sorum daha once oral yapmis erkeklere nasil bir sey tadi guzel mi ilk defa ben de yaptiricam nelere dikkat etmem lazim partnerim de ilk defa yapacagini soyluyor sizce hosuna gider mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılDefalarca yaptım. Ön sevişme başka bir duygu bir his yaşamaya birşeydır , ilk şey temiz ve güzel koku olmalı yoksa yapmaz ve kaçar, yaptığı an güzelce yapmalı, yapamazsa acıyı hissedersin blok olursun, vermeye korkma , partnerın de yapmaya korkmasın. Klitoris ve dudaklar etsın ama en çok klitorisine yallasın, yallayinca sanki bütün vücuduna yalliyor iyilik sana çarpiyor tabikide sullaniyorsun, tadı de fena değil. Yaptığım anda sanki şeker suyu tadı geliyor bana , o suyu de budur, zevk aldığın ile az bi çiş suyu karışık çıkıyor o yüzden vajina kaygan oluyor… ön sevişmeyle de boşaltabiliyorsun
03 Yorumla
Soran+1 yılanladim bu guzel cevap icin tesekkurler bazen aklima takilsn baska sorular oluyor aklima geldikce size mesaj atabilir miyim
- +1 yıl
Tabi buyrun her zaman beklerim
Soran+1 yıltesekkur ederim cok naziksiniz
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yıltemiz ol yeterli, senin çok zevk alacağın kesin
21 Yorumla- +1 yıl
lanet olssun 30 yaşına kadar bunun isteği ile bekledim bakir olarak evlendim aylar oldu halen daha bsey yapamadık biz dedin oral vesayire hiç olmadı saten
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
22Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 798 cevap paylaştı.
+1 yılBen ilk yaladığımda bir garip olmuştum ama kadın zevkten inliyordu yalayan degil de yalanan mutluydu bana gore
14 Yorumla
Soran+1 yılpeki yalanan mutlu olunca yalayan nasil oluyor
Soran+1 yılsirf karsi tarafi mutlu etmek icin yine de yapilir mi
Soran+1 yılyoksa degmeyecek kadar kotu mudur
- +1 yıl
Ilk deneyimim oldugu icin ben onun bundan zevk aldigini gordum bana yapilmadigi icin o duyguyu bilmiyorum kendim de bilsem o hissi kotu mu iyi mi bisey derdim
+1 yılVajina yalamak müthiş bir zevk sabaha kadar olsa yine yalarım bakarım o vajinadan akan zevk sularını son damlasına kadar bakarım çok seviyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. Aslında her kadınınki aynı değil temiz bakımlı ve uyum sağladığın kadına oral yapmak çok zevk veriyor..
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen tadını ve kokusunu seviyorum, bu durum daha iştahlı yapmamı sağlıyor. Herkes kadına oral yapılmaz, seçici olmak lazım, keyif alındığı gibi eziyette olabilir.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,1b cevap paylaştı. Farklı pozisyonlarda, değişik yöntemlerle ve uzun süre yapmak lazım
00 YorumlaÇok dıkkat etmeniz gerekıyor yoksa ömür boyu tiksinmezlerse maruz kalmanız kaçınılmaz olur
00 Yorumla
+1 yılTemizliğine dikkat et. İltihap falan olmasın kokuyor sonra
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSorma lanet olssun 30 yaşına kadar bunun isteği ile bekledim bakir olarak evlendim aylar oldu halen daha bsey yapamadık biz dedin oral vesayire hiç olmadı saten
00 Yorumla
+1 yılHiç yaşamadım umarım bir gün
05 Yorumla- +1 yıl
Umarım ilerde pişman olmazsın
Soran+1 yılneden ki
- +1 yıl
İlerde sevdiğin kişi veya eşin sorun ederse diye bakire olmayışını
Soran+1 yılbunu sorun edecek kisinin kendisinin de ayni sekilde olmasi gerekir acaba kendisi o sekilde olacak mi ki
- +1 yıl
Yani bakir ise bakire istemesi hakkı tabi bu zamanda zor ama imkansız değil var yani 1-2 kişi😅
+1 yılKişiden kişiye değişiyor tadı
00 Yorumla
+1 yılben beceremiyorum eşime ayıp oluyo dogruya dogru
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSadece temizliğine dikkat et ve tadını çikarr😋
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı.
+1 yılİğrenç
02 Yorumla
Soran+1 yılneden ki tadi neye benziyor
- +1 yıl
Bence tursil gibi bir şey seven yoktur
+1 yılNasıl yapılacağını bilmiyosa rezillik
00 YorumlaSal kendini kasma
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTemiz ol ve birak
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. anlatılamaz...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. güzeldir herhalde :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Temiz tut yeter
00 Yorumla
+1 yılYalatmadin mi hic
013 Yorumla
Soran+1 yılhayir yalatcam iste
- +1 yıl
Kim yalayacak
Soran+1 yılmanitalardan biri
- +1 yıl
Kac teane var ki
Soran+1 yıldalga geciyorum 1 tane kime yalatabilirim
- +1 yıl
Yas kac senin
Soran+1 yıl18
- +1 yıl
Bakire misin
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Himm
- +1 yıl
Anlamiyorum sizi, yazdığım yorumu cevap vermiyorsunuz ( belki anlamadınız diye) ama (( anlamadım)) yazıyabilirdiniz ! … gördüğüm adam saçma sapan sorular soruyor sız de cevapliyorsunuz !!! Tüh be !!!
Soran+1 yılozur dilerim ama siz bir şey sormamissiniz ki zaten sizi en iyi cevap secmistim yeterli olur diye dusundum tekrardan özür dilerim 🥺🥺
- +1 yıl
Sorun değil 😉
Benim en sevdigimmmm
00 Yorumla
+1 yılDeli olur hemde
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri