Prezervatif kullanmalimiyiz kaynaglastirici gerekirmi kızlar anlaldan zevk alırmı öneriler nelerdir bide yavas yavaş mı yoksa gelişi guzelmi girilir oneriler neler ilk defa anal yapacaz bide kiz arkadaşımda sonradan anal bölgede sıkıntı olurmu
Cevabın nedir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılmuhallebi çocuğu deyimi Osmanlıdan gelir. Osmanlının sapıttığı dönemlerde. padişahlara erkek çocukları servis edlirmiş. bu çocuklar padişahın yatağına girmeden bir hafta öncesinden sadece muhallebi ile beslenirmiş bu sayede. padişah çakıcınca koku yapmıyormuş. çıkartıp ağzınada verebiliyormuş. bu ek bilgiyi verdikten sonra. basit bir krem kullan ama öncesinde tek parmakla alıştır , sonra çift parmak... ilkkez yapacağınız için çok acıcak. sana tavsiyem pozisyonunu hazılar tek seferde sok yavaş yavaş sokarsan acıdan yapmaz bırakır. :) mutluluklar
02 Yorumla
Soran+1 yılŞimdi benim haydar piyade tüfeği gibi yırtılma falan olurmu hastanelik durum
Cevap sahibi+1 yılolmaz parmağınla alıştır ve krem kullan. tükürük yapma kızı öldürüşün acıdan. kremlede acıyacak zaten :))
+1 yılAltına kaçırabilir, ilişki sırasında bile kaçırabilir. Prezervatif olmazsa mikrop kaparsın. O islamin şartı gibi anal ilişkide çok net kural. Genel olarak tavsiyeme ihtiyacın yok ama fikrim ihtiyacınız yoksa denemeyin.
22 Yorumla
Soran+1 yılZaten prezervatif kullanmayı dusunuyorum
- +1 yıl
Ben 2 sene hiç kullanmadım.
+1 yılah keşke yapmasanız derim bu bir
ikincisi de ben kabızlıktan dolayı anal fissür oldum
sabahlara kadar ağladım
Allahım nolur ölüyüm diye yalvardım
sen düşün acısını10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
0Cevap
Gizli Üye(36-45)+1 yılTek soru yetmedi galiba hemen benzer bir tane daha sorayim dedin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılyavaş gir. bol kayganlaştırıcı. temizlik önemli
32 Yorumla- +1 yıl
Islatmak ve kayganlaştırmakla çok uğraş. parmağını sok ara sıra. Ve yüzüstü yatırıp sok
- +1 yıl
@MechengChief sen bir kaybolsana ya her yorumun altında vık vık ötüyosun
Gizli Üye(36-45)+1 yılKayganlastrcyi bol kullan
21 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyavas yavaş girilir.
21 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler