Arkadaşlar ben denedim iyi gibi geldi sizler ne düşünüyorsunuz bu konu ile ilgili yalamak gayet karşı tarafa vajinada yanma hissi verdi ama tatlı bir hismiş deneyenler bununla karşı cinse oral yapanlar var mı aramızda. Ben yaptım iyiydi peki ya siz?

Yani bu olmadan da ben vajina yalarım, hatunun zevk suyunun tadı daha güzel bence. Bu tamamen kadınlar penise sürüp eğlenerek yalasın diye çıkartılmış bir şey
Bu senin düşüncen :)
Cidden sana sorum var kremi oraya sürüp dilini mi kullandın eğer öyleyse senin dilini nasıl etkiledi kızı nasıl hissettirdi
Krem demek öncelikle en büyük hata dostum, krem değil çünkü jel tarzı bir şey ancak oral seks için kullanılıyor ve dileyen masaj yapmak için dileyen ise vajinaya giriş için kayganlaştırıcı olarak kullanıyor. Eğerki hislerimi soracak olursan odayı sarmış çilek kokusu buram buram vajinanın dibine kadar sinen çilek kokusu ve dilini deliğin içerisinde rahatça gezdirebiliyorsun çilek bahçesinde gibi gayet başarılı ve güzel bir ürün bu kadar başarılı bir erkek kızın ancak kahramanı olur :)
Başarılı bir ürün :)
Panpa link at da satın alalım mk kendine müslümanı seni
#inciheryerde
Ağzınıza ekşi tad gelmiyor ve zevkle yalıyorsunuz büyük marketlerde prezervatif reyonunda bulabilirsin dostum yoğun çilek tadı var ama vajinada
Panpa senin ben taaaa ya ağzım sulandı ya la
hiç denemedim ama şu an merak ettim :)
Erkeğine aldırt, ve yalattır süper bir deneyim elde edeceksin
denemek lazım
merak varsa her şey olur
@Çikolata_Man :)
ama ne gelirse meraktan gelir :D
Cevap
7Cevap
Hiç denemedim bn sade sade yalıyorum çok güzel sanmıyorum bunun o kadar güzel olacağını
Yani fikir ayrılıkları olur tabiki ama iki şekildede deneyen biri olarak çilek tadı diyorum durex play diyorum :)
Bende bu hafta alcam Anal için iki deliği doldurcam
Etkili olacak :)
bunu yutman zararlı değil mi?
Hayır ben yuttum :)
Nicin vajina icin mi kullaniliyor amac hijyen mi tad mi
Kötü koku ve tadı bastırıyor yoğun bir çilek tadı var zevkle yalıyorsun öncesinde hijyen için duş şart :)
Evet eşim yapıyor kokusu güzel
Birader bu kayganlaştırıcı, ne emmesi?
Detaylı araştır lütfen veya bitane satınal ve üzerini oku ne için kullanıldığı yazıyor
Var bende zaten. Şu an elimde ve üzerini okuyorum. 2 in 1 kayganlaştırıcı ve masaj kremi yazıyor
Dostum arkasını çevir küçük yazılı olan yerleri oku ve ne için kullanıldığı yazıyor.
yenildiğine emin miyiz
Vajina yalamak çok zevkli
Sade severim oldugu yalarim
Süper
;)))
Denedin sanırım
Ilk defa duydum
Denemeni tavsiye ederim
denemek lazım
var bende hel
Denedim mükemmel