Cinsel Yaşam Hangisinden çok zevk alıyorsunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Mastürbasyon yaparken Klitoral olarak mi vajinal olarak mi daha cok zevk aliyosunuz? Hangisinden çok zevk alıyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl En zevkli 2 işlem vardır. Birisi erkek içindeyken senin vajinanla oynaman diğeri ise birisinin klitorisini yalaması o anda. Bu ikisi olmazsa zevki en doruklarda asla hissedemezsin. 0 0 Yorumla
BadFella Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Kadınlar genelde klitten zevk alıyor eğer masta alışmışlarsa 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Ya bende yastıkla sürtünüyorum kendimi parmaklayınca o kadar zevk almıyorum bu neden oluyor? 2 20 Yorumla Soran +1 yıl Bende ayni sekilde vajinal olarak pek zevk alamiyorum klitoral olarak yapiyorum neden oldugunu anlamis değilim bende Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cinsel ilişkide de öyle sürtününce daha zevk alıyorum sıfır şaka Yorumla Soran +1 yıl Fazla mastürbasyona alismis olunca da olabiliyomus öyle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ne yapacağız böyle? Artık yapmama kararı aldım mastürbasyon. Bende buna bağladım düzelir inş. Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Sürterken hem vücudunu hareket ettiriyon hem daha çok yer sürtünüyor ya ondan parmaktan daha zevkli bence. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olabilir motor senin mi Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Binmek ister misin 😁 hatta sürmeyi öğreteyim motor sürmek çok zevkli severim motoru Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kaç cc? Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Oo ccden de anlıyor kaç yaşındasın? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl 22 yaşındayım anlarım motordan 250 lik mi tam anlayamadım? Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Doğru ben de 23 yaşındayım motor tutkunu kızlar candır seni tanımak isterdim cg kızı 😁 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hahahah evliyim ya Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Bu yaşta erken değil mi? Ayrıca evli ve olgun insanları severim akıllı zeki olurlar ergenler gibi aptal düşüncesiz değil. Motor sürmeyi biliyon mu? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Evet erken oldu 18 de evlendim. Motor sürmeyi unuttum daha önce yüksek ccleri sürdüm arkadaş ortamımda vardı birkaç kişinin motoru Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Cg çok zevkli ya. İstek atabilir misin burada rahat konuşamıyoz ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Cg nerden çıkarıyorsun hayatta binmeyeceğim şey o ne ya bisiklet gibi. İstek de atamam evliyim dedim ya Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Ya nolcak ki aramızda zaten ayrıca sadece sohbet etcez yemem ha bu arada evlisin niye mastürbasyon yapıyon ki kocan uzakta mı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tatmin edemiyor Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Çoğu erkekte var gir çık yapıyor ne oral ne öpme sevme okşama vb seninki ne yapıyor Yorumla Mardinlii3447 +1 yıl Çıktın mı kız Yorumla
hayathayatdelice Takip Et Guru Yaş: 39 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. vajinal orgazmı herkes yaşayamaz maalesef ve herkes yaşatamaz 0 0 Yorumla
MesajınızVar Takip Et Yoda Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Ortam buram buram Harun 🙄 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kızlar için sormuşsun ama soruyu 😀 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Evet onun icin sordum Cevap sahibi +1 yıl Erkekler yazmış yorum 😀 Soran +1 yıl Aynen
özgürrkiizz Takip Et Master Yaş: 33 , eic 71% +1 yıl Klitoral olarak 4 5 Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Dille mi yoksa parmakla mı uyarılmak 😊😋 Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Parmak la Yorumla Nicknameyokk +1 yıl Hımm peki sonra Yorumla özgürrkiizz +1 yıl Sorunun sahibi değilsin sana ne hadi ikile bakalım Yorumla Nicknameyokk +1 yıl 😂🤣 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
En zevkli 2 işlem vardır. Birisi erkek içindeyken senin vajinanla oynaman diğeri ise birisinin klitorisini yalaması o anda. Bu ikisi olmazsa zevki en doruklarda asla hissedemezsin.
Kadınlar genelde klitten zevk alıyor eğer masta alışmışlarsa
Ya bende yastıkla sürtünüyorum kendimi parmaklayınca o kadar zevk almıyorum bu neden oluyor?
Bende ayni sekilde vajinal olarak pek zevk alamiyorum klitoral olarak yapiyorum neden oldugunu anlamis değilim bende
Cinsel ilişkide de öyle sürtününce daha zevk alıyorum sıfır şaka
Fazla mastürbasyona alismis olunca da olabiliyomus öyle
Ne yapacağız böyle? Artık yapmama kararı aldım mastürbasyon. Bende buna bağladım düzelir inş.
Sürterken hem vücudunu hareket ettiriyon hem daha çok yer sürtünüyor ya ondan parmaktan daha zevkli bence.
Olabilir motor senin mi
Binmek ister misin 😁 hatta sürmeyi öğreteyim motor sürmek çok zevkli severim motoru
Kaç cc?
Oo ccden de anlıyor kaç yaşındasın?
22 yaşındayım anlarım motordan 250 lik mi tam anlayamadım?
Doğru ben de 23 yaşındayım motor tutkunu kızlar candır seni tanımak isterdim cg kızı 😁
Hahahah evliyim ya
Bu yaşta erken değil mi? Ayrıca evli ve olgun insanları severim akıllı zeki olurlar ergenler gibi aptal düşüncesiz değil. Motor sürmeyi biliyon mu?
Evet erken oldu 18 de evlendim. Motor sürmeyi unuttum daha önce yüksek ccleri sürdüm arkadaş ortamımda vardı birkaç kişinin motoru
Cg çok zevkli ya. İstek atabilir misin burada rahat konuşamıyoz ya
Cg nerden çıkarıyorsun hayatta binmeyeceğim şey o ne ya bisiklet gibi. İstek de atamam evliyim dedim ya
Ya nolcak ki aramızda zaten ayrıca sadece sohbet etcez yemem ha bu arada evlisin niye mastürbasyon yapıyon ki kocan uzakta mı
Tatmin edemiyor
Çoğu erkekte var gir çık yapıyor ne oral ne öpme sevme okşama vb seninki ne yapıyor
Çıktın mı kız
oral ile yaşamalısın suyun döküle döküle yapılan oral
vajinal orgazmı herkes yaşayamaz maalesef ve herkes yaşatamaz
Yrrami sokunca alıyom ben
Parmaklayinca daha çok zevk alırlar
Ortam buram buram Harun 🙄
Kızlar için sormuşsun ama soruyu 😀
Evet onun icin sordum
Erkekler yazmış yorum 😀
Aynen
Penisle oynanması diyebiliyor muyuz?
Yalamasi ap ayri klitorisi