Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
+1 yılben misyonerde pompalarken özellikle istiyorum, inanılmaz zevk alıyorum, o dilini kullanıp diş attıkça ben daha sert vuruyorum... anlatılmaz yaşanır !
02 Yorumla
Soran+1 yılHım tecrübe ile sabit diyorsun yani anladım Teşekkürler
- +1 yıl
kesinlikle yatakta iki kişi arasında mevzu, keyif almaya bakın :)
En İyi Cevaplar
+1 yılSevgilimin bedenimdeki her noktaya dokunmaya ve onu öpüp okşamaya hakkı varsa da bu hareket her ikimiz içinde ne ifade ediyor buna da saygı duymalı hoş ise evet kabul edilemez ise de hayır demek olduğuna da saygı duymak insanidir. Evet benim hoşuma gider ve misliyle de karşılığını alır yani...
12 Yorumla
Soran+1 yılBu güzeldi :) alsın bencede karşılığını
- +1 yıl
Aynen. Birisi tarafından istenmek ve karşılık görmek çok güzel.
Erkekler Ne Diyor
Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hoşuma gidiyo ama ısırınca ya da sert davranışta çok acıyodu
22 Yorumla
Soran+1 yılYavaş yavaş opmekten bahsediyorum
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden kızayım ya hoşuma gider bu beni dahada tahrik eder. Öyle kıza can kurban. :)
13 Yorumla
Soran+1 yılOoo bunu sevdim bazılari kız miyim niye benim göğsümden opsün diyor ondan merak ettim
Cevap sahibi+1 yılSen onların dediklerine bakma ya :)
Soran+1 yıl:-) teşekkür ederim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBilmem ki şimdi biz alistik sizinkini emmeye yalamay opmeye ama bilemedim o anki ruh halime bagli ya da birakin biz yalamaya devam edem sizinkini siz bırakın bizim memeyi 😄
298 Yorumla
Soran+1 yılNiye sen onu em o seni opsun bence güzel anlaşma :)
Cevap sahibi+1 yılEvet olabilir bu ama fazla ileriye gitmesin 😊 ha birde bende biraz kas erimesi var kaslar saldi meme cikti desem olur 😊 opmelere doyamaz ergen kiz memesi gibi 😊
Soran+1 yılAhahahahaha
Cevap sahibi+1 yılGulme ya kotu bir durum yazin duzelcek ins sporla 😊 yalniz o benim memisleri operken ben nasil emecem 😄
Soran+1 yılBilmiyorum yap biraz spor düzelir :) aynı anda olmak zorunda değil ki bende ki hayali seks sonrası başımı göğsüne koyup öpmek hem belki ikinci sefere yol olur ;)
Cevap sahibi+1 yılIkinci sefere yol?😄 evet hayalin guzelmis ama
Soran+1 yılTeşekkür ederim :)
Soran+1 yılGeceler uzun :) daha da uzun olsun
Cevap sahibi+1 yılSen ateslisin ve benim gibi istekli birine ve enerjisi bitmeyen birini bulursan isten eve gelmeye 4 gozle bekler seni de doyasiya sey yapar zevk dolu geceler sonrada sabahlar olmasin dersin ahaahh 😄😄
Soran+1 yılÖyle bir anda tavan yaptı libido yaptiranlar sağolsun ama şimdilik bekliyorum bunlar sadece hayal inşallah o bu kadar odun olmazda hayalde kalmaz
Cevap sahibi+1 yılInsallah istediğin gibi karsina cikar seni uzmez ayni sekildede benim karsima 😊
Soran+1 yılAmin inşallah onun bu sevgiyi hak ettiğine şüphem yok ama karşılığı olsa daha güzel olur :) Rabbim seninde karşına istediğin gibi birini çıkarsın inşallah :) duan için teşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBirisi mi var yoksa yok mu Şu an biraz karisti ilk yazdiginla aklim 😊
Soran+1 yılBen aşığım ama onun haberi yok henüz :(
Cevap sahibi+1 yılHadi yaa 😊 insanlar olur o zaman seni uzmesin bide hayban olup sana kotu davranmasin yeter 😊
Soran+1 yılInşallah adam gibi adam onda sıkıntı yok ama bana niyetini bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNereden taniyon sen is yeri mi okul mu?
Soran+1 yılOkul gibi bir şey sayılır dersaneden meslektasiz aslında atanamayan öğretmenler ; )
Cevap sahibi+1 yılVayy ogretmen misin hic aklima gelmezdi ogretmen olacagin ne ogretmenisin peki
Soran+1 yılNiye ya
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim bir ogretmen ve istekli gibi Şu an bile saygimdan ogretmenim diyebilirim ya bransini merak ettim 😊 biyoloji mi yoksa 😊
Soran+1 yılYok niye biyoloji deniyor geçen başka biride bunu sordu pek söylemeyi tercih etmiyorum ama merak ettin madem diyim tarih branş
Cevap sahibi+1 yılNe bileyim biyolojiciler daha guzel ve daha ateşli olurlar 😂
Soran+1 yılBelki de yanlış bölümdeyim ; ) bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok bee tarihte iyidir pek sevmem ama 😊 ilerde de senin icin derler bir tarihci vardi ne afetti diye gerci ogrencilerin agzindan daha kotu cikiyor ama
Soran+1 yılOnlar bunu anlamaz emin ol dışardan bakınca çok uslu bir kızım çünkü :)
Cevap sahibi+1 yılUslulukla alakasi yok evet senin icini bilemezler ama iyi konusurlar eminimki konusyirlardir yani 😊%99
Soran+1 yılAteşli oldugumun ben bile yeni farkına vardım desem yeridir ;) ona da yapacak bir şey yok :)
Cevap sahibi+1 yılNasil yeni farkina vardin ya 😉 gencler lisedekiler hele kani kayniyor tabiri varya tam anlami konuştuklarını hakkinda soylenebilecek seyleri duysan libido falan kalmaz bu sefer 😊
Cevap sahibi+1 yılYanlis birsey demedim ins
Soran+1 yılYok ben pek istekli değildim şimdiye kadar ve cinsellik ile ilgili mevzuları pek bir uzaktim onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılBende karsi cinsle bu konu hakkında konusurken utaniyorum hala var biraz ama karsimdakine bagli ne kadar samimi acik olursa bende oyle oluyorum o kactikca benimde utangaclik basiyo kapaniyom😊
Soran+1 yılValla utangaçlik hiç deme sanal ortam gizli olma rahatlığı bu zaten normalde çok çok utangaç bir insanım ve bu düşüncelerimin isteklerimin ne kadarını eşime utanmadan söyler ya da yansıtırim hiç bir fikrim yok umarım söylememe gerek kalmaz :)
Cevap sahibi+1 yılAtesli ve istekli birisi olsun gerisi hallolur , bendede ayni korku yok degil😊 Ama insanda da biraz utanma olmali yuzu yeri geldiginde kizarmali😊 esim de atesli olsun yeter valla
Cevap sahibi+1 yılAma doymayi bilmeli gozu disarda olmasin yeter😄
Soran+1 yılBenim gözüm dışarı kaymaz onunkide kayarsa oyarim zaten biz bize yetmeliyiz ki bence yeterizde kendime güvenirim o konuda
Cevap sahibi+1 yılInsallah 😄 yankizlar hakkinda birsey sormak istiyorum aslindanozelden sorsam olacak ama ikimizde rahat olamicaz en guzeli burada gizlide olur mu
Soran+1 yılBurda olur ancak özelde konusmuyorun kimse ile
Cevap sahibi+1 yılAcik ve net olursan sevinirim gerçekten sen ne kadar dogru ve acik bende o kadar 😄 kizlar nasil mast yapiyor?
Soran+1 yılValla ben kendi adıma söyleyeyim çok uzun zaman olmadı yeni başladım sayılır bir kaç ay oldu yapmaya başlayalı klitorisi oksayip sabahtan beri bahsettigimiz söz konusu şahsın bana oral yaptığını hayal ederek yapiyorum
Cevap sahibi+1 yılHadi ya bende bilgisiz birine denk geldim heralde sabahtan beri oluşuyorsun ama orgazm oldun mu hic bosaldin mi 😄
Soran+1 yılŞimdi mi yok
Cevap sahibi+1 yılSimdi değil ya bugün bosaldin mi hic ya da kac kez boşaldın 😊
Soran+1 yılBoşalma ne kadar oluyor emin değilim en son dün gece yapmıştım orgazm oldum ama sıvı çok gelmedi hoş ne kadar gelmesi gerektiği konusunda da çok bilgi sahibi değilim
Cevap sahibi+1 yılBelli ritmik hareketlerle ve yavas yaparak olman cok zor 😊 yaparken bir sure sonra titreme geliyor mu mesela elin ayagin titriyor mu
Soran+1 yılTitreme kasılma yaşıyorum evet
Cevap sahibi+1 yılO sirada sivi çıkışı oluyor demi az mi oluyor peki bu sivi
Soran+1 yılAz oluyor
Cevap sahibi+1 yılNe kadar bir surede ulasiyirsun bu duruma
Soran+1 yılOn on beş dakka civarı değişiyor odaklanma ve istek durumuna bağlı o
Cevap sahibi+1 yılEvet surede kisa gibi sivida az ama birde su var mesela Şu an yaptin ya 1 saat sonra tekrar yapsan sivi cikisi az olur bu normal ama hep azsa yeterince uyarilmiyirsun da olabilirsin ne yap biliyor musun titriyorsun ya elinle yapiyorsan oksamaya devam et o noktaya titreme sirasinda birakma devam et sivi cikarken bile devam et birak elin batsin bu sefer daha fazla olacaktır bakire olsan kolayda 😊
Soran+1 yılBakireyim ve mast konusunda tecrubesizim açıkçası o kadarına bile yeni yeni ulaşıyorum ve bu kadar istekli olmayİda mast yapmayida yeni yeni normal görmeye başladım sanırım bunun doğru olmadığını düşündüğüm için odaklanma sorunu oluyor bende deniyorum ama elimle oksadigim için o anda kontrol benden çıkıyor zaten
Cevap sahibi+1 yılTecrubeyi yaparak kazanacaksın zaten evet basta bende oyleydim çünkü dusunduklerim hayal ettikkerim dogru mu diyordum ama daha sonra ihtiyacimi gideriyorum ve yapmayinca eksik oluyor gibi elimle oksadigim icin kontrol benden çıkıyor ne demek 😄
Soran+1 yılTitreme kasılma anında ona devam edemiyorum ve tam başarıya ulasmadigi için sanırım istek daha bir artıyor yani
Cevap sahibi+1 yılEvet bundan dolayi galiba bazen bendede tam sertlesmeden mesela erkenden oluyor isim bitiyor ama hic yapmamisim gibi tekrar yapasım geliyor ama olmuyo
Soran+1 yılO çok sıkıntı ya
Cevap sahibi+1 yılSorma yaa 😊 birsey dicem ama dogru cevap vermeni istiyorum bende mi anormallik var ona bakacam 😊 bu konusulanlar insani hareketlendirir mi tahrik eder mi ya mesela hic elin gitti mi orana oksadin mi ya da konusurken mast yaptin mi?
Soran+1 yılYok şu anda çok hafif bir istek vardı ama mast yapacak kıvama gelmedi :) sen benle konusup daha doğrusu beni konuşturup mast mi yaptın şimdi :( çok kötüsün
Cevap sahibi+1 yılHayirrrr yapmadim ama sert duruyo o şekilde 😞😞
Cevap sahibi+1 yılYani tahrik oldum bu konusmalardan tahrik olmak nornal mi sence?
Soran+1 yılHangi kısmı etti peki?
Cevap sahibi+1 yılBilmem ko konusmanin basindan beri ama agdadan sonra yani mast kismindan sonra şaha kalkti yaa off 😕
Soran+1 yılHiç ilişki deneyimim var mı
Cevap sahibi+1 yılYokk neden sordun?
Soran+1 yılBundan tahrik olmandan belli sonuçta bunları bilmiyorsun ve bir kız sana o hallerini anlatıyor tahrik olman normal yaş kaç bu arada
Cevap sahibi+1 yıl22 senin? Ne bileyim genelde boyle oluyor karsi cinsten birsey konuşulunca hep boyle 😊
Soran+1 yıl26 e normaldir böyle olmasi çünkü en yoğun zamanları bu konuya ilgin isteğin merakın uz düzeyde çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvlenene kadarda boyle devam edecek gibi 😞😞
Soran+1 yılBekleyecek misin
Cevap sahibi+1 yılEvet Şu an oyle görünüyo tabi dayanabilirsem 😕😎
Soran+1 yılInşallah beklersin :) benim bu yaşta bakire olmam bu sitede Kezbanlık olarak algılanıyor bazı kendini bilmezler tarafından sen nasıl algilanirsin kim bilir ama doğru olan bu bunu sakin bozma unutma sen nasıl birini istiyorsan öyle olmalisin
Cevap sahibi+1 yılIste bencede boyle ama senin gibiler oldugu surece boyle bakireyim diye kandirirlarsa 😞
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılO ne demek öyle ya
Cevap sahibi+1 yılPardon ya senin gibi bakireler oldugu surece beklemem guzel ama kandirirlarsa bakireyim diye yanlis anlatmisim pardon
Soran+1 yılHım anladım tamam nasip bu işler ben de mesela isterimki bakır olsun ama zor yinede beklemek en güzeli ben hakettiğizi bulacağımiza inanıyorum
Cevap sahibi+1 yılInsallah 😊 eee aen hic birsey sormuyorsun herseyi biliyorsun heralde erkekler hakkinda 😄
Cevap sahibi+1 yılya da merak etmiyorsun 😄
Soran+1 yılÇok şey öğrenmeyi tercih etmiyorum ki merak ettiklerimi de işte böyle gizli sorularla beylere yoneltiyorum ; )
Cevap sahibi+1 yılHmmm anladim varsa diyecektim cevaplayabilecek miyim bakalim dicektim 😊
Soran+1 yılAnladım buna verdiğin cevap yeterli
Soran+1 yılBide bakır bir erkek olarak orala bakıs açını merak ettim sadece
Cevap sahibi+1 yılNasil bir haz nasil bir zevk verir bilmiyorum ama eşim yapmak isterse olabilir yapmasini isterdim 😊
Soran+1 yılIlla yapsın ısrarın olur mu ve yapmak konusundaki fikrin ne
Cevap sahibi+1 yılIlla yapsin degil diyecegim su olurdu bir kez bari yap askim nasil birsey mi denemis oluruz kendini hazır hissettiğin bir zaman pislik oldugunu dusunebilir gideriz dusa dus alırız kendisi yikar sonra yapar mesela bende yaparım illa yaparom yani yapmadan birakmam o dil darbelerini vurmam lazim yani 😊 ama kokusu nasil bilmiyorum baktim kokusu hosuma gitmiyor hemen yon degisitiririm baldırlarıni ordan asagiya sonra tekrar yukari memelerine gecerim mesela hadi hayatım bir dus alalim orda devam edelim derim mesela maksat onu kirmamak 😊
Soran+1 yılSevdim düşünceni bence de yapmalısın tabi o da ister ise çünkü bence çok zevkli olacak bu :) benimde eşimden normal ilişki dışındaki en büyük beklentim bu tabi bunu ona söyleyemem inşallah o düşünceli ve hevesli olur da bu hayaller hayal olarak kalmaz
Cevap sahibi+1 yılYok kalmaz kalmaz her erkek o dil darbesini atacak kadinda dayanamayacak elleriyle kocasının kafasını bastiracak bacaklarını kapatir gibi yapacak adamin kafasını sikistirir gibi delirecek yani bir nevi 😊😊 off kotu oldum yine 😂
Soran+1 yılBu anlattigin ile bende :) malum oral benim hassas noktam ;) neyse bu sohbetten cok güzeldi ama benim artık çıkmam lazım
Cevap sahibi+1 yılBir iki soru vardi ama bugun aksamda konussak bir sorun olur mu senin icin
Soran+1 yılSor şimdi istersen uzun değilse tabi ;) soru benim sorum kimseye bildirim gitmiyor sorun olmaz da keşke akıl edip özel görüş olarak sorsaydim
Cevap sahibi+1 yılKeşke ama bu seferde herkes ozelden abartirdi aksam olsa olmsz mi 😕
Soran+1 yılIstersen çık gizliden takip atayım ama sohbet burdaki kadar seviyeli olarak kalacaksa tabi
Cevap sahibi+1 yılGece boyunca kirdim mi seni yanlis birsey mi bunlar teminatim olsun ama bak heapta yas 20 diyo kandirdi deme basta acilirken yanlis tiklama kontrol etmedigim icin birde konuşmayacaksak boşuna takip atmayalim mesaj atar misin konusur muyuz böyle 😊
Soran+1 yılBu seviyede kalacaksa neden olmasın zaten gece boyu saygısızlık etmedin diye bunu önerdim
Cevap sahibi+1 yılPeki ciktim gizliden
Soran+1 yılSanırım biz senle daha önce konusmustuk
Cevap sahibi+1 yılHayir konussak hayirlamam mi
Cevap sahibi+1 yılSoylerdim simdiye kadar
+1 yılher zaman yaptığım şey.. aynı anda testislerimi okşaması sıkması beni tahrik eden şeyler.. her yerimle oynayabilir ısırabilir..
20 Yorumlapek bir keyif almama ama yapmak istiyorsa da birşey demen. niye kızayım?
20 YorumlaNeden kızılsın ya ulan herşeyde mi bir sınır var bari bişeyi sınırsız yaşayalım
20 Yorumla
+1 yılÇok hoşuma gider. Çünkü önemli sinir uçları var gögüslerde
20 YorumlaBenim pek değilde birlikte olduğum kızların hoşuna gidiyor :/
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazlasıyla gider erkeklerinde orada sinir vardır ve acayip zevklidir :)
10 Yorumlabunda kızılacak bir şey yok ama çok zevk aldığım söylenemez.
00 Yorumla
+1 yılBen kiziyorum ama sanki biraksam guzelde olacak gibi
013 Yorumla
Soran+1 yılBırak opsun o zaman
- +1 yıl
Valla hoslanmadigim icin degilde sanki erkeklik hormonlarim degilde kadinsi hormonlarim calisiyor gibi his ediyorum onuda kendime yediremiyorim
Soran+1 yılYa bazı arkadaşlar yanlış anladı o yüzden kızar mısınız diye sordum zaten küçük küçük Öpücükler konuma benim bahsettiğim aslında o da bence öyle hissettirmez ya
- +1 yıl
Aslinda farkli seyler ararim yatakta her zaman birgun tabumu kirip deneyecegim. :)
Soran+1 yılBen ilgi duyuyorum bilmiyorum her kız duyar mi ama anladigim kızlar istiyor ve yorum yazanların çoğuda kız miyim ben algısı ile izin vermiyor bence bırakın opsunler
- +1 yıl
Dediğim gibi bende izin vermiyordum ama kızların bu tarz istediğinide açıkçası çok bilmiyordum. Yorumundan sonra fantezilerime bir yenisini daha ekleyeceğim.:) Eğer eğilimlerim değişirse dünyanın bir ucunada saklansan seni bulur lezbiyen olman için elimden geleni yaparım :D
Soran+1 yılYok be emmesin sadece opsun yani ki düşün ilişki sonrası başını göğsüne koyup öpüyor ve bunun tahriki ile opusmeye falan başlıyorsunuz ve ikinci sefere yol oluyor bu böyle düşünürsen olmaz :) hem benden Lez olmaz çünkü daha bakireyim ve bir erkekle ilişki yasamanin zevkini yasamadim ve açıkçası etrafta bu kadar yakışıklı erkek varken ben niye kızlara ilgi duyayim; )
- +1 yıl
Bakireyim diyorsun ama fantezilerin bakire olmayanlara taş çıkartır cinsten:) Bana bile ayar verdiğine göre patnerinde ne cevherler çıkacak:)
Soran+1 yılValla bir öküze denk gelmezsem güzel şeyler olur bence ki yaş oldu 26 istek tavan yapmış e olsun o kadar ;)
- +1 yıl
Evet bayağı bir yaşına gelmişsin. Beklemişsin bu yaşa kadar bu saatten sonra kendini sık evliliğe sakla. sonradan pişman oluyorlar
Soran+1 yılYok evlilik temel şartım zaten o yüzden bekliyorum insallahda çok beklemem artık ya ;) bazı şeylerin zamanı geldi de geçiyor bile
- +1 yıl
Allah kalbine göre versin inşllah.
Soran+1 yılAmon teşekkürler :)
+1 yılkızılacak bir durum yok..
12 Yorumla
Soran+1 yılHoşuna gider mi peki
- +1 yıl
tabiki..
Ben kızmam aksine hoşuma gider
13 Yorumla
Soran+1 yılProfil foton çok güzel :) sevdiğimle böyle sarılıp uyuma hayalim var benimde :)
Soran+1 yılAmin inşallah :)
olabilir niye olmasın daha önce bir kız öpmüştü :D
03 Yorumla
Soran+1 yılNAsıl hissettin peki
Soran+1 yılTeşekkür ederim
Yahu aletin kafasını emmek varken göğüs ucuyla ne işin var? Hele bir deyiver
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun yeri ayrı onun yeri aynı ben ikisinide istiyorum belki
Soran+1 yılBu onun isteği diğeri benim isteğim bence ikisinide yapayım
Soran+1 yılDaha hic bir sey kesfetmedim
+1 yılOyle bisey olamqz la :)
117 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Kendimi kiz gibi hissederim sinirlebirim 😄😄😄 ben operim onunkileri hahahhqh :)
Soran+1 yılYa o da sadece öpmek istiyorum dese yavaş yavaş öpecek bir kaç kez emmek yok
- +1 yıl
bir kere opsun ama yne de hosuma gitmez kendimi güzel kardeşim gibi hissederim 😄😄 herkesin bir isi var kizin isi o degil :)
Soran+1 yılNiye ya bence erkeklerinki de çekici en az bizin kadar
- +1 yıl
Yohh lan :) kadinlarin memsi guzel bizimkiler killi falan zaten 😄😄😄 ayrica guzel kardesim nedir yaa güzel kardeşim de mi yazamayacaz :)
- +1 yıl
İpme
Soran+1 yılAnladım ben yorma kendini ama bana da o çekici geliyor napalım :)
- +1 yıl
Onu da yapmayi ver :) 😄😄😄😄😄 ya ben askerde bir cocukla konusmistum diyo yok ben arkami yalatiyorum hosuma falan gidiyo tipine baktim cocukta top tipi vardi zaten :) normal. burilerinin hosuna gidecegini sanmam
Soran+1 yılYa niye abuk sabuk şeyler değil ki bu sadece göğüs ucu öpmek ne var bunda düsunku uyuyorsunuz başı omzunda kız öptü öpmek mi diyeceksin
- +1 yıl
Opsun de huylanirim :) ama onu mu kircam laa op derim hahhahaha ilgunc ya kizlar da mi meme seviyoo :) tuhaf nedir bu insanlardaki memme hastaligi 😄😄😄
Soran+1 yılDiğerlerini bilmem ama ben seviyorum; )
- +1 yıl
iyi inşallah tobul memeli bir eşin olur hahhahahah :)
Soran+1 yılYok o kadar da değil düz olsun ;)
- +1 yıl
hahahah ele gelsin bari :)
Soran+1 yılYa yok ele gelecek olanı bende var ben düz olanına ilgi duyuyorum ;)
- +1 yıl
hahahahha o değil ben de kilo aldım azıcık meme uçlarım yağlandı hahahaha :)
+1 yılarkadaşlar sizi nasıl ürkütmüşler böyle
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkaç sefer eski sevgilim öpmüştü çok fena olmuştum :)
040 Yorumla
Soran+1 yılFena
Cevap sahibi+1 yılAma genelde kadınların göğüsü emilir ya hani ondan dolayı kendimi o höğsümü emerken kadın hibi hissediyordum. Erkeklik gururuma yediremiyordum başını itiyordum sşağıya doğru
Soran+1 yılBen öpmeyi seviyorum emmek onun işi ;)
Cevap sahibi+1 yılErimeyi seviyosun anlaşılan😂
Soran+1 yılHiç denemedim ikisini de
Cevap sahibi+1 yılBu yaşa kadar hiç yaşamadın öylemi👏🏻
Soran+1 yıl26 oldu yaş bekliyoruz hala
Cevap sahibi+1 yılSevgilinin de imanlısını bulmuşsun 👏🏻
Soran+1 yılbir sevgilim yok sadece sevdiğim bir insan var bir sevgili ilede bu yüzden ayrıldım
Cevap sahibi+1 yılMadem seviyorsun niye sevgilin değil. Karşıdan mı bekliyosun ilk adımı
Soran+1 yılMaalesef tam açılmaya cesaret topladığım gün bir kızla gördüm sevgilisi mi bilmiyorum ama bütün cesaretim kırıldı o gün
Cevap sahibi+1 yılKıyamam ya. Belki arkadaşıdır
Soran+1 yılBunu öğrenmeden adım atmam ona
Cevap sahibi+1 yılGünler de geçiyor farkındasın dimi? Olsa bile birbirinizi tanıdımız diyesiye bir yıl geçer nişan düğün derken 30 u bulursun
Soran+1 yılBu gidişle öyle olacak galiba :(
Cevap sahibi+1 yılbir de yakın arkadaşlarının düğün davetiyeleri insanın eline ulaşınca koyuyor 😞
Soran+1 yılOna bakarsak yandık doğuda yaşayan bir insanım benim arkadaşların oğlunun sünnet davetiyeleri geliyor bana :)
Cevap sahibi+1 yılHahahaha aman allahım😱 Yok mu şöyle yakışıklı aşiret oğulu 🤔
Soran+1 yılNerde bizde o şans :)
Cevap sahibi+1 yılZarf attım yedin ya sen de zengin koca arıyosun😞
Soran+1 yılYok be benim aşık olduğum insan devlet memuru olacak atanırsa tabi bugün desin yarın evlenirim onla
Soran+1 yılO işin şaka kismiydi
Cevap sahibi+1 yılOnun her huyunu suyunu biliyor musun da bu kadar gözün kapalı evet demeye razısın
Soran+1 yılEpey zamandır tanıyorum ve cok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılTakıntı haline getirmiş olabilir misin bu adamı
Soran+1 yılYok illa o olsun diye bir takıntım yok sadece onu sevdiğim için şimdi olursa onla olsun diyorum o olmazsa bir süre daha düşünmem
Cevap sahibi+1 yılÇok sevmişsin sen :)
Soran+1 yılÖyle
Cevap sahibi+1 yılbir de Belli bir yaşa geldikten sonra da bazı duyguları bastırmak kolay olmuyor ben de evlenmek istiyorum o duygular geldiğinde 😂 25 e merdivan dayadım
Soran+1 yıl27 ye az kaldı artık evlenmek anne olmak istiyorum bende
Cevap sahibi+1 yılSen niye gizlisin :)
Soran+1 yılBöyle kafa rahat oluyor çünkü
Cevap sahibi+1 yılSürekli bu sayfayı açmak yerine mesajda sohbet edelim mi tabi istersen
Soran+1 yılYok burdaki sohbetler burda kalmalı benim tercihim o :)
Cevap sahibi+1 yılSitedeki abazalar yüzünden kurunun yanında yaş da yanıyor :))
Soran+1 yılHaksız değilim bu soruyu açık sorsam ne olurdu acaba
Cevap sahibi+1 yılHaksız olduğunu iddia etmedim haklısın tabiki. Bu kategoriye gizliden yazdığında bile cevabının altına sıralanıyorlar. Benim demek istediğim ben onlardan değilim iki lafın belini kırmak benimkisi
Soran+1 yılTeşekkür ederim sohbetin iyi zaten Rabbim seninde gonlundekini versin seni onlarla bir tutmadı zaten ama bu kadarı benim için yeterki iyi geceler :)
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler senin de allah gönlüne göre versin 🙏🏻
Soran+1 yılAmin :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılYaa mast yapmayı bırak da artik reele geç yaşının sorusunu sor ergen misin
02 Yorumla
Soran+1 yılSana ne ne sorayım sevgilimle surtunduk ama bosalmadi hamile miyim nasıl soru begendin mi
Cevap sahibi+1 yılYok begenmedim :) sevgilim kulağıma boşaldı acaba çocuk nerden çıkacak desen daha mantıklı :)
+1 yılÖpse neysede emmesine izin vermem
15 Yorumla
Soran+1 yılNiye ya emek değil hayalim yavaş yavaş öpmek sadece bir kaç kere ;)
- +1 yıl
onda sorun yok
Soran+1 yılAslında sormak istediğim bu zaten
- +1 yıl
emmek abez kaçar
Soran+1 yılYani oraya ilgi duyması manasında dedim biraz öncede dediğim gibi yavaş yavaş öpmek isteği benimki
Yani bende orası da hassas
10 YorumlaFarkli bir his veriyo olmasinda bir sakinca yok 😉
10 YorumlaOOo alırım bi'dal severim.
10 YorumlaCinsellik konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hoşa gider aynen devam
10 Yorumlahuylanırım yaa gıcık alırım :D
00 YorumlaHoşuma gider , zevk alırım haz duyarım
10 YorumlaAcayip Hosuma gidiyor
10 Yorumla
+1 yılNeden kızayım hoşuma gider
10 Yorumla- Cinsellik konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılHoşlanırım güzel olur
10 Yorumla emsin belki süt cikar
03 Yorumla
Soran+1 yılÖpmek isterim ben emmek değil
Soran+1 yılAhahaha öpmek istediğim kişi başkası sadece fikir alıyorum ben
- Daha fazla (23)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem