Aslında baktığın zaman resimdeki tiplerle yöneten kadının yer değiştirmesi lazım. Yöneten kadın allı pullu olan değil aslında, daha çok aklını kullanan oluyor. 2 resme bakınca sanki aklını daha çok kullanan 2. si gibi geliyor.
Biraz açayım bana çekingen olsun ama yeri geldiğinde de kontrolü o da sağlamalı sekste sonuçta karşılıklı bir şey bana sürpriz yapsın her erkeğin hoşuna gidecektir. Ben sekse zevkten ziyade o anı yaşamak duygu ön plandadır benim için bu yüzden benim isteğimden çok onun isteği daha önemli eğer benimle iken çekinmezse daha güzel şeyler yaşayabiliriz.
bana daha cok hitap ediyor ve deneyimsiz gibi geliyor.. benimle kendini kesfetmesi daha hos guzel olur.. daha once denemedigi herseyi benle deneyebilir fikri hosuma gidiyor
ogrenme istegi... ve istemeden ( kendini kontrol edemedigi icin her yaptıgı gercek ) daha gercekci olması... tecrubeliler bazen olmasa da olmus gibi davranıyor.. onu anlarsam hos olmaz. şevkim kacar..
2 secenek daha cok iyi olur neden dersen tek bir nedeni cekingen ve utangqc bayanlar daha cok zevke getiriyo daha istahlandiriyo ya ondan dolayi yoksa yonetmek kontrol vs degil cekingen ve utangaclik olayi ☺☺
0
6 Yorumla
Soran
+1 yıl
Utangaç ve çekingen mi seviyosun o niye peki anlamadım
Iste numarasinin olmamasi ve ayri bir esrarengiz bir his olusturmasi utangac bir tebessumu bakislari davranislari vs vs ama obur secenekde guzel ama dedigim fena agir basiyo cunku ilk gorusu ve dokunusu davranisi bu bambaska
Bu iliskileri rutine baglamamak gerek. Cinsellikten zevk almayanlar belli rituellere bagli kalanlar. Mesela dominant baslayip mulayim bitirebilmeli ya da bu gun vahsi yarin cici kiz baska gun baskasi olabilmeli
ya aslında duruma göre değişir ikisinin yeri ayrı ama illaki birini seç deyince neden 2 yi seçtim ben yönetmeyi kontrolün bende olmasını daha çok seviyorum
dudaklarına yapışıyorum dudaklarını öptükçe sende karşılık veriyorsun çekingensin ama ben öpütkçe sende isteklice öpmeye başlıyorsun ben okşuyorum vücudunu sende ben ne yaparsam aynısını yapmaya çalışıyorsun