ABAZA: cerkezlerin ülkemizde de yaşayan bir soyudur..
Doğru kelime ABAZAN olacaktır:)..
Bu arada bana ABAZAN diyenlere gülüyorum evet gülüyorum..
Şimdi sen kızlara sorarsan sana diyecekleri cevap şu olur "Biz kendimizi böyle güzel hissediyoruz kendimiz için giyiniyoruz. "
Ama bilinç altlarına sorarsan "Ne kadar erkek bizi beğenir ve bakarsa o kadar iyi bizim için egomuz tatmin oluyor, göster ama elletme takdiği." :D
Kızlar kabul edin açarsak bakarlar, bakmayanlar zor bulunur ama bakmıyorlar diye de içleri içlerini de yemiyor değildir. Bakıp maşallah deyip geçeni var, bakıp hayallere dalanlar var, laf atanlar var, taciz edenler var tecavüz edenler var, her çeşitinden var ve karşımıza çıkacakların hangi kategoride olacağını biz seçemiyoruz ve namus bir kere gider... Sınırları bence zorlamamak lazım...
güzel cevap
+1 de benden :)
gol olur
Ciddi anlamda açık ve teşhirci giymenin bilinç altın kusura bakmasın hemcinslerim ama şudur: Öne çıkarabilecekleri belirli bir zekaları olmadığından ego tatmini...
kim ne derse desin her zaman söylediğim şeyden dolayı açık giyiniyorlar. kızlarımız ABAZAN. ne kadar çok erkek ayartırsam hesabına öyle giyiniyorlar.. bu soruna bile senin abazanlığın üzerinden cevap veriyorlar oysaki esas mesele onların abazanlığı.
Niye çamur atıyorsunuz ki ? Erkeklerden daha abazan kızlar, ama erkeklerde iş yok...
erkeklerde neden iş yok?
Neden mi ? Bir sürü kolay yol varken zoru oynuyorlar da ondan...
Cevap
4Cevap
ulan abaza işte cahil oldugunun kanıtı nefısle alakası yok dogma buyume ıstanbulluyum bagdat caddesınde yasarım cok oyle kız goruyorum agzımın suyu neden akmıyor acaba egıtımsız ınsanlar aılesı yobaz ınsanların cocukları abaza oluyor demekkı cevrende yok
Sadece sana gülüyorum
senin olmayan bir kadina nefsin uyaniyorsa o senin abaza olmandadir
yetisme seklin dedir
ozaman bizde her yakiskli erkege sulanak sebapsa
kendi adima söyleyim her cesit erkegi ayarlarim kendime
istesem o konuda hic sorunum olmadi
sen karina carsaf gidiiriyon diye burda acik bayanlara hakaret edemesin hakinda yok
ay likarba seni tanidim resmine bakinca 10 ayki sex yapamyan beysin sen
evli degildin dogru
bir kac kisi kac zamanki sex yapmadiniz diye sorusuna sen on ayki bise bulmadim demistin halinde anliyom
sen kendi anlamakistediğini anlamışssın zten böyel bir bağlantıyıda ancak bizim kızlar yapar ...ben bulamadım demedim yapmadım dedim yapmak istedikden sonra 2 saatlik yol gitmem yetiyor hemde kızların cennetine varmış oluyorum tabi sen bunu bilmiyorsun..bu bir tercih meselesi bazan haftada bir kaç kez yaparım bazanda aylarca istemem...
Almanyada yasiyorum. almanyada bikini giyip sokakda dolassan hic bir alman erkegi dönüpde bakmaz.
onlar erkek degilmi?
sapiksin sen ozaman kusura kalma alma..
türk erkekleri cidden sorunlu..
onlar doydugundan olablrmj.her o.jstdgnle yatablıolar zaten
verilen cevaplara katılıyorum, sanırım almanyada cinsellik çok küçük yaşta başlıyor ve sürdürüyorlar kişininde tatminkarlığı oluyor elbette dönüp bakma ihtiyacını pek fazla hissetmiyorlardırki eminimki bakıyorlardır göz ucuyla sadece ayılık etmiyorlardır.
hele şükür şu abazanın doğru yazılışını yazan biri daha çıktı. millet bir şey yazıyorda ne yazdığını da bir bilseler.
birde sizin türban fanteziniz var dı dimi çelişkilerle dolu bir cins
kapalılık da her zaman ilgi çeker...
Acaba bu kapalı kutunun içinde ne var diye
Lan dallama o zaman bu kadın açılsada azıyosun kapansada ne yapsın başka ?
iki türlüde götürürüm farketmez
o zaman bu işin kıyafetle alakası yok senin için abaza
Sen bu abazalıkla elini götürürsün :)
+++++
senin gibi düşünenlere abaza, açık seçik giyinen hatunlarada teşirci diyoruz halk dilinde
siz diyorsunda benim açık giyindiğimi nerden çıakrdın onu anlamıyorum.erkekleri elştrdim ama farkındaysan açık giyinenleri övdüğüm yok benim.
bacım deniliyor aslında tesirli ne oluyor ya da vermeye gidiyoe
hep sizi düşünerek mi yaşicaz la
Bizene isteyen istediği yerini açsın.
çarşıya mı çıktın? askerde misin :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar