İlla birleşme yaşanması şart değil tabi...
Bu konu dahilinde başınıza gelen en olumsuz ani neydi tıklayın hafizayi😂
Bu konu dahilinde başınıza gelen en olumsuz ani neydi tıklayın hafizayi😂
Arkadaşlar başıma gelen olay tamamen gerçektir size yemin ederim. bir gün çarşıda geziyorum bir kadın gördüm resmen taş gibiydi gözüyle resmen beni kesti sonra ben peşine takıldım falan yolda bana bakıp gülüyo falan sonra bir binaya girdi bende peşinden girdim asansöre bindi yalnız bne gelene kadar asansörü kapatmadı bende bindim. Sonra ben tanışmak konuşmaya başladım kadın o kadar afet bir şeydi ki 25 yaşlarnda dudaktan gömüldüm ben. Sonra beni itti falan dur burda olmaz yapma falan dedi.5. katta o indi bir daireye girdi kapının önünde erkek aykkabısı vardı ben abisi babası falan sandım kortum kaçtım. Dışarı çıktım binanın dışında beklemeye başladım beni gördü balkona çıktı bana gel diye işaret yaptı. Sonra ben eve yanına gittim. Ben gidene kadar duşa girmiş çıkmış sonra beni eve aldı salonda sevişmeye başladık sonra bunu kucakladım yatağa attım bununle yatakda seviştim yaladım falan delirttim bunu ama taş gibi bem beyaz. Sonra tam kalktım ilişkiye girecez zil çaldı kim geldi dedim bilmiyiyorum dedi. Ben bii telaş deliktan baktı kaynanam gelmiş dedi. Ben şokkk oldum orda sen evlimiydin dedim evet dedi allah seni dedim saniyede üstümü giydim elimde ayakkabı beklemeye başladık sonra kaynanası aşşağıa indi binanın dışına bizde gizlice camdan baktık ben hmen evden çıkıp koşarak kaçtım.10 gün falan bir daha oraya uğramafım.10 gün sonra eve gittim dayanamadım baktım ki ev boboş ordan taşınmışlar. Ben o zil çaldığında hayatımda öyle korkmadımm. size yemin edeerim bu olay tamamen gerçektir
1- Kızın işyerinde, işverenlerinin gelmesi (askerden yeni gelmiştim, daha anamı babamı göremeden bk yoluna gidecektim, kapının arkasına saklanmıştım nasıl kaçtım hatırlamıyorum :)
2- İş üstündeyken kankam arayınca bir mola vermiştik, daha doğrusu ben verdiğimizi sanıyordum :)
3- Bunu söylemeyeyim, en berbatı buydu
Ozelden söyle merak ettim. d
cocugun boyu 1.90 ama boyut cok kucuktu, eve gidince bayagi gulmustum..
çocuk derken tanımadığın biriydi galiba :D
Cevap
60Cevap
:D ahahaha kız arkadaşımla arabadayız müthiz azdık ama şöyle sakin biyere çekelim dedik yol sakin ormanlık alan kimseler yok arabayı sağa çektik :D neyse biz kaptırmışız ama ışık gördümü ben yinede bakıyorum lan gelenmi var falan aaa baktım polis sireni gördüm takk geçti bu hhoopp geri geri geliyo arabayı aradan gördü demek :) anaaa biz nerdeyse çıplak daha giyinemeden yanımızda bittiler :)
kız zaten şok bende birde karakola gidicez vs dedim hadi gidelim baktılar rüşvet vermicez :D sonra uğraşmadılar fazla bende bir miktar verdim azda olsa gönülleri oldun diye yani diyor çocuklar biri gelse kafanıza silah dayasa falan diyo birde :D
En çokta arabadan çıkarken dimdik aletin pantolona sığmayıp polislere tam çekilmemiş ferfuarın arasından merhaba derken polisin " yahu bari fermuarı çekseydin" lafını hiç unutmam :D
dağın tepesinde seks yaparken arabanın içindeydik arabada çırıl çıplaktık sevgilim kucağımdaydı ve içindeydim birden motor sesi duydum 2 tane berdoş biraları almışlar bizim olduğumuz yere bira içmeye gelmişler yanımıza kadar yaklaştılar sevgilm panikledi giyinmeye çalıştı ben sevgilimi bırakmadım benim arabada camlar siyah içi net görünmüyor biraz bekle dedim sevgilime arabanın yanına kadar geldiler baktılar görmeye çalıştılar sevgilime eğil dedim eğildi camı hafif açtım ne bakıyorsunuz diye bağırdım adamlar motora binim gittiler kaldığımız yerden devam ettik
Kızın babası araması veya annesi zırpırt araması bence tam facialardan biri tam kız arkadaşı yiyorsun annesi arıyor boşver açma diyon telefonu açmak zorundayım sonra zaten gdiyor :( :(
https://i.capsspot.com/s/13/3/1048708.jpg
aletin basının altında delikten geriye giden sünnet ten sonra kalan ince bir deri var bağlantı gibi ergen zamanda sürtünürken zorladık heralde koptu kanadı oha dedim önce kızdan geliyor sandım oda korktu girdimi diye dedim bu kadar kanamaz benden geliyor... al sana talihsiz olay...(bunun bir zararı var mı ya da oldumu ya da belirgin bişimi ) hayır...
Babama yakalandim. bir kezde kız donunu evde unutmuş annem bu ne diye sordu. ne bilim dedim. bir ay eve gidemedim
@mehmet96 bayaa pompa esnasında. evde yoklardi gelmişler. olayın heyecanıyla kapıyı duymamisim. kapiyi acti. geri kapatti
@mehmet96 ne dicek ya
@mehmet96 19 falan heralde
@mehmet96 okdar da değil la toplandı giyindik
@mehmet96 olm ne merakliymissin. cowgirl
@mehmet96 geçti kardeşim sakin
Bir keresinde sevişirken sevgilim bittim ben aşkım dediğinde bitme okeye dön dediğimde beni üstünden atıp öyle bırakmıştı
üni de hemşire sevgilimin ev arkadaşıyla sevişirken sevgilim nöbetten kontrole gelip bizi basmıştı beni yaka paça evden sokağa attı :/
bakireyim ve ilkim olmanı istiyorum demişti..
her şey o an bitti :/
bundan 4 yıl once kadın sandıgım kısı travestı cıkmıstı
Hahahaha yatakta mi anladın yoksa
yatakda anladım ama iş işden gecmıstı
Daha cocukken öyle islere kalkisirsan olacağı o😁
bişi olmaz güzeldi gene
Boyle bir durumda iki olumsuzluk vardır ereksiyon kaybı erken boşalma
banyoda yere çömelip partnerime oral yaparken, tam zevke gelip orgazm olacağı an hızlanayım derken götümün üzerine düşmem olmuştu :-D
Bir tanesi burnuma dirsek atmıştı yanlışlıkla. Bir keresinde de tebrik edildim.
Tam ilişki esnasında çok kaptırmışız çat diye yatsktan düştük
tam boşalcam şap şap sevişirken eve arkadaşlar gelmişti
@mehmet96 cemmat yaptık ne olcak :)
Sevgilim oral yaparken , geliyorum dedim ve kendini geriye çekerken sevgilimin saçlarının içine kadar fışkırdı. Temizlemek için çok uğraştı :)
çok önceydi o yıllarda bir kadın ile yaşamıştık kadın yaşça buyuktu benden...
Sevgilimi üzerine oturtup zıplatırken pizzacı kapıyı çaldı.
On sevismeyi yapti cadiri kurdu vermedi :D
Partnerim bayilmıştı malesef 😏
Başıma henüz olumsuz bir şey gelmedi.
Geçen yine elimle şeederken
Telefon çalması tabii :D
eve kocasının gelmesi
Sonra noldu
demek ki markete gitmeden önce evde bir tur atmak şart! :)
@masumcocuk34 sen öyle yap
Ağzıma boşalması
tam sokacakken sevgilimin osurması
alakasız soru sorması
Eline alır almaz bosaldim hiç hoş degil
Partnerimle sevişirken abisinin eve gelmesi
@mehmet96 Balkondan kaçtım ;)
içindeyken indi
Boşver. :D
Hiç yaşamadım
Neslin tukandi saniyodum :)
@keremcan4545 hâlâ hayattayım😀
Valla cok sevindim senin gibi insanlari bulmak zor artik ama cok degerlisin cunku az bulunan sey degrlidr
gülme krizi :)
çişimin gelmesi :D
Bu mu en olumsuz
karnım açıktı
çocuğu gördü
Olmadi hic
erken boşalmam
26 özel cevapSadece soran ve cevap paylaşan üye bu paylaşımları görebilir. Daha fazla bilgi için tıkla!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar