Erkekler hep vajina yalaMadam bahseder 3 kızda denedim iğrenç bişey nasıl seviyorsunuz bunu yoksa bende mi sıkıntı var?
Kızlar kirli değildi güzel kızlardı ama midem bulanıyor
Kızlar kirli değildi güzel kızlardı ama midem bulanıyor
Johnny Sins degiliz ki, catir-cutur, patir-kutur falan-filan... Diger yollarla karsi cinsi tatmin etme ugraslari.
kişiseldir kardeşim bende sevmem bazı kızlarda erkeklere oral yapmaktan hoşlanmaz
Yapma ya... Oral candır yaa.. Ben ıslanıyorum sürekli ve hep emilmeyi yalamasını hayal ediyorum
Emdirdinmi
@tatlımelekkk senîn öxelinnn açık olmalı yaaaa
Herkes sevecek diye birşey yok
Belkide temizine denk gelmedim
Cevap
11Cevap
Allah'a şükür vajina yalamayı benim gibi sevmeyen bir hemcinsim çıktı sonunda. Mikrop yuvasının neyini yalıyorlar, anlamıyorum.
O zaman onlar da sana bakmasin. Bizimki kibar , sizinki bence daha cirkin bir goruntusu var.
Neden yaliyosun o zaman
Onlar da sana yapmasin diyorum. Hersey karsilikli. Seni elestiriyorum. Benle ilgili bir durum yok.
Benle ilgili bir durum yok sadece koku alıyorum sebebini bilmiyorum
Temiz degiller o zaman vajinal jeller var onlari kullansinlar. Bye
Ne için kullanılıyor ki onlar
Temizlik icinmis.
Özelden detaylı konusalimmi
temiz kokmayan bir vajınaya oral yapmak ayrı bır keyıf aga vajına kokuyosa agzını buruşturuyorsa dunyanın en guzel kızıda olsa cekılmez
Yani bencede sorun sende, bende ilk başlarda iğreniyordum sonradan kendiliğinden oluyor herşey :D
Sakso çektirmeyi severim ama Yalamak güzel değil
Karşımdaki insan oral yapmıyorsa bende yapmam
@my-dreams yap o zaman
Ben yapsam
Sen iğreniyorsun
@my-dreams uykum geldi
Kadin temiz bakimli ve koknuyor ise uacar gider agzimi ayirmam
Kardeş nasil miden bulaniyor ya bayiliyorum ben. Istahla yalarim. Tabi kokuyorss bende tiksinirim
Kardeşim içtiğin su bile ordan pistir inan bana hani onun içinden çıkan sıvı varya onun kadar temiz onun kadar saf hiçbirşey yok emin olabilirsin 😉
Sen de sıkıntı yok. Yalamak zorunda da değilsin.
Herkes zevkbalamasini bilemez
Daha Dün Gece Oral Yaptım
Ben denedim. Güzeldi.
Zevkleri işte
sorun sende
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar