Sevgilimle 9 aydir beraberiz ilk defa beraber cinsel deneyimimiz oldu bekaretimi aldı,ben ona deneme amaçlı şöyle sordum; eğer ilerde ayrıldık, sen de benim bekaretimi aldın ya ilerde evleneceğim kişi beni istemezse? Diye sordum ama denemek için sormuştum onun verdiği cevap ise şöyle Çok ağır değil mi verdiği cevap bunun için ayrıldım ondan, bana yalvarıyor barışalım diye ağlıyor sizce ne yapmaliyim
Üzüldüm açıkçası ben sevdiğim gelecek düşündüğüm kadına bile yapmadım o istedi yine yapmadım ve evlenemeden ayrıldık dünya hali o yüzden geleceği Kimse Bilemiyor düşmeyin boyle hatalara
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Sevgilinize bekaretinizi vermeyin diyoruz kaç kez
Git yabancıya ver, sokaktan geçen adama ver daha az canını sıkar
Türk erkeğiyle yaşanmaz bunlar
İyi yapmışsın ayrılmakla hak etmiş zaten fazlasıyla.
Barışma hemen. resmen umrunda değilsin. Evlenmem zaten başka biri de almaz illa ki dikkat eden erkek var ama banane demiş.
İşte orada benimle evlenmicen de kiminle evlenicen, kaderin benim felan demesi gerekiyordu...
Evet ama evlenme gibi bi düşüncesi yok
O yüzden :(
Barışma hemen i*neye bak ama sende de hata nasıl düşüyorsunuz bu hatalara anlamıyorum valla hak etmiyor değilsiniz bazen
Ben ne yaptim
Niye veriyorsun sana gelecek sözü veremeyen adama
Haklısın aşıktım :/
Üzüldüm açıkçası ben sevdiğim gelecek düşündüğüm kadına bile yapmadım o istedi yine yapmadım ve evlenemeden ayrıldık dünya hali o yüzden geleceği
Kimse Bilemiyor düşmeyin boyle hatalara
canımsın dalga geçmiş sürünsün bırak.
He seviyor seviyor sende yedin demi
Ağladı yurdumun bahçesine gelip saatlerce yalvarıyor barışalim diye
demekki doymamış canı sıkılınca ya da iş ciddiye binince eyvallah diyecek %100
Gayet ciddiydik beni bebeği gibi severdi ama bunları demesi çok koydu :(
demedi degil sana yol yapmış kb ama seni kullanmış ve hala kullanmak isitoyr taki kafası esip gidene kadar
Evlenmeyeceksen barışma bitti
Verirsen rezil olurusub
Yapmasaydın oyuncak olurun böyle
Yok hayır seviyor çok ama işte bunları demesi çok üzücü
Yaa ne sevmesi slak
Yalvarıyor bana barışalım diye ağlıyor
Tekrar * içindir
Umarım ilerde pişman olmazsın
Barışma