Kapalı olmak seksiliği götürür mü sizce ben kapalıyım dar da giyinirim ve yakışır da ama açıkları görünce kendimi seksi hissetmiyorum kapalı olduğum için dışardan da öyle mi duruyor acaba
Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Giyim tabi ki etkiler. Ama giyimine etkili olması teninin görünmesini gerektirmez. Hatların belli olması da aynı etkiyi yaratır. Topuklu giymen, dar pantolon ve elbise giymek, vücudunu saran, hatlarını belli eden kıyafetler sen birkaç adım öne taşır. Bu tarz giyimi olanları tercih eden çok. Hatta buradan tanıştığım bir arkadaş tam da senin tarihinde bir kızla evlenmek istediğini ama bulamadığını yazmıştı. "Kapalı olup, seksi olan ve seksi seven bir kız bulsam hemen evlenirim." demişti.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)1 yılKesinlikle yanlış düşünüyorsun. Kapalılar çok daha fazla dikkat çekiyor ancak, biraz uzun boylu ve fiziği güzelse 😊😊😊 göğüsler falan belli de olursa o zaman inanki açıkdan çok daha fazla dikkat çekersiniz 😊😊 sendime haksızlık yapma. Bu arada boyun kaç cm acaba?
011 Yorumla
Soran1 yıl1.65im
Cevap sahibi1 yılBoy kısa değil, 😊😊😊 ben biraz uzun olduğum için kısa kızlar pek ilgimi çekmiyor ama 165 ilgimi çeker. Birde zayıf ve hatların varsa😊😊
Biraz da dar giyimdirsen , yüzünde masum da o zaman aklımızı başımızdan alırsının efendim 😊😊
Cevap sahibi1 yılKendini pek güzel bulmadığın için özgüven kaybı yaşıyorsun sanırım değil mi?😊😊
Soran1 yılHayır kendimi güzel seksi de buluyorum fakat kapalı olduğum için açıklar daha seksiymiş gibi geliyor
Cevap sahibi1 yılErkekleri hiç tanımıyorsun. Biz zor ulaşılan şeyleri severiz. Kolay ulaşılanı değil 😊😊 sende zor ulaşılan olduğun için seksi giyinirsen bende dahil çoğu erkeğinin çok arzuladığı bir afet olursun 😊😊
Cevap sahibi1 yılTopuklu ayakkabı dar blr pantalon üstünde biraz sıkı bir şeyler göğüslerin ortaya çıkarsa bakmayan erkek olmaz sanırım 😊😊
Soran1 yılSon cümlen benim giyim tarzımı tarif etti😄
Cevap sahibi1 yılO zaman afetsin desene 😊😊😊 hatta sadece erkeklerin değil kadınların da dikkatini çektiğine eminim 😊😊 dimi gizlicik 😊😊
Soran1 yılKadınların dik dik bakma sebebi buymuş demekki😂
Cevap sahibi1 yılEvet yaaa. Ama şunu da unutma kadınların çoğunda lezlik vardır. Çoğu seni arzuladığından bakıyorlar 😊😊😊 Buda senin hoşuna gidiyor dimi 😊😊 ayrıca içinde tanga falan giyersen kendinle çok daha seksi hissedersin 😊😊😊
Libodon gün boyu tavan olur 😊😊😊
Soran1 yılEn sevdiğimdir tanga giyerim ara sıra
Erkekler Ne Diyor
57
- Cinsel Yaşam konusunda 50,4b cevap paylaştı.
u 1 yılbeni etkilemez
00 Yorumla
1 yılBu yazdıklarından sonra kapalı kalmaya ihtiyacın yok bence hemen açıl Çünkü kapalı olmanın bir anlamı yok artık
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Aksine kapalı olanlar daha tahrik edici oluyor çünkü erkek görmediğini her zaman merak eder ve elde etme çabası içinde olur
00 YorumlaEtkilemez aksine gizemli olunca daha ilgi çekici oluyor
04 Yorumla
Soran1 yılAçık daha his uyandırmaz mı açık sonuçta
Soran1 yılOo güzelmiş bu laf
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
1 yılÖnemli insanların ne düşündüklerinden öte senin kendini nasıl hissettiğindir evde soyunup aynaya baktığında kendini çekici buluyorsan gerisinin hiç bir önemi yok unutma beyni olmayan bedeniyle ön planda çıkmak ister
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılbiri seni seksi hissettiğin için tercih etse, sonrada hevesi geçince bırakır.
bu nesenle güzellik ile seksi olmayı karıştırma.
garip düşüncelere de girme
00 YorumlaHiç alakası yok bu aura işi giyim darsa sexide gorunur
00 Yorumla
1 yılBen seksi kapalıları açıklardan daha çekici buluyorum
00 Yorumla
1 yılgörsel olmadığı için yorum yapamıyorum ama kapalı kızlarda çok seksiler var yani
00 YorumlaÖyle deme ya. Kapalı fantezisi olanlar da var. Furkan Bölükbaşı mesela
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılKapalı kadınlar her zaman daha seksi olur daha çok merak uyandırır
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 666 cevap paylaştı.
1 yılSeksilik kapalikla alakali degil bence farkli bir şey konuşlm istersn
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kapalı kız çekici gelebilir. Seksi çağrışım için kıyafet çok da önemli değil
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 386 cevap paylaştı. Sanmıyorum kapalı olup seksi olan çok kişi var
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 424 cevap paylaştı. Açıl sende kardeşim, madem darda giyiyorsun zaten dar giyinmeyi seviyormuşsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılFrikik falan da veriyor musun peki bak bu daha çekici olur
02 Yorumla
Soran1 yılNasıl bi frikik
Cevap sahibi1 yılEğilerek falan kalçarın daha belirgin olaması gibi ya da bacaklarını ayırarak oturmak gibi
Gizli Üye(25-29)1 yılNe alakası var, giyinmeyi bilmenle alakalı. Kapalı sevgilim vardı, çok güzel, şık giyiniyordu öyle dar, kısada giyimi yoktu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKesinlikle hayır. O sekilde daha cok arzulanirsin emin ol. Dar derken bu arada?
043 Yorumla
Soran1 yılDar pantolon elbise tarzı
Açık bence daha arzulanır
Cevap sahibi1 yılHic oyle düşünme. Senin gibi kapalılar daha cok ilgi çekiyor ve arzulaniyor...
Soran1 yılBilemedim valla yaa
Cevap sahibi1 yılŞahsen yanında normal acik bir kız arkadaşın olsa. Ben sana bakmayı tercih ederim. Birde bu sadece kıyafetle ilgili degilki. Bir bakış bile çok etkiler...
Soran1 yılCinsel çekiciğlm vardır bu arada seksi bulan da var fakat ben açıkları daha seksi bulduğum için kendimi bulamıyorum
Cevap sahibi1 yılİste sen oyle düşünüyorsun. Bir cok erkek daha farkli düşünüyor. Hem dar olunca hatların daha güzel belli oluyordur. Oda ayri çekici.
Soran1 yılTabii dar daha yakışıyor
Cevap sahibi1 yılYaniii. Hatta o içinde ne var aceba meraki bile yükseltiyor erkekleri.
Soran1 yılTüm erkekler için mi geçerli bu
Cevap sahibi1 yıl% 80 belki daha fazla
Soran1 yılŞaşırdım cidden
Cevap sahibi1 yılNeden şaşırıyorsun ki
Cevap sahibi1 yılHatta ufak bir kaç şey yaparak daha da çekici olabilirsin
Soran1 yılAçıklar daha seksi geliyor sanıyordum o yüzden
Ney yapabilirim
Cevap sahibi1 yılMesela dar giydiğin zaman sutyen takma...
Cevap sahibi1 yılya da altına iç çamaşırı giyme. Bu seni daha da istekli yapar.
Cevap sahibi1 yılBu da yüzüne bakışına yansır
Soran1 yılUçları belli olur takmasam🙈
Cevap sahibi1 yılAmaç birazda o iste. Hafif bir seyler giyersin ince bir badi tam belli olmasada baya etki yaratır. 😉
Soran1 yılÇok büyük değil göğüslerim fark eder mi öyle😂
Cevap sahibi1 yılOnemli degil. Uçları belli olsun yeter...
Cevap sahibi1 yılCok büyük göğüs iticidir zaten.
Soran1 yılBen erkekleri yanlış tanımışım sanırım büyük sevdiklerini biliyordum
Cevap sahibi1 yılEvet bu konuda baya eksik bilgin var.
Soran1 yılBuradaki bazı yorumlara göre kafamda şekillenmişti aslında
Cevap sahibi1 yılGiyinen bilirmisin. O şeklide peki.
Cevap sahibi1 yılYani sende görmüşsün iste. Doğru bildiklerinin yanlis yanlis bildiklerinin doğru olduğunu...
Soran1 yılSütyensiz çıktığımda oldu illaki dışarı
Cevap sahibi1 yılNasil hissettin o zamanlar diğer zamanlara göre?
Soran1 yılBenim genel olarak libidom yüksek olduğu için farklılık hissetmedim
Cevap sahibi1 yılDaha cok dikkat çektiğini gormedin mi?
Soran1 yılYok görmedim açıkçası
Cevap sahibi1 yılO zaman sen farkında değilsin. .
Cevap sahibi1 yılİmkansız aksi olması
Soran1 yılEvet olabilir
Cevap sahibi1 yılKesinnn.
Cevap sahibi1 yılÖnümüzde yaz. Daha da rahat olursun. Daha ince ve açık renkler giyebilirsin. Tabi ailen sorun çıkarmıyorsa...
Cevap sahibi1 yılProblem olur mu?
Soran1 yılGiyiyorum istediğimi az çok giyerim
Cevap sahibi1 yılMesela daha açık renkli bir pantolon. Icine tanga. Disardan belli olacak şekilde...
Cevap sahibi1 yılGiyer misin?
Soran1 yılAçık renk pantolon giyiyorum fakat önüm açık kalçam kapalı oluyor
Cevap sahibi1 yılDar olursa onden de dikkat çeker ki. Bazen de arkan acik olacak şekilde giyersin ne olacak. Kizarlarmi evdekiler?
Gizli Üye(25-29)1 yılKapalılar kesinlikle daha etkileyici onu baştan çıkarıp üstündekileri çıkarma hissi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDar kapalılarla, açıkların bir farkı yok benim gözümde.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılKapalı olanlar bana daha seksi geliyo. Ve tabi bunun bi çok yolu var. İstersen destek olabilirim
00 Yorumla
1 yılKapalı olup dar giyinmek daha büyük günah bence ama güzel duru
00 Yorumla
1 yılAslında bazı kapalılar çok sexsi olur seni görmeden yorum yapmak mantıklı değil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılSeksilik kapalıda da olur ki çekicilik sonuçta
00 Yorumla
1 yılAcik olsan mini giymek ister miydin
04 Yorumla
Soran1 yılGiyerdim
- 1 yıl
Sevgilin kiskanmali mi mini giymeni yoksa sorun etmemeli mi
Soran1 yılKıskansın isterdim aradaki çekimi artırır
- 1 yıl
Kesinlikle, kiskansin ama sen ona ragmen giy mesela, cok keyifli olmaz mi?
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilinmez olan daha çekici gelir aksine
018 Yorumla
Soran1 yılAma açık olan daha szdırmaz mı mantıken
Soran1 yılBen niye böyle düşünemiyorum kız olduğum için mi 😂
Soran1 yılBüyük ihtimal özendiğimden
Soran1 yılVücudumu beğeniyorum fiziğim güzel bu arada sadece açıkları daha seksi buluyorum açık oldukları için
Soran1 yılBaskı değil de cahilken diyelim
Soran1 yılAslında alıştım da kapalılağa bilemiyorum karasızım😄
Soran1 yılRica ederim ne demek iyi geceleer
Soran1 yılUnutmazsam yazarım buraya🤩
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılKapalı olan sadece evinde seksi olur
00 Yorumla Arkadaş kapalı olmanın amacı ne zaten..
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
1 yılGörmeden yorum yapmak zor
00 Yorumla Kabuklu fıstık kim sevmezki
00 Yorumla- Daha fazla (27)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası