Dalga gecin ya da gecmeyın ama siz bilirsiniz ilk defa basima boyle birsey geldi. Biraz geldi sonra gelmedi acaba neden boyle oldu zaten bakire falan degilim vajınam da yırtılma falan olabilir mi korkuyorum lütfen 😟😞😯😮
Cevabın nedir?
+1 yılsanırım kılcal damarları çatlatmışsın rahat ol bir şey olmaz. diğer yazıları okudum senin için üzüldüm. Allah yardımcın olsun genç yaşta evlenip ayrılmak zor. bu devirde insanların dul kadınlara bakış açısıda belli. umarım karşına istediğin gibi biri çıkarda mutlu olursun. dertleşmek sohbet etmek istersen bana yazabilirsin.
12 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Vajina çeperi daha önceden ilişkiye girdiğin kişinin penis çapından fazla olduğu ve tam manası ile ıalanma olmadığı için kayganlaştırıcı etkisi olmadığından esneme olmuşve deformasyon olmuş olabilir size tavsiyem ilişki yaşamayacaksanız bile geniş çeperli şeyleri denemeyiniz
25 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim yapmam bir daha zaten
Soran+1 yılYapmcm merak etme korktum zaten
+1 yılOlabilir yirtilma doktora gitsen guzel olur mikrop kapmasin
25 Yorumla
Soran+1 yılGidemem ben zaten evlenip ayrıldım ailem haliyle bakire olmdgımı biliyor ama söyleyemem utanırım 😞😟
- +1 yıl
O zmn dikkat edicen iyi koruyacan
Soran+1 yılNapcam
- +1 yıl
Temizligine dikkat edicen usutmemeye calisican kilodunu duzenli degis
Soran+1 yılSagol abla cok tesekkur ederim 😞😟😭 temızımdır zaten hep
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
61Cevap
+1 yılya Allah aşkına gidin kendinize +18 oyuncaklardan alın onunla oynayın. :/ Fazla pahalıda değil. Kullanılan deodorant ileri geri yaparken çizik atmış olabilir. Siz yine bir kadın doğum uzmanına baktırın. geçmiş olsun.
18 Yorumla
Soran+1 yılAileme söyleyemem ki ben evlenip ayrıldım ama boyle yaptım diyemem utanırım 😞
- +1 yıl
İsterseniz megafonda vereyim duyurun. Ne ailesi ya. kaç yaşındasınız. şaka bir yana Fırça atmayacağım sakn olun. azarlamak bize göre değil. ;) Sakin bir şekilde devlet ya da özel hastaneden kadın doğum bölümünden randevu alın. Durumu anlatın hiç bir şey sağlığınızdan önemli değil. Genelbir kontrolun ardından ne olduğu belli olur.
Soran+1 yıl23 yasındayım ben ama yapamam söyleyemem ki 😞😟 dalga gece nolur
- +1 yıl
Dalga geçen olmaz merak etmeyin. Nerde ikame ediyorsunuz bilmiyorum. Örnek veriyorum İstanbul'da oturuyorsunuz diyelim. Kartalda oturuyorsanız gidin kavacıktaki Özel hastaneye. Kadın doğum uzmanına gözükmek istediğinizi söyleyin. Doktorla sizin aranızda kalır. Hastaneden dışarı çıkarsa hasta hakları gereği ağır yaptırımları bulunmaktadır.
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
rica ederim :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim kusura bakma
- +1 yıl
önemli değil. aklınıza takılan bir nokta varsa seve seve yardımcı oluruz. :)
Memlekete bak yokluktan kırılıyor. Erkeği damacanaya sokar, kadını deodorant şişesini kendisine saplar...
214 Yorumla
Soran+1 yılYokluk degil kimseyi istemiyorum ondan
Soran+1 yılKürtajda oldum ama zorunlu oldugu için korktum iyice. Ayrıca evlıyken oldum yanlis anlaşılmasın Of ya ölmek istiyorum ben anne olamazsam ben anne olmayı çok istiyorum 😞😟😭
Soran+1 yılVazgeçtim zaten artık yok cok sagol ama çok korktum ben valla dalga gecenler oldu ama bende yapmak istemiyorum ve elimden geldikce yapmıyorum korkudan aglıyorum tamam belki ben salaklık yaptım ama insanlar dalga geciyor
- +1 yıl
Dalga geçilecek bir şey yok, şaka gibi bir ülkede yaşıyoruz. Cinsel açlıktan dolayı trolleme gibi gerçek olaylar oluyor. Cansız mankene hallenenler, damacanaya sokanlar, ördeğe kitleyenler. Kadınlarda da var bu durum. Önemli olan sağlığın, sağlığına dikkat et, ileride kadınlığına bir şey olur depresyondan çıkamazsın kendini eksik hissedersin. İşte sen o gün tükenirsin...
Soran+1 yılEvet zaten cok korkuyorum su hayatta tek isteğim anne olmak artık birsey yapmcm
- +1 yıl
anne olmaya da bu kadar şartlandırma kendini, olur da olamazsan bunalıma girersin. tabiata ayak uydur, kendini gerçekleştirmeye çalış. Olursa olur zaten olmasa da dünyanın sonu değil. kedili cici bir kadın olursun. çocuğun olsa da kedi besle, hertürlü kedi besle bak. sokaklarda açlıktan ve soğuktan can veriyorlar, şiddete maruz kalıyorlar. sen en iyisi git bir kedi sahiplen, anaçlık duygularında zirve yapar hem.
Soran+1 yılKöpeğim var benim evet herseyi veren alan allah bunu sordum ama dini açıdan eksik degilim ve yanlis bir hayatım yok sagol sadece bunu da yapmak istemiyorum ama bazen oluyor bazen kaç hafta ay bile yapmadan duruyorum elimden geldikce ertelıyorm
- +1 yıl
Cinsellik bir ayıp değildir, fizyolojik bir ihtiyaçtır. Dini açıdan da bakarsan gençlerin evlenmesi sünnet, çünkü bu ihtiyacı gidermesi lazım bir şekilde. Bilim de yeme içme gibi fizyolojik bir ihtiyaç olarak görüyor. Kendi kendine bu ihtiyacını giderebiliyorsan ne ala. Ben daha çok bilimsel bakmayı tercih ediyorum, Maslow'un hiyerarşisinde bile beslenme, cinsellik varoluşun temelinde yer alır. Cinsellik güdümüz olmasa inan bana neslimiz devam etmez, bu bizi üremeye zorluyor o kadar korunulmasına rağmen dünya nüfusu bir şekilde artıyor bu da zaten insanın misyonuna uygun. Dediğim gibi bu ihtiyacını sağlıklı yollarla gidermelisin. Canlı beslemene çok mutlu oldum, her canlı sevgiyi hak eder. Bizim bazı ihtiyaçlarımız olduğu gibi onlarından barınma, sevme, sevilme ihtiyaçları var. Biz de onların bu ihtiyacını gidermeliyiz eğer ki insansak.
Soran+1 yılEvet haklısın ayip degil ama bazen kendimi yadırgıyorum ve utanıyorum hep boyle bu. Hayvanlara gelince benim için onların insandan farkı da yok zaten çiçek bahcem de bitkilerim de
- +1 yıl
Kendini yadırgama, eğer ki tanımadığın insanlarla one night stand olayına giriyorsan o zaman kendini yadırga. Ama sen bir şekilde bu ihtiyacını etik yollarla gideriyorsun. Kimse sana bir şey deme hakkına bile sahip değilken kendine haksızlık etme. Yaşadığımız ülkede herkes bir şekilde kendisini tatmin ediyor. Hormonel bir olay bu olmazsa olmaz, sağlıklı düşünmeyi bile etkiliyor ki yurt dışında büyük şirketler elemanlarına bunu öneriyor, kendinizi rahatlatın diyor. Hayvani bir dürtü olduğu için kontrol edemiyoruz yapabilecek bir şey yok. Bak ne güzel tabiata duyarlısın ve canlıları seviyorsun. Bunu da tabiatın bir parçası olarak kabul et.
Soran+1 yılSagol ya çok teşekkür ederim sana
Düz sokmayacaktın yuvarlaklardan soksaydın kanamazdı :D Şaka bir yana tam ıslanmadan o kalınlıktaki yabancı sert maddeleri sokmayın yırtılmada olur kanamada
116 Yorumla
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
Soran+1 yılBılmıyom kafam bulandı su an
Soran+1 yılKuru kır degildi ıslaktı ama sonra kurudu
Soran+1 yılKapalı yaz
Soran+1 yılOldum gayet ıslaktı
Soran+1 yılEvet Dar ve kucuk
Soran+1 yılNeden şans
Soran+1 yılTamam bakalım
+1 yılİlk defa oldu derken. sürekli rekor denemesimi yapıyorsun. çin malı falan olanlar kanser eder aman dikkat et.
Partner bulsana böyle şeyler yapacağına112 Yorumla
Soran+1 yılBen evlenip ayrıldım cinsellik yasamak istemiyorum
- +1 yıl
Niye istemiyorsun ki
İlginç
Soran+1 yılZina yapmaya niyetim yok ondan belki bir daha evlenırım
- +1 yıl
Güzel öyleyse
Ama bu şekilde de çok günah haberin olsun.
Neden belki diyorsun? çok mu kötüydü evliliğin
Soran+1 yılEvet kötüydü maalesef. Zaten surekli yapmıyorum da arada 😞😟
- +1 yıl
Üzüldüm
Ne zmn ayrıldın
Soran+1 yılYeni daha
- +1 yıl
tamam çok bekleme sen yinede uygun birini bul bir an evvel
Tehlikeli işlerde yapma öyle ciddi zarar verebilir😬
Soran+1 yılYok bir daha asla yapmam elle idare ederim sagol
- +1 yıl
Oyuncak falan al bari 🙈
Soran+1 yılTamam
- +1 yıl
😉😉😉
+1 yılPis sapık , iyi olduu sana bu sapıklığının bedeli olarak gitsin bekaretttt
13 Yorumla
Soran+1 yılDetayı okudun mu
- +1 yıl
Aa okumadım olsun yine de sapiksiiiinnn
Soran+1 yılTamam
Gizli Üye(36-45)+1 yılÖyle şeyler ile ugrasacagina iyi birini bulup evlen sene yahu derdin ne idi öyle... herneyse birsey olmaz merak etme zedelenme vardir
14 Yorumla
Soran+1 yılEvlenmek istemiyorum bir sure daha
Cevap sahibi+1 yılNeden ki böyle nereye kadar gider ki peki
Soran+1 yılGittiği yere kadar
Cevap sahibi+1 yılBelli bir zaman sonra yorulur sun yalnız kaldığında zor durumda kalirsin
+1 yılyırtılmamış zar falan kaldıysa o yırtılmıştır rahat ol sorun yok.
124 Yorumla
Soran+1 yılEmin misin ama ben çok uzun zamandır bakire degilim evlenip ayrıldım cinsel hayatımda oldu ve o zmn hiç gelmedi
- +1 yıl
sakin ol acı yoksa sorun yok daha önceden kalmış olabilir kan taze kanmışydı eski mi.
Soran+1 yılBildigin kırmızı kan taze ama akma seklinde degil peceteye sılınce belli oldu
- +1 yıl
gayet normal yaaa belki de parfüm şişesinin keskin bir kenarı falan varsa o kesmiştir stres yapmana gerek yok ayrıca artık kendine güvenilir bir partner bul bunlarla uğraşacağına.
Soran+1 yılTamam teşekkür ederim
- +1 yıl
önemli değil ama sanırkm biraz çekingen birisisin.
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
belli zaten parntner bulmak yerine parfüm şişesini tercih etmenden.. bunu aşmanın bir yolu olmalı ama nasıl yardımcı olabilirim sana diye düşünüyorum şu an sence neler yapılabilir?
Soran+1 yılBilmem ben bir daha yapmam zaten
- +1 yıl
neden yapmayasın ki ? unutma seks erkeklerin olduğu kadar kadınların da en doğal hakkıdır sadece bizim geri kafalı toplumumuz bu konuda iki yüzlü ve adaletsiz ama artık yeni nesil bayanların çoğu bu sorunu çoktan aştı rahat rahat yaşıyorlar haytrlarını kimseyi takmadan. çevresi çok geri kafalı olanlar da güvenilir aklı başında kadına değer veren gizli partnerler buluyorlar kendilerine.
Soran+1 yılTamam sagol
- +1 yıl
bu kadarcık mı yani :) bu kadar dil döktüm sağol deyip kaçacakmısın yani :)
Soran+1 yılPartner istemem cunku seks yapmak istemiyorum
- +1 yıl
nedne peki? ayrıca ben senin partnerin olayım falan da demedim ben sadece arkadaşça muhabbet anlamındqa söyledim onu.
Soran+1 yılYok biliyorum. Yapmak istemiyorum işte
- +1 yıl
bence şu anki psikolojinden dolayı böyle düşünüyorsun zaman geçtikçe bu psikolojin değişecek bunun senin de hakkın olduğunu anlayacaksın.
Soran+1 yılIstersem bulur birini evlenerım kafama yatan biri olursa takılmak yatıp kalkmak bana gore degil
- +1 yıl
evlilikten ağzın yanmadı mı hala? saki yeni gelen farklı mı olacak ?
Soran+1 yılOlsun
- +1 yıl
olmasın olmasın sırf evlenmiş olmak için evlendiğin zaman neler olduğunu kendin de gördün. biraz hayatını yaşa keyfine bak erkekleri tanı zaten zamanla düşüncelerin oturacak ve kiminle evlenilip evlenilmeyeceğini anlayacaksın ilerleyen ytıllarda da evlenme fırsatı doğarsa evlenirsin ama şimdi zamanı değil.
Soran+1 yılSımdı demedim zaten bende zaman geçmeli
- +1 yıl
tamam ama o zaman kimbilir kaç sene ve o zaman kadar kendini hayattan soyutlayamazsın kadın olduğunu unutamazsın kadınlığın nimetlerinden boş yere kendini mahrum bırakamazsın.
Soran+1 yılBisey olmaz 😊
- +1 yıl
olmaz olur mu yaaa bu nasıl bir düşünce. sırf moruk kadınlar neneler bunu kötü olrak görüyor diye onların kafasıyla düşünemezsin ki. hayat yaşanmak için var bir daha bu günlerin geri gelmeyecek. yazık ediyorsun kendine.
İhtimaller 1- vajinal hastalık ( mantar, enfeksiyon vb,) 2) tahriş olmuş olabilir
12 Yorumla
Soran+1 yılMantar olsa kaşıntı olur diye biliyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılDeodorant şişesi kullanma. Kaliteli bir vibratör sağlılığın için iyi olur.
16 Yorumla
Soran+1 yılTamam sagol
- +1 yıl
Kendi başına bir yerden alma vibratör ama.
Soran+1 yılNasıl yani
- +1 yıl
kaltieli bir ürün alman gerekli o açıdan söyledim.
Soran+1 yılPekı
- +1 yıl
almayı düşünürsen destek olurum.
bende gizliden böyle saçma sorular sorup xper yapcam
15 Yorumla
Soran+1 yılYemin ederim yalan degil lutfen.
Soran+1 yılBakire degilim
Soran+1 yılYok az geldi sonra gelmedi zaten akma gibi degildi silince geldi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTahriş etmişsindir korkulacak bieş yok 2 3 gün mast yapma yani içine birşey sokma en azından.
Ve emin ol ilk sen değilsin öyle şeyler sokan vs ben neler gördüm neler söylemeyim şimdi :)10 Yorumla Damacanadan sonra deodorant şişesi de girdi literatüre. :)
20 Yorumla
+1 yılZedelenme olmuştur. Acıyorsa doktora gidebilirsiniz.
10 YorumlaZedelemiş olabilirsin kuzum, dikkat et kendine, öyle kıymetli şeyleri hor kullanmamak lazım. Deodorant şişesi nedir yahu, gidip bir dildo alsana kendine. Sevgilin yok bellii...
10 Yorumla
+1 yılnasıl bir azgınlık bu ya. komple alsaydın içine bari
10 Yorumla
+1 yılerkeklere abaza diyen kızlar
bu sapıklık değilmi madem kan geldi iyice soksaydın16 Yorumla
Soran+1 yılBen gidip başkasına asılmıyorum ama merak etme kendi bedenim bu sanane ya da kime ne
- +1 yıl
kızmana gerek yok kendi bedenin naparsan yap
sen sormuşsun bizde içimizden geleni söyledik
inan dünyada her şey seksten ibaret değil seksten önemli işlerde var ama karar senin
Soran+1 yılSeksi önemli olsa gidip başkasıyla yatarım bana günah lazım degil
- +1 yıl
tek bir soru sana
yaptığın ve burda anlatman ne kadar doğru sence
inan üzmek istemem kimseyi
Soran+1 yılAnlatmak mı? Ben korktum o yuzden sordum bilgi edınıp kafa rahatlatmakta mı suç o zmn burası niye var o zamn sen niye burdasn?
- +1 yıl
korkma birşey olmaz o zaman
+1 yılNasil yaptin bir anlatsana daha once seks yaptinmi
13 Yorumla- +1 yıl
Bakireyetin giti sanirim
Soran+1 yılO gideli çok oldu sıkıntı yok
- +1 yıl
Ya iyi ozman vibrator kullanmanda sikinti yok
Doktora gitmem demen yanlış. Buradaki kimse doktordan daha net bir cevap veremez hem sağlığın hem de ilerideki cinsel hayatın için bir an önce doktora gitmelisin
10 Yorumladirekt sokarsan tabi tahriş olur, penisin şekli boşuna huni gibi değil.
10 YorumlaCem yilmazin dedigi Bu nasil bir yokluktur arkadaş :) bundan sonraki aşama yangin tüpü mü
10 Yorumla
+1 yılnekadar soktun
etı yırttıysa sorun olmaz çok gırdıyse kızlık gıttı10 YorumlaSoktu mu yoksa sadece kritois emi surturdun?
19 Yorumla
Soran+1 yılSoktum
Soran+1 yılAvon marka ya cok kalın degil zaten ama anlamdım
Soran+1 yılBilmem 12 13 falan belki daha fazla
Soran+1 yılHayır bu rolon seklinde olan degil yani bir kadın elini hani erkekler mast yaparken yapıyor ya o sekil yapsa kucuk yani
Soran+1 yılAyrıca evlenip ayrıldım yani duzenli bir cinsel hayatım vardı
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılzorlamışsın ondan dolayı başka bişi bulamadınmı deodorant şişesini kullandın.
10 Yorumla çizilme olmuş... öyle şeyler sokma kendine daha yumuşak şeyler kullan
10 Yorumla
+1 yılbüyük olduğu için birazda zorlandıysa ya az yırtıldı ya da tahrişten dolayı gelmiştir
10 YorumlaYirtmisindir bir yerine ya okadar yoklukmu cekilir biz variz burda ya
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSalatalık kullan daha sağlıklı ama organik olmasına dikkat et.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbelki zarın önceden tam yırtılmamştır
220 Yorumla
Soran+1 yıl3 yildir mı? 3 yıldır bakire degilim
- +1 yıl
3 yıldır değilsinde şişeyle v. s şeylerle ne uğraşıyosun
Cevap sahibi+1 yılsürekli ilişkiye giriyor musun ya da bu şekilde vajinana bir şeyler sokarak
Soran+1 yıl@çılgınbanker evlıydım ben ayrıldım
Soran+1 yılGirmiyorum eşimden ayrıldım kimseyle olmuyorum ama evlıyken haliyle surekli oluyordu
Cevap sahibi+1 yılbelki yırtılma önceden tam olmamıştır diye düşündüm ama bu durumda pek fikrim yok
Soran+1 yıl@ahmet5050 Hayır ya zaten moralim bozuk
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 ne konuşucaz
Soran+1 yıl@ahmet5050 yok 😞😟😭
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 özele gelmem
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 ne istiyorsan yaz burdan
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 neden konuşmak istediğini söyle o zaman
Cevap sahibi+1 yıl@ahmet5050 evet öyle
+1 yıldaha insancıl şeyler deneyebilirsin
11 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmam zaten oyle deme ilk defa oldu boyle birsey 😯😟😞
Gizli Üye(36-45)+1 yılGelseydin bana yataktan çıkarmazsın sürekli dikerdim yazık değilmi ona öpeyimde geçsin
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCok fazla zorlamışsın galiba 😂
25 Yorumla
Soran+1 yılYa birsey olur mu lutfen yardımcı olun
Cevap sahibi+1 yılZarın tam yırtılmamış olabilir önceden ondan olabilir
Soran+1 yılTamam
+1 yılSert şey sokulur mu ya.
11 Yorumlavajinal zarda yırtılma yan zarlarda
17 Yorumla
Soran+1 yılSonuc nolur yani
Soran+1 yılTamam tesekkur ederim
- +1 yıl
Vajinal fisürler veya abrazyonlar, bir kadında labia ve vajinanın diğer bölgelerinde meydana gelen kesikler veya yırtılmalardır. Bir kişide fisür olması tamamen normaldir. Bunların herkese olabileceğini hatırlamak önemlidir. Vajinal fisürler kadınlarda farklı nedenlere bağlı olarak oluşur, mesela vajinal enfeksiyonlar, vajinayı kaşımaktan veya cinsel ilişki esnasında fiziksel yaralanmalar.
Ağrı kontrol edilebilir düzeyden kronik düzeye kadar değişiklik gösterir. Vajinal fisür meydana gelirse idrara çıktığınızda çok acı olabilir. Çünkü idrar asidiktir ve fisür yanma hissine yol açar. Ayrıca, seks cinsel ilişki sırasında meydana gelen friksiyondan dolayı gerçekten acı verici hale gelebilir.
Çoğunlukla, vajinal fisürler zamanla tedavi gerektirmeden iyileşir. Ağrıyı hafifletmek ve yırtığı tedavi etmek için kullanılabilecek basit tedaviler vardır. Bunlar günlük ev eşyalarının kullanımını - +1 yıl
kapsar ve bir süre dayanır. Ama acı devam ederse doktorunuzu ziyaret etmeden önce eyleme geçmeniz tavsiye edilir.
Vajinal fisürleri tedavi etmek için atabileceğiniz ilk adım fisürlerin, yani kesiklerin üstüne ve etrafına biraz hindistanceviziyağı sürebilirsiniz. Yağ muhtemelen cildi yatıştırıp acıyı azaltır. Bu noktada kişiye biraz dinlenip kesiğin iyileşmesine izin vermesi önerilir.
Başka bir yöntem de kanyağı antiseptik olarak kullanmaktır. Bir çorba kaşığı kanyağı küvette ılık suyla karıştırabilirsiniz. Sonra 20 dakika boyunca küvete oturabilirsiniz. Alkol kesik bölgeyi başta yakabilir ama antiseptik olduğu için kesiği hızla iyileştirebilir.
Kanyak yoksa onun yerine seyreltik hidrojen peroksit (oksijenli su) da kullanabilirsiniz. Marketlerden alabileceğiniz bakteri önleyici kremler de vardır ama almadan önce doktorunuza danışmanız en iyisidir.
Birinde vajinal fisür olduğunda etkilenen bölge çok hassas ve genelde ağrılıdır. Bundan dolayı, dinlenmeyi gerektirir ve tedavilerden ba
Soran+1 yılYanma falan yok idrar yaparken acı da yok. Çok çok teşekkürler
Hıyar veya patlıcan soksaydın
10 Yorumlasokacak başka bişey bulamadın mı
14 Yorumla
Soran+1 yılHayır 😞😟 zaten cok fazla kalın da degil neden olmustur
Soran+1 yılBisey olur mu
+1 yılAy onu bende bir ara denemistim 😂😂😂😂😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılşişeye bak ne sansli zevkten catlamadi dimi
20 Yorumlabakire değilsen neden şişeyle filan uğraşıyosun
110 Yorumla
Soran+1 yıl😞😟😭
Soran+1 yılBiliyorum ama istemiyorm
Soran+1 yılGünah zına
+1 yılDikkat et kendine yapma öyle şeyler ne gerek var?
10 Yorumla
+1 yılJinekologa gorunmende fayda var
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 904 cevap paylaştı. Zorlamış olabilirsin. Dikkatli ol
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıldeodorant şişesi olmaz ki ama..:(
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 478 cevap paylaştı. selam merhaba zorlamısdır gecmıs olsunnn
10 Yorumlabu aralar bişi sokma içine iyileşir 1 2 güne
10 YorumlaSevgili yap, bu gidişle düz duvara tırmanırsın
10 YorumlaDağıttın şanzumanı parçaladın içerde biyerleri
20 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkalın mıydı şişe ve içine ne kadar soktun şişeyi?
132 Yorumla
Soran+1 yılÇok degildi ama Ağlıyorum moralim bozuldu
Cevap sahibi+1 yılbakire misin?
Soran+1 yılHayır degilim
Cevap sahibi+1 yılo zaman fazla zorlamışsın tahriş etmiş olabilirsin takma geçer bir daha sert şeyler sokma
Soran+1 yılTamam sagol valla çok kötü oldum
Cevap sahibi+1 yılkötü olacak bişey yok be cadı zevk anında anlamıyorsun tahriş ettiğini sorun yok partner bul kendine bence :P
Soran+1 yılTamam yoktur de mı bısey
Cevap sahibi+1 yılgörmeden ne diyebilirim ki
Cevap sahibi+1 yılsevgilin yoksa da seks partneri bul kendine bu daha iyi ve zevkli olur
Soran+1 yılYok istemem sagol
Cevap sahibi+1 yılşişeden daha iyidir ama :D
Soran+1 yılOlsun
Cevap sahibi+1 yıl:D :D :D tamam tamam sen bilirsin hayat senin
Cevap sahibi+1 yılevliliği düşünmüyor musun artık?
Soran+1 yılBiraz zaman gecmesi lazım kötü evlilik yaşadım o yuzden artık hata lüksüm yok ve korkuyorum yine üzülmekten
Cevap sahibi+1 yılçocuk var mı? seni çok iyi anlıyorum sütten ağzın yanmış
Soran+1 yılCocugum yok
Cevap sahibi+1 yılsana değer veren sevecek biri muhakkak çıkar geçmişine ilk önce bir kalem çek kafanı toparla kötü düşünme herkes kötü değil
Soran+1 yılOrası oyle ama iyice toparlanmam gerek sagol insallah sapkın sapık degilim ve iyi yaşamaya çalışıyorum ama hep üzülüyorum ne diyim
Cevap sahibi+1 yılşuanki paylaşımınla seni yargılamıyorum zaten cinsellik bir ihtiyaç.. hep üzülen sadece sen değilsin benimde başıma birsürü şey geldi ama ümidimi yitirmedim kendimi motora verdim onunla zaman geçiriyorum.. sen evde mi oturuyorsun çalışıyor musun?
Soran+1 yılÇalısmıyorum
Cevap sahibi+1 yılkonuşmamız seni sıkıyor mu şuan?
Soran+1 yılHayır neden sordun
Cevap sahibi+1 yılrahatsız ediyor muyum diye merak ettim.. ben devam etmek istiyorum sohbete ama?
Soran+1 yılEdiyoruz yazabilirsin
Cevap sahibi+1 yılbirşeylerle oyalansan kafayı dağıtmak düşünmemek için aslında iyi olur senin için.. nerede yaşıyorsun il
Cevap sahibi+1 yılisim ne bu arada ben can
Cevap sahibi+1 yılsadece bu konuda sohbet etmek istiyorsun sanırım neyse normal bir arkadaşlıkla devam etmek istersen yazarsın iyi günler
Soran+1 yılGizlisin nasıl yazım
Cevap sahibi+1 yılyazabilirsin ama bu konuyu kapatırsan sevinirim
Cevap sahibi+1 yılsadece yanlış anlayan ben değilim sanırım o konuda sana laf sokmadım yapmam da zaten yanlış yere çektin lafı kusura bakma öf ya yazarak insan kendini ifade edemiyor özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılneden hemen gitmek peşindesin iki dakka sabrın yok mu biraz dinle hemen engelliyorsun
+1 yıltahriş oldun..
13 Yorumla
Soran+1 yılBisey olur mu
- +1 yıl
olmaz merak etme..
Soran+1 yılSagol insallah
+1 yıl2,5 litrelik kola şişesi yokmuydu
10 YorumlaZorlamadan dolayi kan gelmiştir
10 Yorumla
+1 yılDamacana yokmuydu da onu kullaniyon
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılDuvarlari zedelenmistir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. yırtılma ve zedelenme olmuş
10 Yorumla
+1 yılzarın patlamış işte.
13 Yorumla
Soran+1 yılZar yok ki bakire degilim zaten
- +1 yıl
bazı zarlar esnek olabiliyor. o yüzden öyle dedim.
Soran+1 yılTamam
Cinselliği yeni yeni mi yaşıyorsun?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBozdun mu
11 Yorumla
Soran+1 yılBozuktu zaten
Daha büyük bişey yokmuydu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 17,1b cevap paylaştı. Tahriş olmuş
12 Yorumla
Soran+1 yılBisey olur mu
Tabiki kızlık gitti
111 Yorumla
Soran+1 yılKız degilim
Soran+1 yılYa kız olsam bakırelık gitti derim ama bunun nedeni belli degil korkuyorum ondan
Soran+1 yılSagol umarım mikrop falan kadar mıyım hep temızımdır yapmadan once de kullandigim seyleri yıkarm hem
Soran+1 yılYok sagol yeterince utanıyorum zaten
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Zorlama olmustur
12 Yorumla
Soran+1 yılBirsey olur mu
- Devamını Gör (7)
Devamını Gör(52)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > Mastürbasyon yaparken vajınama düz deodorant şisesi kullandım kan geldi neden acaba lütfen yardım edin birsey olur mu?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler