Kız kendi halinde sessiz bir kız ve masturbasyon yaptığı herkesin dilinde. Ne düşünürdünüz arkadaşlar? Hemen bu kız kesin veriyordur diye mi düşünürdünüz?
Cevabın nedir?
Ben o kiza destek verirdim hatta yalandanda olsa bu kiz benim sevgilim lan kesin cenenizi derdim yo demezdim normal sohbet ederdim ha cinsel olarak konussam bile seks yasama olayim ikimizin arasindaki ilerlemeye bagli olurdu hemen oyle dusunmezdim ama anlamadigim mast yaptini herkes nasil biliyoki
12 Yorumla
Soran+1 yılRica ederim :)
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılhelal olsun.. Kendini - dişiliğini keşfetmiş denir.. Kendine hiç dokunmayan kızlar erkeklerden uzak dursun zaten.. Ya kendilerine çok güvensizdirler ya da fiziklerini asla beğenmezler..
10 Yorumla
Elbetteki hayır, zaten mastürbasyon yapmıyorsa tuhaflık vardır. Erkek 31 çekince heyt be erkeğe bak oluyor da kız yapınca kşar mı oluyor? Saçma düşünüyorsun, düşünen olursa onlarda cahilce düşünüyor demektir.
21 Yorumla
Soran+1 yılben öyle düşünmüyorum. sadece bu konular ülkemizde tabu
+1 yılNormal bir şey. Kızlar kendi aralarında zaten konuşur böyle şeyleri. Ama gidip erkeklere şu mastürbasyon yapıyormuş bak ne ayı vs demez.
03 Yorumla
Soran+1 yılo ona o ona söyleyince yayılıyor. ben o salak kız kime söyledi bilmiyorum ama konuşuldu ve erkeklerin kulağına gitti
- +1 yıl
Bazı erkekler normal karşılar bazıları ateşli kız vb düşüncelere girer tabi.
Soran+1 yılneyse umrumdışı
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
56Cevap
yoo sanki sınıfta bitek o yapıyo gayet normal birşey
17 Yorumla
Soran+1 yıloh iyi bari. ama lisede aynı olay başıma gelmişti
Soran+1 yıltamam gülme ama ne biliyim kötü gözle bakarlar diye düşündüm. bana bakıp kıs kıs gülmüştü ergenler
Soran+1 yılkesinlikle. zaten geçti unutuldu diye düşünüyorum
Soran+1 yılöyle yapıyorum
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de cikmadan once yapiyordum lisedeyken. Hic yakalanmadim. Heyecanli oluyor bence.
316 Yorumla
Soran+1 yılben salaklığımdan oldu. neyse geçti gitti. umarım hiçbiriyle karşılaşmam ilerde
- +1 yıl
Nerde yapıordun ki
Soran+1 yıl@Seftalisuyusever yapmıyordum sadece anlatmıştım bir arkadaşıma onu da yapıyorum diye anlatmadım. konu hakkında knuşmuştuk
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever sinifta
- +1 yıl
Oww supermiş heycanlı olur bnde yapıordum sınıftaa
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever hizli hizli cok heyecanliydi
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever bende
- +1 yıl
Woow senle aynı sınıfta olmak vardı o zamn 😉😉 karsılıklı yapardık 😎
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever hoca gormesin diye nefes nefese bile kalamazdim
- +1 yıl
Evet yaaa kendimi tuta tuta masann altından cıkarıp asılırdım ben
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever cok guzel oluyordu
- +1 yıl
Evett canım cekti valla 🙈🙈
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever yap
- +1 yıl
İşdee 😉
Cevap sahibi+1 yıl@Seftalisuyusever ok
- +1 yıl
Sen naposn bakım 😊Neden gizlisn
Gizli Üye(36-45)+1 yılYo veriyor olsa mast yapmaz ayrıca bunu başkaları öğrendiğine göre bu işte biraz acemi olmalı
25 Yorumla
Soran+1 yılya hayır ben arkadaşıma söylemiştim ama yapıyorum demedim sadece anlattım ve normal olduğunu söyledim. sırf bu yüzden bazı erkekler bana bakıp bakıp gülüyordu inan kötü bir durum. kızdan öcümü de alamadım. mümkün mertebe içimde yaşadım ağladım falan
Cevap sahibi+1 yılYa güzelim bu bit ihtiyaç ve normal diye düşün bir süre sonra unutulur zaten
Soran+1 yılOlayın üzerinden 4 yıl geçti zaten
Cevap sahibi+1 yılO güzelim boş ver ya takıldığın şeye bak
Soran+1 yıl:) tamam sağol
Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Vaycanına bunun vajinasımı vardı derim normaldir ne var bunda sadece sırrını verme dostuna dostununda dostu vardır derim
12 Yorumla
Soran+1 yılhaklısın zaten geçmişte kaldı. ama pişmanlığım yani. böyle konuları bir daha kimseyle konuşmam
- Cinsel Yaşam konusunda 8,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ne alaka ihtiyacı varki yapıyor derim hemde herkes yapıyor bu bir gerçek kimse ben hiç yapmadım yapmıyorum demesin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin veriyordur diye düşünmem ama sessiz ve kendi halinde olan bir kizin masturbasyon yaptığı nasil herkesin dilinde orasi biraz tuhaf :))
12 Yorumla
Soran+1 yılherkesin dilinde değil ama bir bizim sınıfın yarısı biliyordur diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılYok ya ben düşünmem kesin veriyordur falan diye sonuçta ihtiyaç bu. tam tersi kötü şeyler yapmadan ihtiyacini böyle karsiliyor diye düşünürüm
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılMast yapmayan kaldımı ki? Hem yapması da gayet normal.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsenin bulunduğun sınıfın tamamı bunu yapıyordur eminol yapmıyorsa zaten bir anormallik var demektir rahat ol
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam peki
+1 yılNormal bisey der gecerm en fazla sasirirm çünkü beklemedgm bir kisi
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerse niye mast yapsın deli. Bazen az tanıdığım veya tanımadığım kızlarla göz göze gelince düşünürüm bu kız acaba mast yapıyor mu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeriyor olsa mastürbasyon yapmaz diye düşünürüm ve vermediğini temiz kaldığını düşünerek çıkma teklifi ederdim
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEmin ol sana gülenlerin hepside yapıyor
Soran+1 yılhaklısın
Cevap sahibi+1 yılBu senin sağlıklı olduğunu gösterir
Soran+1 yılpeki
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani kafaya takacak bir durum yok
ne var ki bunda herkes yapıyor sen yapmıyormusun sanki
10 YorumlaLise caglarini geceli10 yildan fazla oldu ama insanlar ayni cogu insan dedigini yapar ama gizli
10 Yorumlabana ne mastürbasyon yapıyorsa, herkes yapıyor sonuçta.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasturbasyon yapmayan kizin anormal oldugunu dusunurum. İnsan o ya tabii ki yapacak?
10 Yorumlabiz erkekler nasıl yapiyorsak sizin de yapmaniz cok normal tabiki :)
10 Yorumla
+1 yılYooo normal karsilardim bende yapuyorum oda yapabilr sonucta
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMastürbasyon yapmıyan çok az kişi var. Herkes herkesin mastürbasyon yaptığını biliyor. Kendini kötü hissetmene gerek yok
10 Yorumla
+1 yılher kız mast yapar bunda garip olan ne ?
122 Yorumla
Soran+1 yılbenim başıma gelmişti adım çıktı gibi sandım. güvendiğim bir kız arkadaşımla konuşuyorduk sadece nasıl yapıldığını anlattım. sonra tüm sınıf beni konuştu. inan kaldimde yara olarak kaldı. bazı erkekler bana bakıp bakıp gülüyordu :(
- +1 yıl
bunu kompleks haline getirirsen bundan gocunursan üzerine geldikçe gelirler ama tam tersine açıkça söyler güler laf söyleyen laf sokarsan gayet normal bir şey olur hatta diğer kızlar da itiraf eder.
Soran+1 yılya hayır ben onlara tepkimi belli etmedim hiç. sadece işten içe üzüldüm. gidip kızlara kızmadım neden söylediniz yaydınız diye. hiç yokmuş gibi davrandım tüm yıl
- +1 yıl
işte o senin salaklığın bunu üzülecek çekinecek bir şey gibi algılarsan üzerine gelirler tabiki.
Soran+1 yılüstüme gelmediler. kendi içimde yaşadım üzüntümü
- +1 yıl
bunda üzülecek ne varrr yaa gülüp eğlenseydin esprisini yapsaydın ortamda aşırı çekingensin valla
Soran+1 yılo kadar rahat değilim bu konularda
- +1 yıl
zaten sorun da orada biraz rahat olmayı öğrenmelisin.
Soran+1 yılneyse tamam teşekkür ederim
- +1 yıl
üniye gidince her şey geride kalır merak etme orada mastı bırak tüm kızların seks hayatı var.
Soran+1 yıltamam peki
- +1 yıl
bu sene girdin mi sınava ?
Soran+1 yılevet girdim
- +1 yıl
o zaman sorun yok ama mutlaka ailenden uzak bir şehir yaz sen özgüvenin çok alt seviyelerde özgüveninin gelişmesi için ailenden uzak yaşaman şart.
Soran+1 yılhayır şehrimde okuyacağım. özgüvensiz değilim. sadece cinsellik rahat anlatılabilen konuşulbilen bir şey değil
- +1 yıl
hayatının hatasını yaparsın benden söylemesi gerisi senin bileceğin iş.
Soran+1 yılben annemlere masraf yaptırmak istemiyorum. maddi durumumuz iyi değil. bilmem anlatabildim mi
- +1 yıl
haaa o zaman tamam ama üni de karakter olrak açılmalısın mutlaka.
Soran+1 yılben gayet özgüvenli bir insanım
- +1 yıl
belli belli anlattıklarından.
Soran+1 yılya bak benim cinselliğe karşı tabumun olması diğer konularında özgüvensiz olduğum anlamına gelmez.
- +1 yıl
o konuda da aş o zaman kendini en azından üni de aş.
ya cinselliği keşfetmiş derim niye hemen veriyor dİye yapıştırıyim ki
00 YorumlaNe alaka kötü düşünmem sonuçta doğal bişey bu kötü düşünmem. De bunu nasıl öğrendiler
00 Yorumla
+1 yılYa böyle birşey nasıl duyulur ki aklım almıyor
15 Yorumla
Soran+1 yılben güvendiğim bir arkadaşımla konuşuyordum ama yapıyorum demedim sadece o konu hakkında bildiklerimi söyledim gitmiş yaymış sonra umursamamazlıktan geldim hep dua ettim kimseyle anlatmasınlar diye duyulmasın diye ama bir kısım öğrendi
- +1 yıl
Bnde biri gördü mü acaba diye düşündüm yani erkek olsa mast yaparken yakalanma ihtimali yüksek de kız imkansız demekki bu tarz konuları sadece burda gizli üye olarak tanımadığın kişilerle konuşmak gerek yoksa tehlikeli
Soran+1 yılhaklısın. ben zaten bu yıl iyi bir üni kazancam. o salak cahillerle aynı okula gitmem neredeyse imkansız. karşılaşmayız yani
- +1 yıl
İnşallah ama tamamen ergenlik yani onların yaptığı sonuçta hepimiz İnsanız ve nefsimiz var
Soran+1 yılpeki tamam
Her mast yapan veriyor mu diyemi dusunuyorsun sen.
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır ama bana bakıp bakıp bazı erkekler güldü.
Soran+1 yılbir arkadaşıma anlatmıştım yaymış şerefsiz. Allahtan dilerim onun başına daha kötüsü gelir. Hakkımı helal edersem noluyum
Soran+1 yıldeğilim
Soran+1 yıltamam peki
+1 yılVermiyor ki mast yapıyor veren yaparmi
116 Yorumla
Soran+1 yılbenim başıma gelmişti adım çıktı gibi sandım. güvendiğim bir kız arkadaşımla konuşuyorduk sadece nasıl yapıldığını anlattım. sonra tüm sınıf beni konuştu. inan kalbimde yara olarak kaldı. bazı erkekler bana bakıp bakıp gülüyordu :(
- +1 yıl
Amaan boşver knks mast ihtiyaç ben iliskiden zevk almıyorum kölelik ilişkisinden zevk alırım kadının isteklerine göre birazda o hallolsunda ben olmasamds olur knks
Soran+1 yılneyse zaten geçti gitti umarım bir daha karşılaşmam onlarla hayatımın sonuna kadar
- +1 yıl
Insanin adı çıkacağına canı çıksın diye boşa dememisler
Soran+1 yılevet aynen. napalım artık yapacak bir şey yok
- +1 yıl
Var okul değiştir
Soran+1 yılokul bitti çoktan. olay da çok dillendirilmedi zaten sadece ilk günler bir kaç kişi güldü sonra unutuldu
- +1 yıl
Ne güzel işte
Soran+1 yılama içimde kaldı dediğim gibi ya birbirlerine anlatırlarsa diye korkuyorum
- +1 yıl
Okul bitmiş gitmiş beyden korkuyosun hadi anlatti diyelim ee ne olcak anlatsın
Soran+1 yılbabam falan duyarsa diye işte. bana kötü gözle bakar insanlar diye
- +1 yıl
Dilendirmeseydin sende
Soran+1 yıldillendirdiğimi nerden çıkardın. okul bitene kadar o şerefsiz kıza bile neden yaptın demedim
Soran+1 yılduymazdan geldim sölenenleri. zaten öbür yıl da kimseden duymadım benim hakkımda bir şey.
- +1 yıl
Boşver knk
Soran+1 yıltamam
Yav sanki kimse yapmiyor.
Millete ne bundan10 Yorumlaİşim gücüm yok onu mu düşüncem :D
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok ya neden öyle dusuneyim ki herkesin içinde bir cevher var
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılmast yaparken onu hayal ederdim. karşımda mast yaptığını.
00 Yorumlaniye her masturbasyon yapan erkek vurduruyomu?
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılNe güzel işte yapsın normal bir ihtiyaç
13 Yorumla
Soran+1 yılbenim başıma gelmişti adım çıktı gibi sandım. güvendiğim bir kız arkadaşımla konuşuyorduk sadece nasıl yapıldığını anlattım. sonra tüm sınıf beni konuştu. inan kaldimde yara olarak kaldı. bazı erkekler bana bakıp bakıp gülüyordu :(
Cevap sahibi+1 yılKaça gidiyorsunuz siz?
Soran+1 yıllise bitti üniye hazırlanıyorum
+1 yıl"Normal bir insandır" der Gülümser giderim 😊😊😊
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 402 cevap paylaştı. A aaa kaka da yapıyodur o kız kesin :)
00 Yorumla
+1 yılYapabilir doğal bir durum
10 Yorumla
+1 yılo dilinde olanlar yapmıyormuymuş
10 YorumlaYapmayan kiz yoktur diye dusunurum.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYok canım ne alakası var bu gayet doğal birşey
10 YorumlaVeriyodur demezler başka şeyler diyebilirler
02 Yorumla
Soran+1 yılne gibi
- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılbiri mi?
hepsi yapıyooo aloooo10 Yorumla yok be neden düşünelim
10 YorumlaYapmaynı varmıki?
10 YorumlaBizim erkeğimiz böyle ama kusura bakma
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıldoğal değilmi
16 Yorumla
Soran+1 yıldoğal da bazı ergenler bana bakıp bakıp gülmüştü zamanında
- +1 yıl
onlara bakma kıskançlar
Soran+1 yılneyse bundan sonra dikkat edeceğim bu tür şeylere ünide
- +1 yıl
kim gödu
Soran+1 yılkimse görmedi ama anlatmıycam
- +1 yıl
anlatma kötü yorumlarlar
Yok düşünmem.
20 YorumlaHiçbir şey yapabilir
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVeremiyo diye dusunurdum :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. yokkk
10 YorumlaHiç bir şey düşünmezdim
00 YorumlaKim görmüş ya da muhabbet neyden çıkmış
00 Yorumla
+1 yılBisey yapmam dogal bisey
00 Yorumla
+1 yılBirlikte yapsak diye düşünürdüm... :)
00 Yorumla
+1 yılbeni hayal etmesinii isterdimm
00 Yorumla
+1 yılHımm yardımcı olmak isterim bn
00 Yorumlagel beraber yapalım derdim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Normal
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHiçbişey
10 Yorumla
+1 yılNormal ya
10 Yorumla
+1 yılDüşünmem
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlakası yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeraber yapalım. derim 😊😂😂😊
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAcemi çaylak
10 Yorumla- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Sınıftaki herhangi bir kız arkadaşınızın masturbasyon yaptığını öğrendiniz. Onun hakkında ne düşünürdünüz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler