bu kızlar çekici seksi ya da güzelmidir bilenler cevaplayabilir mi?
Cevabın nedir?
yengeç kadını için seks son derece doğal bir aktivitedir. o dünyaya bir sürü çocuk getirmek için gelmiştir ve her seviştiğinde doğurganlığını hisseder. kimi zaman çocuksu ve pasif olur kimi zaman anaç ve sevecen. mekan onun için çok önemlidir. yumuşak ve büyük bir yatak, şömine ve yiyeceklerle dolu bir masa yengeç kadının aklına bir bebek (sevişmek) yapmayı getirir. sevilmekten, okşanmaktan, bir çocuk gibi öpülmekten çok hoşlanır.
evet tamda böyle.22 Yorumla
Soran+1 yıltşrkr edyrm uludağ sözlüğe ve size=)
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 496 cevap paylaştı. Boğalar boğa gibidir yardırır yengeçler yengeç gibi acı verir terazilerin ki en uygunu tam kıvamında :DD
Böyle saçmalık olur mu ya:D Yengeç kızları sekste nasıldır asdasdaD:dSS:sdS ya bu kadar cevabı ne alaka mq olan lüzumsuz bir soru daha olamaz ya :S
Ben şimdi iyiler desem buna nasıl inanacaksın ya yapmayın nolur saçmalık ya01 Yorumla
Soran+1 yıl:D
+1 yılsevgilimle ikimiz yengeciz, biraz azgınız galiba(:
sanırım duygusal olduğumuzdan bencillik yapamayız
partnerimizi çıldırtacak kadar güzel sevişebiliriz22 Yorumla
Soran+1 yıliiyymiş allah bozmasn canım
- +1 yıl
sağol^^
+1 yılGenelleme yapamam ama arzu, tutku ve şehvet aşk ile birleşince müthiş olsa gerek. Bir yengeç olarak tümünü sentezleyen bir yapıya sahibim.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
15Cevap
ahhh şu kızlar ne zaman şu burçların karakterlik özelliklerini etkilemediğini öğrencek çok merak ediyorum :D
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D
çok merak ettim. hadi erkekleri sorsan anlıcam ama kızları ne yapıcaksın. yengeç kızıyla mı sevişeceksin
144 Yorumla
Soran+1 yılyaa sevglme göre düşünrkten yazdm:D
Soran+1 yılyengeçleri tanıyanlar bilir diye sordum benmkyle sevşmyrzki:Dsadece ellşiyorz öpüşyrz bu kadr yaa:D
Soran+1 yılyokk biz ünide 4yıl beraberdik ama sevglmde bende evlilkten önce karşyz ma ona seksi ve istekli oldgmu göstermek için onu çıldrtck şeyler gyyrm günlük hayatda deliryor ama bşy yapmyrz evlnmdgmz için öpüşüyrz edyrz ellşyrz o kadr hepe yanyanayız sbhtan akşma kadr yurtda yaşadgmz için oda evde kalıyor hemde tek ama inan hiçbişey yapmadk bakireym o yüzden ama beni seksi ve şehvetli bulsun istyrm hep yapmaskda anladnmı:D:D:D
Soran+1 yılbide elleşiyorz işte o kadr yemin ediyorum ki hepsi bu o istemiyor evlenmedem bana dokunmıcagnı söylüyor
Soran+1 yılhayır ikmzde evliliğe kadr düşünmyrz 5yıllık ilşkmz wallahi
Soran+1 yılama beni çekici ve şehvetli bulsun başklarnda bakmasn istyrm aslında o yüzden sordum :D
Soran+1 yılyaptım çok seksisin felan diyor çok güzelsin bebek gibisin sana tapıyorum afetidevransın felan diyor ama sadece öpüp ders çalışıyor sonrada farklı yataklarda uyuyorz o kanepede ben yatagnda uyuyrum şaaka gibi ama öyle beni beğenmiyormu desem adam taptgnı söylüyor sebebni bilmyrm:D
Soran+1 yıldeğilde bende anlamadım be deli oluyrm yaa:D
Soran+1 yılzannetmyrm benmki niye böyle acaba:D
Soran+1 yılburdan yazsana ama benmkne çare yok yahu:D:D:D:D
Soran+1 yılsus söyleme o zamn aman içinde kalsın ayıpp:D:D:Dgerçk sevdiği için bana zarar vermek istemedgni ama beni çok arzuladgnı söylüyor hep
Soran+1 yılyani seksi ve güzel br kızım öyle söylerler hep
Soran+1 yılolablr bende öyle düşünyrm başka açıklama gelmiyor ama sokakta bazı kızlarn kalçalarna ya da göğüslerne arada çaktrmadn baktgnda göryrm sevmyomki beni yaa=(
Soran+1 yılbana taptıgını söylüyor yani herkese değil güzel olanlara bakıyor sadece oda çok nadir işte
Soran+1 yılçok namuslu gerçktn bu devirde böylesi zaten facei şu su msni yani skypı felanda yok adamın yaa tek hobsi iddia ilginç cidden yaa:D
Soran+1 yıldimi işte ahh anlatamyrm buna derdimi seni öyle göremyrm diyor adam bu nasıl kafa yaa ben napıyım anlamadm valla=(
Soran+1 yılgöğüslerim süperidr bak 90 ne dkoltler gydm yok tık demiyor
Soran+1 yılseven erkekde olsa genede öpermi sevişirmi seks yapsada seviyor demekmi yoksa sevmyrmu yıllar içinde benmki gya o zman başka açıklama yok:D
Soran+1 yılhani diyolarya sevdiğine dokunamaz seven erkek felan sencede öylemi yani ondanmıki
- +1 yıl
hayır alakası yok.. ne alaka.. sevdiğime dokunmak ona değer vermediğim anlamına gelmez ki yaşımız genç cinsel ihtiyaç ve isteklerimin olması gayet normal.. dışarıdaki kızlara bakacağıma sevfilimin gögüslerine kalçalarına bakarım onunla tatmin olmaya çalışırım...
Sen bence başka birini bul.. seni her yönden hemde mutlu edecek birini:)
Soran+1 yılben aslında böyler oldgna sevnyrm evlenmedn cinsellik istemyrm ama öpüşmek dokunmak da yok dogru düzgün beni kötülüyor ne istesem öyle bir konu açsam ilersi evlennce ürkütüyor kız arkdşlrmda diyor bırak bu deli hayır gelmez ama çok ilginç sokakta da kızlarn kalça ve göğüslerine de ara ara begendklrne bakıyor farkedyrm çaktrmasa da bakmadm felan diyor başklarnamı bakıyosn dedgmde öyle işte deli ediyor napcaksm bunla =(
Soran+1 yıltamam sen uyu teşekkürr ederm girdkçe bende cevap atarm saol sohbetn için iyi gclr=)
Soran+1 yılsaolsalınn=)iyi uykularr...
+1 yıleski sevgilim yengeç burcluydu sarışındı bide emoydu.Harika ölüyü diriltirdi.4 posta atıyodum canım dahada çekiyodu.Muhteşem.
148 Yorumla
Soran+1 yılyengeç kızları çok seksi olur ve de güzel olurlarr:Dbeyaz tenli olurlar nasıl isteklimiydi yoksa nasıldı sevglme deniyrm ama o yapmyr hiçbşy?(
- +1 yıl
valla bembeyaz teni vardı göbeği felan vajinası kaymak gibiydi.Bebek gibi pürüzsüzdü vücudu.18 Yaşındaydı daha 1 ay önce ayrıldım.Ben bir an dedim heralde ölümsüzlük iksiri buldum diye :D
Soran+1 yıltüh ayrılmcktn:D
- +1 yıl
sen ne diyon bende sex'te harikayım her kızı perişan ederim.Altıma aldığım para verir bir daha dik beni die.Ama bu kız beni bile eritti bitirdi .
Soran+1 yılnaptı işte de söylede bende benmkne yapym benmki çok isteksiz yaa
- +1 yıl
senin erkekmi isteksiz yuh abi ya.Senin yaş kac yavru ?
Soran+1 yıl23 napıyodu kız söylede tuyo alıyım bari be=(
- +1 yıl
kac posta atıo sana ?
Soran+1 yılhiç yapmadık hiç kıyamıyomuş bana öyle diyor
- +1 yıl
sen bakiremisin ?
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
kardeş yapma boşver
Soran+1 yılasla yapmam benmkde yapmıyor evlenene kadr istemem ben diyor sana zarar veremem diyorda benide begenip çekici bulmasnı istyrm bşy yapmak değil anlatabldmmi=(
- +1 yıl
cinsellik adına hiç bişe yapma
Soran+1 yılyapmıoyorum asla evlennce işte
- +1 yıl
çok ıstıosan oral yaptır kendine
Soran+1 yılistemyrm hçbşy beni çekici bulup begnsn istyrm öpüp brkyor adam begenmiyomuda oysaki çekici ve güzel bir kızım üzülyrm millet sevglsyle aşmış benmki böyle=(
- +1 yıl
ne yapmasnı ıstyn sen ?
Soran+1 yılbeni beğenip oha süpersn felan demesni adam mülayim efendi tık yok yani beğenmyrmu ama sokata bazen güzel olan kalça ve göğüslerede çaktrmadan göz atıp geçiyor nadir yani anlamıyorum işte
- +1 yıl
ilişkie girmek istese kabul ederöisin seni cook begenıyorum arzuluyorum dese
Soran+1 yılhayır asla etmem oda istemyr zaten ama begendgnide belli etmiyor pek o gözle göremyrm seni diyor yaa adam düşün işte=(
- +1 yıl
gay mi o ? sen nerelisin ?
Soran+1 yıldeğil heralde kalçaya göğse bakıyo sokakta arada izmitliyz
- +1 yıl
anladım bu bebeden sana hayır gelmez
Soran+1 yılyaa neden böyle blmyrmki başkasna çaktrmadn bakıyor bana o gözle bakıyor ama bellimi etmyrm anlamadmki=(
- +1 yıl
SEN KOMPLE CIPLAK OLSAN BİLE BU SENİ BECEREMEZ ;)
Soran+1 yılyaa nedendir işte normalmi bu evlencez yarın bigünde yapmazmı bu adam yaa=(
- +1 yıl
YAPMAZ ELİN OĞLU SANA VURUR GECER AFFETMEZ AMA BUNDA TIK YOK
Soran+1 yılseven erkekde böylemi olur yoksa seven erkekde sevglsyle sevişirmia rzularmı yani
- +1 yıl
ARZULAR BU SENİ KARDES OLARAK GORUO :)
Soran+1 yılniyedir o yaa seven erkek sevglsyle sevişmezmi seks demyrm bak dogruyu söyle
- +1 yıl
SEVİŞİR DIORUM SEVİŞİR
Soran+1 yılseven erkek sevdne kıyamaz muahabbetne ne diyosun peki benmki o zamn gay başka açıklama yok:D
- +1 yıl
YAVRUM SEN SOYUN KOMPLE GEL BENİ DÜZDE BU GELİR SANA AYIP DER :)
Soran+1 yılbi kere dedm ne biçim konuşysn şey kızlar gbi dedi yaa
- +1 yıl
HAKLISIN
Soran+1 yılnede haklıyım=(
- +1 yıl
O COCUk ben oluyum hayrına sevişeyim senle izmite gelip artık ne deyim sana :)
Soran+1 yılyaa şimdi saçmaladn ama ben ne diyorm sen ne diyosn ben ilerisi için korkyrm evlnncede böyle yaparmı diye
Soran+1 yılben aslında böyler oldgna sevnyrm evlenmedn cinsellik istemyrm ama öpüşmek dokunmak da yok dogru düzgün beni kötülüyor ne istesem öyle bir konu açsam ilersi evlennce ürkütüyor kız arkdşlrmda diyor bırak bu deli hayır gelmez ama çok ilginç sokakta da kızlarn kalça ve göğüslerine de ara ara begendklrne bakıyor farkedyrm çaktrmasa da bakmadm felan diyor başklarnamı bakıyosn dedgmde öyle işte deli ediyor napcaksm bunla =(
- +1 yıl
ayrıl gitsin o zaman kardeşşşş. cocuk gay heralde istemiyorsa.İnsan sevdiğini arzular sevişmek ister heryerine bakar kısaca.Seninkinde tık yok. O zaman ayrılacan.
Soran+1 yılbi kerede naptı bilymsn benm kız arkdşmın yanmda çaktrmadan ama gözü kalçalrna kaydı bir kerede başka kız arkdşmn kalçasna ve göğüslerne baktgnı gördm bu adam beni sevmiyomu ki yaa sence bunu niye yapıyo kavga ettm bunun için ayrılcaktm yemin etti ben yapmadm felan diye ama gözü kaydı çaktrmadan ben gördm yani yaa
- +1 yıl
beni bir eklesene babacım sen bir .
Soran+1 yılekleyemem ki nolur şu son edgme cevap yaz sevglm varya ekleyemem kendmi kötü hissedrm=(
- +1 yıl
kardeş psikolojin mi bozuk.Ekle diyosam ekle. cıkalım demıorum ekle diyorum sana.Konusacaz işte.
Soran+1 yılkardeş cidden ekleymem bu sitede hiç arkdşm da yok zaten şu son dediğime cevap yazda ben uyuyum =(((
- +1 yıl
hadi sen uyu o zaman yazamam cevap eyvallah
Soran+1 yılpeki iyi gclr.
+1 yılYengeç kızları seksten anlamaz öpmek istersin bin dereden su getirir seks yapmak istesen herhalde ömrünü yer bence yengeç kadınından uzak duracaksın tecrübeee
00 YorumlaHiçbir fikrim yok efenim, yengeçe göre değişir.
cut.00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıliyi desem tatmin mi olucan ileride kocacım ama ben yengeç burcuyum iyi yaparım sorun sende:s:s
11 Yorumla
Soran+1 yılevett:D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl2 tane yengec burcu sevgilim olmustu boyle sevisen gormedim
Sen yengecmisin11 Yorumla
Soran+1 yılevett:D
Gizli Üye(36-45)+1 yılİki tane yengeç burcu kız arkadaşım oldu, sevişmek eziyetti. Ben hiç arzulu yengeç görmedim, burçlarla ilişkilendirmek saçma.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 381 cevap paylaştı. iyiler iyi.Baya hemde
21 Yorumla
Soran+1 yılciddmii:D
Gizli Üye(30-35)+1 yılKızları bilmem de erkekleri ihtiraslı.
01 Yorumla
Soran+1 yılhımmm=)
dnemek lazım yengeç kızıyla seks yaşamadm hiç
00 Yorumla
+1 yılhiç başarılı degiller
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen yapıp denesen de öğrensen olmuyo mu ?
05 Yorumla
Soran+1 yılbakireym yapamamki
Cevap sahibi+1 yılozaman sürtünme newton fizik falan :D
Soran+1 yılyok evlenmedn öyle şeyler yapamam dedi benmki ben çok istedm ama yapmıyokii:D
Cevap sahibi+1 yılozaman motoru değiştir dicem sen de kızcaksın :D
Soran+1 yılo ne demek bee
Cinsel Yaşam konusunda 353 cevap paylaştı. Hiç denk gelmedim
00 Yorumlabilmem yaşamak gerek sen yengeç kızımısın
01 Yorumla
Soran+1 yılevet
+1 yılFena sayilmazlar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAstrologmuyuz biz be
13 Yorumla
Soran+1 yılsanamı sordum:D
Cevap sahibi+1 yılUstume alndm pardon brad
Soran+1 yılolsun bebeim yaz istedgniii=)
Devamını Gör(2)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler