seks de Kıyafetin, Azdırıcı bir özelliği var mı? Ne tür kıyafetler Azdırır?
evet. kıyafet seks in bir parçasıdır.
hayır. her türlü azarım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Esas olan kıyafetin altında ne olduğudur.
Çıplak vücuduna gelişi güzel bir şekilde kocasının beyaz gömleğini giyivermiş bir kadın da pek ala çok seksi olabilir.
Seksi olabilmek adına çareyi kıyafetlerde aramak abesle iştigaldir.
elbette haklısın vücut da önemli tabi ama bazen kocasının gömleğini giymiş bir vücut bile o haliyle azdırıcı olabilir.
Kıyafet bence de seks in parçası dır ve de olmalı. Bir kadının vücudunu en güzel gösteren detay iç giyimidir ya da şık bir diz üstü çorap ve iç giyimidir.
katılıyorum. azmak ve daha detaylı seks için kıyafet şart diyorum bende :)
Zevkimiz aynı o zaman. Kadın bedeni çok estetik ve seksi. Kadını özel ve güzel , çekici yapanda kıyafetidir fiziğine göre şık giyinmesidir. Çok güzel çekici bir o kadar da seksi iç giyimleri var.
aynen katılıyorum. ama her kıyafet de yakışmıyor. her kadına vücuduna göre yakışan özel kıyafetler var. vücuda yakışanı giydiği zaman da yeme de yannda yat :)
Elbette vücuda yakışan modeli bir bayan bilir mutlaka. Bir bayan olmak istediğinden şık görünmek istediğinden farklı giyinir ve bedenine göre şık kıyafet tercih etmesse çok hoş olmaz.
Ama yinede özel ve çekici olmayı bir bayan bilir diye düşünüyorum.
Yeterki estetik ve şık dursun. :)
elbette öyle ama bir erke de kadına neyin yakışıp yakışmayacağını az çok bilmesi gerekir
Elbette çok haklısın.
Biz erkekler bir kadını şık ve çekici gösteren kıyafetleri az çok biliriz. Önemli olan da uf be çok seksi değilde çok şık ve güzel kadın demeyi bilmeliyiz.
Ama özel anlarda daha özel ve çekici giyinmesini bir kadında bilmeli :)
Neler seversin bir kadında kıyafet olarak :)
string , parlak çorap mini etek ve şık bir makyaj :)
Zevklerimiz aynı. Bende çok severim. Güzel bir kombin şıkıyor bahsettiğin kıyafetlerden.
Parlak çoraplar çok estetik ve çekici gösteriyor bayanları. String modelleride çok şık. Ben de daha çok hoş tatlı sempatik biraz da seksi duran slip modellerini de severim :)
evet slip modellerde zevkli. Ayrıca ben bir kadında makyaj ve bakım konusuna çok dikkat ederim. bakımlı kadın bir başka olur
Çok haklısın :))
Mesela bir kadına yakışan en şık kıyafet fiziğine göre güzel duran bir elbise de çok güzel oluyor.
evet fiziğe uygun olması kesinlikle şart
Bence de arkadaşım.
Evet. kıyafet seks in bir parçasıdır.
Özellikle tayt 😊
Bayanların bu kıyafeti evde sadece eşlerine giymesi en münasip olanı bence
Cevap
1Cevap
Ben her türlü azarım/azdırırım
çıplaklık yeter diyosun yani :)
Nasıl yani?
Gizli olan heyecan uyandırır o yüzden evet.
bence var
ne tür kıyafet mesela
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar