Evlenmeden önce asla cinsel ilişki yaşamak istemediğimi biliyor. Söyledikleri kafamı karıştırdı.

Arkadaslar 9 aylık bir iliskim var sevgilim evlenmeden once asla cinsel iliski yasamak istemedigimi biliyor. Arada cinsellikten konusuyoruz ama opusmekten ileri gitmiyoruz. Bana karsı hic bir yanlısı olmadı bugune kadar. Bugun normal konusurken hic ileri gitmicek miyiz diye sordu. bende ne demek istiyosun dedim. evlenmeden once olmayacagını biliyosun dedim. iliskiye girmeden baska seyler yapsak dedi. ne dedim. sevismek istiyomus beyfendi. konuyu kapatmaya calıstım biraz sert davrandım iyimi kotumu yaptım bilmiyorum. sonra ozur diledi bozuldu baya bidaha asla bu konuyu acmicam dedi ama kafam cok karıstı benim. sonra da seni denedim dedi. ne tepki vericeksin merak ettim eger iliskiye girmeyi kabul etseydin ayrılıcaktım dedi bende yalan soyleme kosa kosa kabul ederdin dedim. neye inanıcagımı sasırdım artık. bu olanlar normal mi ayrılmalımıyım? niye boyle seyler soyledi sizce?
Evlenmeden önce asla cinsel ilişki yaşamak istemediğimi biliyor. Söyledikleri kafamı karıştırdı.