Yani penisin yetmemesi falan değil.
Sevgilim ilişkide çok baskın ne yapmalıyım?
Yani penisin yetmemesi falan değil.
aynı sorundan bende muzdaribim. ben çok baskınımdır. ama bu kızda öyle çıktı. hep üstüme çıkmak istiyor. kendimi ona bırakmamı istiyor. ama ben istemiyorum. o üstteyken heycanımı kaybediyorum. işin içine ediyor açıkçası.
oldum olası yatakta çok baskın olan kadınlardan soğudum. bundan da soğudum ve yol verdim. tamam çok pasif olmasıda iyi değil ama erkekten daha baskın olmaya çalışmayacak kadın. bence sen altta kal ama ritim konusunda isteklerini dile getir. o şekilde anlaşma yoluna gidebilirisiniz.
Ne demek sen daha geri dur. Bende bunu kabul edemem.
ben emretmiyorum. aynı sorunla karşılaşmış bir erkek olarak önerimi dile getiriyorum.
kadın erkekten baskın olmamalı kesinlikle. doğal ve normal olan erkeğin daha baskın olmasıdır.
ayrıca kadın üstteyken bile enerji harcayan ben olmayı seviyorum. o havada dursun. ben hallederim.
Anladım ben de öneriye karşılık verdim zaten. Ben de zaten bir adım geri duruyorum ama 1 senedir aynı şey olunca sorun ettim.
yani kendini yenmelisin. bu konuda olgunlaşmalı ve kadının doğal pasifliğinden zevk almayı öğrenmelisin.
Altta kalanın canı çıksın deyip hurra kafa kola alacaksın. :)
Öyle yapıyoruz zaten.
Üstünlük savaşına girmeyin doğal olarak o sana bırakır sen ona Ki ona halen ilgi duyman güzel bir şey :) eksiklik olarak görme
başka şeyler falan yapın oral falan sürtüşme falan vs vs
Yaptık her şeyi. Deniyoruz yeni şeyler. Sıkıntı monotonluk değil ki. İki dominat karakter nasıl birbirini dengeler.
:D :D :D :D
Cevap
24Cevap
Uumlu olmaniz cok güzel hef pozisuonu deniyormusunuz
Bildiğimiz her pozisyonu deniyoruz, öğrendikçe yenilerini de yapıyoruz.
İnşallah senin gibi biriyle sevişirim de gösteririm o kişiye doymamak neymiş bitince.
sen gidip zenci sevgili bulaydın doyururdu seni :D verdimiydi malzemeyi ağzından çıkartırdı adam :D
Penis boyuyla kalınlığı ile sıkıntım yok.
Ustte ziplama ihtiyaci duyuyorsun dimi g noktasi icin mi yoksa kalkip bir anda icine hard diye alabilmek icin mi sert seviyorsun belliki
Sevgilim sert seviyor ben de ama o da baskın ben de güç dengesi kuramadık. Aslında tamam dengeyi sağlıyoruz tecrübeliyiz ama bazen o orgazm oluyor bazen ben. Yani birimiz diğerinden baskın gelince böyle oluyor.
Ama ben kadın olduğum için bir adım geri duruyorum yine de. Baskın olmayan bir erkek hayatta istemem. Ama ben doyamıyorum ona. O daha fazla aktif sanki.
Iste birinde sen birinde o olsa denge kurulur :) ankarada olsan bir deneyek derdim bakalim ne kadar tecrubelisin :)
Birinde ben birinde o istemiyorum öyle işte. Sorun bu.
O zaman pozisyondan pozisyona gececeksiniz akici sekilde yani misal sen kucaktayken kalkip seni misyonere sokacak derin tecrubelerimi yatakta aktarmayi severim ama yani olay su ki olay erkekte bitiyo o hem sana birakacak hem kendi yaoacak dengelicek odur oda bunu basaramiyo :)
Ne alakası var. Her pozisyonu yapıyoruz neredeyse.
Pozisyonla alakalı sıkıntı yok.
Ben ona doyamıyorum diyorum sen pozisyondan dem vuruyorsun.
O zaman 5 posta atacak ne azgin kariymisin 😂
Olabilir aslında sayıyı artırmak gerçekten teşekkürler.
Kac kez yapiyo du ki
3 genelde. En fazla 4
Ara vererek mi yoksa kaldir indir usul mu
Ara vererek. 35 dakika sonra ne yapsın. Kadır indir dediğini anlamadım. Çok yoruluyor.
Ben de yoruluyorum ama değiyor ama sonra işte o şey doymuyorum ona. Duygusal bir açlık olduğunu da sanmıyorum.
Tam doyuramiyor o zaman seni yeterli gelmiyor sana geciktiriciyle girmesi lazim sana dicem cok yoruluyonuz kalpten gider cocuk. dalgasinin boyu kac o mu yetmiyor
Tam doyuramıyor diye bir şey yok. Zaten erkek en fazla 40 dakika içerde kalabilir.
Gerisi tecrübesiz erkeklerin uydurması. 60 dakika yaparsa da 4 kez değil 2 kez yapar.
18 cmde gayet iyi bir rakam. Önemli olan hem kalın hem de cm olarak büyüklüğü. Uzun ince olsa bir işe yaramaz. Bu kadar cm de idealdir.
Anal yaptiniz mi hic belki oyle birsey istiyordur canin ama farkinda degilsindir
Yaptık. Seviyorum analı. Neyse teşekkürler.
Tamam bb
bir erkek daha lazim
Grup fantezilerim de var ama gerçek hayata geçirmem.
Bunu bosuna demedim. Senin durumunun aynisi bizim bir kiz arkadasta da vardi. Ben ikinci erkek oldum. Sonrasinda bulutlarin üzerine cikti kiz. Bir kadinin ulasabilecegi en üst haz seviyesi kanimca
Ama konu bu değil. Ben gerçek hayatta karşıyım zaten sevgilime aşığım. Zaten o da böyle bir şeyi kabul etmez.
Dogrudur herkesin yapabilecegi birsey degil. Penisle de alakasi yoksa farkli fanteziler deneyin
Deniyoruz zaten.
O da olmuyorsa farkli ortamlar deneyin. Bu işe yarayan birsey
Açık alanda, arabada, cafe tuvaletinde, sinemada, vagonda, evde, otelde, (tatilde), banyoda, mutfakta, yaptık. Farklı mekan önerin var mı?
Sorun mekan değil, ben ona doyamıyorum. Yani ilişkimiz sıkıcı değil.
Yorum yapmicam...
Ileride de bıktım ayrilayim mi diye yazarsin.
Sanmıyorum ilişkim uzun soluklu. Her sene daha da yakınlaşıyoruz.
Sevindim kuzum
sorunun başı ile k. çı tutmamış seni troll seniiii
İnsan gibi bir şey soruyorum. Ne trolü. Adam akıllı cevabın yoksa neden yorum atıyorsun.
Çok mu zor anlamak.
ya la s... gidin ameka :D
nöbetleşe yapın bunu vardiyali bir şekilde :)
Doyumsuzsun bizim gibi
Değişik şeyler istyrsn demek ki
Ne güzel ya kıskandım
Basin o zaman bir birinize
böyle biri bana neden denk gelmiyor ki.
O alta geçecek. Hem o vuracak hem sen
Daha s. k bile görmemiş kızın rüyaları
Üff senin kompleksini mi çekeceğim sabaha karşı...
Ağzına çak bir kere
Bunu alın buradan
Devam o zaman
Oyle oluyor
Doyumsuzsun ondan 😂
Sende öylemisin:)
@Romance-Desire sanane
Sordum sadece atarlanacak ne var hemen.
İpleri al eline
Sorun sende o zaman
Doyarsın
Sende onu bastir