Kizlar alttamı usttemidaha çok zevk alır? Ben genelde altta olmayı tercih ettiklerini gördüm sizce hangisi?
Altta neden
Üstte neden
Ikiside değil neden
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Seks bu şekilde tek pozisyona indirgenmemeli her şekli denenmeli bence hem böyle monoton ilişki yaşayan çoğu çift ciddi anlamda tatmin olamaz. Altı üstü geç gidin altın üstün olmayacağı şekilde sevişin ayakta, masada, sandalyede, pencerede... demek istediğim seks özgürlüktür mutluluktur bunu kalıplamamalısınız. Bide altta olmalı erkek hakimiyeti vs. vs. diye zırvalayan kızları çok takma aslında sekste en büyük hata böyle genellemeler yapmaktır bu herkeste değişir kimi kız bunu severken kimi senin gözlerini bağlayıp belkide daha önce onun aklına bir kez bile gelmemiş şeyleri anlık yaratıcılıkla üstünde uygulayabilir, buna bayılabilirsin. Biri kötü konuşmayı severken diğeri sert davrandığın için seni terk edebilir. Anlayacağın kişisel olan şeyler bunlar genellemeye gelmez, patlarsın. Herkesi yavaş yavaş anlamak lazım, tadını alarak tanımak... Zaten herkes aynı olsaydı her insan herkese aşk olup herkesle sevişmekten aynı oranda zevk almaz mıydı?
Altta çünkü daha çok ulaşabilme olasılığı var ve alttayken pek efor sarfetmediğimiz için sadece o duyguya odaklanıyoruz. Biraz da toplumsal rollerle de alakalı tabi hani erkek sahiplenecek kadın sığınacak falan filan olayları var ya. O an ki itaat duygusu yani.
bir kaç soru daha soriyimmi burdan
Sor madem ama buradan sadece
bir kızı olabildiğince mutlu etmek için ne yapmak lazım. Sen mesela partnerinin ne yapmasından hoşnut olursun?
Ön sevişme çok önemli. Hadi sevişelim modunda kıza sadece cinsellik objesi gibi yaklaşma mesela. Ön sevişme kısmında biraz romantizm iyi olabilir. Boynumun kulak bölgemin Vs öpülmesi mesela en çok ondan zevk alıyorum ben şahsen. Oral tabi var. Ha bir de ilişkiden sonra iş bitti kıçımı dönüp uyuyayım yapma bir zahmet
Peki bir erkek seni sexe nasıl ikna eder? Neler yapmalı seni elde etmek icin (yanlış anlama yazdigimi)
Karakteri zekası bana karşı davranışları önemli benim için dış görünüş son plan sayılabilir
Zeki mi olması lazım yani seks icin
Evet bir kereden fazla olup olmayacağı da performansına bana özellikle ilişki sonrasında nasıl davrandığına bağlı tabi
Uyursam yapmazmısın bidaha
Nasıl ve ne zaman uyuduğuna bağlı direk kıçını dönüp uyuyan adamla hiç bir kadın mutlu olmaz
Tamam da bu bilimsel birşey. Erkeklerde bir sıvı salgilaniyomus oda uykuyu getiriyor. napalm sen de
Olabilir en azından uykuya dalana kadar kızcağıza sarılabilirsin değil mi
Uyku sarılmaya engel değil
Sayılırım tabi o konuda sikinti yok😇😇 peki penis kalınlığı ve uzunluğu ne olmalı sence
Burda da boyu değil işlevi lafı devreye giriyor 😊
Peki oda tamam😆 yakisiklilik ve yaş onemli mi?
Kısmen çok değil
Peki mast olayı hakkinda da soruyum mu?
Sor bari
Birincisi kaç dakika sürüyor sizinkisi
Nneyin
Mast
O anki isteğime göre değişiyo
Peki mast yaparken görüntülü bir partner ya da tel de konuştuğun bir partner oldu mu hiç bir değişiklik olurmu?
Sevmiyorum öyle
Neden kanka
Aç olup yemek yediğini hayal etmek gibi
Çok sağol kanka çok yardımcı oldun. Eig sana verdim. Gorusuruz
Teşekkür ederim eig için kib
Üstte aldığını düşünüyorum. Çünkü kontrolün kendisinde olması ona ayrı bir özgüven verecektir. Bununla birlikte aldığı haz ve zevk daha fazla olacaktır.
İkisiyle de alakası yok.. Çünkü: Karakterden karaktere, ortamdan ortama göre değişir. Herkesin farklı zevkleri ve noktaları vardır.
Cevap
3Cevap
Kişiden kişiye ve zamandan zamana değişen bişey bu.
Üstte çünkü o zaman kontrol tamamen bende oluyo
Kişiye bağlı. Bazıları altta bazıları üstte.
Benim için üst bu arada
Kız üstte olduğunda erkek daha hızlı oluyor. Bu sizi rahatsız ediyor mu? Hatta hızlı yapıldığında rahatsız oluyomusunuz
Erkek hızlı olmuyor sabit oluyor. Ben zıplıyorum üstünde.
Tm peki attasin diyelim hızlı yaparsak bu seni rahatsız edermi? Daha önce bir kaç kez çok hizlisin dediler bir kez de kafası içinde kalsın hızlı yap dedi kız. Hangisi olmalı.
Ben çok hızlı sevmiyorum ya. Aslında ritme tutturmak istemem içimden nasıl geliyorsa öyle, bir yavaş bir hızlı
Ya şimdi bazı kizlar var yavasi abartıyor ağır çekimde gibi yapıyoruz çıldırıyorum. Biraz ilerleyince ellerine cokturuyorum bende ne derse duymuyorum zaten titriyor kız konusamiyor
Senin gibi biriyle birden fazla kez seks yapmam mesela. Bencil, kendini düşünen erkek profili. Seks yapmayı pornolardan öğrendin muhtemelen.
Hayır on kez falan birlikteligim oldu. Az çok ordan biliyorum. Eksiklerimi tamamlamak içinde bu şekilde soruyorum öğreniyorum ve uygulicm. Ve su var bide. Bir kız ne kadar zevk alırsa erkeğin zevki o kadar artar. O ellerine çöküp yaptıklarım nefret ettiğim bir durum olduğu için yoksa karşımdakini mutlu etmek birinci prensibim
Altimdayken kontrol bende oluyo meletiyom altimda
Altta
Ustte hakimiyet ondadır
Altta neden
Üstte tabikiii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar