fuckbuddy ilişkiye nasıl bakıyorsunuz? Hiç bu tarz bir ilişki yaşadınız mı? Sevgiliniz size daha önce fuckbuddysi olduğunu söylese tepkiniz ne olur?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılLiseden bir arkadaşım vardı. O zamanlar benden hoşlanıyordu. Şu an ikimiz de bir şey hissetmiyoruz. 2 3 ayda bir sevişmek için görüşüyorduk fuckbody tarzında. Erkek arkadaşımla cinsel bir yaşanmışlığımız yok, erkek arkadaşım olduktan sonra lise arkadaşımla görüşmeyi kestim. Sevgilimin geçmişte bu tarz bir ilişkisi olduğunu öğrensem sorun etmezdim. Geçmiş geçmişte kalmış nasıl olsa.
50 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılCogu iliskim boyle sevgilim olucak kisininde olmasi cok normal bunu soylemesi ise komik
48 Yorumla
Soran+1 yılbayan olarak peki ilişkiden sonra daha çok hoşlanmıyor musun?
Cevap sahibi+1 yılHayir aksine soguyorum genelde
Soran+1 yıltam erkekler gibi düşünüyorsun :D peki baştan duygusal bişey istemediğini konuşuyormusun yoksa olay bu şekilde mi gelişiyor sende
Cevap sahibi+1 yılYani zaten biriyle konustugunda o iliskiyemi gider fuckbuddydmi gider belli oluyorbana karsi bisey hissediyosa biri onu kirmamak acisindan konusmuyorum:)
Soran+1 yılkız ne yaşadın böyle ya ben öyle bişey olunca adama genelde daha çok bağlanıyorum diye olmuyorum :D
Cevap sahibi+1 yılYa duygusal acidan bisey hissetmedigim biriyle yaparsam soguyorum bilmiyorum cok ilginc :D
Soran+1 yılya işte illa bir beğeni bir etkilenme oluyor onunla olmak için sonuçta rastgele biriyle olamazsın olduktan sonrada bir sahiplenme geliyor ama adamlarda durum böyle değil senin gibi düşünüyorlar nasıl olsa takıldık bitti bidaki takılmaya kadar :D:D
Cevap sahibi+1 yılBiraz erkek gibi dusunuyorum evet onu herkes soyluyo :D sadece gorsel bir begenme olunca etkilenemiyirum ama
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılKimsenin geçmişi kimseyi ilgilendirmez. Geçmişi hakkında açıklama yapmak zorunda değil... Farzedelim ki açıkladı böyle birşeyi, sorun olmaz bence.
12 Yorumla
Soran+1 yılkanka maşallah yine sitedesin ya ne ara uyudun :D:D
- +1 yıl
Uyudum yaa baya hemde :)
benden soru çalmış :D
www.kizlarsoruyor.com/.../q5219837-fuckbuddy-olur-musunuz-seks-sizin-icin-icinde-ask-olmadan04 Yorumla
Soran+1 yılseninkine kaç kişi cevap vermiş benimkine kaç kişi :)) kız olunca böyle canım :D
Soran+1 yılben orda cevap verdim kanka :D:D
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
41Cevap
+1 yılBenim ilişkilerim genelde o tarz oluyor. Ozgurlugume düşkünüm ve kıskanclık vss bunlar bogucu şeyler ancak benim evimin kapısı kız arkadaşlarıma açıktır. İsterlerse bir şarap içip sohbet etmeye bile gelebilirler ya da bir sıkıntısı oldugunda sohbet etmek ıcınde
10 Yorumla
+1 yılsevgilimin benden önce öyle bir ilişkisi olduğunu biliyordum, öyle bir ilişkisi olması sorun değil ama o kızla tekrar karşılaşma, aynı ortamda bulunma ihtimalleri beni geriyordu, ayrıldık bitti benden sonra aralarında bir şey olmuş mudur bilemiyorum
24 Yorumla- +1 yıl
Niye o ihtimal çok mu yüksekti? Aslında kafaya takılacak bir şey değildi basit kız durumunda olan oydu.
- +1 yıl
@adrenalin64 aralarında tekrar bir şey olma ihtimali mi? vardı işte ama ben engeldim tabi ne kadar engel olabildim bilmiyorum :D yanii bence de basit kız oydu
- +1 yıl
Ben aslında aynı ortamda bulunma ihtimalini sormuştum ama farketmez bu daha iyiymiş.
- +1 yıl
@adrenalin64 dur yazayım aynı ortamda bulunma ihtimallerini
+1 yılAğzına mıçardım 😐 gerçek anlamda mıçardım... Bildiğin yere yatırır tuvalet niyetine kullanırdım onu 😒
10 Yorumla
+1 yılYaşamadım. Sevgilimin yaşamış olduğunu öğrenirsem ayrılırım direkt.
52 Yorumla- +1 yıl
Eskiler eskide kalır ama.
- +1 yıl
Helal derim.
+1 yılfuckbuddy değil de açık ilişkilerim yani partnerliğim çok old zaten normal ilişki sevmiyorum ama fuckbuddy de sevmiyorum fazla çıkarcı bencil ve mekanik geliyor bana seks bu kadar duygusuz olmamalı asla.
02 Yorumla
Soran+1 yılaçık ilişkide rahatlık gerektiren bişey sonuçta
- +1 yıl
ama en azından yat aşağı , tamam işim bitti hadi işine yallah tarzı mekanik bir şey değil en azından karşındakine değer veriyorsun karşılıklı mum ışığında romantik bir yemek yiyebiliyor yeri gedliğinde eğlenebiliyor yeri geldiğinde hüzünlenebiliyorsun. ben bu hatta tamamen ruhsuz olan şeylere karşıyım . ramazan günü iftar saatinde pide kuyruğunda beklemenin bile bir ruhu vardır
+1 yılBu tarz bir ilişkim olmadı ama erkek arkadaşımın olmuş, sorun değil benim için.
32 Yorumla
Soran+1 yıldemekki o kadar kıskanç değilsin geçmişe takılmıyorsun gerçi söylemesi güzel sevgilinin bunu sana
- +1 yıl
Özel olaral söylemedi, konusu geçmişti o ara söyledi. Evet, ikimiz de geçmişe takılmıyoruz.
+1 yılolağan bir şey bence.. çok oldu benim de.. geçmişteki sevgilileriminde olmuş olanlar vardı.. sorun görülencek bir durum değil bence.. sorun yok
10 YorumlaOldu. kendimi tutamıyorum malesef. Ama asıl suçlu kadınlarda onlar yoldan çıkarıyorlar beni. Ozelliklede evli kadınları evlenmekten dahi soğudum. Bir erkek olarak bazen kullanildigimi hissediyorum. Kiz arkadaşım böyle birşeyi yapsa herhalde soğurum
04 Yorumla
Soran+1 yıloo evli kadınlarla mı fuckbuddy oldun
+1 yıl:D Samimi olursak ekmeyime bakar yol veririm :D
Ama samimi olmaz isem :D
Ne var yani olabilir bizde yaptık Erkeğin namusu yok mu :D Geyiğini yaparım :D01 Yorumla
Soran+1 yılhmm baktın oda fuckbuddy olacak o yönde yol verirsin ilişkiye ciddi bişey istiyosa önemi yok der yine takılmaya devam çok çakalca :D
Asik oldugum biriyle sanirim oyleydik. sonra anladim
12 Yorumla
Soran+1 yılbiz bayanlar zaten ilgi görünce bunu öyle anlıyoruz erkeklere göre durum daha farklı
Daha once fuckbuddyim oldu sevgilim daha once oldugunu soyleseydi soğurdum
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbenim yıllardır fuckbodyim var.. ondan öncede çeşitli kızlarla yatmışdım.. eşim ne tepki verir bilmem.. istemeyen evlenmesin beni kabullencek böyle kabullensin
02 Yorumla
Soran+1 yılyıllardır hep aynı tek bir fuckbuddy değil heralde :D
Cevap sahibi+1 yıltabikide sadece o değil başka kızlarlada yattım yaşım çok genç ama seks hayatım baya aktif genede doyumsuzum dün sevişdim bugün mast yaptım yarın bidaha sevişcem doyamıorum nasıl doyablirim sexe bilmiyorum sen biiliyormusun?
+1 yılÇok oldu, yine olur, neden olmasın? Kadınlara güvenmiyorum, kolay aldatıyorlar bir fırsatını bulup.
02 Yorumla
Soran+1 yılçakal flörtüm demek çok oldu ve olur hmm :D banada mı güvenmiyorsun :D
- +1 yıl
:D yok artık.
Bu tarz ilisķim oldu ancak bu sevgiliye soylenir mi onu bilemedim
04 Yorumla
Soran+1 yılsevgilin olduğunda hiç söylemedin mi bunu
Soran+1 yılvarken demedim geçmişteki bu tarz ilişkiyi sevgiline söylemedin mi hiç dedim
Gizli Üye(36-45)+1 yılevet oldu. cokta güzeldi ama bitti 2 yildir düz duvara tirmaniyorum. Öylesini birdaha bulamadim.
00 Yorumlakoskoca antalyada olmadı olsada görüşsek gizlilik çerçevesi içinde
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bakire olmayanla evlenmem ne fuckbuddy si orspu ile işim olmaz
10 YorumlaSilerim direk hayatımdan. Acımı yaşarım.
10 Yorumla
+1 yılayrılırım ne yapcağım.
10 Yorumla
+1 yılZina desene türkçesi. Karşıyım. hiç olmadı.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkarsı taraf hep oyunbozan oldu.. cok oldu ama bızaman sonra kıskanmaya basladı
09 Yorumla
Soran+1 yılişte bayanlar sonrasında hoşlanıyor erkeklerde öyle değil
Cevap sahibi+1 yılbasta ne konusulduysa kuralların dısına cıkılmamalı
Soran+1 yılne kuralı be sende grinin 50 tonuna bağlamışsın :D
Cevap sahibi+1 yılhayır be.. bı bırlıktelıge baslamıssın ıkı tarafta hayatlarını yasam tarzını degıstırmeden hayatını guzellestırmeye endexli olmalıyken sevgılını kıskanıyorum ona gıtme benle onun arasındaki fark ne dıyosa.. hayatımı degıstırmeye calısıyordur
Soran+1 yıloo o zaman o ilişki çoktan kadın kendi içinde duygusala geçmiş
Cevap sahibi+1 yılsenin oldumu hic?
Cevap sahibi+1 yılkendıne yoneltılen soruları cvplamıyomusun?
Soran+1 yılyok ya benim tam olarak öyle bir ilişkim olmadı olanlarda da duygusal olarak bişey hissedip sevgilim olmayan biriyle oldu tam fuckbuddy denemez :D
Cevap sahibi+1 yılsekste duygu vardır be..=) saf duygusuz seks zor bulunur bence. sexe has duyguyu kesfeden kadınlar ask gbı bı bahaneyı aramaz seks ıcın.. tek seferlikmi oldu?
fukcarım onu öyle bişi dese
10 Yorumlaeski karimla öyle baslamistik.
15 Yorumla
Soran+1 yıloha ciddi misin :D millet sevgili bile olmuyor sen evlendin mi :DD:D
Soran+1 yılnasıl ön yargılı olmadın buradakiler gibi peki
+1 yılDemin kavga yaptik mk.
04 Yorumla
Soran+1 yılfuckbuddyle mi :D
- +1 yıl
Hea. Öyle mallıklar da oluyor arada bir...
Soran+1 yılneden yani bir taraf genelde hoşlanıyor öyle bir durum oldu mu sonrasında
- +1 yıl
Nasil yani hoslanmak? Biz de her hangi bir sey yok o tarz.
Eski eskidendir yeni yenidendir.
10 Yorumlafuckbuddy ilişkisi ne gerçekten bilmiyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
tek gecelik dost
Oldu cokta iyiydik
Simdi herkes kendi yolunda10 Yorumla
+1 yılOldu ama yine olmasını isterim.
10 Yorumla
+1 yılOlmadı.
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı. Oldu ama yalan işler onlar hemen aşık oluyorlar
02 Yorumla
Soran+1 yılkızlar aşık oluyorda siz erkekler de gerçekten hoşlanma vs hisseden olmuyor mu :D
+1 yılfriends with benefit daha iyi
04 Yorumla
Soran+1 yılevet daha güzelde onda muhakak birisi sonra hoşlanıyor genelde
- +1 yıl
hoslanmayanını bul :) ama zaten genelde bu tür ilişkilerde biri hoslanır.
seks asık olmakla ilgili hormonları tetikliyor ne yazık ki
Soran+1 yılbayanlarda öyle hoşlanma çabuk oluyor erkeklerde değil
- +1 yıl
erkekler daha soguk kanlı ama erkeğinda asık olanı kötü olur :D
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılOldu ama pek bana göre bir ilişki türü değil.
02 Yorumla
Soran+1 yılneden?
- +1 yıl
Ya ben duygu olmasından yanayım. Sadece seks yapmak için.. Ne bileyim ya sadece azgınken keşke fuckbuddym olsa diyorum o kadar.
+1 yılf*ck budy ne ya neler çıkmış..
00 Yorumlaya o ne oluyor tatlı çeşidimi ne
04 Yorumla
Soran+1 yılbaklava çeşidi abi :D
Soran+1 yılsevgili olmadan duygusuz olarak cinsel beraberlik ama para karşılığı vs değil sadece cinsellik için bir araya geliyorlar sosyal aktivite falan pek yok
+1 yılBende yaşamıştım derim ne diyim
01 Yorumla
Soran+1 yılbende yaşamıştım der ilişkinize devam edersin yani baya açık görüşlüsün güzel :D
+1 yılBen pek inanmam bu tür şeylere.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılGerçek olduğuna inanmıyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen bir taraf hoşlanıyor genelde kadın olmayacağını bildiğinden böyle bir ilişki çeşiti çıkıyor
- +1 yıl
Benimde var mesela ilk tanıştık amacın ne dedi bende anı yaşayalım hayattan zevk alalım dedim ikimizde liseli aşıklar gibi çıkıyoruz olayına uygun değildik ilişki falan oldunuz Zaman'dan sonra seviyorum demeye başladı
+1 yılOlamaz ayrılirim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 930 cevap paylaştı.
+1 yılEski sevgilim olur.
10 Yorumla
+1 yıldotunu keserdim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı. Goodbye
10 Yorumla
+1 yıloldu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Oldu
10 Yorumla
+1 yılOldu evett
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılhayır olmadı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVar ama erkek
02 Yorumla
Soran+1 yıloo gay misin biseksüel mi :) hemcinsinle oluncada bir süre sonra duygusal boyuta geçiyor mu merak ettim
Cevap sahibi+1 yılYok canim
Sadece seks amacli 😂😂
Cinsel Yaşam konusunda 559 cevap paylaştı. evet oldu
01 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Hiç fuckbuddyniz oldu mu? Sevgiliniz size daha önce fuckbuddysi olduğunu söylese tepkiniz ne olur?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım