24 yaşında. Evlenicegi kisi baya duzgun biri ve ablamı bakire sanıyor. Boyle seylerede baya onem veren biri. Ablam açıklamıcanı soyledi. Boyle bir sey için bosanırsa bosansın diyor. Iste enisteme soylesemmi diye dusunuyorum. Evlendikten sonra ogrenip bosanmaya gidicekse evlenmeden once ogrenip ne yapıcana karar versin ablamda dul olarak anılmasın istiyorum?
Cevabın nedir?
ablan cok normal biri olsa zaten evlenmeden önce söyler sahsen bana öyle biri denk gelse evlensem farkına varsam ilk söylecegim sey lan sen beni aptal yerinemi koydun baskasina verdin bana da evlenene kadar vermedin derdim ve zaten birdaha ona ısınamazdım sanırım sonu da ayrılık olurdu
bunun en mantiklisi evlenmeden söylemek olur10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Şimdi aynı şekilde karşı tarafta ablanı düzgün biri sanıyor. Bakire olup, olmaması problem değil de söylememesi ablanı düzgün olmaktan çıkartıyor maalesef.
Ve bu işler sana düşmez. Kötü olursun karışma. Bakire olmayan birisinin dul kalmasını bu kadar önemsemen de ayrı bir ironi.13 Yorumla
Soran+1 yılBiri bir leke olarak kalıyor. Dul gozuyle bakılmaktansa bekar gozuyle bakilmak daha iyi.
Soran+1 yılSoylemez oyle biri değil
+1 yılSenin karışmamanı tavsi ederim. Ablan enişteni senden daha iyi tanıyordur ve ne yapacağına karar verebilir bu onların sorunu senin araya girmen doğru olmaz.
00 Yorumla
ben anlamıyorum bekaret düzgünlükse ozaman duzgun erkek yok su erkeklerın yakıstırması ne kadar itici kendılerıne bakmadan
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
16
Cevap
88Cevap
Cinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Her koyun kendi bacağından asılır. Böyle bırşey yapman ablan ile hatta aile içinde bir takım sorunlar olmasına yol açabilir. Bırak bunun kararını ablan versin.
12 Yorumla
Soran+1 yılO soylemicem dio. Yanlis karar.
sen söylemezsen hiç bişey olmaz. her evlenen kadını bakire mi zannediyosun sen. ama sen gidip de eniştene söylersen dam da der ki ohooo bilmeyenkalmamış durumu der ve evlenmez tabi. ama evlendikten sonra ablanla birlikte çözerler olur biter. bu işler böyle
00 YorumlaAblan problemli sanırım bu sebebi göze alarak boşanmayı kabulleniyor ama hala evlenmeye çalışıyor? Hiç zaman kaybetmeden söyle karşı tarafın zarara uğraması hoş bir şeymi çocuk kendini sakınıp tertemiz şekilde gelmiş ve eşide öyle olsun diye bu konulara özen gösteren biriyken bu konuda aldatmak ve buna göz yummak ne kadar doğru sizce ben üzüldüm damat adına şu anda hani söylersin kabullenirse olur belkide, rızası olmayacağını bile bilede böyle yapıyorsa hiç hoş ve doğru değil
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 746 cevap paylaştı.
+1 yılDürüstlük oldukça önemli. . .
Neden olduğunu pişman olduğunu tövbeli olduğunu söylese Enişte adayı eşek değil ise evlenir hee Eşekle alakası yok evlenmezse de evlenmez ne diyim :S
Bence sen hiç Karışma ne hali varsa görsün ablan ama uyarmaktan da geri kalma ablanı. . .00 Yorumla Ablana söyle ya sen söylersin ya ben söylerim de.
O adamı kandırmaya hakkı yok.
Ablan kesin evliliği adet dönemine getirip öyle kandırmayıda düşünüyordur.02 Yorumla
Soran+1 yılHayal dunyaniz cok genis.
Bence kendin eniştene söylemek yerine ablanla bu konuyu daha ciddi ve üstünde dura dura konuşmalısın ama yine de söylemek istemezse bence eniştene söyleme sonuçta insanların hayatı yani sen karışmamalısın.
00 YorumlaYa hu sana ne? Onun kararına varacak kişi ablan. O haliyle giriyorsa bir bildiği vardır. Hayırdır senin abin mi? Sen niye bu kadar müdahil oluyorsun?
07 Yorumla
Soran+1 yılNe kadar insanların hatasına goz yuman igrenc insanlarsiniz.
Soran+1 yılAblam cunku
Soran+1 yılNe isi olucak?
Soran+1 yılhayır. Ablam evlendikten sonra boşanmayı haketmiyor.
Hiç kimse değildir bakire
Hayat s**tir mutlaka bir kere diye bir söz geldi aklıma. Evlensinler söyleme. Önemli olan içinin bakir kalması. Diğer konular önemli değil00 Yorumlasöyle adama yazık kabullenebiliyorsa kabullenir ama senden duyarsa kabl edeceğini sanmıyorum ablan konuşmal
00 YorumlaSöylemesi en doğru olan. ya da vicdanı rahat edecekse o gün kendine bir yol bulmayı denesin. Enişteye yazık.
00 YorumlaAblan söylesin sen değil onun söylemesi daha doğru... belki adam kabul edecek nerden biliyorsun... ama sen soylersen isin rengi değişebilir
00 Yorumla
+1 yılbence girme suçlu sen olursun.
bakire olanı bakir hak eder. dur bakalım enişten bakir biri mi?02 Yorumla
Soran+1 yılEvet eli yuzu duzgun dindar biri
- +1 yıl
ablanı ikna et bence çünkü eninde sonunda kötü olur.
işte sırf bu sebeple yaşı 20 yi aşmış bir kızla ilişki yaşamak istemiyorum. kızlar boş kalmaya gelemiyor çünkü bir uğraşları yok sıkıldıkça sevgili değiştiriyorlar. kimse bana kızmasın ama günümüzdeki durum böyle. ne kadar çok yaşı ilerlemişse bakire olmama riski o kadar artıyor.
+1 yılEvlenmeden önce bu durumu ortaya çıkarmalısınız yoksa daha gerdek gecesinde hem ablanı... hemde boşanır :D
00 Yorumla
+1 yılkendin söylüyorun enişte bey buna önem veriyor.
bu saklanacak birşey değil. yazık adama. oynamasın insanların hisleriyle.. sen söylemeye ikna et..00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılHarbiden dul olarak anlamasın diyemi yoksa kıskançlığından fesatlıgından mı yapıyorsun bunun
06 Yorumla
Soran+1 yılNeyi kiskanicam?
- +1 yıl
Bilmem bu ablanla enişten arasında olan bir mesele sen bağlamadığı ap acık ortada degil mi
Soran+1 yılAblan diosun. Ablam beni baglar.
- +1 yıl
Evlilikte verilen verilecek olan kararlar ablanı ve enişteni bağlar belkide sevgisinden ses çıkarmayacak enişten garantin var mı
Soran+1 yılSes cikarmazsa sorun yok.
- +1 yıl
İnsanların hayatlarına ailenden biri bile olsa burnunu sokma ablan birşeyi biliyor ki söylemicem diyor ya da enişten anlarsa sevgisinden ses çıkarmayacak belkide kimse bilemez bunu
Tamam da bundan sanane? Ablan açıklama gereği duymuyorsa sen neden eniştene açıklayacaksın?
08 Yorumla
Soran+1 yılCunku biri hata yaptiginda mudahale edilir.
Soran+1 yılKendi hatam yok.
Soran+1 yıl19 😒
Soran+1 yılSimdiye kadar yapmadim bundan sonrada yapmam diyim o zaman.
küçükler cenesini kapalı tutar. Ablanın kendi bedeni kendi hayatı, bekaretini verirken sana mı sordu. Evleneceği adamla konuşacaksa kendi konuşur sana düşmez.
00 Yorumla
+1 yılSenin üstüne vazife değil sen karışma ablanla kötü olursun
00 YorumlaCinsellik konusunda 402 cevap paylaştı. BU ablanla müstakbel enişte bey arasında bir durum. Karışmamalısın.
00 Yorumlahayırlısı canım ya ama en guzelı ablanla bır daha konus baktın dınlemıyo aıle buyuklerıyle konus ok
00 YorumlaYerinde olsam söylerim oğlana yazık olacak ablan gibilerden Allah korusun
02 Yorumla
Soran+1 yılAblan gibimi? Turkiyenin yarısından cogu bakire değil biliyosun dimi.
Sana düşmez boşver sen suçlu olursun zaten evlenince ak kara ortaya çıkacak ablan kendi tercihini yapmış
00 Yorumlaevleneceği kişi düzgün biri demişsin de ablanı saçma bir zardan ibaret gören salağın tekiymiş. söyle gitsin ablan öyle bir salakla evlenmesin.
00 YorumlaSenin karisman cok yanlış olur. bu onlarin arasında birşey. insanların hayatlarini degistirmeyin. kendi adaletini herkes saglamaya calisirsa ne adalet kalir ne özel.
01 Yorumla- +1 yıl
Bu konuda bulduğuma şaşırdım mı?
salak salak iş yapma...
Senin söylemen boşanma sebebi olabilir...
Ama kendi söylerse belki aralarında hallederler...011 Yorumla
Soran+1 yılEvli deiller dhaa mal
Soran+1 yılBu sitede bakire olan kız sayisi 100u gecmiyor hepsimi kasar. canım s. git siteden.
Soran+1 yılAnca oyle hayal kurarsin velet.
Soran+1 yıl32 yasında dar akıllı hayvandan gelme yaratık.
Soran+1 yılDarwine inanan maymunsan bilemicem. Gorusuruz.
Soran+1 yılCevap vermene gerek yoktu. Vaktimi caldın saolm bunada cevap verme gereksiz.
Ablanin amaci zaten bu sebeplerden oturu dul kalmak
00 YorumlaSanane? Sen işine gücüne baksana ne demek enişteme söylesem mi? Sana mı kaldı milletin namus bekçiliği, ilişkisi. Her şeye maydanoz olma ERGEN
08 Yorumla
Soran+1 yılErgen 😂 velet namus bekciligi değil bu biri bir hata yapıyorsa ona engel olursun. Dilsiz seytan sozu tam sana gore.
Soran+1 yılErgen.
Soran+1 yılErgenligi atlatalı cok oldu. 27de sen yeni girdin sanirim.
Soran+1 yılYakında cıkarsın o zaman insallah. 18 senedir ergen olmakta basarı.
+1 yılİşte bu yüzden bn bakirliğimi bozdum ilerde gavatt olmamak için
00 YorumlaSenin söylemen yanlış olur, sen ablanı ikna et söylemesi için..
00 Yorumlasen eniştene anlatırsan bu kez senle evlenmek ister
02 Yorumla
Soran+1 yılSacmalik
şimdi söylersen yollu olarak anılır... boşanırsa dul olarak anılır hangisi daha mantıklı
09 Yorumla
Soran+1 yılDedikodu yapicak biri değil enistem
Soran+1 yılAdam gıybetin gunah oldugunun farkinda merak etme.
- +1 yıl
ben neyini merak edecegim hiç kimse bisey demese ablan sana sayacak.. bence sacmalarsın gidip kendi basına konusursan... adamın canı yanınca gıybetmiş gunahmış dinlemez... kimlerin altına girdin sen şimdide benim altıma yatacaksın derse o zaman görürüm bu cok bilmiş lafları :)
Soran+1 yılNeden duzgun bir insan olduguna inanmak bu kadar zor senin icin. Oyle biri değil dedim.
Soran+1 yılHicbiri duzgun olmadigi icin karsidakinide oyle goruyorlar. Haklisin 😊
Soran+1 yılBazilari senle ayni fikirde değil .
+1 yılTabiki söylemiceksin. Elin oğlu için ablanı mı satacaksın?
00 YorumlaAblan yiyeceği boku yemiş. Bu saatten sonra ne olarak anılacağını düşüneceğini sanmıyorum.
00 Yorumla
+1 yılZaten ayrıldıklarında neden ayrıldılar diye dedikodu çıkacak o zaman ortalık daha da karışır.
00 Yorumlaeniştenle konuşmadan önce ablanla konuşmalısın bence.
00 Yorumlaeniştende gözün mü var uyuz senin, ne işin olur SANANEEEEEEEEE
07 Yorumla
Soran+1 yılSen ne diosun ensest seven.
Soran+1 yılçok kötüsün.
Soran+1 yılIgren c sin
Soran+1 yılCahil gereksiz insan. Ablamın kotulugunu istemedigim icin solicem. Evlendikten sonra bosancagına evlenmeden once yasasın. Kabul edicek adam soylersen eder.
Gizli Üye(36-45)+1 yılKimsenın hakkına vebaline gırmeyın ablan söylemıyorsa sen söyle bu sorunla ben cok boşanan kısıye sahıt oldum kımı erkek asla kabul etmez bu durumu
00 Yorumla
+1 yılAblanı söylemesi için ikna et bence. Aksi takdirde daha kötü olur
00 Yorumla
+1 yılYukarı tükürsen bıyık, aşağı tükürsen sakal. Neticede ablan senin.. Söyleme bence
00 YorumlaBu işlere karışma. İlerde sana patlar durum. Senin canın sıkılır
00 Yorumla
+1 yılablanın özeli bu seni ilgilendirmez... ablan kararını vermiş
00 YorumlaYa bakireligin ne önemi var ablan adamı baştan çıkarsın adam bakireligine bakmasın yani bunuda benmi ögretiyim
rol yapsın rol00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim ablam nsanlını aldattı bende söylesemmi diye çok düşündüm de sustum
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@subay51 sanane
+1 yılbir not bırak bence adam maddi manevi zarar edecek sonra
00 YorumlaSen karışma bu işlere bence ablanin kendi hayatı sonuçta
00 Yorumla
+1 yılOnu ablan solemeli bnce ablani ikna et senin demen doğru olmz
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,7b cevap paylaştı. Ablanin kararina saygi duy. Ondan habersi bisey yapma
00 YorumlaSen Söyle Adam Fos Gibi Kalsın K.. r Ortada Sende Ona Çekme..
00 Yorumla
+1 yılAblan dul olarak anılmayadabilir o en iyi ihtimal
00 YorumlaCinsellik konusunda 1,6b cevap paylaştı. bence karısmamalısın. sadece ablanı uyar.
00 Yorumla
+1 yılBuna ablan kara versin
00 YorumlaTabiki onemli oglum boyle bisey
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 4,8b cevap paylaştı.
+1 yılablan da keşke senin gibi düşünebilse!
00 Yorumla Neden sen mudahale ediyosunki?
06 Yorumla
Soran+1 yılCunku ablam.
Soran+1 yılBoyle bir durumda kalsan mantiklı olanın soylemek oldugunu bilmen lazim.
Soran+1 yılBosandiktan sonra mutlu olurmu sence
+1 yılsenin işin içine karışman, ablanla aranı bozar
00 YorumlaDul kocası ölene denir
02 Yorumla
Soran+1 yılBosananda dul kalır
boşanırsa boşansın nedemk ya evlenmesin
00 Yorumlasanane kızım karışmasana
02 Yorumla
Soran+1 yılQblama istedigim gibi karisirim asil sanane
+1 yılKarışma, kend, aralarında halletsinler.
00 YorumlaSaçmalama asla sen karışma
Pişman olursun.00 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam