Dün adetim bitmişti bugunde mast yaptım yarım saat sonra bayağı bir kan geldi ya nedenki çok korkuyorum yardım edin lütfen dalgasına kızlığın gitti gibi yorumlar yapıp morelimi bozmayın lütfen
Cevabın nedir?
şu var adetin bitmemiş ya da tam bir temizleme olmamış vajina içine, ya da akıntı var enfekiyon olabilir, kızlıgın bozulması okadar kolay degil, için rahat olsun,
04 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim galiba adetten kalan kan o şekilde geldi
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😢
Birinci reglin tam bitmemiş olabilir bu bir kizlin zarin hariç kenar duvarina tirnagin batmis veya tahriş olabilir kizlik zarin yalan olmuş ta olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yalan olur ya içine parmakmı soktumda
+1 yılErkekler daha çok yorum yapmış kızlık zarınla ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum içini rahat tut bide çok zorlama zedeleme genetal bölgeni 😉
22 Yorumla
Soran+1 yılTeşekküt ederim 😢
- +1 yıl
Bişey yok üzülme 😉
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
27Cevap
+1 yılCok kan geldiyse kizligin gotmis olabilir ama fazla gelmediyse zedelenmistir bir sure mast tan uzak dur derim ben
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam bidaha yapmıycam bune ya
- +1 yıl
Ama yuzeysel yaptiysan bisey olmamistir korkma bir sure yapma ondan sonra aklina bile gelmez zaten iceriye birsey girmediyse bir sikinti olmaz korkma
normaldir tam bitmemiş hayz hali. endişe etmeyin. kan rengi ve şekli nasıldı?(E. ünv. tıp. fak. uzman)
12 Yorumla
Soran+1 yılAçık renk
belki yeni bittiği için ondan olabilir kızlık zarın belli olmaz tabi kızdan kıza değişir o ama yinede bir doktora git sen
00 Yorumla
+1 yılRahat ol rahat tahriş olmuştur hala bakiresin sen hiç bir şey yok öyle kolay bozulan bir şey değil o zar içine bir şey sokmadıkça bir şey olmaz zaten az bakire kız kaldı mast la bozulsaydı bakire kalmazdı :)
00 YorumlaParmak sokmadıysan korkma. Adet kanı kalmış olabilir. Kasılıyorsun o an çünkü.
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Gizli Üye(30-35)+1 yılbiraz hırpalamışsın, kılcal damarlar falan kanamıştır. Kan durmuşsa eğer sorun yok,2,3 gün oraya dokunma kendiliğinden iyileşir. İyileşmesini hızlandırmak istiyorsan bepanten krem sürebilirsin.
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılkızlık zarı gitmiştir onu belirteyim de. Bilimsel açıdan 3 cm den sonrası kızlık zarını deler geçer...
Soran+1 yılParmağımı sokmadımki
Cevap sahibi+1 yıldudakları okşuyarak yapmışsan sıkıntı yok. Ama baskı yaparak yapmışsan bir şey diyemem. Kadın hastalıkları uzmanına git, kızlık zarı testi yaptır, ne olduğunu öğrenirsin...
adetle alakalı bir kan olabilir bence, yani telaş etme kızlığınla ilgili bir sorun değildir
00 YorumlaSon mensturasyon dönemine ait sekresyonlar terk i vücut eylemiştir
00 Yorumla
+1 yıliçine birşey sokmamışsın birşey olmaz büyük ihtimalle adettinin devamı olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasturbasyon yaparak kizlik bozma ihtimalin cok dusuk 6 7 cm sokman lazim simdi seni korkutacaklar ama korkma :)
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAyrica bu aciyada katlana bilecegine inanmiyorum. Korkma sakin
Soran+1 yılTeşeküürler moral verin bana ya basıl korktum
Cevap sahibi+1 yılKorktugunun farkinda oldugum icin bu kadar inatla olmadigini soyluyorum
Soran+1 yılTeşekkürler
+1 yılAa kızım kac kere dedım sana ben kukunla oynama dıye :DDD
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKS üyeleri bu tip sorularda uzman oldu. verirler şimdi cevap sana
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMasturbasyonu nasıl yaptıgını söylerseniz açıklayıcı olabilirim
03 Yorumla
Soran+1 yılSadece okşayarak
Cevap sahibi+1 yılAdetinin geçtiğine emin msn
Soran+1 yılDün saat 5 den beri hiç kan gelmemişti gece ped flanda takmadım bitti yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılvajinal bölgeye zarar vermiş olabilirsin, infeskiyon olabilir,,
00 YorumlaNasıl yaptın tam olarak?
04 Yorumla
Soran+1 yılParmağımı filan sokmadım ya.
Soran+1 yılOkşadım sadce
+1 yılGitti. neyse sonunu dusunen zaten kahraman olamaz.
11 Yorumla
Soran+1 yılNe diyosun ya sn :(
+1 yılDemekki adetin bitmemiş.
04 Yorumla
Soran+1 yılTamamen kesilmişti ama
- +1 yıl
Kaç yaşındasın?
Soran+1 yıl18 niyeki
- +1 yıl
18 yıldır bozulmadıda masturbasyon yaparkenmi bozulucak?
- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılİçine birşey girmedikten sonra sorun olmaz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAdetin tamamen bitmemiş demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılelini soktun mu neyle yaptın?
02 Yorumla
Soran+1 yılOkşayarak
Cevap sahibi+1 yılreglin daha geçmemiş demekki korkmana gerek yok
Gizli Üye(30-35)+1 yılParmakladıysan bozulmuş olabilir
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır öyle yapmadın
Cevap sahibi+1 yılOkşadıysan sadece kızlıktan değildir
Bişi mi soktun?
01 Yorumla
Soran+1 yılHayır
kızlık gitmiş :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılElini mi soktun
03 Yorumla
Soran+1 yılHayı
Soran+1 yılAllahım korkudan yazamıyorumda ya
Cevap sahibi+1 yılSanmıyorum bir şey olduğunu ama bir uzmana danış
+1 yılparmakladın mı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGecmis olsun
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkan koyu renkmiydi.
04 Yorumla
Soran+1 yılYok çok koyu değil
Cevap sahibi+1 yılbelki adet kanın az kalan kısmı mast yapınaca kan akışı hızlandıgından dışa atmış olabilir. içine birşey soktunmu peki
Soran+1 yılYok sokmadım
Cevap sahibi+1 yılbu güzel. o zaman o senin adet kanın. bir dahakine adet bittikten 2 gün sonra yap dikkat et. içine birşey sokmazsan kanamaz. yüzeysel baskı olmazsa zedelenmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılayna tutman lazım
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 669 cevap paylaştı.
+1 yılSalçadır belki...
22 Yorumla
Soran+1 yılİyiki dalga geçmeyin dedik
- +1 yıl
Sorunun cevabını ancak jinekolojik muayene verir.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne