Ben 19 yaşındayım . 1 yıla kadar evlenmeyi düşünüyorum . Fakat ilişkide ilk gece şu acıma olayı beni geriyor ve çok korkutuyor . Bir ara kendime çok sorun yaptım bu acıma olayını . Ve elimle bakmıştım . Kızlık zarına zarar verecek şekilde değil tabi . Parmağımı kızlık zarına değdirince kendimi çok kastım ve iğrendim kendimden . Ben yapamam dedim kendi kendime . Çok sevdiğim biri bile olsa yapamam dedim kendime . Hayatta evlenemem dedim .
Bazen evlilik ve ilk gece olayı bana iğrenç geliyor . Doğal bir şey tabi ki evlilik . Sadece cinsel ilişkiden dolayı evlilik bana iğrenç geliyor . Acır korkarım , yapamam beceremem ben diye oluyor bütün bunlar . Bir yandan da evlenmek istiyorum . Bazen kendi kendime keşke şu olay bir an önce olsa da kurtulsam diyorum bir an önce .
Bir de ilk geceyi yaşamış olan bayanların da cevaplarını bekliyorum . Nasıl bir duygu ? Acıyor mu ? Ne yapmalıyım ?
Bazen evlilik ve ilk gece olayı bana iğrenç geliyor . Doğal bir şey tabi ki evlilik . Sadece cinsel ilişkiden dolayı evlilik bana iğrenç geliyor . Acır korkarım , yapamam beceremem ben diye oluyor bütün bunlar . Bir yandan da evlenmek istiyorum . Bazen kendi kendime keşke şu olay bir an önce olsa da kurtulsam diyorum bir an önce .
Bir de ilk geceyi yaşamış olan bayanların da cevaplarını bekliyorum . Nasıl bir duygu ? Acıyor mu ? Ne yapmalıyım ?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer