Sevgili degiliz ama kiskaniyorum?

arkadaslar simdi ben bir cocuktan hoslaniyordum ama farkli sehirlerdeydik boyle birbirimizin dert ortagi olmustuk her seyimi anlatiyorduk ki hala da oyle. mesela en kotu huylarini falan aramizda ego gibi olay yoktu. biz bir bucuk yil boyunca hep mesajlastik telefonla konustuk ama hic gorusmedik ama hani surekli k9nusuyprduk sabahlara kadar. cunku asiri anlasiyorduk asiri kafa dengiydik. ama cikmiyoruz sevgili degiliz. bu cocugun etrafinda cok fazla kiz vardi cok fazla cinsellik yasamis cok flortu olmus biri. hani ona ragmen uzakta oldugum halde benle konusuyordu. etrafindaki herkes cok cocuksu diyordu bazen onlarla konusmasini atiyordu guluyordu cidden hepsi tuhaf insanlar. bana yalniz hissettiriyorlR sen beni bu yalbizliktan uzaklastiriyorsun uzakta oldugun halde falan derken biz baya yakinlastik askimli falan konusmaya baslaidm ama halaa cikmiyoruz tabi. cunku uzaktayoiz cikarsak ayrilicaz bu iliski bozulacak aramizda sevgi bagi var bu degissin istemiyorduk. fakat gel zaman git zaman ben bunun yanina gittim gorustuk yakinlasmalar oldu sarilip uyumalar falann ama ileri gitmedik sadece opustuk ve sarilip uyuduk. sonra ben eve dondum sehrime. bu halankizlarlanfoto atmaya devam ama ben tabi artik biseyler hissediyorum. kiskaniyorum falan kiskanmami anlamsiz buluyor. aramizdaki iliskiyi bozma siradanlastirma diyor. beni sevdiginide biliyorumm ama sevmek yetmiyor iste bir sure sonra. insan beklentiye giriyor girmemem lazim biliyorum. hayatimdan cikarmak istedim olmadi. resmen uzuluyorum. simdi yine whatsapp profiline bir kizla fotografini koymus. arkadaslar napiyim akil verin. ama sig dusunmeyin lutfen bende bastan onla ayni dusuncedeydim o hislerine engel olabiliyor ben olamiyorum diye onu suclayamiyorumda ayrica bu onur kirici geliyor...
Sevgili degiliz ama kiskaniyorum?