Kızlık Zarı Bozuldugunda Çok Acıyor Mu (+1) (detay) (😮)?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eger birisiyle birliktw olmayi dusunuyorsan evlenmeden bende yapma derim. Gercekten yapma yazik edersin kendine. Hayat su yasam oyle bir yere geldiki igrenc bir hal aldi. Hersey ve herkesjn derdi birlikte olmak. Ben 15 yasinda salaklik yaparak asik oldugumu dusundugum 4 yillik suren bir iliskimde sevgilimle birlikte oldum sadece kizlik zarim bozuldu tamamen icime bile girmedi. Sonra pisman olmadim aman dedim aerik onceki kadar onemli degil diyip sorun etmedim. Şu an bir sevgilim var ve asla kabul etmicegi birsey. Insanin hayatinda neler gelip geciyor. Sabret kim olursa olsun nisanlansan bile birlikte olma. Bazen bazi seyler kabul edilemez ve vazgecmek zorunda kalirsin. Oyle birsey yaomayi dusunuyorsan lutfen yapma. Sende herkes olma. 19 yasindasin daha hayatina kimler girip cikicak hayatin basindasin hersey birlikte olma degil emin ol eskiden gerdek gecisi diye adlandirilan o gunun gizemi ve heyecani bambaska. Hepsinin bir zamani ve yeri var. belki dusuncelerini degistirebilorim diye yazdim. Senin hayatin ve senin kendi secimlerin. Ben sadece yasadgimi ve gordugumu anlatmaya calistim. Ve beraketin gittiginde bazilarin basta acimiyor bazilarin yirtilirken aciyor ama birlikteligi bitirdiginde hareker kisitliligin oluyor egilip kalkamiyorsun oturamiyoesun aciyor. Orandan derkn yirtiliyor aciyor heraelilde
8-10 gün yataktan kalkamadım ben.
Hey tanrım ya..
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Bu bir Özel CevapSadece soran ve cevap paylaşan üye tarafından görülebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Cevap
51Cevap
Arka mahalleye gelin geldi, gece bir patlama ve 3 ölü 5 yaralı.
Vajina Çeşitlerine göre değişir esnek ise çok aşırı acımaz dar ise et yırtıldığı için çok acı çeker. Bu durum nedeniyle ilk gecesinde hastanelik olan bile var. d, ikkat gerektiren bir şey.
ilk olduğu için acıyordur kişeye göre de değişir bence
ya şimdi bizati kendim yaşamaış biri olarak ben çok acıtmamıştım hata hiç acımamıştı o söylenen hikayeler yalan gerekli ıslanma olursa ön sevişme uzun tutulursa acımaz tatlı bir acı hisedersin o :D ama erkek işi bilecek yoksa acırım sana D:
Esas acıyan zarın yırtılması değil ki kızlar farkında olmadan kızlığını bozabiliyo acı duyan yok. Acı çekmesindeki sebep dar olan vajinanın açılması
Oylamaya katılan erkek neyin kafasını yaşıyorsa aynısından istiyorum
Neden?
Erkeğin kızlık zarı var da benim haberim mi yok? 🤔
Aaa ☺☺Yok belki de iliskiye girdikleri kadinlarin yasadiklari durumdan öyle oylamiş olabilirler ☺
Belki de
İlk ilişkide acır aşkım ki bu baskı ile de alakalı ne demek istediğimi anlamışsındır her kadında aynı mı olur durum bilemem ama seks esnasında zevkle birlikte acıda hafifler
Sana kimse dokunmasın onu vururum 🔫😡😡
Şimdi her dakika mahalleleri inleten Türk erkeklerimizi buraya alıyoruz.
Loading...
5 sn hissedersin acıyı sonra yok mu başka diye yalvarırsın
Simdi sitenin çok bilmiş erkekleri gelir.. Sanki yasamıslar ya mk asdf
Çığlıklarından mahalle ayağa kalkar :D
napcan bozdurcan mı :D
zamanı gelince ogrenirsin
Acıtmadan kızlık alınır :)
acıma pek olmuyoda kanama oluyo canım
Soğanın zarını soğandan çıkart bir gör 😂😂👍
birkaç gün bozamayanlar var
baya bir acıtır , sen kocana sakla kardeşim
C) Bilmiyorum, hiç kızlık zarım olmadı.
ben bilememko :)
bozdum
çok acıyormuş
10 puanlık uzman sorusu :D
yavaş köklerse acıtmaz
kişiden kişiye değişirmiş
acır tabi, Niye sordun ki
Senin bozulma zamanın geldi her halde
Zarın yapısına ğenis kalınlığına vs bağlı
acısından ölenler gördüm
Acımaz knkkk
Et parçası olduğu için evet
araba lastiği gibi patlıyo
bilemem
Aciyo tabiki
hemdde ne biçim
Tecrübesizmiş demekki
b şıkkı
acımıyor
bilmiyorum ;)
açıyor canım
Bende hic acimadi
Tecrübeli işini bilen birine denk gelmişsin
Bize sorma
Evet
16 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar