ya ben küçüklükten beri sürekli cinsel istek içindeyim elim ayağım titriyo istek gelince. kendimi nasıl frenliyceğimi şaşırıyorum inanın. bian önce evlenmek istiyorum ama sadece sexs için değil benim tek idealim evimin hanımı olup çocuklarımın annesi olmak anlıycağınız evcil bir insanım. bir hata yapmaktan korkuyorum. yaşıma görede çok olgunum çevrem hep düşüncelerin 25 30 yaşında insan gibi der. anneme bu evlilik konusunu açtım hayırlısı diyor daha yaşın küçük diyor. anlamıyor benim durumumu. aşırı istekliyim. bana bişey söyleyin
Cevabın nedir?
19 yaşında dayanamıyormuş. Neye dayanamıyorsun? Açık kalp ameliyatı oldun da onun ağrısına mı dayanamıyorsun?
Şu cinselliği niye gözünüzde abartıyorsunuz. Az biraz oto kontrolünüz olsun. Daha yaşın kaç ki şimdiden cinselliği düşünebiliyorsun. Git derslerine çalış da adam akıllı bir mesleğin olsun.
Dayanamıyormuş peh..74 Yorumla
Soran+1 yılzaten hemşireyim elimde meslek var
- +1 yıl
@Proskines su sitede gördügüm en mantikli yorumlardan bir tanesi, adamsin.
En İyi Cevaplar
+1 yılsadece bu seks isteğini gidermek, ve azgınlığını geçirmek için evlenilmez.. bu istek geçici, ilk bir kaç haftadan sonra normale döner zaten. düzenli bir seks hayatın olunca belkide ayda bir kere yapmak yetecek sana :)
o yüzden acele etme.. daha 19 yaşındasın. mast filan yap. idare et...00 Yorumla
Aşırı isteklisin diye yangından mal kaçırır gibi evleniceksin, peki ne kadar mutlu olucaksın? Hayatında biri var mı şuan?
47 Yorumla
Soran+1 yılhayır dua ediyorum olması için :(
Soran+1 yılhayır aşık olarak evlenmek istiyorum ama görücü usulu ile. flört haramdır bana ters
Soran+1 yılbiraz fazla nişanlı dururm nişanlıyken deimam nikahı olur. imkansız olan bişey yok ortada niye herkes flörtü savunuyor anlamıyorum
Cinsel Yaşam konusunda 409 cevap paylaştı. 29 yasindayim hayatimda boyle istek duymadim keske duysam bu iyi bise
31 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
93Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılSenden hicbir halt olmaz. Yasin 30 oldugunda 'Ben ne kadar salakmisim' diyeceksin buuk ihtimalle.
90 Yorumla bence annene bir an önce evlenmek istediğini söyle yoksa birtane arkadaşın varsa onunla ilk deneyimini yaşa ya da kendini elinle tatmin et çok şehvetli ve arzulu birisin anlaşılan ama en doğru yol evlenip kocana vermek bence haydar dümen gibi oldu ama yaşın küçük değil şimdi kızlar 15 16 yaşında azıyorlar senin baştan çıkman gayet doğal yanardağın dışarılara lavlarını salıyor seni patlamaya itiyor umarım biran önce mutlu bir kadın olursun
00 Yorumlasırf ısteklıyım dıye evlenılmaz dogru kışı olmalı evlendıgın erkek ısteksızde cıkabılır senı memnun edemeyebilir bunuda unutma önemli olan dogru kişi acle edip hata yapma anneni dinle kendini başka işlerle meşkul et yapacak işin olmadıgından aklın hep orda
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 764 cevap paylaştı. Helal olsun, çok güzel düşünmüşsün ve doğru bir yoldasın.. Keşke her kız senin gibi düşünse..
Yaşının şu an küçük olması sorun değil, çünkü zaten iyi biri denk gelene kadar yaşın 20'yi geçecektir..12 Yorumla
Soran+1 yılinşaallah abicim ya çok dua et benim için
İstekli olduğunda abdest alıp 2 rekat namaz kıl. Ramazan haricinde de oruç tutabilirsin.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılLibidon yüksek senin yaşamadığın şeyi içine attığın zaman sapkınlık haline gelir. yanlış şeyler yapar yanlış şeyler tatmak istersin
bir an önce evlenmen lazım evet. isteyen varsa bence hiç durma.
kuyruk salla demiyorum. isteyen olması için anenen sor anne senden isteyyen ya da isteme gibi bir durum oldumu diye.
bir an önce evlen yoksa evi yakarsın aateşinle :D02 Yorumla
Soran+1 yılbu gidişle öyle olck valla çok kötüyüm :D
Cevap sahibi+1 yılyaşının gereği öylesin :) enerjini evliliğe sakla yani eşine
eşin olacak adamda şanslı çünkü bombasın yani
bide ayrı bir mesele eşin sana yetmeli.
yetmesse sen o ateşle bir kişiyle yetinemessin.
allah kolaylık versin 2 kardeşim var 2 sin 1 i 18 yaşında evlendi 8 yıl sonra 7 yaşında bir çocukla boşandı diğeri senin yaşında nişanlı yani dikkatli ol yardımcı olmamı istersen yazabilirsin !
00 Yorumla
+1 yılBen doğuluyum ve bizim doğuda vakti zamanda yaş 15 oldu mu evlendirilirdi burdaki insanlar.. Sonuç itibari ile ergenliktir vs. Ama şimdi 30 bulan evleniyo..
00 Yorumla
+1 yılAilen öyle diyorsa beklemeyw dewam et ozaman bide evlenecegin insanla tanismaya çalış ki bide ailenden onay çıkınca onu bulmayla zaman harcamis olmassin
02 Yorumla
Soran+1 yıldoğru söylüyosun kardeş
- +1 yıl
Teşekkür ederim abla 😏
+1 yılBak bende bakir erkeğim birgün evlenirsem evleneceğim kızla herşeyi yaşarım düşüncesi ile yaşıyorum... Ama evlenecek durumum yok napcagımı şaşırdım doğrusu
00 Yorumla
+1 yılCinsel yönünü bilmem ama düşüncelerin güzel. Erkenden evlenirsen iyi olur. Evinin hanımı olacak kız mumla aranıyor bu zamanda. Tabi kıymetini bilenler arıyor. 😉
00 YorumlaAilene söyleme bir büyüğüne söyle onlar vesile olurlar
00 Yorumlaeger abartmıyorsan bu normal degil annenle bir görüş durumunu anlat bir yol bulunur yaşın cok küçük bu sebepden bu yaşta evlenmen seni yorar
00 YorumlaYaşin gelmis. Annene tekrar soyle evlenmek istedigini
00 Yorumlaevde oturup üretmeyen, kocanın eline bakan bir kişimi olmak istiyorsun yani... acizlik bence...
15 Yorumla
Soran+1 yılben Allahınn dediğine bakarım. Allah kadınların evlerinde oturmalarını emrediyor
Soran+1 yılbak kardeş kadının erkekler içinde çalışması 104 kitapta yeri yok. sadece kadınların çalıştığıda bir ortam yok azcık şeriatı biliyor olsaydın zten böyle saçmalamazdın. az yersin yine eşini çalıştırmazsın !!1! sizin gibilerede deyyus derler
İnşallah kafana göre birini bulursun yorumlara baktmda görüşlerin doğru olan bazıları şaşrtmaya çalışıyor boş ver annenle konuş bu sekildeyken erken evlenmek iyidir ama secerkende dikkatli ol.
00 Yorumla
+1 yılUmarım hayatına senı mutlu edıcek ve sana sahip cıkıcak biriyle olursun
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı. Bul bir manita guvenilir olsun sevisin surtunun tatmin etsin seni yoksa evlenene kadar coook kudura kudura gezersin sen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvinin hanimi her zaman olabilirsin ama önce kendi ayaklarin uzerinde durmayi ogren. Meslegin ve isin olsun. Asiri abartiyorsun
10 Yorumla
+1 yılBul birini nisanlan atla üstüne ikinci yariya da evlenince devam edin
00 Yorumlavarsa talibin evlen gelsinler istemeye ben veririm seni :D
00 YorumlaEvlenmek isterdim seni tanimak isterdim keske tanisam
00 Yorumla
+1 yılTanışmak istersen mesaj at gelim istemeye anlaşırsak bnde senin gibi birini arıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılciddimisn :D
- +1 yıl
Ciddiyim ya inanmıyo yemek tariflerinde sorum var bak aşcym
+1 yılbnde çok dua ediyorum olması için ama olmuyo yaşım oldu 27 evde kaldım..
04 Yorumla
Soran+1 yılnasibin gelir bulur seni. sen duayı elden bırakma ümitsizliğe düşüp
- +1 yıl
yok canm ya erkekler için öyle değil. PEşinden koşmak lazım biraz hani seni gelip bulmaz. şimdi kız arkadaş ediniyon yıllar geçiyo tanıyon bir bakıyon daha önce başkasının olmuş verdiğin o kadar emek boşa sevgi saygı herşey çöpe gidiyo. Ben şimdiye kadar bir kızın bile elini tutmamışken temiz kız nasıl bulcm bilmiyorum. Ha diyebilirsin annene de görücü usulü bulsun sana diye artık onlara bile güven olmuyo. Geçen gün bir arkadaşımın kız kuran kursu hocası ile yattığını duydum.:((( dışardan baksan tam evlenmelik kız dersin ama
EN İYİSİ EVLENMEMEK !!!
Soran+1 yılvalla çok kötü zamandayız. Allah yardımcın olsun abim
- +1 yıl
Aynen öyle kardeşim inan senden daha çok benim isteğim oluyor bir erkek olarak bu yaşıma kadar bişi yaşamadım ama artık insan ne yapacağını bilmiyo. Baynalar yine de kendini kontrol eder ama bir erkek olarak cinsel duyguları bastırmak çok zor. Umarım bir an önce bulurum iyi niyetli bir eş yoksa bnde günaha girenlerden olcm
Gizli Üye(25-29)+1 yılerken yaşta mı regl oldun boyun kaç:) Inşallah evlenirsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevdigin falan biri olursa aoyle istemeye gelsinler baban sorunca olur babacigim dersen anan anlar heralde cok istedigini
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunlar hep boşluktan kıcımdan ter akıyor işten dolayıı hıc elım ayagım tıtremıyor.
22 Yorumla
Soran+1 yılhemşireyim bacım benimde iş tempom okadar yoğunki. ama hep aklımda inan
İnternet cagındasın bir dildo al ve keyfine bak
evlilik aceleye gelecek birşey değil00 Yorumla
+1 yılEvlenene kadar mast. ile kendini bol bol rahatlatmalısın...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı.
+1 yılSonradan mı evcilleştirildin, yoksa doğuştanmı zincirlediler ruhunu?
10 Yorumla
+1 yılvalla bakireysen alırım güzellik önemsiz fiziğin iyi olsun yeter
02 Yorumla
Soran+1 yılyaş kaç :D
- +1 yıl
yazıyor profilimde yaşım ciddiysen ms at takp at canım
Sabretmelosin ne kadar aceleci olursan yanlis kişilerle karsila ihtimal artar mutsuz bir evlilik geçirirsin😕
00 Yorumla
+1 yılBir yanlış yapmadıysan annene tekrar konuş onun gibi kendinin de cinsel istekleri olduğunu söyle eğer ciddiye almazlar ise yanlış yapmaktan korktuğunu söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlen bence ilk fırsatta. Yanlış şeyler yapabilirsin böyle.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıllibidonu bu şekilde düşürmeye çalıştıkça düştüğü yerden çıkaramazsın bir daha.
00 YorumlaGit annen ile konuş durumunu anlat; sonuç olarak seni evlendirmek zorundalar
00 YorumlaKendini mastla tatmin et hacı baska caren yok rast gele biriylende evlensen olmaz
00 Yorumlabende 25 ysındayım aynı düşünce bnde de var ama evlenecek aday yok :)
00 Yorumlaerken evlenip sırf istek için geleceğinden olma kararlı olgun düşüncelerle hareket et her zaman
00 YorumlaSağlıklı düşünmeye ve hareket etmeye çalış diyeceğim budur kendine hakim ol yeter
00 Yorumlaacele etme
sana mast yaptırayım rahatla
horman baskısı geçecek az sabret00 YorumlaKonuya yanlış yerden gırış yaptın ilgi çeksin diye anlıyorym
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl19 yasinda neden bu kadar isteklisin ki yanlis bisey yapma sakin
05 Yorumla- +1 yıl
evlendıkten sonra kocası için uzuldum
Cevap sahibi+1 yıl@dımtısdımtıss sevin adam mutlu olur her gun hergun 😂😂
- +1 yıl
hergun çatır çatır ilşkiye girer bunlar :D
Cevap sahibi+1 yıl@dımtısdımtıss aynen 😂😂
- +1 yıl
adam çok yorulucak hergun :D
+1 yılSen erkek deglsen ne olaym
34 Yorumla
Soran+1 yılvallahi billahi kızım :)
- +1 yıl
Kadnlarda bu siddetle bir istek pek olmaz ama anormalsn demek. bir uzmana gorun
- +1 yıl
@fatoş_istanbul
- +1 yıl
Sorana teklif ettn olmaynca bana mi edicen:D
+1 yılnasip kısmet işi ama 19 yas evlilik için genc evlilik sorumluluk ister
00 Yorumla
+1 yılAbaza erkeklerden hiç birfarkın yok.
60 Yorumla
+1 yılBu yaşta ne evliliği ya? Fuckbuddy bul.
31 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast yap rahatlat kendini en azından başka yola başvurmana gerek kalmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbence evlilik önemli. bu konu hakkında özelden konuşabilirmiyiz
01 Yorumla
Soran+1 yıltabiki
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek tarafi olarak bizde oyleyiz evl3necek kiz yok :((
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılGit bir sevgili yap. O yaşta evlenilirmi be
14 Yorumla
Soran+1 yılsevgili işleri bana ters. helalimden başkası olmaz
- +1 yıl
😂😂😂😂
Yazık ya
Soran+1 yılasıl sana yazık
- +1 yıl
Kudurup kuruyan onu geçtim hayattaki tek gayesi evlenip ev kadını olmak olan sensin :) tamam olsun bana yazık olsun dert değil.
Bende dünyayı gezen istediği gibi sevişen mesleğinde yükselen güzel paralar kazanan biriyim, yazık bana :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSeks için evleneceksin, hevesini alınca ne olacak?
00 Yorumla
+1 yılGel evlenelim o zaman :)
00 YorumlaDerdin ne Gzlm bu yaşında
00 Yorumla
+1 yılTanismak istiyorsan yaz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşta evlenme sakın. çok pişman olursun..
20 YorumlaSenin gibi bir Avradı isterdim.
00 Yorumla
+1 yılBu kızı da evlendirin.
00 Yorumlanasip cıkarsa o zaman iş ciddiye biner
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevcil bir insan mısınajksgbkajsbgkajsgbjkasg
10 Yorumla- Devamını Gör (47)
Devamını Gör(92)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > 19 yaşındayım bakireyim dayanamıyorum evlenmek istiyorum çok dua ediyorum sizce aileme söylesem yalnış anlarlarmı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne