Gizli Üye(36-45)+1 yılSarmaş dolaşsak zaten ben onun boynunu yavaş yavaş öpmeye başlarım o sahneyı görmeden önce. duramam çünkü o kadar yakinsak
24 Yorumla- +1 yıl
Imm harikasınn
Soran+1 yılBenim sevgilim hic dayanamaz isiklar kapandigi anda dudaklar baslar
- +1 yıl
Ufff
Cevap sahibi+1 yılOlması gereken o bencede insan dayanamaz ateş ele geçirir insanı
En İyi Cevaplar
Haytta etkilemez. Hatta bunu yapmadığım için de terk edildim.
00 Yorumla
+1 yılSarmaş dolaşsak zaten o filmi biz çekeriz:d
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgiliyi bırak biz kankamla yattık öyle bir sahne yüzünden :(
17 Yorumla
Soran+1 yılHosttt😖
Soran+1 yılKiz kiza yatmak cok guzel bisey mi kiz pisman olmus sen niye maydonoz oluyon ki
Cevap sahibi+1 yılkız kıza değil zaten. ama aramız açıldı o olaydan sonra
Cevap sahibi+1 yıl@herodot41 gece güzel geçti ama pişman olduk sonra aramız açıldı
Gizli Üye(30-35)+1 yıletkiliyor tabi. daha hic sevsme sahnesine rastgelip sevismeden gectigimiz olmadi 🙈🙈🙈
12 Yorumla
Soran+1 yılMutlaka oluyor ya ates yukseliyor bianda zaten
Cevap sahibi+1 yılevet illaki oluyo
Etkilemez ksnlkle artık blli yaşlara gelmiş insanlarız.
02 Yorumla
Soran+1 yıl22 yasindasin grende 70 yasinda zanneder biyerlerin pert olduysa dogaldir tabi
+1 yılYanımda sevgilim var ve film de sevişne sahnesi varsa bende sevişirim zor değil. #Dasdfghjkl
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilin var mi normalde
- +1 yıl
Olması birşey değiltirir mi?
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Neyi değiştirir.
Soran+1 yılNeyse ne bergenligini atlatamamis herifin tekisin heralde sumsuk gibi durduguna gore oyle de zaten
- +1 yıl
Sen öyle düşüne bilirsin..
bu yollardan geçtık o filmler boşyere izlenmiyor zaten
00 Yorumlayaw yuh o kadarda degıl etkılemez ama ben zaten sevgılım yanımdayken fılm ızlıyemem :D ızletmem :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBeni tek basima izlerkende etkiliyir ama sevfilimle olunca opusurum heralde
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkiler tabi ki ufaklik da kalkarsa büyük sıkıntı olabilir tersler mi acaba kizlar böyle bir durumda bizi
00 YorumlaHayir cunku o sira muhtemelen bende yumulurum dudaklara
00 YorumlaHemen uzerine atlarim
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİster sevgili ister yakınım olsun tahrik olurum evde bile.
00 Yorumla
+1 yılMümkün Değil Böyle Bir Şeyin Gerçekleşmesi.
154 Yorumla
Soran+1 yılNeden cok mu garip
- +1 yıl
Garip Değil Böyle Filmler İzlemem + Sinemaya İlk ve Son Defa 1994'te Gitmiştim.
Soran+1 yılEvdede olabilir sevgilinle sarmas dolas film izliyorsun hic etkilenmez misin erkeksin mutlaka icin giciklanir😉
- +1 yıl
Gardaş Anlatamıyorum Sanırım Ben Bu Tür Filmleri İzlemem + Kız Arkadaşımla İçli Dışlı Olmam. Yani Sarılma Vs. Nikahtan Önce Olmaz Ben Bakirim. ;)
Soran+1 yılKarinla o zaman ya illa otur +18 film izlemene gerek yokki herhangi aksiyon filmi bile acsan mutlaka oluyor evelndikten sonra da olur sonucta yaninda bir kaidn varken etkilenmez misin bunu merak ediyorum
- +1 yıl
Yorum Yok.
Soran+1 yılYa hadi ama 😊
- +1 yıl
O Kadar Kişi Var Beni mi Merak Ettin. :D
Soran+1 yılEvet sen boyle yaptikca dahada cok merak ettim artik biseyelrden suphelenicem etkilenmez olamazsin heralde dimi 😊
- +1 yıl
Dostum İstediğinden Şüphelenebilirsin Nede Olsa Aksini İspatlayamayız Burası Dalgasız Deniz. ;)
Soran+1 yılYa sen varya cok fenasin he 😄 serkan beycigim etkilenmek zorundasiniz 😊
- +1 yıl
Etkilenmiyorum. :)
Soran+1 yılAh simdi sana bir inat yapip seni etkilemek isterdim ama burdan olmuyor malesef bir acik adres aliyim serkan bey😄
- +1 yıl
Beni Tanısaydın Bu Düşüncenden Vazgeçerdin. Ben Nefsime ve İrademe Hükmedebiliyorum (Ucu Açık İstediğin Yere Çek Bunu) Dolayısıyla Ben İstemeden İmkansız. + Diğer Türlü Kendimi Kontrol Edemeseydim Şimdiye Bir Düzine P*ç'im Yaşıyor, Birkaç Düzine P*ç'imde Aldırılmış Olurdu..
Soran+1 yılBakir olmandan belli zaten tebrikler ama tahrik edecek bir suru unsur varken tahrik olmamamyi nasil engelliyosun peki erkek icin imkansiz degilmi bu
- +1 yıl
Bu İşin Erkeği Kadını Yok Gardaş. Bu İş İrade ve Nefsine Hükmetme Meselesidir. Aciz İnsanlar Konu Seks Ya da Değil Fark Etmez Bunu Başaramazlar.
Soran+1 yılErkek olarak bu yasa kadar durabilmissin. Hic zorlanmadinmi ya da hic basina ciktigi durumlar olmadi mi hep mi bastirdin
- +1 yıl
Hiç Zorlanmadım Diyorum ya Konu Seks Değil Her Konuda Böyleyim. ;) Avucumla 18'lik İnşaat Çivisi Çaksamda Yapmam.
Soran+1 yılTamam seks yapmadin sevismedin ama opusmussundur mutlaka dimi 😊
- +1 yıl
Hayır Hiç Öpüşmedim. Bak Hayatıma Birçok Kadın Girdi Çoğu Vs. Şeyleri Gerek Beden Dilleri İle, Gerek Sözlü Olarak Dile Getirdiler Nitekim Hiçbiri İle Herhangi Bir Temasım Olmadı Şimdiye Kadar. 0 Kilometreyim.
Soran+1 yılVay arkadas bravo ya o zaman bakire isteme hakkin %1500 sana ait 😊
- +1 yıl
Hayırlısı Kader Kısmet Kadın Aramıyorum Bak Ben Şimdiye Kadar 1 Kadının Peşinden Gitmedim! Daima Onlar İlk Adımı Atarlar Ya da Arkadaşları Araya Sokarlar. ;)
Soran+1 yılEe nezaman dusunuyorsun evliligi hep boyle bekar bekar mi kalcaksin yas kemale ermis artik 😊
- +1 yıl
Namuslu, Titiz ve Tutarlı Bir Hatun Kişi Çıkarsa Olur, Çıkmazsa da Canım Sağ Olsun Dünyanın Sonu Değil. ;)
Soran+1 yılOkadar kadin arasndan temiz namuslu terbiyelisi cikmadi mi 😊
- +1 yıl
Var da 3'ü 1 Arada Yok..
Soran+1 yılSende galiba kendin gibi 0 km istiyorsun oyle mi 😊 hic mi ask yasamadin bence yasadin ayrildin bidaha tovbe dedin oyuzden kaldin bu yasa
- +1 yıl
Bir de O Olay Var. Ben Hiç Kimseyi Sevemiyorum Duygusuzum O Yüzden Hep Denedik Ama Olmadı Hep AYRILDIM. Artık Mantık Evliliği Olur Olursa. ;)
Soran+1 yılCok ilginc adamsin vesselam 😄 neden sevemiyosun kadinlari kritelrrinin hepsi de olsa bence sen yine sevemezsin dogrumu
- +1 yıl
Ona Bir Şey Diyemem O Zaman Olabilir.
Soran+1 yılSen her yonden bir ev hanimi istiyorsun zeki kulturlu namuslu ve en onemlisi cocuklairnin annesi olabilecek bir kadin sonucta senin neslini yetistirecek ozel olmasini sitiyorsun degilmi?
- +1 yıl
Ev Kadını Ya da Çalışan Fark Etmez.
Soran+1 yılO kadar soyledigim seyden buna mi takildin 😄
- +1 yıl
Diğerlerini Onayladığımı Gösterir. ;)
Soran+1 yılNeyse ese dosta soyleriz kapalimi istersin acikmi? :)
- +1 yıl
Fark Etmez. :)
- +1 yıl
Kimsin Sen? :D Ya da Ben Seni Tanıyor muyum? :D
Soran+1 yılYoo 😄oylesine dedim bu siteden olsa bsey olurmu sonrs gorusseniz
- +1 yıl
Sen Bir Kendini Göstersene?
Soran+1 yılBen degil kankiii sana oglan buldum yetis seni anlatiyor 😄😄bacim diye demiyorum hakketen temiz namuslu vede cok garip bir kiz ya gorusleri falan bir acayip tam anne modeli tam senlik kankicim bana kzma olurmu gorunce 😄😄
- +1 yıl
Ne Diyorsun? Anlamadım. :D
Soran+1 yılKankimi sana ayarlicam sen kritelrrini analtirken direk o geldi aklima 😊
- +1 yıl
Soran+1 yılSana yazar o ben derim ama terslemek yok guzel guzel konuscan sorular sor oda cevaplasin tamam 😄vay anasini cinsellik kategorisinden nerelere geldik hayirli is yaptim resmen 😄 tamamen benle zit bir kiz 😁
Soran+1 yılBen 21 yasindayim bu arada kankicimde 24 yasinda 23 de iste bakma 😉
- +1 yıl
Seninle Zıt Bir Kız Demek Bu Güzel. :)
- +1 yıl
s31.postimg.org/.../v201205090918370910967.jpg
Hani Nerede? :D
Soran+1 yılNeydi bu simdi sen benimi kotuledin anlamdim😠 aman neyse evet zit iyi biri aslindada gorusleri cok olgun kaciyor be cok yasli isi dusunuyor aman bunlari gormesin aman nerden gorcek gizliyim ya ben😄
Soran+1 yılDur canim knusimde gerci kabul etmicektir ama hadi sana bir kiyak geccem israr edcem 30una kadar beklemissin ardim edim be 😄
- +1 yıl
Dostum Sakın Öyle Bir Şey Yapma Eğlendik Yazışarak En Azından Ben Öyle. İlgin İçin Teşekkür Ederim İyi Akşamlar.
Soran+1 yılNden istedigin gibi kadin istemez misin?
- +1 yıl
Sağ Ol Teşekkür Ederim Bu Sitede Tanıdığım Birkaç Kişi Var Kızlı Erkekli Arar Sorarlar Yanıma Gelirler Sağ Olsunlar Onların Haricinde Kimse İle Görüşmem İşim Olmaz Feci Şekilde Şerefsiz İnsanlar Var. Ben SORU Sorar Cevap Verir Çıkar Giderim İşten Arta Kalan Zamanlarımda. Tanıdıklarım Haricinde Buradakiler İle İşim Olmaz.
Soran+1 yılPeki iyi gunler
- +1 yıl
https://s31.postimg.org/t1uztlyt7/Eyvallah.jpg
Sağ Olun Sizede.
Gizli Üye(36-45)+1 yılelbette aynısını hatta daha fazlasını yaparım
21 Yorumlaetkileyebilir o ana bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGel bizde opuselim derim
12 Yorumla
Soran+1 yılDemene gerek yok yuzune baktiginda olay patlar gider zaten 😄
Cevap sahibi+1 yılAynen haklısın :-D
+1 yılSadece onunla izlemek heyecanlı olabilir
00 Yorumlaevet ve bende hemen kıza gırısırım
00 Yorumla
+1 yılFim kalmaz o saatten sonra
00 Yorumla
+1 yılDirek bende yapışıyorum :)
00 Yorumladün başaldıysam cıkmaya etkiler tabi
02 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkilenmem izinde vermem zaten
10 Yorumla
+1 yılizlemem öyle sahneleri
00 YorumlaEtkıler etkılemezsse anormalsındır
00 YorumlaEtkilemez. Etkiyi ben baska zaman gösteririm 😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilime yumulurum :)
00 Yorumlahayır etkilemez
018 Yorumla
Soran+1 yılSinemada karanlikta dev ekranda inlemeli bir film sevgilinde kolunun altinda hicbir sey yapmadan izlersin yani oylemi
Soran+1 yılBende oyle bir film demiyorum zaten herhangi aksiyona bile gitsen her filmde mutlaka o sahneler var arica sevdigin insani opersin bisey yap diemiyorum etkilenir misin etkilenmez misin bu
- +1 yıl
Erkek gibi düşünürsen o sahnede kızı öpersin ama kız gibi düşünmek lazım
Kız öyle bir sahnede hah şimdi beni öpecek diye düşünmeye başlar
Öptün bişi demedi tamam mesele yok ama ilk tartışmada sen beni bu filme götürdün şu sahnede öptün sen ne abaza herifsin diye başına kakar klasik türk kızı
Soran+1 yılYoo sevgilim beni ilk sinemada opmustu hemde kardesim benim filminde 😄 dusunebiliyormusun zavalli film boyunca bir opusme ciksada kiza yapissam diye bekledi en ufak opucukte yapisti ama hic oyle bir tepki vermedim cunku bende opmustum
Soran+1 yılOnune gelene opturmuyoruz heralde ilk ve son sevgilimdi ve ilk opucugumuzdu sen de yani
Soran+1 yılErkekligin yavsaklik gavatlik dugmesi nerdeyse ordadir heralde 😉
Soran+1 yılBence var 😄
Soran+1 yılbir dusun bakalim erkek vucudunda olupda kadin vucudunda olmayan dugme nedir😄
Soran+1 yılHahaha 😄 aynen cikintisi bol olan bir dugme bravo ya beyin bedava tabi
Soran+1 yılHahaha 😄 konu saptirma vol123456778 anladin ne dedigimi bence😉
+1 yılOrtama göre değişir :))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılevet etkiler onu da etkiler aynısını yaparız kanka
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılizlerik bizde denerik 😜😜
00 YorumlaYoo saçma.
10 YorumlaEtkilemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabii ki hatta daha fazla etkiler
00 Yorumla
+1 yılevet
10 Yorumla
+1 yılEtkilrr
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkiler.
21 Yorumla- +1 yıl
kesnkle :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEtkiler
11 Yorumla
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılolmamı :D
00 Yorumla
+1 yılboyundan başlarım
00 YorumlaZannetmiyorum
00 Yorumlaevet
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEtkiler
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Sevgilim etkiler
02 Yorumla
Soran+1 yılSenin ne sevgilisi dayi gelmisin 50 yasina ne sevgilisi karim dicektin herlade torunlarin vardir senin sevgilim diyor hallam😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılHayır.
01 Yorumla
Soran+1 yılKaranlikta basabasa sarmas dola emin misin etkilemicegine yalan soyleme istersen😉
hayal kurmak iyidir
00 YorumlaYanımdaki etkiler
00 Yorumla
+1 yıluygularım direk
00 YorumlaHayır, etkilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemde nasıl
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılevet
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltabiki etkiler
00 Yorumla