3 aydır sevgili oldugum kişi başka şehirde yaşıyor. Bizde bu yüzden kamera açıyoruz. Kamera açtıgımda soyun gibi şeyler söylüyor. Sizce sevmiyor mu?
Evet
Hayır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
En başta belirtmek lazım ki seks ve ciddiyet birbirine rakip iki kavram değildir. Ciddi olan , seven seks yapmaz kadar mantıksız bir düşünce olamaz bence , pek çoğuna göre ciddiyetin zirvesi evlilik , çok ciddiyiz nikahı kıydık , ciddiyeti de göstermek için seks yapmayacağız mı diyecek millet.
Neyse diğer kısma gelince birisi sana ne kadar ciddi yaklaşıyor , değer veriyor bunu en iyi sen anlarsan , çıplaklık istemesi ya da istememesi üzerinden burada ne kadar yorum yapsak boş olur.
Hepsinden öte ne kadar güveniyorsun , hayatında ne statüdesin , gelecek için adımları var mı yoksa ileride şantaja konu olur mu bunlar , seni tatmin aracı mı görüyor tüm bunları sadece ama sadece sen hissedebilirsin.
Seks ciddiyetsizlik demek değildir ama tüm hayatınıza bakarak sen karar vermelisin görmesi gerekli mi sorun mu olur
Teşekkürler
Sakın... sonra ilk tartıştığınızda internetten izlersin video' nu... Kocan istese - yalvarsa bile yapma... insanoğlu çiğ süt emmiştir.. Hiç bir şey yapmasa kaydeder bilgiyar veya telefon bozulur istediği kadar üst üste 1000 kere silsin o görüntüleri.. Çok kolay bir program sayesinde geri alınabiliyor herşey hafızadan.. İnternet böyle görüntülerle kaynıyor.. full yani.. bunları derleyip toplayıp satanlar bile var.. ne resim atın -- nede açık bir kıyafet giyin konuşurken.. öyle bir memlekette yaşıyoruz ki.. geçen gün daha sopaladım birini.. tesettürlü önde giden normal yürüyen iki bayanın popolarını cep telefonu kamerası ile arkalarından yürüyüp - takip edip çekiyordu biri.. annenide çekiyormusun böyle dedim..
hayır tabiki soymaya çalışan erkek değil oranı buranı kapa diyen erkek değer veriyodur bence. Ben mekanda montumla oturtulduğumu biliyorum
ilişkinize göre arkadaşım her seviyorum diyen sevmez her cinsellik isteyen de kullanmıyordur tek bir olaydan biz bunu anlayamayız
Cevap
27Cevap
Ya burda her kasarin lafina bakmican orda kim bilir kac sevgilm dedigi vardir sen bana guven , gercek seven kisi cinsellik dusunmez ilk asamada hersey tamam olduktan sonra olur bu isler sktr git de gider o sakin soyunma internetede atar hic belli olmaz o davara.
Sevgiyle, cinsel istek ve birini arzulamak farkli hisler :) ama sevip sevmediğini bir erkeğin anlamak zor.
nasıl bir beyin var sizde anlamıyorum ki hiçmi çalışmıyor, benimki bana fazla bir kısmını vereyimde gerçekleri gör :)
Sakın soyunma kim olursa olsun günün birinde aranız bozulursa o gürüntüler başına bela olur kendine yazık edersin
3 ayda ciddi dusunmek
Erkek arkadasin gercekten cok ciddi biri.
Kızım sacmalama seni sevmiyor tabii o çocuktan hemen uzaklaş.
Evet isteyebilir normal dir. her isteyen erkekte ciddi dusunmuyor diye birsey yoktur
Sevgiyle alakalı birşey değil bunlar, çünkü bende yapıyorum bunları, ama iki taraflı bir istek olduğu için Alan memnun veren memnun öyle bizimkisi
seven kişi öyle demez, sadece senı o tur ilşki için istiyordur, haberın olsun..
herkes aynı değildir ama insan sevdiğini arzular :) ama sapık olan öküz hemcinslerim de var malesef
O görüntüleri daha sonra konusuz görüntüler çekmek için kulanmasın, dikkat et...
Tabiki hayır, bunu sorman bile saçmalık..
3 Aydır çıkıyorsunuz ve senden soyunmanı istiyor ve sen halen sevgilim diyorsun. Sence de bu "sözde" ilişkide başka şeyi sorgulaman gerekmiyor mu?
ciddi dusunen adam öyle yapmaz
Hayır istemez sakin açma
Acma kaydeder goruntulerini
insan sevdiği kişiden böyle birşey istemez
Yuzune bakmaya kiyamaz
bence seviyor
yavrum siz saf mısınız
Fantazide sınır yok...
seven erkek evlenir
kullanmaz
Evlenir seven erkek o zaman hep soyar
sadece sanaldan mı görüştünüz bu güne kadar?
Sevmekle alakası yok sadece soymak bunun amacı.
istemez
Kavga ya da ayrilikta tehdit eder
Adam ciddi işte, ciddi ciddi seksin peşinde
3 ayda ciddi ilişki ve kamera da soyunma?
Sevmiyor
İstemez.
amaç belli defet
Anket dikkate allll
Hayır, İstemez, seni kullanıyor
istemez
belli olmaz orası :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar