Millet bu kız veya kızlar doğuştan böyleler 26 yaşındaki kızlar abd de yaşıyorlar gelecekteki planlarından biri evlenip çocuk yapmak sizce bu durumda seks hayatları nasıl olur?
Herkes seks yapmak zorunda değil ya da seks nasıl yaparım diye düşünmek zorunda değil. İnsanların başka dertleri var. Eminim senin kadar seks hayatımız nasıl olacak diye kafa yormuyorlardır.
2
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Of sus ya evlenip çocuk yapmak istiyorlar nasil evleniyorlar çocuğu nasıl yapıyorlar hiç düşündün mü insanin akli ermiyo illaki bir cok bilmişlik bir kendini begenmislik
Onlar düşünmüş anlamıyo musun sen düşünmüşlerki hayalini kuruyorlarda nasil yani tamam hadi seks değil ya aşk hayatı nasıl söylesene bir sen insan değilmişin
Hah işte böyle sorarsan cevap verebilirim. Böyle doğmaları onların hatası değil, herkes gibi bu insanlar da evlenmek, aşık olmak gibi hayaller kurabilirler ve bunu gerçekleştireceklerine dair umutları var demekki ki öyle bir şey söylemişler. Onları öyle kabul eden bir erkek çıkabilir karşısına ya da kendileri gibi doğan erkek bireylerle evlenebilirler. Sonuçta bu şekilde doğmalarının dışında bir rahatsızlıkları yok.
bence seks hayatları güzel olur çokta başarılı olur :D ya böyle espiri yaptığım için beni hor gören bazı hilkat garibesi yobazlar daha acınası varya :D
İçlerinden birini alan doğal olarak ikisini bir mi almış oluyor, yoksa bunlar ayrı ayrı mı evlenecek, o zaman her ilişkileri grup mu olacak. Kafamda deli sorular
Sorumu bulamadin bu tarz insanlarin seksini düşünüyorsun boşluğun bukadarı bravo
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Hayallerini yazdım zaten evlenip çocuk yapmak istiyorlar siz neden hic bir boktan anlamiyosunuz merak ettim işte ben onlarin bu durumuyla dalga mi geçiyorum asagilyomuyum
Ozaman soruna nasıl evlilik hayatlari olur yaz anlayalim direk SEKS yazarsan SEKS anlarim. Gayette cevaplarinda herkes bir vajinalari var flaan yazmis gulmussunuz herboktan anlayan bayan
Evlilikte cinsellik yokmudur? Ben dalga filanda geçmedim boş bos konusma bak bakim hangisinde dalga geçmişim miller sormuş tek vajina mi diye tek tek baktım hangisinde gülmüşüm diye emin olmadan konuşma. Ya herneyse anlatırmisin evlilik hayatları nasıl olur birde çocuk iatiyorlar lutfen anlatmanı istiyorum merak ediyorum fikrin nedir?
Imkansiz diye bisey yoktur onları bu sekilde sevecek birisi cikarsa eger bazen güzel bazende zor olabilir diye düşünüyorum. Fazlasiyla hissi olgunluğa varmış birisi olmali bu kişi. Çocuk için zor geçer diye dusunuyorum yani topluma karşı kabullenmek zor olabilir nede olsa çocuk olgunluğa erışene kadar zor geçer bence
Demek istedigim de bu. Esi cok olgun biri olmali ki bunlari tasiyabilsin ve kalan her konu zor aslinda. Normal degiller ki normal hayat yasayabilsinler. 2 kafali bir es ya da iki kafali bir anne var demek pek kolay olmaz
Ikisinde sevsin zaten bunların düşünceleri tutar birbirini idare etsinler böyle yaratilmislar bence zevklerine bakmalilar seks de farklılıklar iyidir bence erkek çok şanslı bir taşla iki kuş
En İyi Cevaplar