Bayanlar sizde aynı fikirde misiniz? Bunun mantıklı bir açıklaması illaki vardır. Süre ve boyutta etken midir? Yoksa boyut fark etmiyor mu?
Teşekkürler.
Teşekkürler.
doggy pozisyonunda kadınların yumurtalıkları aşağı sarkarlar penis içine girdiğinde yumurtalıklarla temas ettiğinde can yakabilir, bazı kadınlar bundan hoşlansada bazıları acı çektikleri için istemezler, buna boyutunda etkisi var tabi iri bir penis aynı zamanda baskı yapacağından daha can yakıcı olabilir
boyutla alakalı mıdır direk?
uzun sürmesi etkiler mi?
bu pozisyon normalde kısa mı sürmeli mantıken, ya da öyle midir?
geç derken ne kadar sürede ortalama?
zaten bu normal olan değil mi?
bilmiyorum eşim ilkimdi oda süre olarak aynı olunca öyle düşündüm genelde budur ortalama diye. Burada soruları okuyunca da hemen hemen aynı süreler yazılınca bunun ortalama olduğunu düşündüm.
yazmaya bakmayın işleve bakın burda adam yazmış penisim 19 cm diye baksanız bamya, yazmış 1 saat boşalmam baksanız yazarken veya çıplak kadın görünce boşalmış, eşinizde içinize girdikten 30 dk 45 dk boşalmıyorsa çok iyi performans ama toplamda o kadar sevişiyorsanız bunun zaten yarım sati oral e gidiyor geriye yine kalıyor 10 15 dk
hayır meşguldüm. baksanız bamya derken, gördünüz mü tahmin mi? hayır toplamda değil o kısmı o kadar.
peki ben normal doğum yapamadım çatı dar dedi doktor, bu orasının da dar olduğu anlama mı gelir, yoksa bağımsız mıdır vaj. na darlığından?
yani çatı darlığı vajinanın dar olduğu anlamına gelir mi? Yoksa ikisi de bağımsız mıdır, gösterge midir yani?
ikisi bağımsızdır vajina genişlikleri genelde aynıdır, görüntüleri farklı olsada içi yapısı ve genişleyebilme özellikleri aynıdır, çatı kemik olduğu için vajina yanları oldupu için dar olduğunda esneme yapmazlar o yüzden normal doğum yapamadınız sanırım, çatı darlığı vajina girişini birazcık etkileyebilir.
dar veya geniş olduğunu nasıl anlarım oranın?
vajinanı soruyorsa bilemezsin ıslandığı zaman zaten penisi içeri almak için esner çatının dar olduğunu soruyorsan doktor demiş zaten, ilişkide canın yanıyor ise doggs hariç dardır diycem ama dediğim gibi sen bilemezsin bunu eminim eşin senden önce bekarken birileri ile olmuştur en iyisi ona sorman
çatı darlığıyla orası aynı değil dediniz, benim anlama şansım yok mu?
ne olduğunda geniş veya dar denebilir?
vajina girişine 2 parmağınızı yerleştirin içeri doğru kemik zorlarsa girişi girişteki çatal yani kemikler doktorun dediği gibi dardır, normal ilişkide misyoner yani bacağınızı iki yana açmış şekilde eşiniz içinize girdiğinde penis sonuna kadar içerde iken baskı yapıyor ve acı veriyor ise vajina yolu kısadır, yere oturun vajina karşısına ayna koyun vajinanızı iki yana ayırın giriş geniş görünüyorsa deliğin devamını görebiliyorsanız geniştir vajinanız. ama sanmıyorum
eşinki kavranıp, kavranmaması ölçüt müdür? Yani ilk girişte hemen girebiliyorsa veya giremiyorsa ikinci hamlede falan giriyorsa bunlar ne olur?
geniş de olsa ıslanmamışsa kuruysa, zor mudur ilk girişte?
şunu demek istedim, genişse kuruda olsa yine mi zor olur ilk girişte?
evet bende öyle dedim kuru olduğunda bile acı çkersiniz. şöyle düşünün eliniz sabunlu yüzük hemen çıkıyor kuru olduğunda çıkmıyor gibi, veya ayağınızda ince çorap varken ayakkabıyı rahat giyiyosunuz çıplak ayak zor giyiyosunuz ok? eşinizin fikri nedir bu konuda? gerek vjinanız gerek darlığı gerek pozisyonları
o halde nasıl anlaşılacak ki genişse de kuru olunca ilk girişte zor giriyorsa. mantıken genişte olsa kuru bile olsa kolay girmez mi?
doktor çatın dar demişti normal doğum yapamadım. Ama bu vaj. nın da dar olması anlamına gelir mi bilemem.
kaçıncı kez yazıyorum bilmiyorum. çatı bacakların birleştiği vajina etrafındaki kemiktir vajina ise esnek tahmin edemeyeceğiniz şekilde büyüyebilir genişleyebilen bir organdır hatta vücudun en esnek yeridir, kafam dahi girer oraya yani ama buna çatınız yani elinizi vajinanızın üzerine yanına koyduğunuda elinize gelen kemik vajinanın çok esnemesini engeller sex için iyi birşey ama doğum için gördüğünz gibi iyi değil. görmedim ama sizin vajinanız dar ve normaldir bence ordan doğum yapmadığınızdan
teşekkürler. Sizide yordum.
eşim ilkimdi o yüzden bunları bilemiyorum belki de. Ben mantık yürüttüğümde açıkçası kuruda olsa genişse rahat girer diye düşünüyordum.
bendeki sadece mantık yürütmeydi, Sonuçta genişe zorlanmaz diye düşündüm. Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler bey efendi.
normal bir pozisyon aynı zamanda hassas bir pozisyondur, partnerinin ilk başlarda kibar olması önemli
dah önceki ilişkimde böyle bir sorunum yoktu ama şu anda bunu bende yaşıyorum. sanırım boyutla ilgili bir durum büyük ölçüde. birde o pozisyonda daha çok tahrik oluyor be iyice kendini kaybedebiliyor benimki daha sert davrandığı oluyor. buda etkili sanırım
boyut mu dersiniz? Deneyiminiz sonucu? Eşim ilkimdi o yüzden bilmiyorum hep acır mı, yoksa boyut mu acıya sebep olan?
dediğim gibi ben daha öncekinde acı hissetmiyordum ve boyut farkı var ikisi arasında ben ondan olduğunu düşünüyorum.içerde dayandığı noktayı hissediyorum ve bu canımı yakabiliyor :(
bende de o his oluyor. Ne kadar ortalama partnerinizi ki?
16-17 cm civarıdır.
diğeri daha küçük tü o zaman, buna acıdığına göre.
16 bende problem yok
Cevap
17Cevap
o posizyon en derine sokulabildiği pozisyondur. bununla ilgisi olabilir. acıyı sadece bu pozisyonda mı hissediyorsun?
genelde, boyut ve süre önemli midir?
genelde bunda oluyor bir diğeri daha var ondada çoğu bayanı olur zaten.
18, 19
neyle kıyaslanır ki yazdım işte .
Benimki her pozisyonda acıtıyor 20cm den büyük. Boyutla alakalı birşey.
hayvanlara mahsus pozisyonların hepsi can acıtır. insanlara uygun pozisyonlar varken neden hayvani hisler taşıyoruzki?
canı yanan gormedım salık yonunden bır rahtsızlık olabılır belkı sızde
o halde bene bir gariplik var. Doktora gittiğimde fizyolojik olarak bir rahatsızlık görmedi. Belki boyut olabilir diye düşündüm.
ilaçlar büyütmez, rahatsızlık verir aksine.
onlar kandırma eşimde gerek olmadığı halde kullandı, böbreklerinde ağrı artı idrarda yanma yaptı, siz kaç kutu kullandınız, vpillips mi?
testestron tedavisini sırf büyüsün diye? Buna gerek yok sağlık çok daha önemli.
bunun için testestron tedavisi gerek yokmuş cidden. O hormonel yükleme sıkıntı yapmıştır, ürolog mu önerdi?
bende canı yanana rastlamadı bir kez oldu oda biraz fazla yüklendim sanırım :)
O pozisyon da biz daha sert giriyoruz. Boyutta önemli tabi. Yumurtalık lara baskı yaptığı söyleniyor.
her kesin canı acıdıını sanmıyorum o pozisyonda çok daha zevk alanları görüyorum
zevk ayrı bir boyut ama acı oluyor.
devam edilip, edilmemesi noktasında yorum yapmadım sadece acır mı onu sormuştum,
şanslılarmış.
belki de boyuttur bilemiyorum.
eşiminki 18 belki de acı ondan kaynaklıdır.
belki de bilemiyourm
anladım.
bence o pozisyonda penis daha rahat girdigi için canı acıtabiliyor çünkü mal açılıyor çiçek gibi istedigin gibi giriyorsun istedigin sertlikte
boyutta etken bence.
tabiki etken ama en önemlisi rahat girip çıkması die düşünüorum ben o pozisyonda çok rahatım ben uzaktan gelip bile girmek olur yani
zaten kadın rahat olmaz.
ne bakımdan rahat olmaz ki
acı.
yani yeterince kaygan olursa yine mi acı çeker bence çok kalın olursa penis acı çektiriro da zamanla vajina alışır
bilmem.Eşim ilkimdi ne kadarı acıtır bilemiyorum. Boyutuna ve süresine bağlıyorum ben.
süresi bence o kadar önemli degil çünkü ne kadar gitgeller olsa o kadar genişleme olacaktır ama uzunluk etkili olabilir o da 16 cm den çok uzun olcak bence
o dediğinizden çok uzun değil.
eklermisiniz bişey anlatcam size evliydiniz dimi
özele eklemiyorum buradan anlatın evliyim evet.
kaç cm ve kalınlığı nasıl
Yazdığınızdan 2 cm fazla. kalınlığını nasıl tarif edeyim ki çevresi sanırım 14 cmdi.
acıtmaması gerek ama neden öyle olmuş sizde anlamadım acaba fazla kayganlıkmı yok ben mesela dün yaptıgımda doggy pozisyonda 3 parmağımı birden soktum yine bir problem olması ardın çıkarıp tamamını aniden sokuyordum yine sorun olması acaba dedigim gibi kaygan mı degil fazla sizin vajina
hayır onda sorun yok.
peki başka bişey giriyormu penisten başka
hayır nasıl soru bu?
ya yani olamaz mı fantezi olsun diye kullanılan şeyler onlardan bahsetmeye çalıştım ben kullanıyorumda ondan dedim
yo ya, sapıkça geliyor.
o senin yrumun bilemicem ben fantazi diyorumda ondan dedim ama ben doggy de canı yanan hiç görmedim sölemeden geçemicem
ölçü aynı mı ki böyle diyorsunuz. demek ki 16 acıtmıyor.
o civarı yalnız kalın gibi biraz birde iyice oralden sonra başlarım ben bayağı bir sulanır yani ama kendi penisimle yapay penis koyduğum bile oldu o zaman bile yanma falan var demedi
O halde genişmiş demek ki, normal doğum mu yaptı?
yok doğum yapmadı daha usulunu biliyorum sizin partner aniden yüklenirsede olabilir öyle bir sorun siz yanlış bakmasaydınız yapay penisle deneyin dicektim ama çok sokmayın tamamını degil yani o zamanda yanma olcakmıydı acaba
eşiniz mi?
evet eşim
eeeeeee bişey demedin
penisi sokma pozisyonu ile alakalı olabiliyor.. ben mesela içeri ittirdiğimde içeride birşeylere değdiğini hissediyorum lakin acı vermediğim kesin.. uzunlukla alakalı olduğunu sanmıyorum.
kasların zorlandığı için olmasın birde erkek faktörü var :D d:
erkek hayvansı yükleniyorsa beline o yüzden acı çekersin biraz daha romantik ve tutkulu olması gerek
yumurtalıklarında kist var mı?
hayır. Öyle olunca mı acır?
boyut etken midir? Süre?
18, 19 cm acımasına neden midir?
bende öyle düşündüm.
eşim ilkimdi daha küçüğü ile deneyim olmadığından bilemedim bu mudur neden diye sizin düşünce nedir?
dardır cocugun olduktan sonra geçer merak etme :)
oldu ama sezeryan.
kaç cm di çatı genişliğin
ne bileyim ölçmedim ki. ölçülecek bir şey mi?
sen ölçemezsin zaten doktora gitmedinmi çatına bakmadımı kaç cm oldugunu eğer yeterli değilse sezeryana alma fikrini sana söylemedimi? her neyse
çatım dar ama bu vaj. nın dar olduğu anlama mı gelir ki?
çatın genişlerse vaginada genişler vagina dediğin zaten elastik gibidir ne kadar yüklenirsen o kadar geniştir.eşin her girdiginde ya da sert girdiginde karşı duvara çarpıyor acıyor değilmi? hemen hemen her kadının karşılaştıgı seyler
sen hep büyüklere denk gelmişsin be canım.
Ne hepi ya, eşim ilkim.
efet yurtdusundan getırdım ıran dı sanırım
doktor kontrolünde mi? bu hormonel ama size illaki yan etki yapmıştır.
ne kadar fark ettirdi kaç cm? Doktor kontrolünde mi?
sağlık söz konusu, zaten açık açık söylemenizi ama dikkat edin derim. Ürolog kontrolünde sonra canınız yanmasın.
sağlık söz konusu, zaten açık açık söylemenizi istemem, ama dikkat edin derim. Ürolog kontrolünde sonra canınız yanmasın
çözüm yok derken?
geç derken ne kadar süre ortalama, eşimde de bu sorun var.
ama bu çok normal geç değil. Eşimde öyle. Ama istediğinizde bitiremiyor musunuz bu önemli. Buna mı üzülüyorsunuz?
ilk seferde daha kolay biter aslında. İkincide tamamda, ilkinde daha önce olur.
ilkinde ama daha kolay olur bitirmek. uzun süre beraber olmadığınızda mesela bir hafta gibi, o zaman daha kolay biter.
psikolojik mi?
Tamam saygı duyarım. Beyninizde çözmeye çalışın. Ama bu dediğiniz süre normalde uzun değil. Sıkıntı olan istediğiniz an bitirememeniz. Acı olmuyor mu bayanda?
aslında o süre normal ama sıkıntı istediğiniz anda sonlandırmamak.
anlamadım?
bu hastalık o halde, inş. geçer. Süre normal ama altta yazdığım gibi istediğinizde bitmemesi normal değil. Eşiniz sıkıntı çekebilir evli iseniz .
BAYANLAR DEMİŞ ERKEKLER CEVAP VERRMİŞ:::
yeni eviyseniz ve penis de büyükse acır..
siz evli misiniz?
evet
sizde acı olmuyor mu ? boyut demişsiniz bu neden olabilir diye düşündüm bende.
siz ne kadardır evlisinz ? evet acıyor biraz dha zaman geçmesi lazım..
yeni değilim. Acıdığına göre eşinizinkide mi büyük?
sanırım 17 cm üstü , sizin ki ?
tahmin mi, ölçtünüz mü? Göz yanılır çünkü. Eşiminki 18
demişti bana ama 17 üstü , 18 fark etmez 1 cm den... evet 16 dan sonrası zaten büyük acı vermesi normal tatlım..
o halde biz normaliz tatlım:) Bizde sorun yok. Süresi uzun olunca da etken aslında .
yani canım :)) sorun o uzuvlarda :D biraz da vaginal kaslarda , siz uzun zaman oldu evleneli , özel olmazsa yaşınız kaç acaba ?
30 a yaklaştık:) Ben uzun sürdüğünden de olabilir diye düşünüyorum bazen.
ablam diyeyim :)) ben 25 olacağım , 4 sene üstü evliyseniz acır ama kaslarınız genişlemesi lazımdı , öyle diyorlar ama penis de uzun olunca kasa da fazla bağımlı değil dş etkenden kaynaklanıyor :)
bence de:) Belki normal doğum olsaydı genişlerdi i iyi olurdu ya:)
Cocuk yk mu clısıyonuz yksa :))
var ama sezeryan, sizin?
1 sene olacak , hem okulumda var çocuk düşünmüyoruz :)) , kaç yaşında :)
okulla zor olmuyor mu? vakıf mı ünv.?
oluyor canım , yok devlet, ara verdim sonra evlindik tekrar başladım , bakalım bu sne biter mi epey dersim var ama :)
ya bende senin gibiyim:) Bende ara vermiştim bu yıl bitiyor nasipse:) Hangi bölüm:) Eşinizin mesleği ne?
haha ark. ekleyin isterseniz gzliden çıkıyım , ordan konuşalım :)
gizliye alın yine. gördüm canım.
tmam.
daha daraldığı için olabilir
kocana de fazla zorlamasın
Boyut ve penisin tamamı girdiği için...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar