Sevgilimle Öyle kenetlendik ve ritm yakalamıştık Ayrılamıyorduk boşalacağımı söyledim içime boşal diye yalvardı neden?

Kendimizden geçtik öyle bir hale geldik ki saçımız başımız dağıldı ve ben hayatımda boyunca bu kadar iyi hissetmedim birbirimize deli gibi sevdiğimizi çok iyi olduğumuzu söyledik kan ter içindeydik... Aynı anda orgazm olmak istiyorduk boşalacağımı söyledim içime boşal aşkım içimde istiyorum seni daha iyi hissetmek istiyorum ne olur aşkım neolur aşkım diyerek yalvardı geri çekilmeyeyim diye ayaklarıyla belimden sardı elleriyle boynumdan sarıldı itiraz etmeyeyim diye dudaklarıma yapıştı öyle bir boşaldım ki bataryası sökulmuş telefon gibi bitkin rahatlıktan gökyüzünde bulutlarda Gibiydim ama hamile kalırsa daha askerlik yapmadım formasyon felan alacağım nerden baksak 2 sene lazım bana ama eğer hamile kalırsa benim elim ayağım bağlanır...
Güncellemeler
+1 yıl
Sadece 1 defa boşalmayla hamile kalınır mı? Of ben Ne saçmalıyorsam daraldım ya... Sevgilim gülüyor halime hiç telaşlanmıyor paniklemiyor psikopata mı bağladı anlamıyorum
Sevgilimle Öyle kenetlendik ve ritm yakalamıştık Ayrılamıyorduk boşalacağımı söyledim içime boşal diye yalvardı neden?