Olayın bu kısmını bilmem de, dul kadınla evlenmek daha hayırlıdır / sevaptır diye biliyorum. Kocasından ayrılmış, ya da vefat etmiş ortada kalmış kadınla nikahlanmak sahiplenmek normal bir evlilikten daha hayırlıdır diye duymuştum sanki.
01 Yorumla
Soran+1 yılZina diye geciyo ayet guncellemede duzelttm o helal bir durum evllk disi iliskiyi demk isyedm
En İyi Cevaplar
+1 yılAyeti koyar mısın kardeş , rakam verip kaçma
Kuran öyle birşey ki, bir cümleden 40 farklı anlam çıkabilir, yorumlayanın zekasına kalmış birşey o.02 Yorumla
Soran+1 yılNur 3. ayt
- +1 yıl
Açıklamasını koy :D
Haram diye geçmiyo yanlış biliyosun, sadece temiz kadınlar temiz erkekler, temiz erkekler temiz kadınlar içindir deniyo.
14 Yorumla
Soran+1 yılharamdr dıyor nur 3. ayet
Soran+1 yılımamlara sor bu bılınen bır sey
Gizli Üye(30-35)+1 yılYa nolur bir okudugunuzu anlayn bir meal yetmez baska meallere ve tefsirlere bakin.
01 Yorumla
Soran+1 yılNe alaka soruyrm ne dsnysnz oyle bir ayet vr iste
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 842 cevap paylaştı.
+1 yılSanki dört dörtlük yaşıyoruz dini de artık ayrıcalıkları incelicez. Bakire olmayan alırım napalım
16 Yorumla
Soran+1 yılhahaha
- +1 yıl
Bakire olmayan alınca sevao islicem herhalde kötü yoldan kurtarır gibi. Ibrahim tatlises yildiz tilbeyi pezevenklerin elinden alarak böyle sevap islememistir
Soran+1 yılhahahaahaa
- +1 yıl
Teşekkürler bakire hanim
Soran+1 yılGuldrdn bni nickin ne
- +1 yıl
Kaldırdım gizliliği seninki ne
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen bakirim bakire kız isterim mk oda tutsun kendini erkek iken zor tutuyom he bide b. k yiyipte bakire istemeyin zerre hakketmiyonuz lan !!
11 Yorumla
Soran+1 yılaynen çok doğru
Şimdiye kadar yapmadım herhalde bundan sonra evleneceğim insanla olurum. Tabi inşallah bana layık birini bulurum
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı. Haramsa insanlar nasıl evleniyor ve o zaman haram çocuklar doğuyor? Çünkü artık bakirelikmiş-bakirlikmiş kimse takmıyor.
04 Yorumla
Soran+1 yılyani takılmalı kimse bilmiyor çünkü
Soran+1 yılerkeklr bu bakırelığe cok takılıyo öyle bı kız almamalı kendısı temz dglse
+1 yılHangi ayette geciyor? Yazarmisin hangi ayet oldugu.
04 Yorumla
Soran+1 yılyazdım güncellemeye Nur 3 . ayet
- +1 yıl
Sen sadece kendi anladigina göre yorum yapiyorsun. Bir insanin günahindan haberin olabilir ama tövbesinden haberin olmaz.
evet o ayet dogru ama tövbe eden kisiler buan dahil degil.
Cünkü peygamberimizin hadisi var. Bir kul günah isledikten sonra pisman olur ve birdaha yapmamak üzere tövbe ederse o günah islememis gibidir.
Sen sadece ayetin direkt aciklamasina takilma birde o aciklamanin manasini iyi düsün.
Soran+1 yılBende tovbe dahil degildr demedim
- +1 yıl
ama direkt bu sekilde yazip insanlari zan altinda birakiyorsun. Herkes bu ayetlerin manasini bilemez. Tefsirler okadar cok acik secik degil. Sen madem bir soru soruyorsun bir sevap isliceksen daha acik ve net sekilde aciklamalisin.
O kadar okudum kuranı, böyle bir ayet görmedim. Hatta peygamberin ilk eşi de bir dul idi. Salak salak yorum yapmayın.
03 Yorumla
Soran+1 yıldulluk farklı bişey dul insan evliyken yapmış ve helal bir ilşki
Soran+1 yılGuncellemede zina dye duzlttm kusura bkmayin hata icin soru kalkmiyi
bakir olan bakire olanla evlenmeli diye biliyorum. bakir ve bakire olmayanlar yine bakir veya bakire olmayan ya da gayri müslimlerle evlenebilirler...
01 Yorumla
Soran+1 yılevt aynen öyle bende öyl biliyorum
Madem geçtiğinden eminsin hangi ayet yazar mısın? Defalarca okudum hiç geçtiğini görmedim.
18 Yorumla
Soran+1 yılnur 3. ayet turkce meal mı okudun
Soran+1 yılboşananları demedım haklısın
Soran+1 yılnıye okuysn pekı muslumanlar okumazken sen okuyrsun sevap kazancan nıye ateıstsın :) ya da okuduktn sonra mı oldn
Soran+1 yılerkeklere daha pozitif neden oldun hangı dusunce
+1 yılBakirelik /bakirlik şartı yok evlilikte. hangi ayet miş o sen yanlış yorumlamışsın, kafana göre haram deme günah
02 Yorumla
Soran+1 yılNur 3. ayt
- +1 yıl
Devam etmekte ısrar edenler bu ayete muhataptır
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu ayetin hükmü başka bir ayette değiştirilmiştir. İki seçenekte serbest bırakılmıştır.
14 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yanı
Soran+1 yılnasıl başka bir yerde değiştiriliyo öyle şey mi olur
Cevap sahibi+1 yılcübbeli ahmet öyle diyor.
Soran+1 yıldulla evlenmek eskıden zına yaptı olmaz kı evlıyken helalken yapmış onu dyrm
+1 yılmillet güneş enerjisiyle uçan uçak yapıyor. bırakın artık şu 2 bacak arasındaki zarı ya...
40 Yorumla
+1 yılPeygamberin dul kadınla evleniyor. eski kocası o işi yapmamismi
04 Yorumla
Soran+1 yıleski kocası dğl zina yapanları kastedıyo evlılk dısı ılşkı
- +1 yıl
Bak annem mut a diye bir şey var. her zaman kılığına uydurmak için bir yol vardır. demirden korkan trene binmek zaten
Soran+1 yılanlamadım nası kılıfına uydrcz
- +1 yıl
Muta nikahini kiyiyosun istediğine yapistiriyosun
İşin bitince bosol bosol bosol diyorsun nikah düşüyor. şeriat ülkelerinde genelevler böyle calisiyor
+1 yılkuran da açık ve net allah söylüyor ister duyarsın ister duymazsın ve ne olacağııda söylüyor
10 Yorumla
+1 yılÖyle ama kimse dini umursamıyor...
12 Yorumla
Soran+1 yılmillt bilmıyr olblr ogretıyorm :)
- +1 yıl
yüzsüzler her haltı yer, bakire ister. Bide yüzsüzce dini ortaya koyar... Din de bu yüzsüzlüğü kabul etmiyor. Davul bile dengi dengine
+1 yılo ayeti bir çıkar göster öyle deniliyor demekle olmaz kardeş
015 Yorumla
Soran+1 yılnur 3. ayet
Soran+1 yılbaktın mı
- +1 yıl
Soran+1 yılbekarları dulları evlendirin farklı şey zina yapan farklı şey ne alaka
Soran+1 yılanlamadım kendiyle çelişiyo nası başka ayette nesih oluyo falan
- +1 yıl
şimdi şöyle ayetin başında zina eden zina edenle nikahlanır diğer türlüsü haramdır diyor ama sonrasında ise bekarları dulları evlendirin diyor şart koşmuyor. zaten mümin kimse müşrikle evlenemez böyle çelişkede kaldığımız ayetler oluyor Kuranda o zaman sahih hadislere bakmmız gerekiyor. mesela içki tek seferde haram kılınmamıştır önceden namazdan önce içilmesi yasaklanıyor sonra işte belirli zamanlarda vs en sonunda sarhoşluk veren her şey haramdır buyruluyor. hoca sağlama olarak ta tevbe suresinin kısaltıldığını unutturulduğunu söylüyor hafızlar uyandıklarında hiçbiri hatırlamıyor sahifelerden mi artık neyse silindiğini görüyorlar tekrar baştan dinlersen daha iyi anlayacağını düşünüyorum bir kaç gündür bunu herkes yazınca merak ettim baya bir araştırdım soruşturdum durum bu. ama sahih bir hadis var ki buraya dikkat lütfen ben anlamını söyleyim tam olarak bişey demeyim yanlış olur kişinin yaptığı kötü bir amel zina falan dahil bunlara ya karısından ya çoluk çocuğundan birinin başına gelmed
- +1 yıl
birinin başına gelmeden ölmez diyor daha doğrusu ölmez diyor mu onu tgam hatırlamıyorum ama mutlaka gelecek onu okuduğumu biliyorum yanlışım varsa allah affetsin bir araştır yine de
Soran+1 yılben onu anladım zına edenle zına eden evlensın dyo tamam ama bir insan kocasından boşanırsa o bakır bırıyle evleneblr burda zına yapılablr gbı bısy yokkı
- +1 yıl
e tamam işte onu diyorum evlenebilir ve zaten o kadın kocasıyla nikah yapmış evlenmiş ilişki zinaya girmez senin kafan karışmış belli ama bişeyleri eksik bildiğinden kaynaklı bu. kısacası bu ayet aynı ayetin devamıyla nesih edilmiştir zina haramdır büyük günah olarak geçer ama zina eden biriyle de zina etmeyen biri evlenebilir
Soran+1 yılya ondan bahsetmıyo kı o başka bı olay o zına olmaz zatn o helal bı evlılk bız zına yapanı dyrz keyfı yapılan işten bahseyrz cok cok sacma yanı
- +1 yıl
offff güzel güzel açıkladım hoca da açıklıyor düzgünce ben daha ne yapıyım anlaman için
Soran+1 yılikisi aynı şey dğil ki farklı ayet ve farklı şeyden bahsedyr
- +1 yıl
demekki ayetlerin çıkış tarihi birbirinden farklı şununla gibi düşün namaz farz kılınırken peygamber efendimiz miraca çıktığında yanlış olmasın ilk olarak 400 rekat farz kılınıyor sonra efendimiz Allahın katına 3-5 sefer neyse çıkıp giriyo her konuştuğunda rekat sayısı azalarak 40 rekata düşüyor ben kısa geçtim onu da araştır bak o zaman sanırım soruna yanıt bulursun
Soran+1 yılbılıyrm onu da dulla evlenmek eskıden zına yaptı olmaz kı evlıyken helalken yapmış onu dyrm
- +1 yıl
e tamam orda sadece dul demiyor bekarlar da geçiyor bekar biri zina etmiş olamaz mı biraz düşün :D
Sen evde kaldin demektir
Bakir erkegi nereden bulacan
Bulduklarini da bir kontrol ettirsen iyi olur00 Yorumla
+1 yılYa bir yuruyun gidin ya ayetmis dinmis isine gelene din sanki 4 4 luk yasiyonuzda gelmis bide cinsellik diyosunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılçok güzel.. herkes hak ettiğine :) ben bakirim bakire eş isterim ;)
20 Yorumla
+1 yılZaten zina yapmak haram olduğundan onlar için pek bir sorun olmaz. Harama alışmıştır bünye
00 Yorumlamalesef öyle. Evliyken. Karısinı aldatan biride nikah. Bozuluyormus. Ama bunu covukisi bilmiyor
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 420 cevap paylaştı. Hangi sure hangi ayet söyle yoksa saçmalama otur yerine
02 Yorumla
Soran+1 yılyazdım güncellemeye Nur 3 . ayet
+1 yılpeki tövbe etmişse biri allah kabul etmiştir belki tövbesini bilemezsin ki
00 Yorumla
+1 yılAayet söyle bana uydurma öyle
110 Yorumla
Soran+1 yılnur 3. ayet uydurma deyp durma
- +1 yıl
dur lan bakacam
Soran+1 yılbak lan
- +1 yıl
Zina yapan erkek, ancak zina yapan kadınlara veya müşrik olanlara arzu duyup onlarla evlenir. Zina eden kadın da, ancak zina yapan erkeklere veya müşrik olanlara arzu duyup onlarla evlenir. Bu şekilde zina edenlerle evlenme mü'minlere haram kılınmıştır. Kafileri kast ediyor
Soran+1 yılzina nedr bir bak istersn anlamına o kafırlık değil diyor kı zina yapan erkk ya zina yapan kadın almalı ya da müşrik bir kadın almalı ya da tam tersi kadın için geçerli
- +1 yıl
Arkadaşım müşrük olupta zina yapanlar diyor
Soran+1 yılzina yapmıs bir insan ya müşrik alacak evlenck ya zina yapan alacak evlenck
istersn cuma gunu namazda imama sor bu biline birşey- +1 yıl
Peki ya adam tövbe ettiyse değerli hoca hanımefedi
Cinsel Yaşam konusunda 461 cevap paylaştı. Ve Tanrı Kadını Yarattı.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHangi ayette anlamadım ayeti yazar mısın?
00 Yorumla
+1 yılisteyen istediğini arar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSaptirilmis dusunceler cogu
07 Yorumla
Soran+1 yılbu saptırılmış düşünce değil yazdığım şey neyi kastettiğini bıilmıyrm ama hangı ayet oldugunuda soleyebılırm
Cevap sahibi+1 yılcanım cogunu sonradan eklemisler fazla takilma boyle seylere
Soran+1 yılKuran da ekleme falan yok değiştirelemez Kuran o dediğin incil tevrat
Cevap sahibi+1 yılO zaman herkez evde kaldi sacma
Soran+1 yılyoo birsürü bakire bakir olmayan var bakir ve bakirede cok nıye evde kalınsın
Cevap sahibi+1 yılEvlenilemez diye bir kaidede yok sonucta dimi
Soran+1 yılharam işlemek isteyen kabul eder sonucta namz kılmayan kılmıyo ama günah buda aynı şey
Kuranı yargılamak bize dusmez
00 Yorumla
+1 yılİsteyen istediğini arar
00 Yorumla
+1 yılKimseyi geçmişiyle yargilamam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe alaka bea kader sonuçta. Sana kim dedi bunu?
08 Yorumla
Soran+1 yılayet diyom okudum
Cevap sahibi+1 yılOkudum haklıymışsin. Googleden baktim doğru. Laa benim karsima ondanmi ha vere patlak cikiyo 😕
Soran+1 yılinsan neyse evlncgı kısıde odur demışler bilmem :)
Cevap sahibi+1 yılOdur ne yaa
Soran+1 yılöyle derler ben demedim
öyledir yani
Cevap sahibi+1 yılAma Cübbeli ahmat hocanin anlattiklari mantikli. Sonucta ben tovbe ettim 4 yil oldu nerdeyse kadin kokusu almayali 😀
Soran+1 yıltövbe farklı bişey, ben bişey demedim :)
Cevap sahibi+1 yılO zaman hak ediyormuyum hanim hoca bakireyi 😀
4 yildan sonra seytan baya durtuyor yalniz sabretmek cok zor 😀😀
Hayır haram değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBakire nedir bilmeyen erkeklerde var ya
00 Yorumla
+1 yılHaram evet
10 Yorumla
+1 yılAyvayı yedik zaten
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. umursamıyordurr
00 Yorumla
+1 yılBilmiyorum
00 Yorumla
+1 yılBen erkeğim yaparım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTakmiyorum
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. vardır
00 Yorumlabeeen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,7b cevap paylaştı.
+1 yılolmamalı
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne