Selam KS ahalisi! Bugün biraz filmlerin tahrik edici etkisi üzerine konuşalım istedim. Diyelim ki sevgilinizle başbaşa film izliyorsunuz ve filmde erotik bir sahne çıktı. O sahneleri izlerken; siz de yavaş yavaş ısınıyor musunuz yoksa sakin sakin izleyip geçmesini mi bekliyorsunuz? 😃😃Yoksa siz erotik sahnelerde gözlerinizi kapatanlardan mısınız? 😅😂
Sevgilinizle film izlerken çıkan erotik sahneler sizi gaza getiriyor mu?
Onunla film izlemek gibi bir şey olamaz zaten koltuğa birlikte oturduğumuz anda ben sevişmeye başlarım filmde herhangi bir şey olmasına gerek yok yeterki yanımda olsun Her iki filmde de bir de ateşli bir şeyler çıkarsa var ya tuttuğum gibi yapışırm dudaklarına kaçma şansı yok Oda french Kiss yaparım jfjfjc
Ruhsuzumdur ben, çok fazla rahatsız edici bir görüntü değilse boş boş ekrana bakmaya devam ederim. Değilse gözüm halıda, pencerede falan dolanır. Karşı tarafın yapısını bilemiyorum, onun da ruhsuz olduğunu varsayarsam fitili ateşleyecek bir durum olmaz film izlerken. Eğer ki ruhsuz değilse ilk önce bir içimden “n’oluyoruz ya” falan derim, sonra belki istersem uyum sağlarım. Bu gibi konularda odunluğum fazlasıyla mevcut..
Bir ateşleme durumu oluyor tabi.. Çaktırmadan sevgilime sokulmaya falan başlıyorum.. Ondan da bi adım gelsin diye bekliyorum bi süre... Gelirse güzel şeyler olur :) Gelmezse de ben oldururum güzel şeyleri.. Hiç kaçarı yok 😅
Sevgilim Olan Birine O Denli Yaklaşmam. Bu Literatürüme Göre Yanlış. Ancak Eşim Olursa Olabilirdi. Sevgilim Olacak Birini Haramken Dokunarak, Onu Da Harama Bulaştıracak Kadar Az Sevmem.