Ablam artık bakire degilmiş?

Sitede taninan biriyim ve ilk defa gizli soru soruyorum. ablam iki gundur tuhafti. yemek yemiyo cikmiyodu odadan aramiz cok cook iyidir. herseyi konusuruz biz. sevgilisi vardi kizmama ragmen bisey demedim sustum yanlis bisey yapmam dedi bana. sabah telefonunu aldim uyurken ne oldu diye bakim dedim. o cocuk zorlamış mesajları oyle. yapmış ve aksamina birakip gitmis engellemiş hakaret yazmiyom kalkmasin soru diye. neyse telefonunu yerine birakip uyaninca biliyorum diyebildim sadece kirmadan incitmeden sesim titreyerek gordum dedim. nolur kizma bagirma dedi kosarak sarildi agladi agladi anlatti azicik hickira hickira. yorgun dustu simdi uyuyo gibi. bakireligi umrumda degil o kisiliksiz aglatti diye kiziyorum koruyamadim. ya iki sorum var kizlar nasil davranim ben simdi ne diyim napayim. soru iki ben bu cocugu kesin oldurecem kaç yıl yerim acaba
Güncellemeler
+1 yıl
Iyi yorum yapanlarin hepsine cok tesekur ediyorum. eminim taniyorsunuzdur beni. hepinize tek tek tesekur ediyorum. gizliden ordan burdan kotu yorum yapan arkadaslarda allah sizi bu seyden uzak tutsun allah sizi ve hic kimseyo caresizlikle sinamasin. ama sunu unutmayin boyle buyuklaflar atmayin kimseye.
Güncellemeler
+1 yıl
Ne yaptigimi merak edenler olmuş. detaylari cok anlatmayim
Dovduk aglattik o okorkuyu gosterdik. kuru siki dayadim kafasina o korkuyla falan filan işte artik bundan sonra ablamla ilgilenecem yaninda olacam kimseyede soylemeden ikimizin arasinda kalacak herkese tesekurler
Ablam artık bakire degilmiş?