Günahkar oluyorsunuz... İnançlı olduğunuz için günahkar oluyorsunuz zaten, inançsız olsanız günah sevap ile işiniz olmazdı. Zina çok büyük günahtır. Madem ikiniz de inançlı insanlarsınız, bence bu güzel Ramazan ayını da vesile bilip bu işten tövbe edin, imkanınız ölçüsünde nikahlanıp , bağışlanmanız için de evliliğiniz boyunca bol bol tövbe edin, dilerse Allah affeder... Allah ın affediciliği büyüktür, yeter ki samimi bir tövbe olsun ve tekrarı olmasın... Tövbede gecikmek ertelemek doğru değil, ölümün bizi ne zaman bulacağı belli olmaz. Bu benden naçizane bir tavsiye...
38 Yorumla
Soran+1 yılAilem bilmiyor nikah yapsam aramızda olur mu peki?
- +1 yıl
Bu ülke pisliğe batmış yazık
Soran+1 yıl@hayatbirmezarmı oruç tutmayıp allah tanımayanlar zina yapınca tamam biz yapmışız bir yanlış hemen pislik muamelesi siz nasıl insansınız
Soran+1 yılNeden peki?
- +1 yıl
Senin için demedim.
Soran+1 yıl@hayatbirmezarmı kimin için dedin?
- +1 yıl
Genel olarak...
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİnanca bak ya bu nasıl bir kafa nasıl bir mezhep her haltı yemişsin bence evlenmene gerek yok zaten o adam seni almaz bak gör bende adam değilim senle evlenirse 😊
05 Yorumla
Soran+1 yılSen insan bile değilsin
Cevap sahibi+1 yılSenin gibi orros... pu değilim en azından fahişe namazıda kirletme şeref yoksunu
Soran+1 yılSenden daha müslümanım ya ona bak.
Cevap sahibi+1 yılNeren Müslüman si.. kik altından çıkmadın adam kalmamış namazla allahımı kandırcan senin yorumndan belli oldu bikere dıon bide hiç te pişmn değilsin hadi oros.. pula devam
Soran+1 yılAdam kalmamış mı peki güzelim. Sen bu kafayla nasıl yaşıyorsun? kendini müslüman sanıp günahkar olan tiplerdensin. Sevgilim dedim değil mi ne biliyorsun kaç sevgilim olmuş benim de adam kalmamış diyorsun? İşte senin gibi günahkarlar hemen haksız yere suçlayıp küfür edenler asıl haketmiyr cenneti.
+1 yılolacak bişe yok bugun ayrılıcan sonra başkasyla evlenicen çocukların olacak mutlu olursan vicdan azabı çekip keşke diyecen olmazsan tekrar eski sevgilini arıyacaksın ardındanda sosyal çokuntu neden yaşıyoruz diyecekler namus bacak arasındamı degilmi tartışılacak uzaylılarla irtibata geçene kadar bu bole gider
04 Yorumla
Soran+1 yılOnunla evlenicem başkasıyla değil allahın izniyle
- +1 yıl
canımsın :) şu filmi belki 10 kez izledim be :(
Soran+1 yılBu o film değil yalnız.
- +1 yıl
keşke bende senin gibi dusunmek isterdim ama hayat toz pembe dehil :(
+1 yılsonra sevgilimden ayrıldım kullandı yaptı yaptı attı kenara diye ağlayın iyi halt yiyorsun 3kurusluk vucudun var ona bile sahip cıkamıyorsun günahkarsın tabi evlensen bile o zina günahların gitmez git sevgilinin altında inlemeye devam et ayrılıncada baskasnı bulursun artık
17 Yorumla
Soran+1 yılAyrılcağımıza bu kadar nasıl emin konuşuyorsun? O sevdiğim erkek adam gibi adam.
- +1 yıl
hadi ayrılmadınız sen bu yaptığını nomrla birşey zannet evlenince günahlarının gideceğini zannet :D :D :D iyi soksun sana konusturma beni daha fazla dahada fazla rezil etme kendini
Soran+1 yılNiye rezil olayım pardon? Evet sokuyor babanda annene sokmadı mı? Benim burda terbiyemi bozma. Cinsellik aşkla doğdu bizde. Öyle tatmin olalım diye değil. günahlarımın gidip gitmiceğini allah bilir. Ve gidecek de demedim. Biz kimseye kötü örnek olmuyoruz ve toplumun ahlakını bozmuyoruz. Bu yüzden günahkar mıyız merak ettim
- +1 yıl
İste cahilliğini kötü örnek olmuyoruz diyorsun bide :D bence daha fazla konusma :)) rezil olmuyorum diyorsun hadi yaptığın Seksi ailenede söylesene ? onlarada acıklasana yapamazsın demi :D cevrene söyle yine yapamazsın :)) bence dahada fazla konusma
- +1 yıl
@aydın399 bir kac ay sonra ağlar burda sevgilim cikti ayrıldı diye bırak bosver :D
Soran+1 yılAdam gibi adam kendisi. Tanımıyorsun etmiyorsun yorum yapma bari.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
64Cevap
+1 yılMadem ki evleneceksiniz neden birbirinizin helali olmadan iliski yasiyorsunuz? Biraz daha bekleyemediniz mi?
11 Yorumla
Soran+1 yılÇok üzgünüm :(
+1 yılgündüz vakti mi oruçtutarken mi seks yapıyorsunuz ?
13 Yorumla
Soran+1 yılHayır yahu. Olur mu öyle şey ramazanda yapmıyoruz bile.
- +1 yıl
sorun yok o zaman hepimiz her gün nice günahlar işliyoruz bizim millet sanki günah seksten ibaretmiş gibi görüyor nedense.
- +1 yıl
EİC için teşekkürler...
Gizli Üye(30-35)+1 yılNikah kıyın. Sonra evlenirsiniz. Bu hiç tavsiye etmediğim bişey olsa da zinadan kaçmak için böyle yapın bari
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet bunu yapacağız. Üzülüyoruz çok.
İnançlıyım diyosun peki sen veya o biriniz evlenmeden ölürseniz ne olacak bunun hesabını zaten veremiceksiniz gençliğinize yazık ailene ne cevap verecen yüzlerine nasıl bakacan
012 Yorumla
Soran+1 yılÜzgünüm. Oldu bir kere üstesindwn gelmeye çalışıyoruz.
Soran+1 yılÇok bilmişsiniz. Ama cahilsiniz.
- +1 yıl
Sen çok akıllısın ya adama laf ediyorsun bide namaz kılıyorum deme bide cahil diyo adama gelse delirme neyin cehaleti hem sevişip gotuın tutuşuyo sonra adama cahil diyo motora bak ya 😄
- +1 yıl
Baldız 😄
- +1 yıl
Vay yenge bizden ha 😂 nasılds bilmiş kızın hasını
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 çok ahlaksız ve saygısızsın allah seni ıslah etsin
- +1 yıl
Kızım senin azına tükürürüm ay bide Allah diyo lan Allah seni ıslah etsin kaş ara bak insanmiş gibi konuşuyor köp. ek
Soran+1 yıl@hanzadeee9361 yazık size.. 15 yaşındaki çocuklar yazmasın artık.
- Cinsel Yaşam konusunda 9b cevap paylaştı.
+1 yılGünah oluyor evet ama ne yapmak istiyorsun ki.. Ramazanlık ta orucunu tutuyorsun yeri geliyor namazda kılıyorsun.. Bende öyleyim senin gibi durum aynı
12 Yorumla
Soran+1 yılPeki bu durum seni üzüyor mu?
- +1 yıl
Yani nasıl anlatayım canım.. Ramazanlıkta yapmamaya çalışıyorum mümkün oldukça sadece haftada bir kez yapıyoruz oda akşam yani oruç anında değil.. Normal zaman da yapıyorum beden istiyor yapcak bişey yok
+1 yılZinaya yaklasiyorsunuz. Uzak durmaniz gerek. Bari bu ramazanda yapmasaydiniz. Cunku orucun mekruh isliyorsunuz. Evlenecegine kadar uzak dur ve tevbe et ve bir daha yaklasmayacaksiniz. Yaptiginiz ibadetler sevabi alamiyorsunuz.
02 Yorumla
Soran+1 yılRamazanda yapmadık.
- +1 yıl
Oda iyi ama yinede evlenecege kadar uzak durun. Evlenmek istiyorsa gelip istersinler seni
Soran+1 yılNeden?
+1 yılbu türkiyede çok yaşanan bir durum. insanlar inançlılar fakat sevişmekten de duramıyorlar, biri diğerini iptal edemiyor. ilginç.
00 YorumlaKimin haddine sana günahkar olup olmadığını söylemek bu kul ile allah arasında. Ama yapılanların günah olduğu belirtilmiş gerisi bize düşmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe önerirsin
Dikkat et yarın öbür gün de çocuğu aldırayım mi sevgilim istemiyor çünkü tarzı bir soru sorma.
08 Yorumla
Soran+1 yılÖyle bir şey olmaz bizde
Soran+1 yılBiliyorum olabiliyor.
Soran+1 yılEvlenicez. Çok haklısın.
Soran+1 yılAmin. Çok sağol. Hepimiz mutlu olalım.
+1 yılsen yinede orucunu tut namazını kıl şu zinayı da bırak artık
010 Yorumla
Soran+1 yılBırakamadık. Kolay değil pek :(
- +1 yıl
elin işte gözün oynaşta bırak bu işleri evlenmeden yapma evlendikten sonrada fazla yapma hem kocana hem sana yazık aşırı yapmak seni hem depresif hem özgüvensiz hem de yorgun hissettirir ve isteği azaltır
Soran+1 yılAşırı yapmıyoruz ki az oluyor
- +1 yıl
iyi o zaman ama bir taraftan namaz kılıp bir taraftan zina yapmak olmaz ikisinden birini bırak karar senin
Soran+1 yılNeden olmaz?
- +1 yıl
biraz düşün olur mu evlensen tamam da şöyle düşün bir katil 5 kişiyi öldürüyor ve ardından namaz kılıyor mantıklı mı sence dinimiz zina, adam öldürme bunları büyük yasaklar listesine koymuştur sen Allah (c. c)'a resmen saygısızlık yapıyorsun şu dalga mı geçiyorsun sen saçma sapan neden olmaz diye sorma bide
Soran+1 yılBen inancımdan vazeçemem
- +1 yıl
@hanzadeee9361 abla sakin 😂😂
- +1 yıl
@gizliüye03 asabım sinirlendii 😐
- +1 yıl
@hanzadeee9361 😂😂 Fazlası zarar sinirin 😕
+1 yılUmarim iftardan sonra bir araya geliyorsunuzdur yoksa boşa aç kalmayin
00 Yorumla
+1 yılSevgilin hem namaz kılıp hem zina yapıyorsa yazık o namazı fayda etmiyor demek
16 Yorumla
Soran+1 yılBiz çok mu günahkarız sence
- +1 yıl
Hemde çok yapmayın herseyin bir vebali var
Soran+1 yılAma oruç tutuyor ve inançlıyız
- +1 yıl
Iyide okadar inancım var niye zina yapiosunuz
Soran+1 yılOldu işte yanlıştı.
- +1 yıl
Allah affetsin ne diyeyim
+1 yılEn büyük günahlardan birini işliyorsunuz. Vazgeçin ve tövbe edin.
03 Yorumla
Soran+1 yılTövbe edelim tamam. Peki aileden habersiz nikah oluyor mu?
- +1 yıl
Olmaz. Nikah demek duyurmak demektir. Sizin, iki insanın birlikte yaşayacağını etrafa eşe dosta duyurmaktır.
Soran+1 yılAnladım teşekkürler.
+1 yılzina suçu işliyorsunuz bence tez vakit evlenin
21 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın çok. Yorumun için teşekkürler.
yuh oruç tutan namz kılan biri bunun ne kadar gğnah ve zina oldugunu bilir bence o cocuk senin gözünü boyuyor kandırıyor
07 Yorumla
Soran+1 yılEvet bende biliyorum ama yaptık bir yanlış.
Soran+1 yılBeni terk etmez biliyorum bildiğiniz erkeklerden değil. Ama bir an önce evlenmek iyi fikir.
Soran+1 yılKaçmak istemiyor zaten aşık bir erkek nasılsa aynen öyle. Zaten acele edicem ben de evlenelim diye.
Soran+1 yılİnansam da yaparım peki.
+1 yılAllah sizin yaptığınız şeyi affetsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAmin.
Gizli Üye(36-45)+1 yılNefsine hakim olacaksın... tamam sevgilin ya ayrilirsaniz ya senin helalin değilse? bunlari dusundunmu
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlişkide ne gibi tedbirler alıyorsunuz? Mesela doğum kontrol hapı, ertesi gün hapı, kondom vs. gibi neler kullanıyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMÜSLÜMANLARI karalamak icin yapmayacaginiz TROLLUK, UYDURMA FAKE serefsizligi yok...
Sen oruc tutuyorsan, müslümansan, bende napolyonum!00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZaten kapalı, namaz kılan kişilerden korkacaksın. Her türlü pisliği onlar yapar.
04 Yorumla
Soran+1 yılİmam nikahı yapsak?
Cevap sahibi+1 yılİmam nikahına karşıyım. Olacaksa resmi olsun.
Soran+1 yılOlcak evet ama daha zaman var
Cevap sahibi+1 yılEvlilik öncesi böyle şeylere karşıyım. Namaz kılıp sonra her türlü pislik yapılıyor hiç namaz kılma daha iyi günaha girme
o zaman ne oruç tut ne namaz.. gerek yok şimdilik.. evlenince oruçta tutarsın nanazda kılarsın.. şimdi Haybeye kılıyorsun
00 Yorumla
+1 yılDigerlerine gore daha kotu durumuz inancli biri boyle bisey yapmaz imani izin vermemeli
01 Yorumla
Soran+1 yılCiddi misin
Yarım yanalaksa dönüş olabılır komple giriyorsa sana sıkıntı söylım 😄
04 Yorumla
Soran+1 yılNeden bna?
Soran+1 yılEvet giriyor
+1 yılateşi harlayın iki tane daha geliyor dıye bağıracak zebanı :))))
00 Yorumla
+1 yılikisi dindar ama zina yapıyolar :D hay ben sizin gibi müslğmanın!!!
01 Yorumla
Soran+1 yıl...
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Oruç var namaz var ama tam tersinide yapıyorsunuz nikah kıyın öyle yapın
00 Yorumla
+1 yılOruçluyken mastürbasyon zina olmaz bir ikincisi inancliysaniz evlenin zina büyük günah
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla biz de Böyleyiz inşallah evleniriz sevgilimle
13 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@HardMan4 herkes sen mi
+1 yılYa opusuyorum sevisiyorum desen tamam da.. ilişki fazla yani
00 YorumlaNefisinize yenilmisiniz diyor gunah giriyormuyuzz sanki alay edercesine
00 Yorumla
+1 yılimam nikahı yaptırın.
04 Yorumla
Soran+1 yılOlur mu sence aileden habersiz
- +1 yıl
aslında imam nikahında ilan etme durumu var bu benim eşimdir şeklinde. derin ilim bilgisi gerektiren bir şey net konuşamam bu yüzden. Ancak güvendiğiniz 2 şahitle kıydırın nikahınızı ama araştırın sonuçta aileden akrabalardan habersiz yapılan bir şey geçerliliği var mı araştırmak gerekir.
Soran+1 yılAilenin bilmesine gerek var diyen var yok diyen var ne yapacağım bilmiyorum. Yok ise hemen yapacağız. Ben artık ağlamaktan yoruldum
- +1 yıl
valla ben sizi yanlış yönlendirmek istemem. Bu şekilde ben kız arkadaşımla yapmadık sebebi ise ailelerin haberi olması lazım dediler ama istisnai durumlar vardır onuda bilemiyorum
Kapalı bir bayanmısın peki?
01 Yorumla
Soran+1 yılKapalı değilim
Gizli Üye(30-35)+1 yılGünaha giriyosanız sabredip ilişkiye gitmiceksiniz evlenince anca
00 Yorumla
+1 yılBen yardımcı olacağım sana
04 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah.. Olmadın pek ama..
- +1 yıl
Sözüme guvenmeni tavsiye ederim hemcinsim
Soran+1 yılSözün ne
- +1 yıl
Yardımcı olmak
Evlenmeyecek seninle eminim
124 Yorumla
Soran+1 yılNerden eminsn
Soran+1 yılUnutmam. Evlendiğimizde yazarım buraya
Soran+1 yılKomiksiniz. Tanımadan etmeden yorum yaparsınız anca.
- +1 yıl
Ey hemcinsim biraz zeki olmayı dene kullanıp atacak seni
Soran+1 yıl@AlittlePeace size küfür edicem şimdi o olucak.. Tanımadan bilmeden konuşmayın zekası düşük olan biri varsa o sensin.
- +1 yıl
@ican7 önemli olan yaşamadan uzak durması 😐
- +1 yıl
Yavaş gel , zekana ilgili yorum yapan olmadı sadece sana yardım etmeye çalışıyorum. Sen küfür edersin benim kelimelerim yeter. O taraflara hiç çekme bence , senin için
Soran+1 yıl@AlittlePeace yardım etmeye mi çalışıyorsun pardon hiç güzel bir yorum yaptın mı? Bana hiç yardımcı olduğunuzu sanmıyorum daha çok üzüyor ve çaresizliğe itiyorsunuz.
Soran+1 yılGünah işlediğim için çaresizim. Sevgilimden yana şüphem yok. Uzun bir ilişki zaten. Sevgilim çok farklı bir insandır tanısanız anlardınız beni de. Neyse yardım etmesniz de teşekkürler iyi akşamlar
- +1 yıl
4yıl sonra nişanlıyken ben bitirdim ayrılmadan 6ay önce gayet iyiydik umarım anlatabilmişimdir
Bizde sizin gibi şeyler olmaz - +1 yıl
@gizliüye03 anlatamadık ama..
- +1 yıl
Bırakmaz diyo ya ona dedim 😂
- +1 yıl
@gizliüye03 Evet bizde bırakır dedik dinlemedi :D
- +1 yıl
@gizliüye03 kesinlikle ama zannetmiyorum anlayacağını yaşamadan
- +1 yıl
@AlittlePeace sevdiği için düşünmek istemiyor keşke haklı çıksa ama zor
- +1 yıl
@gizliüye03 dışarıdan bakılınca anlaşılıyor zaten bu olaylar sevgiden gozleri kapanmış
- +1 yıl
@AlittlePeace Hayırlısı kardeş 😊
- +1 yıl
@gizliüye03 amin
ikinizde birbirinizi tamamlıyorsunuz işte.
00 Yorumla
+1 yılen azından orucu bekleyin
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 562 cevap paylaştı. Öff yanıcaz hepimmiz.
Rahat olun.10 Yorumlaİlginç insanlarsınız.
02 Yorumla
Soran+1 yılNe yapmalı?
+1 yılevlenmeden tövbe tövbe
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. S. et gunahi sevabi takil kafana gore
00 Yorumla
+1 yılNe kadar günahkar olduğunu tanrı bilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 vakit arasinda gusul aliyorsan sıkıntı olmaz
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılLa canım zina yapıyon ne diyon bana... sevgilim yazıyomus ne kadar beyin yoksunusunuz ya
+1 yılLahana ve perhız mısalı olmadı be kanka
00 Yorumla
+1 yılNe haliniz varsa görün😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,9b cevap paylaştı. İftara kadar beklemeye çalış
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. iftardan sonra yapıyorsunuz dmi ilişkinizi
06 Yorumla
Soran+1 yılTabi ki.
Soran+1 yılNeden sayılmaz?
Soran+1 yılEvlenicez.
+1 yılramazan günü birlikte olma bari
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence bu kadar emin olma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılinançlı olsa evlenmeden seni becerirmi sence?
02 Yorumla
Soran+1 yılYanlışlıkla oldu işte.
Cevap sahibi+1 yılyanlışlıkla o soyundu ve sende yanlışlıkla soyundun sonra yürürken yanlışlıkla ayağın kaydı ve yanlışlıkla onun alete oturdun ve yanlışlıkla kalkmaya çalışırken yanlışlıkla ayağın devamlı kaydı ve yanlışlıkla oturup kalkmaya başladın dolayısıyla yanlışlıkla seni becerdi
+1 yılValla herşeyi bilerek yazmişsin dicek birşey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTam orspusun bok evlenir senle
02 Yorumla
Soran+1 yılSenden daha müslümanım ya ben bunun için içim rahat allaha şükür.
Cevap sahibi+1 yılBelli nasıl müslüman olduğıun kaşar a bak dalga geçiyor birde
Gunah evet
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 509 cevap paylaştı.
+1 yılççok inançlısın maşallaaahhhh
00 Yorumla
+1 yılBirini hakkını ver önce
00 Yorumla
+1 yılDemekki sklmeyi seviosun hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılohh ohh suyundan da koy :)
00 YorumlaNe kadar ileri gidiyorsunuz ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşam mı birlikte oluyosun
00 Yorumla- Devamını Gör (15)
Detaylı bilgi