa " KEŞKE yapmasaydım, sana saklasaydım. Bu sıkıntıya üzüleceğime sevinebilseydim" lafları dudaklarından pişmanlıkla dökülüyorsa İŞTE O KIZ İÇİN DEĞİL 3-5 damla kan , Kanımın her damlası Helal olsun ona ve uğruna.
Seviyorsan Kurcalamayacaksın. Delikanlılık raconla şunla bunla olsa idi O laf DELİĞİ KANLI olurdu :) Kıçınızdan şırınga ile kan aldıran tiplere dönüşürdünüz. Delikanlılık Sevdin mi vazgeçmemek, senden önceki tüm hata ve yanlışlara eyvallah demektir. Eyvallah demekte osmanlıcada "Allah Affetsin" anlamını taşır. Laf olsun diyede söylenmez . Eyvallah dedin mi Kızın göz bebeklerini güldürebilmeli, O sevinci yüreğinin taaaa dibindeki karalığı aydınlatmak için kullanmalı, fikrindeki ince gülü yalnız bırakmamalısın.
Yalansa YALAN deyin arkadaş.
Eyvallah !
Helal ya bir damla kan için yetmiş yaşında erkeklere verilenler öldürülenler intihar edenler var acıyorum onların haline erkek egemenliği işte
hala tabular...
bırakın lütfen yaa 21.yy ın adamı olmak lazım herşey iki bacağın arasında olamaz ve olmamalıda
bence asıl ve gerçek namus kişinin alnında olmaaktadır yan inamus kafada başlar insanın beyni enbaşta namus dolu olsun kaldıki başka yerlerinde aramayalım
evet benim başıma geldi bana bakire olmadığını söyledi ve bence gayet dürüst ve asil bir davranış...
eğer zaten dürüst olmasaydı ve benimde geri kafalı bir ahmak olduğumu sanmış olsaydı eminim uzman bi jinekoloktan randevu alıp bir güzel diktirirdi yan iiş kandırma ve aldatmaca olmasın...
bunlar tabu değil inançla alakalı meseleler islam dini yüzyıllara göre değişiklik göstermez.
ben oradaki ''hata'' kelimesini çok yanlış buluyorum.erkekler evlilik öncesi yaşarken hata değil de kızların yaşaması neden hata?onlarda sevebilir sevdiğine yakın olmak steyebilir değil mi?bence hata kelimesi illa kullanılacaksa erkeklere empoze edilmeli.çünkü onlar önüne gelenle yaşayabiliyor sadece fizik olsun yeter fakat kızlar hiç değilse sevdikleri kişiyle oluyor diye düşünüyorum.tabi herkes için geçerli değil bunlar.bana kalırsa her iki cinsin de yaşaması yanlış.keşke 1970lerde yaşasaydım.herşeyin bir gizemi kıymeti olsaydı
Bence erkek kabullenemez böyle bi durumu.
Kendini onun yerine koy seviyosun ediyosun ama senden önce baska bi tene dokunmus.
Düşündümde şuan tüğlerim diken diken oldu... :|
bu nasıl bir gülücük :)))
Gülmek için yaptığım bi ifade değildi. Durgun bir ifadeydi o yahu.
Cevap
41Cevap
1)Eğer kızla dün tanışmış olsaydım ve bugün bana bakire olmadığını söylemiş ise ve 1 hafta sonra evleneceksem başka...
2)Eğer kızla 1 yıl önce tanışmışsam ve eğer konu daha önce geçmiş ise ve yalan söylemişse başka,
3)Eğer kızla 1 yıl önce evlenmişsem ve bana 1 yıl önce bu konu geçerken söylemiş olsaydı başka değerlendirirdim.
1 ve 3 olmasını istediğim seçenekler olurdu ve devam derdim. Ama 2 olması durumunda insanı insan yapan bazı değerlerin eksik olmasından ötürü ( kızın içinde bulunduğu şartları da değerlendirerek ) tamam derdim.
Bekaret tarih öncesi çağda kalmadı mı? O zamanlar bakire kadın kurban ederlerdi. Kurban etmeyeceğime göre niye ayrılayım, te allam :) Canım gizli kullanıcı, ben sevgilimin yüreğini seviyorum, zarla işim olmaz. İşi olan adamın da aşktan sevgiden haberi yoktur.
Evlilikte bekaret toplum açısından önemli eğer bekaret denilen şeyin gerekliliğini ortadan kaldırırsak toplum için neticeleri iç açıcı olmayacaktır.
ancak kendimiz için konuşacak olursak yani ben ve yaşadıklarım iki kız tipi vardır:
1) bana güzel yaşanası bir hayat vaadedebilen
2) bana bekaretinden başka birşey vaad edemeyen
1 nolu hatunu bulmak zor bulunca da pek dert etmezdim :)
Bir kadını benden önce yaşadıkları için yargılamak haddim değil, önemli olan mental olgunluğu, kendisine olan saygısı ve bana olan sadakatidir, sadece bu konuda yalan söyleme ihtiyacı duymasın.Gerisi önemli değil.
evlenme kararı aldık, 1 hafta sonra söylemişti bana, ama çok pişman olduğunu da belirtmişti, ama ben onu o kadar çok seviyordum ki, hani hep derler ya kelimelerle anlatılmaz diye, işte öyle gerçekten kelimeler ile anlatılmaz, eğer arada böyle bir sevgi varsa, hiç birşey değişmez, ve o bakirelik konusunu bir daha açmadım ben, ve asla imada dahi bulunmadım
ama sonunda onun ailesi istemedi beni, ben aileme onun durumunu hiç anlatmadım,
evlilik sevgi sadakat ve güven isteyen bir durum bunu bir et parçasıyla kıyaslamak çok yanlış birşey ben o kişinin bedeninin değil ruhunun bozuk olup olmadığına bakarım.
Bu nasıl bir soru? Direkt terkederim.
O kız bana kendini bakire diye yıllar yılı yutturacak. Elin adamıylse sevişip benle cinsel birliktelik yaşamayacak; ondan sonra bunu evlenmeden önce mi söyleyecek? Bakire olmadığı için değil ama yalancı olduğu için terkederdim.
Bekaret problem değil. Hatta hata, hiç değil.
En büyük problem yalancılığın ta kendisidir. Yalancı bir insanla hayatımı birleştirmezdim.
Kabul etmiştim vakti zamanında ama o geçmişteki bir hatanın birden epey fazla kişiyle olduğu ortaya çıkınca bitti herşey. Güncellemen için de şunu söyleyeyim hata ardarda yapılan yanlışlara verilen isim değildir. Ve iki yüzlülükte sadece erkek türünün üzerine yıkılacak kadar basit bir olgu değildir.
kötü bi durum boktan hatta bi erkegin başına gelebilicek en boktan en berbat olay ama seviyosan sanırım pek kurcalamazsın ama bi süre kafaya takarsın hem belki şölede avutabilirim kendimi eğer erkeklerdede bi zar olsaydı benimki cuval olmustu gibi :D
bu güzel sitemize üye olup başka üyelere kötü davranan argo konuşup küfür eden bitlipire yi kınıyor ve protesto ediyorum eminim yetkililer bu tip serserilere gereğini yapacaklardır
Kendini kakalayacak erkek buldun bize mi soruyon :):) Ben olsam basarım tekmeyi.
Bacaksıza bak sen hele
Bana evlenmeden önce söyledi ise, o zaman başımın üzerinde yeri vardır. Bakirelik değil, yalan önemli olan konu. Benden önce ilişkisi olan kadından değil, benimle evliyken yalan söyleyen kadından korkarım.
+abrazif ben bakire değilim.
-ee? ben de değilim.
+asdşlkasşldk?=(/(=&
-sevişelim?
+hadi.
Geniş adam. Ulu orta söylenir mi böyle şeyler. Bak yemişsin eksiyi.
:))
:)
+1
ayrılırdım... neden dersen evlilik asamsında değil de oncelerden soylenmesi gereken bir se bu bence. bu durum ilişkide saklanmayacak bir sey ve aradaki duvarları kaldırılmasısnın onune gecen bir sey...
önceden açıklamış olsa kabul ama tam evlenirken çok çok düşük ihtimal kabul görür bende...
zaten öyle bir düşünce yapısındaki bir kadınla anca dost hayatı yaşanır evlilik olmaz :))
Hata diyen sen ikiyüzlüsün bebeğim. Erkeklere bok atma hiç. Bir şeyi yapınca arkasında duracaksın. Yok öyle yemezler.
evlilik kararı aldıysak eğer bunu muhakkak önceden biliyor olurdum. eğer sonradan öğrenirsem noktayı koyarım. ya da evlenme kararından önce öğrenseydim kararımı değiştirirdim.
Hata he mi? Teheytttt. Sesli güldüm. Hiç mi zevk almadın diye sorarlar.
her insanın bakıs acısına göre değişir bugun bu cevapları verenler yarın belkı baska dıyebılırler .ALLAH buyuk karşımıza neler çıkarabilir.
güncellemene katılıyorum...işimize geldiği gibi davranıyoruz..itiraf ediyorum...
sende varya ne sanıyon bu erkekleri tamam aramızda bazıları 300 gr için ölürbile ama ben
onlardan degilim genelleme yapma
Valla bana önceleri söylemesi lazım, yoksa evlilik yaklaşınca söylerse hadi by by çok ciddiyim.
Bunun bekaretiyle alakası yok, sadece güven meselesi açisindan degerlendiririm.
malesef kabul edemem
ne kadar çok sevsemde yapamam.. sürekli aklımın bir köşesinde bu soru işaretiyle yaşayamam
Hata yaptıysan bedelini ödemek zorundasın.Söyle dürüstlükten bir şey kaybetmezsin.
hayatta olmaz diyenler bence bakirlerse eğer bunu istemeye hakları olmalı
onun için bir kızla çıkmadan sorsalar da olur :)
bu durumu ilişkinin ilersinin belli olduğu dönemlerde anlatsaydın belki sorun oolmazdı arkadaş bağlı tabiki bu..ama sen evlilik arifesindeki adama bunu söylersen adam bir düşünür gibime geliyor..
nerden biliyosu öyle diceğimizi nasıl bu şekilde konuşabiliyorsun.her insanın kendine göre ahlaki değerleri vardır kendi hayasızlığını örtmek için temiz namuslu erkekleri suçlama sakınnnn!
hata nerde hata diyorsan sende bunun yanlış olduğunu düşünüyosun savunduğun konu nedir saçma sapan birşey olmuş
erkekler bunu kabullenemez kolay kolay zamanla güvenemezler ama sonuçta her iki tarafta zevk alıyor bence ortada garipsenecek bir durum yok
evlenılmesi gerekir.bırakana allah mutlaka hesabını soracakdır.
"Zina yapan erkek, zina yapan kadınla ya da bir müşrik kadınla evlenir; zina yapan kadın da zina yapan bir erkekle ya da müşrik bir erkekle evlenir." nur/3
Allahın emri
ben olsam ayrılırım senden.içten pazarlıklı biri olduğunu düşünürüm .evlilik yaklışınca söylüyorsun ki artık bu saatten sonra bir şey yapamasın.
geç kalmıs oluyoo evlenmem ... evlılık yaklasmadan soylemesı gerekıyo...
Ahahaha.
ben sırf kız üzülmesin diye birine diktirmesi için yardım etmiştim
hata yok ki.
devam ederim.
büyük konuşmak istemem ama ben ayrılırım
kendisi bile hata diyorsa, sırf şu saçmalaması yüzünden bile uğraşılmaz o kızla, ben söyliyim.
Bişe demezdim çeker giderdim
Terziye “göç” demişler “iğnem yanımda” demiş
Ayrılık olur herhalde :/ diktirceksin mecbur.
Kendim için somadımki genel bir soruydu :))
tövbe tövbe. eksiler neden bana şimdi?
Geçmişiyle yargılamam
olmaz aga lafını etme eroror falan yani çkış yok
ben severek ayrılırdım napim sorun çıkardı
Kesin ve net ayrılık olur. Ben yapamam bana ters
Hatası yalan söylemek olur ..
kimin umurunda?
Ne anlamda
Ne olduğu umrundamı değil yoksa sorumu umrunda değil
evlılık yaklaşınca söylemesi hoş olmaz
ee biliyoruz derdim
olmaz bence kirli mendil başka erkeğin lekesi var