evet arkadaşlar çok küçük yaşta aile yakınımız hatta yakınlarımız tarafından çok kez cinsel istismara uğradım ve bunu aileme söylediğimde bana inanmadı olgun bir yaşa geldiğimde anladım o kadar küçüktüm ki uğradığımda. o zamanda destekçim olmadı şikayetçi olamadım psikoloğa gittim ergenlik çağında anlatamadım bu nedenle başta ailem olmak üzere insanlara güvenim kalmadı o yüzden bu yaşa kadar kimse bilmiyor bu olayı kişiliğimi olumsuz etkiledi ikili ilişkilerimi uzun sürdüremiyorum fuckbuddy tarzı ilişkilerim oldu bir dönem madde kullandım vs bu şekilde çok olumsuz etkiledi hala etkisindeyim bu yaşımda hala unutamıyorum psikolojik destek almayı düşünüyorum fakat sorum şu sizce ilerde eşime söylemelimiyim sevgiliniz böyle bir şey söylese ne tepki verirdiniz?
Cevabın nedir?
+1 yılBence nasıl desem yanlış anlama olmuş bitmiş zaten cezalarını yapanlar çekecek psikoloğada gitmişsin eşine söylersen eğer veya kesin evleneceğin birisine man yak biriyse eğer onu yapanları aramaya kadar gider sonu kanlı bile bitebilir niye böyle yazdım biliyor musun saçma deme sevdiğim birisinin hayatındaki çoğu kişiyi anlattı bana dövmekten ben bıktım o anlatmaktan bıkmadı soğudum resmen bilerek yaptığını düşünmeye başladım ne bileyim bunuda niye yazdıysam her neyse yok yere açma bence konuyu...
02 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ben ceza versin falan diye değil anlatırsam sadece destek olsun diye yani tabiki yaşayan bilir ama en azından psikolojik olarak bazı dengesiz tavırlarımın altında bu yattığını bilsin diye
- +1 yıl
yav orası he tamam o konuda biraz haklısın hak veriyorumda evlendiğin zaman söyle o zaman böyle mutluyken felan
En İyi Cevaplar
+1 yılSoylemelisin mutlaka. Bana soylese, sacma tepkilerini anlamaya calisir daha cok korumaci ve sefkatli olurdum
25 Yorumla- +1 yıl
Eig icin tesekkurler sana ve diger eig e bisey sormak istiyorum.
Soran+1 yıltabiki sor
- +1 yıl
Ozelden sormak istiyorum. Benim de soylemek istedigim birsey var
Soran+1 yılmesaj atmam kusura bakma ya ifşa olmak istemiyorum
- +1 yıl
Yahu sacmalama ne ifsasi? Sadece ben gorucem benim de fikrim belli zaten bu konuda. Bu kadar mi guven vermeyen birine benziyorum?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbende yaşadım bir kere ama elinden kaçmayı başardım yaşımda 5 ti resmen düşünebiliyor musun ve ben bunu büyüdüğümde anladım ne olduğunu rezillik resmen çocuğunu kimseye emanet etmeyeceksin bu devirde
bu olayı bence paylaşma kimseyle kimin ne tepki vereceği belli olmuyor06 Yorumla
Soran+1 yılbende seninle aynı durumdayım bende aynı yaştaydım olay olduğunda ve şu an senden büyüğüm ama hala aklımda yani aynen o zaman anlamamıştım büyüdüğümde anladım ve kimseye güvenim kalmadı
Cevap sahibi+1 yılben anladığımda şok oldum cidden yok artık falan oldum bide babamın çok yakın arkadaşıydı piknikteydik falan. benimde erkeklere güvenim yok gerçekten bunu aşamıyorum
Soran+1 yılmesela ilişkilerim çok uzun yıllarca sürmüyo güvenemiyorum sıkıyorum falan altında hep bunlar var ve bu durumu aşamıyorum aşamadıkça da karşıma kim çıksa aynı ilişkilerimde dikiş tutturamıyorum karşımdakine bunu söyleyemiyorum bu yüzden diyemiyorum onlarda tabiki anlamıyorlar
Cevap sahibi+1 yılbiliyor musun bendede aynı problem var ve bn bu konuya bağlamamıştım bende kimseyle daha sevgili bile olamadım acaba bende bir sorun mu var diye düşünüyordum kendimi güvende hissetmiyorum onların yanında değişik ya cidden :(
Soran+1 yılbenim sevgililerim oldu ama bu yaşa gelince fark ettim ki sorun hepsinde aynı olunca demekki dedim ben de böyle bir sorun var karşıma çıkan adamlarda değil ben kimseye güvenemiyorum bunu aşmadan kim olursa olsun ilişki yaşasam mutlu olamıycam gibi geliyo
Cevap sahibi+1 yılbnde güvenemiyorum sıkılıyorum yakınlaşırlarsa beynimden vurulmuş gibi oluyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynı şeyi bende yasadım hemde öz amcam tarafından
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki ne yaptın psikolojik destek aldın mı ailene söyledin mi amcan olduğu için sende o ortamda bulunmak zorunda kaldığında rahatsız oluyor musun ben mesela nefes alamıyorum duramıyorum aynı ortamda
Cevap sahibi+1 yılŞimdi şöyle oldu ben bu gün on yıl oldu tam dün gibi aklımda bunu yasadıktan sonra çok zor bir şekilde anneme söyledım ve inanmadı saçmalama dedı ve bidaha açmadım aynı ortama gırıncede hatrlamamaya çalışıyorum yani bu acı ve sır benle mezara gtcek artık
Soran+1 yılaynı durum ben okula henüz gitmiyodum ve yaşımdan hesap et ne kadar zaman geçtiğini 10 yılı çoktan geçti ama hala aklımda hatta o zamanlara dair en net hatırladığım olay benimde annem inanmadı ve ben bir daha kimseye öyle anlatamadım aileme içten içe o kadar kızıyorumki hatta nefret ediyorum aileme güvenemiyorumki insanlara güvenim eminim seninde öyledir çünkü çok benzer amcam değil belki ama akrabam bu benim ilişkilerimi etkiledi yaşamımı etkiledi karakterimi psikolojmi her türlü ama dışardan belli etmiorm kimseye seninde öyle mi
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
39Cevap
+1 yılGeçmiş olsun gercekten üzüldüm gerçekten elimden gelse yasamamanı ya da unutmanı sağlardım ama soruya cevap verecek oldunca sadece sunu söliyim kendinle ilgili önemli şeyleri paylasamadıgın birisiyle nasıl bir hayatı paylasmayı düşünüyorsun nasıl oluyor bu aklım almıyor eger senin psikolojini yaptıgın seyleri düşünce tarzını etkileyen bişey yasadıysan herhangi bişey bunu söylemelisin o bilmeli demiyorum bak sırrını söyleyemiyecegin birisiyle hayatını yatagını çocuğunu nasıl paylasıcaksın diyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılbende zaten senin gibi düşünüyorum canım yani ne bileyim ben ondan saklarsam oda benden bişeyleri saklarsa nasıl bir evlilik sürdürebilirz
- +1 yıl
Küçük yasta büyük sorun yasıyan insanlar gayet olgun oluyorlar arkadaş cevrenide buna göre sectigini düşünüyorum o yüzden bu ikileme düşmezsin zamanı geldiginde yeterince güvendiginde istemesende paylaşırsın zaten
Eşine her şeyi söylemelisin ama sen bunları düşünmek yerine önce profesyonel bir yardım al. Altta başkasının yorumuna ilgilenmediğini söylemişsin psikologların pek fazla, Ankara veya İstanbul'daysan Madalyon'a git, ilgilenmeme şansları yok, çok iyi doktorları var. Önce Psikoloğa görün, zaten gerek görürse Psikiyatr eşliğinde devam ederler. Sen kendi kafandaki problemleri çözdükten sonra zaten eşinle alakalı durumların kararını daha rahat verebilirsin.
01 Yorumla
Soran+1 yılistanbuldayım araştırcam
Soyle durustce davran sana destek olacaktir ben olsam destek olur herkesden herseyden korur daha cok izerine titrerdim o kisinin yardimi olmadan zaten asamazsinki sorun yasarsin cunku cinsellik yasiyacagin zaman aklina gelecek ve kasacaksin rahatsizlik ve catlak verecek ama durumu izah edersen ikiniz el ele verip onunda destegiyle boyle bir sorun kalmaz ortada bence ☺ cunki tek basina asabilecegin durum degil bu
12 Yorumla
Soran+1 yıldaha sadece bir tane sevgilime söyledim ağlayarak anlattım olayı sadece dinledi üzüldü ve hiç bişey olmamış gibi ilişkimiz devam etti sonra hiç bir ilişkimde anlatmadım
- +1 yıl
Ya haklisinda simdi es ayri sevgilo ayri es olarak hayatini birlestirdigin insan zaten sana destek olmali durumu asman icin ve o sagliyacak dengeyi sana huzur ve guveni zaren bunlari yapmiyor yapamiyorsa boyle vasif tasimiyosa es degil erkek de degil o kisi cunku sen talihsiz bir olay yasamissin bunun ustesinden senin esinle asman gerekir gerisi bos yani bana gore
Gizli Üye(30-35)+1 yılDuruma bağlı. Bu yollardan geçmiş benden kendini sakınıyor evliliğe 5 kala söylerse mesela anında biter o dakka boğarım o ilişkiyi. İşte duruma bağlı. Oturup konuşuruz herşey taze iken. Kaldırabiliyorsam kabullenebiliyosam olur neden olmasın. Herkes 0 km araba değil sonuçta. Gizlenmesin saklanmasın gerisi üçüncü baskı olacak ama gerçekten de "duruma bağlı"
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNormalde söylemesen daha iyi, lakin söyleyeceksen de şu iki hususa dikkat et derim, şöyle ki; Birincisi eşini iyice tanıdıktan sonra tepkisinin olumlu mu , olumsuz mu olacağının muhasebesini yaptıktan sonra söyleyip soylemeyecegine karar ver.
İkinci husus, bu gerçekle tek başına yasayamiyacagini düşünüyorsan o zaman söylemelisin.04 Yorumla
Soran+1 yılevet bende bunları düşünüyorum bu yaşıma kadar yaşadım eşimde geri kalan yaşamımda beraber olacak kişi gizli saklı kalmamalı diye düşünüyorum ama dediğin ikinci hususu bende hep düşünüorm
Cevap sahibi+1 yılYaşadığın şey gerçekten zor, biz ne kadar tavsiye versekde senin neler hissettiğini anlamamiza imkan yok, son olarak şunu diyebilirim, ailevi problemler olabileceğini söylüyorsun, keşke bu sorunu kendi içinde alabilsem.
Cevap sahibi+1 yılKendi içinde aşabilsen diycektim pardon.
Soran+1 yılabicim o kadar zorki bu olayı kendi içimde aşmak dışardan hiç belli etmiyorum ama kendi kendime konuşup ya da yazarak bunu dökebiliyorum yoksa birine anlatamıorm
+1 yılsen daha ağır yaşamışsın bende yaşadım çocukken taciz edildim büyüynce anladım... unutmaya çalıştım henüz hatırlatıcak bir birliktelik yaşamadım... lisedede tacize çok kez uğradım unutmaktan başka çaremiz yok
01 Yorumla
Soran+1 yılbende büyüyünce anladım ama lisede tacize falan uğramadım allahtan
Gizli Üye(36-45)+1 yıldemişsin ya erkek arkadaşıma söyledim üzüldü yanımda oldu duyguları derken ne tür duygu bekliyorsunki... ve soruna gelecek olursa eşin seni her halinle sevip kabullenen ve asla senden başkasını görmüyorsa neden anlatmayasın sana en iyi destekçin eşin olacaktır ve bu piskolojiden alıp uzaklara götürecek insanda bu değilmi...
durumuna üzüldüm ve piskolojik olarak bir uzmandan yardım alabilirsin en kötüsü kendi muhasabeni kendin yapmaya çalışmayı denesen?12 Yorumla
Soran+1 yılzaten ben bunun muhasebesini yıllardır kendi içimde yapıorm kimseye yansıtmadım aksine dıştan umursamaz son derece neşeli gibi duruyorum
Cevap sahibi+1 yılama için kan ağlıyor bir nevi sen bir kere ihanete uğradın mı, anılar sana bataklık olur.. Hatırladıkça çekerler seni içeri, hatırladıkça affetmek istersin. Çünkü affetmek unutmak demek, öncesini hatırladıkça sonrasını unutmak istersin çırpınma boşuna , o hançer bir kere saplanınca çıkarmaya kalktıkça iyice kalbine gömersin...
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 2 gün canım cicim sonra işine geldiğinde ruhundaki ezikliği kullanıp sana işkence edecek yeri geldiğinde canını yakmak isteyerek bile bile kıracak kalbini boşver bakire değilim de gitsin gerisi mühim değil onun için
03 Yorumla
Soran+1 yıldoğru diyorsun zaten beni anlayamaz
Cevap sahibi+1 yılaynen prim verme sakın çok güvensen bile böyle bir hata yapma insanlar değişir olan sana olur
Cevap sahibi+1 yılben değer verdiğim insanın bana acıyarak bakmasını istemem. hep kendi içimde bir eziklik hissederek mutsuz olduğumla kalırım. çok anlayışlı biri olsa bile zamanın ne getireceğini bilemezsin. zaman sonra hazmedemediğini anlayabilir ya da yeri geldiğinde kullanmak ister şeytan sonuçta bu aranıza girer. yapmaz deyip güvendiğimiz insanlar yapmıyor mu zaten her şeyi , en azından bunu sende unut derim ben ve kimseye söyleme seninle sır olup gitsin. eğer canını hala yakan bir durumsa kitap yazmaya başla aşmak için çok güzel bir hobi yaşadıklarını karakterin dilinden anlat sanki sen değil o yaşamış gibi böylece dert ortağını da bulmuş olursun
Gizli Üye(25-29)+1 yılBişey deyim mi yorumları okudum sen ya böyle bişey yaşamamışsın ya da acımasız birisin çünkü bunu bende yaşadım küçükken ama kimseye senin kızının başınada gelir demedim bunu yaşayan biri zaten bunu demez kimseye ben inanamıyorum sana
14 Yorumla
Soran+1 yılcanım sen adamın yazdığını gördün mü bana eğer bunu yaşadıysan anlarsın bu yolun yolcusu ne demek ben bunu yaşadığımda küçücük bir çocuktum zaten bu yolun yolcusuymuş demek bugün tecavüzcüleri gördüğünde o zaman kızda açık giymeseymiş diyen zihniyetle aynı değil mi yaşadıysan beni anlarsın
Cevap sahibi+1 yılYa ne derse desin sen bu kadar acımasız mısın ben bana bunu yapanın çocuğuna böyle bir beddua etmiyorum sen napıyorsun kendine gel kim olursa olsun düşmanımın başına dahi gelmesini istemem ben bunun oysaki sen senin kızınada olsun da gör diyorsun bir kendi kafanda kur bunu onun kızınada böyel olursa o kızın suçu ne de bedduanı o kıza ediyorsun sana bunları yapanlara ne dersen de ama keşke senin şununda bunu yaşasaydı deme bu öyle ağır bir yük ki taşıyamıyorsun bile hergün ezile ezile altında sürünüyorsun bazen ağlama krizlerin oluyor beni en iyi anlayan sen olursun bunu yaşayan biri böyle bir şekilde beddua etmemeli lütfen
Soran+1 yılevet ağlama krizlerim oluyo hatta her ağladığımda altında yatan olay bu oluyor senelerdir gizli gizli hep ağlıyorum
Cevap sahibi+1 yılBende ama kimseye böyle beddua etme olur mu çünkü ben kimse yaşasın istemem bende okula bile gitmiyordum küçüktüm senin gibi bu geçmeyecek yani oluru yok bunun ama kimsenin karşısına çıkıpta beni kabul eder misin deme biz kabullenilecek bişey yapmadık bizim hatamız sadece kadın olmaktı bende gizli ağlıyorum bazen ağlamaya nefesim yetmiyor bile unutmasada insan alışıyor acıya çok acıtıyor ama alışıyor eşinede de baktın demekle olmuyor diktir derim
Söyle o adamı bulup dövsün ben güzelce bir kaç güzel kemiğini kırardım sevgilime o tarz bir davranışta bulunanın...☺
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım o kadar sahiplenir :)
+1 yılBunu soylersen sana destek olurum ve cozmeye calisirim yaninda olurum ama fuckbudy nin oldugunu soylersen buyuk ihtimalle ayrilirim
10 Yorumla
+1 yılne yaparsan kendine yaparsın. başkasının umrumda bile olmaz senin hayatın. kendini değiştirebilirsin. her şeye yeniden başlayabilirsin. bu senin elinde olan bir şey...
01 Yorumla
Soran+1 yılkendim anca bu kadar aşabildim güçlü bir karakterim var başkası olsa bu kadarınıda kaldıramaz diye düşünüyorum
+1 yılKimse seni senden daha iyi anlayamaz... sadece sen ağladığında sana dayanacak bir omuz olabilir... ya da o anları hatirlamayacak kadar güzel bir hayat!
10 YorumlaSöyle kardeşim. Kabul etmeli bunun için seni yargilayamaz. Allah belasını versin bunu yapanın
23 Yorumla
Soran+1 yılamin çok kötü bir durum allah kimsenin başına vermesin soruyu yazarken bile ağladım ilerde çocuğum olursa onu koruyamacakmışım gibi geliyo mesela erkek çocğum olsun istiyorum hep belki altında yatan neden kızıma böyle bir şey olursa diye gerçi artık erkeği kızı yok ama
- +1 yıl
Allah yardımcın olsun. biliyorum bu duyguyu. Geçen kuzenim dedi 3 yaşında çocugu millet amcası dayısı yanına bırakmıyor. Bana dedi bende korkuyorum bırakmaya. Ya zamane değişti pislikler çocuğada yapıyor. Allah belası versin. Bende evladımi koruycam inşallah. Bazen korkuyorum sevdiklerimin başına gelirse diye. Sevgilimi bazen korktuğum için kısıtladigim oluyor eve erken gel diye. Valla dünya değişti heryer pislik kaynıyor
Soran+1 yılbende o bahsettiğin çocuktan biraz büyüktüm işte cinsellik kavramını bilmiyordum bu kavramları öğrendiğimde ergenliğe yeni girmiştim daha net anladım normalde hiç bir insan o yaşları hatırlamayamaz böyle travmatik bişey yaşamadıkça ben hatırlıyorum işte ama sadece o istismar zamanlarını
+1 yılSen psikopata benziyorsun, bunları muhtemelen uyduruyorsun, başka ihtimal ise trolsun.
01 Yorumla
Soran+1 yılnerem psikopata benziyor ayrıca trol falan değil bu sadece hikayemin özeti keşke trol olsaydı da hayatımı böyle etkilemeseydi herşeyde trollenebilir ama böyle bir konu ciddi konu benim gerçek hikayem
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen soylicem eşime, 14 yaşındayken olmuştu, iki kişi tarafından ağır taciz ve dayak... iki ay sonra da aynı muamele 60 yaşında bir adamı tarafından oldu. aileme Söylemedigime çok pişmanım...
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki seni kişilik olarak etkiledimi canım
Cevap sahibi+1 yılEtkiledi mi ne demek? Acısını şimdi yaşıyorum, onlar olmasaydı çok farklı bir kişilik olarak , çok farklı yerlerde olcaktim
Soran+1 yılevet bende aynı şekilde ikili ilişkilerimde etkiledi insanlara güvenimi herşeyi etkiledi
+1 yılFuckbuddy olayi daha önemli değil mi sence? ilk ilişkin nasıl oldu mesela
02 Yorumla
Soran+1 yılfuckbuddy olayı tabiki önemli istismara uğradığım için çok küçük yaşta bu psikolojik olarak ilgiyi sevgiyi o yönde algılamama sebep olmş
- +1 yıl
Zaten onu kabul eden istismari da onemsemez ki
+1 yılSöylemen hiç bir şey değiştirmez ama sana destek olabilir karşındaki insana göre değişir yani kimi bunu yüzüne vurup durur kimi elinden tutar destek olur iyi düşünmelisin
02 Yorumla
Soran+1 yılsöylersem akrabam olduğu için istismarcı kişi yaşadığım çevreden çok uzakta bir yerde yaşamam gerekir ve ailemle görüşmemem bunlar çok problem değil ama evleneceğim adama o kadar güvenebilir miyim diye düşünüyorum boşanmış olsam oda olmayacak çünkü yanımda
- +1 yıl
Başka ile her türlü gidersin bunun için illa birseyler anlatmanana gerek yok ilerleyen zamanlarda güven olusursa paylasabilirsin
Kim yaptı derim adını verirse o adam hala yaşıyorsa o adamın anasını s*kerim
16 Yorumla
Soran+1 yıltek bir adam değil ve akrabam en kötüsü de bu zaten
Soran+1 yılve biliyormusun onlarında çocuğu var ve bitanesinin kızı var küçük bu kişiler benden 10 15 yaş büyük eşleri var mesela olaydan habersiz onları düşünüyorum ilerde böyle bir eşim olursa diorm onun kızına beddua ediorm
- +1 yıl
bedduaların çözüm olacağını sanmıyorum bak bide kendi kızıda varmış sen iyi sabrediyosun. 2-3 tane kaslı ibneye para vericeksin s*ktiriceksin bu şerefsizi birde videoya çekip yayıcaksın heryere ne ailesi kalır ne işi kalır nede başka bişi şikayette edemez daha önce yaptıklarından dolayı Allah sana peygamber sabrı vermiş ben duramazdım nasıl dayanabiliyorsun?
Soran+1 yılsenin ablan sayılırım ve neredeyse yaşın kadar bir süre geçti bu olaydan ve ben bu olayın bana istismar yapıldığını bilemeyecek bir yaştaydım ergenlik döneminde anladım diyim sana aslında çok sabırsızım ama bunun için hiç bir çarem yok o yaşta hiç bir anımı hatırlamıyorum bu hariç kişiliğimi öyle olumsuz etkiledi ki yine de kendimi yetiştirdim
Tacizden önce fuckbudy yi söyle en iyisi ona bir şey demezse tacizi söylersin tee allahım ya
01 Yorumla
Soran+1 yılbenim orda bahsetmek istediğimi anlamamışsın böyle bir olay yaşadığım için insanların o yönde ilgisini cinsellik olarak algılıyor bu durumu yaşayanlar o durumu aştım
Soyleme bos yere ailene cephe almasin seni de kotu gormesin
02 Yorumla
Soran+1 yılsadece bir kere ailem harici eski erkek arkadaşıma anlattım ağladım yanımda oldu ama sadece dinledi yani zaten ne yapabilirdiki hiç duyguları değişmedi ama herkes öyle olur mu bilmem sonra kimseye söylemedim çünkü anladımki söylesemde beni anlamıyorlar
+1 yılKüçükken yaşadığın olayın destekcısı olunabılır
Fuckbody kötü etki bırakır10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 307 cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm büyük geçmiş olsun da .. Önce istismarı değil f*ck buddy olayını eşime nasıl anlatacam diye düşün bence.
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol hepiniz buna takılmışsınız orada anlatmak istediğim bana yaklaşan kişi ilgi sevgi durumu göstererek yaklaşmıştı çocuk yaşımda sonra bu ilerki hayatımda biraz ilgi görünce bunu şekilde algılamama sebep olup hayatımda bazı yanlışlar yaptım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBende yaşadım, sevgilim itmek yerine daha çok sardı beni. Eşinin de böyle yapacağından emin ol. Üzme tatlı canını :)
05 Yorumla
Soran+1 yılbende eski sevgilime söylemiştim daha önce dinledi üzüldü ama ilişkimiz aynı devam etti yani ekstra bir destek görmedim seninki nasıl oldu
Cevap sahibi+1 yılBelki erkeğin karakteri ve bakış açısı, biraz da seni sevmesine göre verdiği tepki değişiyor. Ben onunlayken geçmişime dair hiçbirşey yaşamadım, hissettirmedi ve hatirlatmadi, şu an ayrılma noktasındayız ne yazık ki, umarım sen mutlu olursun
Soran+1 yılsağol kardeşim umarım sende mutlu olursun senin psikolojini ya da kişiliğini etkiledi mi bu olay
Cevap sahibi+1 yılErkeklere sığındım, sığındıkça kullanıldım, kendimi odaya kapattım ne nekadar süre orada kaldım bilmiyorum, bana dokunan kim olursa olsun ani bir sinir krizi geliyor bana dokunma diye, kimseye huzurla sarılamıyorum hep tedirginim ve sanki ellerinin izi, kiri ruhuma işlemiş geçmiyor. Kötü yani, alıştım yinede, alismam gerekiyordu. Senin de öyle
Soran+1 yılaynen canım soruda yazdığım fuckbuddy olayına öyle çok takılmışlarki tepki vermişler demek istediğim bu kullanılma olayıydı küçük yaşta bu şekilde istismar olanlar buna daha yatkın oluyormuş çünkü adam cinseliklede yaklaşsa sen onu aşk sanıyorsun ilgi sanıyorsun çünkü bunun eksikliğiyle yaşamış oluyorsun
+1 yılKimseye söyleme eşinle mutlu olup bunu atlatmaya çalış bence, aklına getirme , ve o olayı hatırlatacak kişilerle de görüşme
01 Yorumla
Soran+1 yılgörüşmüyorum eğer aynı ortamda bulunmak zorundaysam terk ediyorum ortamı duramıyorum zaten
Bak gel bana söyle, göster kişileri. Senin yanında güzel bir odaya atıp hepsini döveyim. Anca öyle kurtulursun bu acıdan. Göster döveyim ya
02 Yorumla
Soran+1 yılsağol kardeşim keşke ailemde en az senin kadar duyarlı olabilseydi de yanımda destek olan olsaydı
Ne biçim bir toplumda yaşıyoruz ya ne pislil aileler var kızlarına inanmıyorlar söyleme geri kafalı hödük ün birine denk gelirsin oda seni suçlar
03 Yorumla
Soran+1 yılaslında düşünce olarak ileri görüşlü bir aile ama akrabaları böyle önemli olması beni o kadar üzdüki maddi olarak yeterince imkana sahip olsam ne ailem ne akrabalarımla kesinlikle görüşmem düşün ailemi sadece maddiyat olarak görmeme sebep oldu hala seviyorum içten içe sonuçta kan bağım var ama ailemden bu olay aklıma geldikçe öyle nefret ediyorumki
Soran+1 yılaynen kardeşim insan doğurduğu çocuğuna nasıl güvenmez ve ben bunu söylediğimde çok net hatırlıyorum bunun istismar olduğunu bilmiyodum sadece bu şekilde yaklaştığını söyledim ve geçiştirdi resmen o yaşta böyle bişey hayatta uyduramam çünkü o kavramı bilmiyodum hani belki ergen olsam neyse çocuktum okula gitmiyordum daha o kadar küçüktüm
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen o yolun yolcusuymuşsun bu yaşadıklarım bahanesi olmuş seninle evlenecek adam hayat kadınıylada evlenecek genişlikte biri olacağı için söylesende söylemesen de bişi olmaz
12 Yorumla
Soran+1 yılumarım kız çocuğun olur ve başına böyle bişey gelir anlarsın belki böyle yargısız infaz yapıyorsun ya o kızlar sizden neler saklıyor öyle birine denk gel ki yatmadığı adam kalmayıp sana bakireyim yalanıyla yamanmaya çalışan biri olur umarım
Cevap sahibi+1 yılMerak etme ben kız çocuğuna gerekli terbiyeyi veririm senin gibi ortamalı bir pislik olmaz herkesin karşıdınads hakettiği gibi biri çıkar orasınıda düşünme sen seni kabul edecek geniş enayi bulmaya bak her boku yemiş zıçmış bir tek bu dert kalmış
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sucun yok sonuçta bence ilişkinizin devamı için söylemelisin
10 YorumlaArkadasin olmak istiorum
Birak destek olim
Ister misin?02 Yorumla
Soran+1 yılsağol teşekkürler ama ifşa olamam
- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKizlik gitti diye fuckbody olmussun isitismar diyosun kendin fuckbody yapmissin soyle hepsini
02 Yorumla
Soran+1 yılsen iyi misin ya da bu yaşa gelip okuduğunu anlamıyoran
- +1 yıl
Fuckbody nin turkcesimi degisti
+1 yılBence geçmişi bırak olduğu yerde dursun..
20 YorumlaAhh canım ya çok üzüldüm 😔 Allah yardımcın olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılsağol canım
+1 yılİleride değil. Üstelik söylemene gerek de yok.
01 Yorumla
Soran+1 yılbilmesine grek yok mu diyorsun
+1 yılEn başta söyle sonra sende üzülürsün oda üzülür
03 Yorumla
Soran+1 yılo sonra neden üzülür anlamadım
- +1 yıl
Belki hayallerinde böyle bişey yaşamak ve duymak yoktur. bilemezsin ki
Soran+1 yılelbetteki üzülür ben sevdiğim insana böyle başına bişey gelsin o bile üzülür buradakiler bile okurken üzülüyordur en sevdiğinin başına böyle bişey gelsin kimse istemez
Boş ver at kafandan bu tarz düşünceler keyfine bak
02 Yorumla
Soran+1 yılöyle yaşıyorum zaten yani öyleymiş gibi yaşıyorum ama kendi içimde geri plana atıyorum ya kendimle kalınca ya da ne bileyim bir ağlama krizi anında bile geliyo aklıma
+1 yılbu nasıl bir hayatmış böyle
02 Yorumla
Soran+1 yılneden kardeşim işte bilmiyorlar insanların neler yaşadığını kötünün iyisi belki ama bir sürü insana göre kötü ve burda anlatamadığım daha ayrıntılar var senle aynı yaştayım mesela ama hayat o kadar şey öğretti ki bana
- +1 yıl
ben de çok şey öğrendim belki ben de çok şey yaşadım ama şükrediyorum yine de.
+1 yılseni dinlemek istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılgörüşlere yazdığım cevapları okuyabilirsin kendimi ifşa edemem bunu hayatımda kimse bilmiyor
- +1 yıl
sen bilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 906 cevap paylaştı.
+1 yılSoyle yoksa aldatmaya girer
01 Yorumla
Soran+1 yılne aldatması ya
+1 yılNeyi soyleyeceksin fukbady söylersen bırakır seni
02 Yorumla
Soran+1 yılbu olay benim ilişkilere yani ilgi görmeyi o yönde algılamama neden oldu psikolojimi bozdu demek istedim anlayamamışsın
- +1 yıl
Ben anladım da esin bu şekilde birlikte olduğunu öğrenirse hoş olmaz
+1 yılSöyleme bence
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Bakire olmadığı biliyorsa grek yok
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an bir ilişkim yok ilişkim olduğunda bakirelik olaynı söylüyorum sence onuda mı söylemeyim yani
önce psikiyatri uzmanı na git o seni yönlendirir
03 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce psikoloğa gittim ama anlatamıyorum başkasına bu olayı çk utanıyorum her aklıma gelişte ağlıyorum bu yaşta
Soran+1 yıloda kadındı hiç dinlemiyorlarki seans geçiriyorlar para için
+1 yılçocukken ailene söyledin
01 Yorumla
Soran+1 yılevet o zaman söyledim sonra inanmayınca aileme olan güvenim kalmadı bir daha hiç söylemedim
+1 yılOo sen kapıyı actırmşn
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna mı takıldın yani
- +1 yıl
Fuckbody olayını anlattma bence değerin kalmaz
+1 yıl12 yasından ben cınellık yasadım
00 Yorumla
+1 yılSöyle tabi ki
10 Yorumlaeşin olmayacak ki
01 Yorumla
Soran+1 yılneden öyle düşünüyorsun neler yaşayıp saklayıp evlenenler var
+1 yılsöyle bence
04 Yorumla
Soran+1 yılsöylersem ne ailemle nede akrabalarımla kimseyle ilişki asla kurmamam gerekecek yani tek kocam kalacak hayatımda bunu kabul eder mi onu bilmiyorum. çünkü hala görmek zorunda kaldığım durumlar oluyor o insanları durmuyorum o ortamda mesela nefesim falan daralıyor
- +1 yıl
haklısın ama kimden oldugunu farklı anlatabilirsin ama önemli olan olayın sana verdiği zararı yıpranmayı bilsin
Soran+1 yılbu yüzden sürdüremiyorum çok uzun ilişki güvenemiyorum çünkü insanlara
- +1 yıl
bu durum senin için buyuk yıkım esin bilmeli ama cok detay bilmek zorunda degil yarın yuzune vurmasın genel anlamda anlat bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakın söyleme
03 Yorumla
Soran+1 yılevet ama işte çok kötü bir durum bu yaşımda hala etkisinden kurtulamadım o anları unutamıyorum üzerinden çok uzun yıllar geçti
Cevap sahibi+1 yılPiskologa gidebilirsin
Soran+1 yılgittim söylemedim baya oluyor ama
Gizli Üye(25-29)+1 yılMutlaja soylemelisin
01 Yorumla
Soran+1 yılama destek olur mu işte onu bilmiyorum
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Çocukken cinsel istismara uğradım? Bunu ilerde eşime söylemeli miyim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler