Cinsel Yaşam Sevgilim ilişkide çok sızlanıyor ne yapmalıyım? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Hem kendi istiyor hemde içeri girince oy sert girme bura acıyor şura acıyor. 2 kere üst üste git gel yapamıyorum. Sevgilim ilişkide çok sızlanıyor ne yapmalıyım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Ben de korkuyorum ve acıyor da eski sevgilim ağlama krizine girene kadar bırakıyordu en sonunda dayanamayıp ayrıldım 0 25 Yorumla Klarkent006 +1 yıl Ah bu kadınlar ahh ahh Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Napabilirdim ki Yorumla Klarkent006 +1 yıl Sana bilidirilince harekete geç bildirim gelir Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Nasıl Yorumla Klarkent006 +1 yıl Kank nasıl anlatsam o an sulu olun ıslanın yalayın okşayın diğer türlü acır korkarsın o yüzden bildirim ıslanma demek işte o zaman olur harekete geçersiniz 🤙 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Heee Yorumla Klarkent006 +1 yıl Ahh sen ahhh neden neden 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Ondan bahsettiğini düşünmemiştim Yorumla Klarkent006 +1 yıl Neyden bahsettiğimi düşündün acaba 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 bilmem ki aklıma hiç gelmedi ama Yorumla Klarkent006 +1 yıl Nasıl ya hiç mi izlemedin görmedin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Gördüm yaşadım da ama çok canım yandı yetti bana Yorumla Klarkent006 +1 yıl Ahahahahahah sana beceriksizler denk gelmiş demektir bu nereden bulursunuz bunları Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Fakülteden buldum ben Yorumla Klarkent006 +1 yıl Allah yardım etsin işin zor hangi fakülte İstanbul İzmir Ankara 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 İzmir Ege uni Yorumla Klarkent006 +1 yıl İzmirliler yumuşak olur derler ama herhalde sana da yumuşağı denk geldi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Evet Yorumla Klarkent006 +1 yıl İzmir'de misin hala Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 İzmir de yaşıyorum zaten Yorumla Klarkent006 +1 yıl Anladım iyiymiş bende Aydın dayım kank 😂 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 İyi Aydın da güzeldir Yorumla Klarkent006 +1 yıl Yok Ben hiç beğenmedim hiçbir şey yok Bomboş memleket Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @Klarkent006 Öyle diyorsan öyledir Yorumla Klarkent006 +1 yıl İzmir daha canlı Aydın boş yemek yemeye yer bile yok doğru düzgün bırak cafe ya da eğlenceli yerleri Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fazla ilişkisi olmamış demek sende nazik ol yavaş yavaş alışır 0 1 Yorumla Sanals2ci +1 yıl Keşke senin gibi bir hatunum olsa Yorumla
Alonza97 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10b cevap paylaştı. Düzgün yapamıyor musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence gayet düzgün Yorumla
umutsuzbirgörl Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Kendin zevkinden önce onun sağlığını düşünmelisin. 0 4 Yorumla OBirBeyfendi_ +1 yıl Kardeşim zaten kız istiyormuş algı yapma Yorumla Soran +1 yıl İlk ilişkim değil ne yaptığımı biliyorum. Bir problemi olmadığını söylüyor zaten. Kişiliklemi alakalı bilmiyorum Yorumla umutsuzbirgörl +1 yıl @OBirBeyfendi_ bi algı yaptığım yok sen boş yapma Yorumla umutsuzbirgörl +1 yıl Belki narindir Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl adam gibi s*k 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Güzel yaptığımı nasıl kanıtlayabilirim ya Yorumla Junİchi +1 yıl kız tarzına alışık değil demek ki. karşındakini tanı Yorumla Soran +1 yıl Yani kız sorunsuz harika ben sorunluyum her türlü. Ben bir kusayım 🤢 Yorumla Junİchi +1 yıl ok Yorumla Junİchi +1 yıl sen bu akılla fazla yaşamışın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Ben de korkuyorum ve acıyor da eski sevgilim ağlama krizine girene kadar bırakıyordu en sonunda dayanamayıp ayrıldım
Ah bu kadınlar ahh ahh
@Klarkent006 Napabilirdim ki
Sana bilidirilince harekete geç bildirim gelir
@Klarkent006 Nasıl
Kank nasıl anlatsam o an sulu olun ıslanın yalayın okşayın diğer türlü acır korkarsın o yüzden bildirim ıslanma demek işte o zaman olur harekete geçersiniz 🤙
@Klarkent006 Heee
Ahh sen ahhh neden neden 😂
@Klarkent006 Ondan bahsettiğini düşünmemiştim
Neyden bahsettiğimi düşündün acaba 😂
@Klarkent006 bilmem ki aklıma hiç gelmedi ama
Nasıl ya hiç mi izlemedin görmedin
@Klarkent006 Gördüm yaşadım da ama çok canım yandı yetti bana
Ahahahahahah sana beceriksizler denk gelmiş demektir bu nereden bulursunuz bunları
@Klarkent006 Fakülteden buldum ben
Allah yardım etsin işin zor hangi fakülte İstanbul İzmir Ankara 😂
@Klarkent006 İzmir Ege uni
İzmirliler yumuşak olur derler ama herhalde sana da yumuşağı denk geldi
@Klarkent006 Evet
İzmir'de misin hala
@Klarkent006 İzmir de yaşıyorum zaten
Anladım iyiymiş bende Aydın dayım kank 😂
@Klarkent006 İyi Aydın da güzeldir
Yok Ben hiç beğenmedim hiçbir şey yok Bomboş memleket
@Klarkent006 Öyle diyorsan öyledir
İzmir daha canlı Aydın boş yemek yemeye yer bile yok doğru düzgün bırak cafe ya da eğlenceli yerleri
Fazla ilişkisi olmamış demek sende nazik ol yavaş yavaş alışır
Keşke senin gibi bir hatunum olsa
Düzgün yapamıyor musun
Bence gayet düzgün
Kendin zevkinden önce onun sağlığını düşünmelisin.
Kardeşim zaten kız istiyormuş algı yapma
İlk ilişkim değil ne yaptığımı biliyorum. Bir problemi olmadığını söylüyor zaten. Kişiliklemi alakalı bilmiyorum
@OBirBeyfendi_ bi algı yaptığım yok sen boş yapma
Belki narindir
Kibar kibar, üfleye üfleye kardeşim
adam gibi s*k
Güzel yaptığımı nasıl kanıtlayabilirim ya
kız tarzına alışık değil demek ki. karşındakini tanı
Yani kız sorunsuz harika ben sorunluyum her türlü. Ben bir kusayım 🤢
ok
sen bu akılla fazla yaşamışın
mıy mıy kız hiç sevmem
Mız mız
Kıyamam ya 😅