Sadece soruyorum istemeyen elbet çıkacak ama böyle durumlar da yaşanıyor o yüzden sorup fikirleri almak istedim. Mesela evlendiğiniz kadın çok fazla istekli biriyse ve siz onu fazla tatmin edemiyorsanız isteklerini her gün karşılayamıyorsanız onun tatmin olması için hayatınızda sorun çıkmasın diye herhangi bir bağ olmadan sadece cinsellik amacıyla biriyle olmasını ister miydiniz?
Cevabın nedir?
Kabul etmezdim sebepleri ise şu an 29 yaşındayım yatakta gücüme hayal dünyama fiziğime güveniyorum ben mi tatmin edemeyeceğim? Diğer bir sebep kadın belli bir süre birlikte yattığı erkeğe bağlanır çok net bakın tersini söylemeyin ağzınıza acı biber sürerim o evlilik te bu durum ilerledikçe sevgi biter kadın kocasını sevmemeye fb sini sevmeye başlar çok net !!!
012 Yorumla
Soran+1 yılhayır olmaz öyle birşey ne kadar süreliğine kadın oldun da biliyorsun kadın düşüncelerini? eğer kadın adama karşı herhangi duygusal birşey hissetmiyorsa olmaz. kadının kocasına saygısı sevgisi bitmez özellikle bu durumda anlayıslı oldugu icin
Soran+1 yılbiriyle yatarak ona mı baglandın?
Soran+1 yılkocasını sevmiyorsa baglanır
Soran+1 yılya da maymun istahlıgından aldatıyorsa
- +1 yıl
her ilişkiye girdiği erkeğe bağlanmaz kadınlar orada haklısınız o konu erkeklerin kendini kandırması :D ama arkadaşa katılıyorum şu konuda, bağlanmasa da eğer kocasından iyiyse sadece onunla ilişki isteyebilir bu da kocasını etkiler ve kadınların maymun iştahlı olduklarını da işin içine katarsak o kadının erkek isteği bitmez adama yazık olur.
Soran+1 yıl@intotheuniverse işte seviyorsa eğer kocasını öyle onu bırakmaz o durumda
Soran+1 yılsen kadına bağlandıysan ayrı ama ilişkisi olan bir kadın kolay kolay duygusal olarak etkilenmez benim cinsimi bana anlatma :D
Soran+1 yılboşlukta biriyse mümkün
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEğer aşırı bir istek varsa ve yeteri kadar tatmin edemiyorsam mutlu olsun huzur bozulmasın diye kabul edebilirim sadece ikimiz biliriz ve bir kişi olur sadece ilişki yaşar başka hiçbir zaman ne konuşur ne mesajlaşır hiçbir iletişimi olamaz telefon numarasını bile bilemez. Ancak o şekilde.
30 Yorumla
+1 yılAldatmak olur bu. Nasil ki ben kocama yetsem de yetmesem de o bana sadik olmak zorundaysa, ben de ona sadik olmaliyim. Iki taraf da memnun degilse ve tedavi de olamiyorsa bosanilir. Aldatmanin bahanesi olmaz.
74 Yorumla
Soran+1 yılhaberi varsa olmaz o yuzden gizli saklı degil de haberli dedim. yetememe durumunda bu kadar kesin konusma, yapamayacagından degil ama bu farklı bir konu insanlar ne kadar iradeli olsa da bu konuda gozleri cabuk doner.
- +1 yıl
Bak talip buldun, yazmis sana da benim cevabimin altina da... Zaten sapigin teki tam koca aldatmalik bir i. :D
Soran+1 yıltalip aramaya cıksam burda isim olmaz :)
- Cinsellik konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen bu konudaki düşüncelerimi bencem de paylaşmıştım.
www.kizlarsoruyor.com/.../a40948-aldatmak-ya-da-aldatmamak20 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
79Cevap
Bazı kadınlar çok isteklidir. Öyle kadınlar tanıdım. Tek erkek ne kadar güçlü olursa olsun yetmez. Aslına bakarsan normal bir kadın bile üst üste birkaç erkek harcayabilirken isteklisinin tek erkekle mutlu olmasının mümkün olmadığını biliyorum. Ben bekar ım ve evlenmek de istemem ama senin durumunu da anlıyorum. Bakma milletin atıp tutmalarına. Kurcalasan hepsinin benzer bir hikayesi çıkar ;)
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkesinlikle hayır gerekırse sabah akşam kendım tatmın ederım ama ole bıseye izin vermem bir yolunu bulurum ben tatmın edecek. o benım kadınım ve bole bısey soz konusu bile olamaz
13 Yorumla
Soran+1 yılher türlü tatmin edersen boyle bir sıkıntı olmaz zaten ama bunu dusunebilmen gerekiyor erkekler genelde kadın istedigini aldı tatmin oldu gibi dusunuyor
Cevap sahibi+1 yılozmn şoyle dıyım yorgunda olsam , o ısı yapamayacak durumda da olsam yattgım yerde oral yaparım parmak atarım yıne sevgilimi tatmin ederım ben
Soran+1 yılo zaman sıkıntı olmaz
saçma sapan fikirler vede fantaziler bunlar... yeterim ben diyelimki yetemedim asla o yataktan rahatlatmadan cıkarmam
112 Yorumla
Soran+1 yılbecerilebilirse o zaman sıkıntı yok
Soran+1 yılerkekler bu kadar düşünmez genelde
Soran+1 yıleger kadın asırı istekli degilse erkeklerin yuzunden
Soran+1 yıl70 milyar kadını tanıdın demek
- +1 yıl
12 milyara 2050 yılında ulaşılacağız sayımlara göre sen şu an 70milyar kadın var diyrsun... ki varsayalım sacmaladın... tanıdıgım kadarından bahsediyorum.. sen de " erkekler bu kadar düşünmez " derken de sanırım 70 milyar erkek tanıdın... ukalalık yapacaksan da başka adama yap :)
Soran+1 yıllafın gelişiydi 12 milyarı bile tanıyamazsın normal bakacak olursak :) erkeklerin yapısı gereği dedim tanımama gerek yok
Soran+1 yılgenelleme degil insanlar biliyor durumun dedigim gibi oldugunu erkekler karsı tarafı pek dusunmezler genelde yani düsünmek istemediginden degil karsı tarafı memnun etmeye calısırlar ve memnun ettiklerini sanarlar gercekten istedigi gibi miydi diye gelmez akıllarına kısaca o konuda düsüncesiz dedim kimseye laf ettigim yok
Kocandan bosan ozaman git hergun farkli erkekleri test sürüsü yap, hangisi seni tatmin ediyorsa onunla evlen😂
31 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D
Gizli Üye(30-35)+1 yılbuna izin verecek erkek g*vattır başka açıklaması yok. Ben ona yeterim ne yapar ne eder ama başkasıyla asla.
225 Yorumla
Soran+1 yılyetebilirsen o da istemez zaten
Cevap sahibi+1 yılhayır yani önceden yetemiyorsam performansımı artırırım onda sıkıntı yok demek istedim. başkasıyla ilişkiye girmesine hayatta izin vermem
Soran+1 yılDediğim kadın fazla istekliyse ve erkek yetemiyorsa dedim yani erkekte sıkıntı yok kadınınki fazlaysa. ama yapılırsa sıkıntı olmaz zaten.
Cevap sahibi+1 yılyine de olmaz tam tersi durumda karım nasıl izin vermeyecekse bende izin vermem. 1 saat değil 3 saat yaparız hallederiz yani onu çözüm başkası değil
Soran+1 yılsenin gibi biriyle sıkıntı olmaz. bunu yapmayanlar için sıkıntı olur.
Cevap sahibi+1 yılbunu yapmayan erkek hakediyor zaten. ne kadar istemese de başkasına gider kadın yani erkek de gider kadın da gider o durumda. İki tarafında birbirlerine bu konuda yardımcı olması gerekiyor
Soran+1 yılsonunda anlayabilen biri çıktı
Cevap sahibi+1 yıl:) alla alla kimse bu şekilde düşünmüyor mu?
Soran+1 yılaldatma gözüyle bakıyor millet :D
Cevap sahibi+1 yılbende aldatma gözüyle bakıyorum yani başkasına gitmesi aldatma değil demedim :D ama ister istemez gider mutlu olamaz çünkü ondan öyle dedim :D
Soran+1 yılhaberliyse aldatma olmaz işte habersizse olur. eğer adam tatmin edemeyecekse kadın ne yapsın
Cevap sahibi+1 yılhaberliyse aldatma olmaz tabi ama haberi varken kim izin verir orası sıkıntı :)
Soran+1 yılişte mutlu olsun diye olmaz mı
Cevap sahibi+1 yılolmaz yani ölürüm daha iyi hele böyle bir konuda eşimi mutlu edemiyorum ve üstelik başkasıyla bu konuda mutlu olabilecek ölürüm daha iyi çok kötü bişe. Sen eşine izin verir misin? Başka bir kadınla cinsel ilişkiye girmesine oda yetmezmiş gibi sebebi senin cinsel anlamda onu tatmin edememen bir insan için ne kadar kötü bişe olduğunun farkında mısın bunun?
Soran+1 yılistemem ama mesela boyle bir durum oldugunda bilmeyi mi bilmemeyi mi tercih ederdin :/
Cevap sahibi+1 yılbilmeyi tercih ederim tabi ki zaten er ya da geç ortaya çıkar bilmesem bile. Ama başka biriyle ilişkiye girdiği an benim için herşey biter daha mutlu olamam onunla. Hele sebebi böyle bir şeyse intihar bile ederim kaldıramam yani öyle bişeyi psikolojik anlamda biterim sanırım çoğu insanda da aynısı olur diye düşünüyorum
Soran+1 yılSadece seni sevdiğini bilsen de mi?
Cevap sahibi+1 yılordaki mesele onunla alakalı değil. Benim ona yetememem bunun için başka birine ihtiyaç duyması. Ben bunu kaldıramam kimsede kaldıramaz
Soran+1 yılbiliyorum ama önemli olan şey o değil mi yani sevmesi? sonuçta çoğu evlilikte yetememe durumu var bazen kadın bazen erkekte sorun oluyor o sadece fiziksel birşey :/
Cevap sahibi+1 yılsevmesi tabi ki önemli hemde çok önemli.. Sorunu çözmenin yolunu bulmak gerek tam tersi durumda ben başka bir kadına gitmek yerine eşime yardımcı olurum onunda yapması gerek şey bu olmalı diye düşünüyorum. Seviyorsak herşeyin bir çaresini buluruz bu işin çözümü başka birisi değil
Soran+1 yılama bu sekilde olmayanlar var yani senin gibi düsünmeyenler özellikle erkekler
Cevap sahibi+1 yılevet kızlarda çok böyle düşünmeyen erkekler de çok.. Bu insanların bencil olmasından ve gözlerinin dışarıda olmasından kaynaklanıyor
Soran+1 yılevet haklısın
Cevap sahibi+1 yılumarım kimse bu sorunu yaşamaz da böyle şeyler olmaz
Soran+1 yılinşallah
+1 yılböyle bir adamla tanışmıştım, açık açık ta bu durumu bana teklif etti ne diyeceğimi şaşırdım. Sorunu görünce bazıları yok olamaz böyleleri demiş ama var yani
10 YorumlaCinsellik konusunda 1,2b cevap paylaştı. Eşine açtığında ne diyor buna türk erkek yapısına baktığımız da buna pek iyi bakmaz
32 Yorumla
Soran+1 yılyapanlar yaptıgını demez zaten :)
Cinsellik konusunda 408 cevap paylaştı. Istemez kimse bence ama gizli yapabilirsin. birde muslumansan cehenneme davetiye cikarirsin aman zinadan uzak dur
114 Yorumla
Soran+1 yılcogu kabul etmez bence de ama evliligin bozulmaması icin belki
- +1 yıl
saçmalamyın ya o durumda evlılık olmaz karısını başka adama sxdıren adam ona nasıl kadınım desın bıtmıştır evlılık
+1 yılben eşıme olurum sen olurmusun
kankamı sıkebılır yanı bır erkek ıkı kız
ama benı kıskanmayan kocaya erkek demem
bencıllıkmı bılmem ama oyle02 Yorumla
Soran+1 yılbiseksüelsin
- +1 yıl
adına nederler bılmem
kız arkadaşım var sevışıyoruz
erkekelrdende hoşlanıyorum neys eney ışte
+1 yılbunu isteyecek kadininda erkeginde erkekliginden,, adamligindan, insanligindan, varligindan, mayasindan ve bilumum onunla irtibatli herturlu bagindan suphe ederim..
00 Yorumla
+1 yılkocanın gücü yoksa gereksiz yere boynuzlanmanın alemi yok, bırakmalı bence
ama son zamanlarda erkekler kadınlardan fazla ister oldu bu durumu
bence eşinle paylaş, belki ikna edersin02 Yorumla
Soran+1 yılfazla ister oldu derken
- +1 yıl
hiç izlemiyormusun internette, eşini paylaşıp videosunu çeken bile var
bazıları sevgili tabiki eş değil
+1 yılSana Nejat Şşler'le cevap vemrek istiyorum. 8)
Linke tıkla
https://urlkisalt.net/GSV00 Yorumla - Cinsellik konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılİstiyosa olsun ama mümkünse ne nüfus cüzdanımız ne yüzüğümüz ne de bir bağımız olsun. Öyle bişey öneren kadın benim gözümde sadece cinsellikle ilgileniyodur.
019 Yorumla
Soran+1 yılo önermeden sen önerecek duruma gelir misin
- +1 yıl
Ben evlendiysem eşimin vajinası için evlenmemişimdir. Kalbini beynini kendini sevmişimdir. Tatmin olmasam olmadığımı söylerim çare ararız, olmadı tatmin olmadan devam ederim. Ama ilişkiye sırf "seks" için 3. Kişi girerse o ilişki biter. Net.
Soran+1 yıl'olmadı tatmin olmadan devam ederim' bunu yaparsan ihtiyacı kalmaz zaten o zaman sorun olmaz
- +1 yıl
Bu benim için böyle peki ya eşim? Kadın dediğin erkekten daha şeyine düşkün bir varlık.
Soran+1 yılne demek istedin tam olarak
- +1 yıl
Ben tatmin olmasam da eşimi sevdiğim için 3. Kişiyi ilişkiye katmam sadece cinsellik olsa bile. Ama eşim için aynını söyleyemem diyorum. Kadınların da cinselliğe erkekten daha düşkün olduğunu söylüyorum.
Soran+1 yıleşim için aynını söyleyemem derken o senin için yapmaz mı demek istedin? gerekirse yapmalı. kadınlar ya da erkekler değil kişiye göre değişiyor yapısal
- +1 yıl
Yani orası öyle. Ama kafasında böyle bir düşünce varsa pek sanmam. Fedakar biri böyle düşünmez bile.
Soran+1 yılfedakar olmadıgını nerden biliyorsun
- +1 yıl
Fedakar bir insan tatmin olamıyorum o yüzden senle evli kalalım ben başkasıyla seks yapıp tatmin olayım demez. Yine senle seks yapayım tatmin olmasam da olur der.
Soran+1 yılöyle bir insan yok :) sen de sonsuza kadar yapamazsın bunu
- +1 yıl
Yaparım. Kanıtlamam için böyle bir durum gerekir ama yaparım. Ki hani tatmin de ediyorum henüz bir sorun yaşamadım.
Soran+1 yıluzun sure yapmadıgın icin kesin konusma
- +1 yıl
Uzun süre yapmama gerek yok. Kendimi tanıyorum. Öyle bir insan değilim.
Soran+1 yılkimsenin o kadar uzun sure fedakarlık yapacagına inanmıyorum
- +1 yıl
İnanman için görmen gerek. Öyle bir durum olmadan gösteremem. Ama ben bir aslan erkeğiyim. Kadınım için her şeyi yaparım.
Soran+1 yılburcla ne ilgisi var aslan olunca ne oluyor :D
- +1 yıl
Aslan burcu erkeği biraz daha kadınına düşkün olur. Ya şimdi bıdı bıdı konuşmayayım da burçların temel özelliklerine inandığım için böyle diyorum.
Soran+1 yılherkes düşkün olur eşine :)
+1 yılkesinlikle hayir ! ama zaten ben tatmin ederim kolaylikla ve öyle sacma seylere zaten gerek olmaz. ama ben ne olursa olsun zaten hicbir zaman kadinimi paylasmam
01 Yorumla
Soran+1 yıltatmin olmuyorsa aldatmasındansa bilmeyi tercih etmez misin
Cinsellik konusunda 3,3b cevap paylaştı. Böyle bir şey Nasıl kabul edilebilir
Ayrıca cinsellik yaşandıktan sonra duygusal bağ olsa ne olur olmasa ne olur
Ben öyle bir durumda olsam boşanırdım017 Yorumla
Soran+1 yılbağ olmadıgı icin hicbirsey hissetmeyecek ona karsı sadece fiziksel
Soran+1 yılhayır senin haberin olacak sadece bir kisiyle mesela ve sen bileceksin baskasının haberi olmayacak senden baskasını sevmeyecek sadece o işi yapmak için o kadar
Soran+1 yılneden boyle dusunuluyor peki habersiz olması daha mı iyi
Soran+1 yılaldatırsa fark etmek cok kolay degil ve aldatmaya karsıyım haberli olması o yuzden daha iyi. ve kadının o sekilde istekli olması onun sucu degil fiziksel birsey sen de oyle olabilirdin niye hemen bosanmayı dusunuyorsun
Soran+1 yılniye bunun icin evlensin ki seni sevmezse zaten evli de kalmaz
Soran+1 yılyapmadıgı zaman huzursuz ve mutsuz olur sana da yansır
Soran+1 yılerkek yaparsa bunları gerek kalmaz zaten
Soran+1 yılkocası iyi degilse degil anlamadıgın yer orası zaten :D
tek eşliliğe uygun değilse istediği kadar erkekle birlikte olabilir ama hayatını benimle geçirmesine sıcak bakamam.
012 Yorumla
Soran+1 yılsadece kocasının haberi olursa sadece bu iş için bağ kurmak yok
Soran+1 yılo kişiyi sevdiği için olmasın?
Soran+1 yılne demek sebep olamaz :D
Soran+1 yılbu durumdaysa belki olabilir
Soran+1 yılevlenmeden boyle bir iliski bulmak cok kolay asıl evliyken gerekli ve acık iliski degil bu kimse anlamıyor. kafana gore biriyle birlikte olmuyorsun sadece tatmin olamazsan. maymun istahlılık degil dedigim.
Soran+1 yılevlenme o zaman
+1 yılsanırım burada yazılan herşeye ınanıyorsun sen
ya da fazla avrupalı oldun oralarda sınır yokmuş
mısafırlıge gıt adamın karısı kızıyla sxş gel ama bız muslumanız02 Yorumla
Soran+1 yıltabi muslumanların cogu zina yapmıyor oyle degil mi :)
- +1 yıl
sen bana ozelden yazarmısın sonra engelle yıne
+1 yılçok saçma. e ne anlamı kaldı evliliğin isteyen istediğiyle yatacaksa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenden gizli yapmayacaksa beni haberdar edecekse ben evde yokken olabilir aşırıya kaçmamak kaydıyla bir kişi ile
30 Yorumla
+1 yılİstemem tabiiki, bu ne b. ktan bir ülke oldu lan nereye gidiyoruz böyle. Hayvanlar bile eşini kıskanıyor, bu ne g. vatlık!
10 YorumlaIstemem ama boyle bir kadinla beraber oldum baska nedenleride vardi tabi hakli nedenleri
Izmirdeydi
Kurallar kiydu uygun kabul ettim beraber olduk00 YorumlaCinsellik konusunda 481 cevap paylaştı. Başkasıyla birlikte olmasına izin vermeyi bırak aklımdan bile geçirmem
00 Yorumla
+1 yılOha öyle bir şey teklif ederse boşanırım ondan güzel kardeşim biriyle evlendim diye üzülürüm😂
12 Yorumla
Soran+1 yılo teklif etmeyecek zaten ama sen yetinemezsen diye dusun bu durumda dusunme kendini? :)
- +1 yıl
İşi öğretirim ona asla başka birisiyle olmaz. Sen kaşınıyorsun bence
Senin baban anana yapmış mı? Veya sen istekli olmasan ama kocan olsa izin berir misin başkalarıyla birlikte olmasına?
014 Yorumla
Soran+1 yılbirsey soyleyeyim mi bu sekilde empati kurdurmaya calısıyorsun ama sen o kisinin yerine koymuyorsun kendini. o kızlar kendi dusuncelerini soylemis cunku boyle bir sorunları yok olanlar istedikleri gibi yorumlamıslar ama tek taraflı dusunuyorsun
Soran+1 yıldikkat et ilerde aynı duruma düşme
Soran+1 yılkendimle ilgili yorum mu yaptım farketmeden?
Soran+1 yılcok insan sarrafıymıssın :)
Soran+1 yılkimseyi katil edecek değilim zaten bunu bir insan kendine istememeli güven yıkılır adam sadece o amaçla istediğini düşünmeyebilir. eğer teklif edecekse bunu eşi demeli eğer adam kendini biliyorsa.
Soran+1 yılbilmiyorum o kadarını
Soran+1 yılneyse :)
+1 yılo hele beni tatmin etsin de ben onu tatmin ederim doyumsuz biriyim haliyle
10 Yorumla
+1 yılBoşanalim da isterse taniyip yapsin isterse tanimsdan okadar azgin olmasin oda nede benle evliyken baskasina sktrcem onu. Bosan kime veriosan ver
04 Yorumla
Soran+1 yılo kadar azgın olmasın diyorsun bu ona mı baglı?
- +1 yıl
Surekli istemek normal degil zaten ben elimden geldiğince yaparim ama mantiken bir erkek bile bile karısı ni başkasıyla o konuda biseyler olmasina izin vermez
Soran+1 yılkimse istemez ama mecbur kalırsa diyorum
- +1 yıl
Mecbur kalirsa ozaman bosanmaya mecbur kalir sonra raht olur zaten bunu isteyen kadib bosanir ya da gizli yapar kocasiyla anlasmaz anlaşırsa bilemiorum bazi insanlar birlikte yapiyorlar oyle seylerde var
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle.. Zira su anda tam tersi benim için geçerli.. Eşimin isteksizliğinden dolayı başkasıyla olmama müsaade ediyor
20 Yorumla
+1 yılEvet, söylediğin gibi bu durumlar ülkemizde de fazlasıyla yaşanmaya başladı, ben asla kabul etmem fakat kabul edenlerden çok teklif geldi. Siz evli misiniz böyle bir durumla mı karşı karşıyasınız?
01 Yorumla- +1 yıl
Benim yorumuma da lütfen cevap verir misin?
böyle bir saçmalık olu mu ben o kadına yetemiyorsam neden evlendim derim bide senin gibi kadın var mı ya yaşıyor mu?
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenmeden bilemezsin ki
Soran+1 yılneden
ayni seyi senin icin sorayim kocan cok istekli olsa sen onun isteklerini karsilayamiyor olsan arada herhangi bir bag olmadan onun baskalariyla seks yapmasina izin verir misin
02 Yorumla
Soran+1 yılben karsılardım
- +1 yıl
ya karsılayamazsan
Gizli Üye(36-45)+1 yılİsterdim ama o kişiyi kendisi bulmalı güvenilir biri olmalı sen istermiydin? sevgiye aşka zarar vermeden sadece cinsellik yaşayacak
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynı soruyu ben sormuştum :)
Cevap sahibi+1 yılTatmin edememek değil bazı eşler bunu hep ister nette çok örneği var
Bn cok istekliyim hergun olmasi gerek Şu an yok ama
10 Yorumla
+1 yılKarım olmaz ki😕
62 Yorumla
Soran+1 yılneyse ki :)
- +1 yıl
:)
:)
+1 yılBurdakiler hep senin bahsettiğin başkası olur, eş olmaz... Bu tezatlık.. 😉
10 Yorumla ağır küfür ederim sana memleketi ne hale getirdiniz
01 Yorumla
Soran+1 yılben mi getirdim
Cinsellik konusunda 434 cevap paylaştı. Sen kocama sevgiline olurmusuj ona cok atesli bir kiz getirirmisin
03 Yorumla
Soran+1 yılhayır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen mi tatmin edemeyeceğim yoksa o mu doyumsuz olacak?
08 Yorumla
Soran+1 yılfazla istekli oldugu icin tatmin edemezsen
Cevap sahibi+1 yılEvlenmem.. Evleysem de ayrılırım..
Soran+1 yılne kadar kolay bosanıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılNe kadar kolay başkasının altına yatmaya istek duyuyorsunuz !!
Soran+1 yılherkes icin konusmadım !
Cevap sahibi+1 yılNe yazdıysan ona göre cevap verdim..
Soran+1 yıldedigim gibi bir kadın icin sordum sadece
Cevap sahibi+1 yılBen de bir erkek olarak cevap verdim.
Sorun yok.
- Cinsellik konusunda 421 cevap paylaştı.
+1 yılga-vat mıyım lan ben sktrsin gitsin bşkasına o zaman kabul edilebilir bir şey değil
00 Yorumla
+1 yılKarısını başkasına verecek se zaten evli kalmanın ne anlamı var
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yıloyle bır durum varsa ayrılırsın. cok sukur tatmın edemıyecek bırı degılım gucum kuvvetım yerınde
02 Yorumla
Soran+1 yılcok iyi de olsa bazı durumlarda olmuyor sadece sordum
- +1 yıl
o ac gozluluk oluyo :) evlenmeden önce test et yetıyormu yetmıyomu testi
ben izin verirdim , nitekim sevgilime diyorum teşhir yapalım diye istemiyor , farklı bir dünya
10 YorumlaBen tatmin ederim sıkıntı yok bence 😊 O düşünsün
12 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sorun olmaz
Gizli Üye(36-45)+1 yılBiz fantazi olsun diye yapuyoryz grup seks vs. Bazı şeyler yapıyoruz
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılIki bira içer ilk posta 30 dakka sürer bu şekilde doyuramiyacagim kadın da yoktur
Zaten bende aşırı istekliyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBnu yPan erkekler aldatanlar varken karsi tarafn kadinin yapmasni istemezler. buna ikiyuzluluk denir
10 YorumlaOlabilir bence mutlu olucaksa
24 Yorumla
Soran+1 yılbağlanma olmayacağı için sıkıntı olmaz diye düşünüyorum eşin haberi de varsa aldatma olmaz
Soran+1 yılbence hoş değil o kadarı
Gavatsa eşin olur böyle şeyler.
17 Yorumla
Soran+1 yılilgisi yok habersiz olacagına haberim olsun diye dusunuyordur
Soran+1 yılduymuyorsun diye yok oldugunu mu sanıyorsun
Soran+1 yılsordum
Soran+1 yıltamam
Cinsellik konusunda 305 cevap paylaştı. Böyle bir şeyi kabul etmez kimse.
02 Yorumla
Soran+1 yıleden oluyor
bun isteyen adam ga... tırr nett
34 Yorumla
Soran+1 yılevliligi bozulmasın diye yapanlar vardır elbet boyle dusunme
- +1 yıl
hayır avrupada eş degıştırme grup dıyorlar
Gizli Üye(30-35)+1 yılHayır fazlasıyla yeter benimki emin ol
12 Yorumla
Soran+1 yılo zaman sorun yok
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle .. Doyururum yeterince
+1 yılO dedigini ancak onursuz biri yapar.
00 Yorumla
+1 yılÇok ileri görüşlüsün :)
00 Yorumla
+1 yılAbla sabah sabah güzel kardeşim avina mi ciktin?
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yani
- +1 yıl
Ben ne yazdim buraya ne cikmis...
Benden ayrılmasını tercih ederim.
18 Yorumla
Soran+1 yılama bu onun sucu degil
Soran+1 yılaldatma degil haberin olacak. habersiz yaptıgında aldatma olur ve olaydan haberin olmaz zaten. aldatma olmasın diye boyle birseyden bahsetim doğal olarak o diğer adama hiçbirşey hissetmeyecek o iş bitince kafasından o kişinin varlığını bile silecek olduğu düşünürsen?
Soran+1 yılmemnun kalırsa hosuna gider yaptıgı sey ama sevdigi biri varsa kesinlikle aklı karısmaz eger kocasını sevmiyorsa olusur bu durum bosluktan dolayı
Soran+1 yıliyimserden cok gercekciyim senin gibi kendimi kandırmıyorum :)
+1 yılKavat değilsem olmaz 😄😄😄
04 Yorumla
Soran+1 yılilgisi yok burda normal birinden bahsetmedim zaten
- +1 yıl
Peki ben tanımadığınız biriyim hadi adres yaz özelden geleyim parçalayayım ve gideyim
Soran+1 yılsenin gibisini bulmak kolay iş oraya gelse bulunacak erkek zor iş değil
- +1 yıl
Peki kocan ile konuştunuz mu bu durumu
Gizli Üye(36-45)+1 yılYok daha neler sacmaladın
11 Yorumla
Soran+1 yıldurumun o kadın gibi olsa dedim
- Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılBiseksuelse super olur
02 Yorumla
Soran+1 yıldegilse
- +1 yıl
Aslinda cvbim herse yı anlatiyor
+1 yılTabi ki biz gavatiz zaten ne demek lafi mi olur :)
010 Yorumla
Soran+1 yılgavatlık değil bu normal istekleri olan bir insandan bahsetmiyoruz zaten sorumun nedeni bu
- +1 yıl
Ya ne alakasi var izin vermem öyle biseye
Soran+1 yılevliligin bozulmaması icin?
- +1 yıl
Ya ne mantiksiz birşey bu ne alaka öyle yine bozulcak
Soran+1 yılöbür türlü kadın evden uzaklasacak adamdan uzaklasacak
- +1 yıl
Niye uzaklassin adam doyurmaya ugrassin
Soran+1 yıladam doyurursa sıkıntı yok zaten yapamazsa diyorum
- +1 yıl
Yapamazsa bosansinlar
Soran+1 yılen kolayı bosanmak
- +1 yıl
Bu kişi sen misin ayrica
Bildiğin k*****lık yani
00 Yorumla
+1 yılGel de birşeyler anlatayım sana bu konuda😊
00 Yorumla
+1 yılKarım da bana aynı şeyi yapacak mı?
05 Yorumla
Soran+1 yılbu durumdaysan tatmin olmuyorsan olabilir
- +1 yıl
Bu doğru değil
Soran+1 yılneden
- +1 yıl
Tamam gel evlenelim
Soran+1 yılneden in cevabı bu mu
- Devamını Gör (33)
Devamını Gör(78)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz