Gizli Üye(30-35)+1 yılPrezervatif Ereksiyonu Engeller mi?
Prezervatifin ereksiyon kaybına yol açıyor ya da kondom takınca iniyor gibi sorunlarla sıklıkla karşılaşılır. Ancak prezervatif kullanmak ereksiyon kaybına yol açmaz. Prezervatif kullanırken yapılan hatalar ereksiyon kaybına yol açabilir.
Prezervatif nasıl takılır?

Prezervatif takmak için penisin tamamen erekte olduğuna emin olun. Doğru boyutta prezervatif kullanmamak prezervatif takarken inmesine sebep olabilir. Bu yüzden prezervatifin doğru boyutta olduğuna emin olun. Prezervatif takarken fazla oyalanmak penisin prezervatif takarken inmesine sebep olur. Ancak bu el çabukluğunu kazanmak biraz zaman alabilir.
Penis kondom takarken iniyorsa ne yapılmalı

Eğer kondom takarken penis sertliğini kaybettiyse telaşlanmayın. Prezervatif taktıntan sonra direkt ilişkiye geçmek zorunda değilsiniz. Ön sevişmeyi biraz daha uzatabilir, penisin tekrar eski sertliğine kavuşmasını sağlayabilirsiniz.
Pezervatife alternatif doğum kontrol yöntemleri
Eğer kondom takarken ereksiyon kaybı sorununuz çözüme ulaşmıyorsa prezervatif yerine başka doğum kontrol yöntemleri kullanabilirsiniz. Örneğin spiraller, doğum kontrol hapları, implantlar etkili doğum kontrol yöntemlerinden birkaçıdır ve evli çiftler rahatlıkla bu doğum kontrol yöntemlerini tercih edebilirler.
Doğru prezervatif nasıl seçilir
Doğru prezervatifi seçmek ilişki için çok önemlidir. Penis ölçümü yaparak buna uygun şekilde doğru boyu bulmak ilk adımdır. Daha sonra hem kadının hem de erkeğin seçimlerine göre ekstra ince (Okey Tenn, OKEY Zero) afrodizyak etkili (OKEY Nirvana) geciktirici etkili (OKEY Rötar) kullanabilirsiniz.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 315 cevap paylaştı.
+1 yılsenin durumunda (doğum yapmamışsın spiral olmaz) en uygunu ilaç. iğneler ve kol altı implantları da aynı şekilde hormonal açıdan etki ediyorlar. ilaç yan etki yaptıysa ilacı değiştirmelisin. bir doktora görün. sigara kullanıyorsan ilacı önermiyorlar haberin olsun. yan etkilerinden söz edersin, ilacı değiştirir doktorun. ben yasmin kullanıyordum eskiden. yan etkisi en az olan o demişlerdi. ;)
32 Yorumla
Soran+1 yılSigara kullanmıyorum canım yasmin kullandım 2 ay ilişkiye giremiyoduk yanmadan falan bıraktım ilacı normale döndüm
- +1 yıl
o zaman doktora görün, başkaca ilaç versin. yasmnden olan yakınmalarını söyle.
Gizli Üye(36-45)+1 yılSönmesi normal. dikkati dagılıyordur
Spiral dusunebilirsin 5-10 yıl cocuk istemiyosan
İğneler var uc aylık
Takvim yöntemi var. Adet periyoduna göre yapılıyor32 Yorumla
Soran+1 yılSpiral doğum yapan için değil mi? İğne nasıl sizce
Cevap sahibi+1 yılHayır dogumla ne ilgisi var spiralin
Ben evleniyim uygunsa bende spiral dusunuyorum bir hemsire olarak
İğne ds iyi. unutkanlık vs varsa öneriliyor
- Cinsel Yaşam konusunda 640 cevap paylaştı.
+1 yılAçıklaması çok basit. Cinsel istek bedensel bir arzu gibi gorulse de gayet de zihinsel olarak tahrik olunca oluşan bir şeydir. Tam sevisme sırasında sertleşti seni arzuladı vs, sonra bir saniye şu prezervatifi açayıp, takayıp falan derken elektrikler gidiyordur. Yani arzulu ruh halinin arasına başka bir iş giriyor. Taktıktan sonra bir bakiyordur ki tam sertlik aşamasından biraz yumusama aşamasına geçmiştir. Bazı erkeklerde bunun olması normal.
2 çözüm önerebilirim.
1- Prezervatif taktıktan sonra hemen girmeye çalışmasın. Sevismeye devam edin. Tekrar sertlesince birleşirsiniz. Yumusamıs aleti sokmaya calısmak ikiniz için de moral bozucu olur.
2- Prezevatifsiz sevişin. Nedir o yahu. Evlisiniz bir de. Hastalık bulaştırma vs. diye bir derdiniz yoksa dogumdan korunmak icin bin tane yöntem var. O yontemleri deneyin21 Yorumla- +1 yıl
Genelde geri çekme yöntemi daha kullanışlı veya aylık iğne.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılŞu evlilerin prezervatif saçmalıklarını hiç sevmiyorum. Arkadaş 100lerce yöntem varken, en can sıkan korunma yöntemini (Evliler için diyorum) kullanıyorsunuz. Hadi hastalık olayını felan geçtim evlisiniz, partnerinizin sağlıklı olduğu belli zaten. Ama hamilelik için farklı farklı yöntemler de mevcut.
Bence geri çekme yöntemini eşine alıştırmaya bak, baktın ki şüphelendiğiniz birşey oldu veya içeriye sprem girişi oldu, ertesi günü hapı kullanırsın. Olmadı bunun aylık veya haftalık iğneleri var, onlarıda kullanabilirsin.20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
77Cevap
+1 yılDoğum kontrol ilaçları kullandınız ve yanma/kuruluk varsa eğer doktorunuzla görüşün başka bir etken maddeli ilaca geçsin binbir tane doğum kontrol için kullanabileceğiniz ilaç var.
Burada yazılan arkadaşların aksine kendini geriye çekme yöntemiyle korunmayın. Ha kafanıza silah dayayan birine '' yüreğin yiyorsa sık '' demişsiniz ha kurşuna gerçekten kafa atmışsınız bence çok manasız bir tercih olur.
Düzenli seks hayatı olmadan evliliklerde partnerlerin birbirine alışma sürecinde erkeğin önceden de pek deneyimi yoksa bu tür şeyleri yaşaması normal. Üroloji polikliniğe genç/yeni evli erkeklerin hayal kırıklığıyla başvurmaları gün içerisinde çokça oluyor. Toplumdaki p*rno filmlerde izlenenler gibi benzer sertlik ve uzun ilişki istemeleri yüzünden erkekler o an kendini özgüvensiz hissedip ereksiyondan tamamen uzaklaşıyor da olabilir. Eşinizle konuşmayı deneyin, birbirinizi tanıyın, sarılın o an ve onu biraz daha tahrik etmek için uğraşın ve karşınızdaki bunun bir sorun olduğu düşüncesinden bir an önce uzaklaşsın. Unutmayın ki yazılanların ve bilinenlerin aksine ereksiyona geçen bir erkeğin penisi semsert olmak zorunda değildir. Umarım sorununuzu aşarsınız efenim, eşinizde mutlu ve huzurlu bir ömür geçirmeniz dileğiyle...00 YorumlaYorumlara bakıyorum da herkes geri çekilme yöntemini kullanın diyor.. arkadaş içeride boşalmadıktan sonra bu için keyfi nerede prezervatif kullanılabilir.. önce doğal yapacaksın sonra boşalmaya yakın pre. Takacaksın.. diğer yöntemlerde bence risk bulunuyor.. bir akrabam hap kullandı evliliğin ilk zamanları ve kısır kaldı hala çocukları olmuyor.. en iyisi prezervatif.. bayan için ilaç kullanmayın.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. erkeklerde olur arada oyle. bence doktora gıdın. ya da kendı kendıne bedenlerınız alısıcakdıyıım. bı de sen bos bırakma adamı. azgınlıgı heyecanı gidiyor demekki. penisi kaldıran sey azgınlıktır. aslında kandır. oraya kan pompalanmalı. buda beyın ıle olur. beyın de hormon salgılanacak penıs kanla dolacak.
00 YorumlaBaştayken bende de oluyodu o sorun penisine uygun bedende prezervatif kullanın küçükler girmiyo girince çok sıkıyo aşırı büyük bedenlerde de çıkma gibi bir risk var boyutuna uygun kılıf seçerse sorun aşılır diye düşünüyorum
10 Yorumlasönmesi normal değil , spral taktırabilirsiniz ya da iğneler var 6 ay etkili
14 Yorumla
Soran+1 yılNeden normal değil
Soran+1 yılBelkide
Cinsel Yaşam konusunda 492 cevap paylaştı. psikolojiktir o biraz iğrenme duygusu gibi bir şey.
10 Yorumlauygun prezervatif kullanmıyorsanız belki de onun etkisi olabilir. ben de normal kullandığımda sıkıntı yaşıyorum ama ben boşalamıyorum çünkü çok sıkıyor. ama XL prezervatif kullanınca sorun olmuyor. onu deneyin. kalınsa belki sıkıyor olabilir.
00 YorumlaPrezervatif sertliği azaltmaz ama 2. denemenizde yumşaması normaldir. biraz zaman geçirin penis kendini toparlayıp yeniden ereksiyon olup sertleşir merak etme.
00 Yorumlatamamen psikolojik bir durum bu. prezervatifi istemediğinden zorunlu birşey yapıyor gibi hissedip kafasında kuruyor. ve bu durum onun sönmesini sağlıyor... bence free takılın korkmayın dışarı boşalsın.. takmasın
00 YorumlaOnunki psikolojik olduğunu düşünüyorum. 1 sn çıkınca hemen sönmesi onun cinsel yönden biraz yetersiz olduğu anlamına gelir.
00 Yorumla
+1 yılPrezervatifle bir ilgisi var mı yoksa kendisini bu şekilde mi görüyor. Belki de prezervatifle tam olarak adapte olamıyordur.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. Gaz maskesi ile çiçek koklamam dışa boşalma olabilir veya sona doğru çıkıp elinle boşaltsın
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHiseetmediyi için sönüyor bence ya da başka birşey kullanıyor tahmin ettiyim şeyse normal oda
14 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir şey
Cevap sahibi+1 yılYumuşaması normal ayrıca nedenlerini biliyorm burdan yazim site malum taraflı erkek yazınca. Kalkyo yorum hesabı bile silinyo başma geldi ondan gizliden çıkym siz mesaj atn yardmcı oliyim size tm?
Cevap sahibi+1 yılTamamı?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılacele ediyor sanırım... kalkar kalkmaz takmamalı...
14 Yorumla
Soran+1 yılAaa evet hemen takıyor
Cevap sahibi+1 yılolmaz hata... iyice erekte olmalı tahrik olmalı... bide çok sıkı bir prezervatif olmamalı... prezervatif te hava kalmamalı
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılistersen gizliden çıkayım bişeyler yazayım
+1 yılSöndürün kalbimi gidiyor gönlümüün efendisiiiii🤣🤣🤣
10 YorumlaPrezervatif takmak his kaybına yol açar , penis vajinanın sıcaklığını ve ıslaklığını hissedemez his yoksa ereksiyon da yok...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKaliteli prezervatif bol bol ön sevişme yaparım diyorsanız oral tavsiye ederim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılNormal değil. Ama sebepleri vardır. Bunu konuşalım mı?
00 Yorumla
+1 yılhiç alakası olmaması lazım aslında.. prezervatifle bir ilgisi yokki.
00 Yorumla
+1 yılSen prezervatif kullan. Bir de öyle deneyin. Hem yırtılma ihtimali de daha düşük
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatif kullanmayı sevmiyor. Haliyle erekte olamıyor. Sevişn ama cinsel birliktelik yaşamayın. ya da yaşayın tabii ama dışarıya boşalsın.
10 Yorumla
+1 yılBöyle birşey psikolojik olabilir
23 Yorumla
Soran+1 yılBen de öyle düşünüyorum
- +1 yıl
Utangaç lik yeni evli olmak vs.. rahat olun cesaret verin
- +1 yıl
Bana ozelden ulaşabilirsiniz
- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılSönme normal değil. Uzun süre çocuk istemiyor musun?
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet istemiyorum
- +1 yıl
spiral olabilir.
Geri çekilme yöntemi var. daha sağlıklı sadece eşin boşalma kontrolünü iyi bilmeli.
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapıyor ama riskli diye istemiyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılPrezervatifi erkeğe kadının takması gerekiyor çünkü bazı erkeklerin odağı değişince motivasyonu kayboluyor.
00 YorumlaSpiral taktırın prezervatifte bende ereksiyon kaybediyorum bazen
14 Yorumla
Soran+1 yılSpiral doğum yapmış bayanlar için değil mi
Soran+1 yılYurtdışında yasıyorum
+1 yılEt ete değmeli prezervatif saçma bnce geri çekilme deneyin veya kuruluk yapmayan bir gün sonra alınan ilaçlar var istersen verebikirim
01 Yorumla- +1 yıl
İlerde baya sıkıntı olur
Gizli Üye(36-45)+1 yıllastik çok sıkıyorsa ondan sönebilir farklı boy kullanmayı denesin.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeri çekilme yontemi. Ya da ikinizin de her ay vurulacagi igneler var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı. Sonebilir his kayboldugu icin zevk almazsa olabilir geri cekme yontemi kullanin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılO zaman spiral kullan 5 yıl falan etkili. Ya da hızlı bir çözüm olarak meyveli prezervatif kullanın, sönmeye başladığında oral yaparsın yine sertleşir.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılprezervatif bende de o etkiyi yapıyor..
beni sıkıyor..
olaya bütün ilgimi kaybediyorum..10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam tersi prezervatif süreyi uzatıyor da siz yeni evlendiğiniz için acemilik süresindesiniz
00 Yorumlazevk almadıgı ıcındır erkek adam condom takmaz et et degecek
00 YorumlaDaha yeni evli oldugunuz icin heyecan yapiyordur o yuzden penisi inebilir
00 Yorumla
+1 yılKinsantrasyon sorunu mevcut galiba esinde normal bir durum değil
20 YorumlaDisari bosalma yonetmini deneyin. Bodalmaya yakin icinden ciksin disari gelsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEn iyi yöntem geri çekilme
Zamanını bilirse hamile falan kalmazsin14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@keremDNZ sahabe yöntemi
En fazla. bir çocuk severler
Cevap sahibi+1 yıl@keremDNZ aklın yolu bir 😀😀
+1 yılNormal değil kuruluk derken ıslanma olmuyor mu sende
02 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor
- +1 yıl
Ondan acıyordur kayganlaştırıcı krem denedinmi
Gizli Üye(36-45)+1 yılOkey klasik kullanın rötar değil bende de oldu bu durum prezervatif i degistirdik
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelli ki eşinde sertleşme bozukluğu var. aynı durumu bende yaşıyorum
00 YorumlaSpiral taktir. sonmesi normal
12 Yorumla
Soran+1 yılSpiral doğum yapmış bayanlar için değil mi
et ete değsin
dışarıya boşalsın hamile kalmazsın00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılnormalde sünmemesi gerekir bizde öyle birşey olmuyor hangisinden kullanıyorsunuz marka olarak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 733 cevap paylaştı. dışarı boşalsın
110 Yorumla
Soran+1 yılTehlikeli değil mi
Soran+1 yılBelki sen kısırsın?
Soran+1 yılBen ciddiyim gerçekten bir doktora gitseniz ya
Soran+1 yılLütfen yanlış anlamayın ben kötü bir niyetle demedim
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSpiral kullanabilirsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılDoğum yapmadım
- +1 yıl
Hiç bir sıkıntı olmaz.
Engelliyor aynı dertten müzdaripiz :)))
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılprezervatif ereksiyonu engellemez zaten. bir doktora görünsün en kolayı mavi hap alsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİğne yaptır. 3 ay kafa rahat.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. spiral kullanın
11 Yorumla
Soran+1 yılDaha doğum yapmadım ama
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğum kontrol hapı kullan?
10 Yorumla
+1 yılGenelde olur yavru bide tad alamaz normal yapin
11 Yorumla- +1 yıl
Seni bosaltabiliomu mesele bu😉
takmasın jel kullanın
00 Yorumla
+1 yılspiral taktır, gaz maskesiyle gül koklanmaz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bende öyle olurum o ne öyle poşet e girer gibi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 557 cevap paylaştı. boyutunu degıstırsın. normal kullansın.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKondom takınca aniden boşalıyor mu
10 Yorumlasönmesi normal değil doktora görünsün
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 950 cevap paylaştı. takmasın oda başka yol deneyin
00 YorumlaPrezarvatifin kucuk boyunu aliyor olabilir
00 Yorumla- Devamını Gör (27)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne