gun icinde normal konusuyoruz falan ama gece oldumu cinsellikten baska konu acmıyor. ben kapatmaya calıstımmı da kabahatlı oluyorum. surekli agzımı arıyor sorular soruyor. acık konusmak istedıgını anlıyorum uyarıyorum bu sefer bana kızıyor beni tanımıyor musun diye. bunları bu kadar konusmak istemesi normal mi?
Cevabın nedir?
Adam seni arzuluyor istiyor demekki. Ve bu güzel birşey sürekli reddersen gözü baska kızlara kayabilir (Ben öyle düşünürdüm). Eğer seni istemeseydi beni sevmiyor mu diye düşünmen lazımdı. Haftada bir konusabilirsiniz iki haftada bir konusabilirsiniz bu konuları bunları bunlar olmalı zaten.(Tabi ilişkiniz belli bir evreye geldiyse ) Tabikide seven erkek sevdiği kadını cinsel yönde hayal eder. Kimisi bunu belli etmez içinde yaşar. Kimiside senin erkek arkadasın gibi içinde yaşayamaz. Kafana çok takma. Ve bir örnek vermek gerekirse. Tanıdıgım bir erkek arkadasın 1 yıldır devam eden bir ilişkisi vardı kız arkadasıyla cinsel yönden hiç bir şey yaşamadıgını ona kıyamadıgını sölerdi. Ama gel gelelim adam ayda bir keraneye gidiyor ihtiyacını orda gideriyormus. Bu daha mı iyi yani tatlım. ?
10 Yorumla
+1 yılnormal tabi seven sevmeyen diye ayırma ERKEK bu. en entelinin romantiğinin bile cinsel yönü ağır basar. istisnalar var tabi
25 Yorumla- +1 yıl
normal bişey yani. güzel bişey demiyorum ama normal bişey
Soran+1 yılkızlardan bir sen normal demişsin. bilmiyorum canım ya kafam karıstı. devam etmelimiyim sence boyle konusmaya?
- +1 yıl
Ya bebeğim erkek bu sonuçta konuşmak zorunda değilsin tabi ama sevip sevmeme bunla ölçülmez. Anlarsın zaten hareketlerinden. Seni sevmeyen biriyle bunları konuşup istediği şeyi verme ona tabi ama gerçekten sevdiğine inanıyosan bunlar sadece ilişkiye renk heyecan katar. Benimde 8 aylık bir ilişki var konuşuyoruz çekinmiyoruz yani aşık olduğunada eminim kullanmaya çalışmıyo. Onu en iyi sen tanıyosundurr. Seni kullanmak içinmi birlikte yoksa gerçekten seviyo ama bunlarıda bir erkek olarak konuşmakmı istiyo bunu ayırt ettikten sonra konuş bence sorun olmaz
Soran+1 yılzorunda degilim ama istedigini biliyorum
- +1 yıl
Benle bunları bu kadar konuşmak istediğine göre kullanıyosun falan tarzı konuş. Ben bunu denemek için söylediğimde bişey söylemedi ama elimi bile tutmadı sonra. Seni kullandığımı düşünme sakın ben sana aşığım istemediğin bişeyide yapmayız zaten demişti. O tarz konuş tepkisine bak bir
Kardeşim, kusura bakma ama sen konuşmak istersen beraber konuşursunuz. Kapattığında neden kapattın diye kabahatli oluyorsan seni seks objesi olarak görüyordur. Nedir yani? Telefonda konuşmak istemiyorsa, ben saygı gösterirdim. İnsan biraz anlayışlı olmalı içinde biraz aşk kırıntısı bile olan biri konuşmaz. Aşık olan empati yapar çünkü aşk bir olmaktır. Seni anlayamıyor, bence tekrar düşün bu insanla ilişkini.
37 Yorumla
Soran+1 yıldirek kabahatlisin demiyorsa cocuk gibi keyfi kaciyor
Soran+1 yılsevmedigi kesinlesti zaten :)
Soran+1 yılyazılanlarla onun davranışlarını kıyasladım öyle oldu :)
Soran+1 yılaynen :)
+1 yılKızlar bunu unutmayın bir erkek cinselliği ön planda tutuyorsa sizi değil vucudunuzu seviyordur
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
19Cevap
+1 yılHepiniz sapıksınız lan sen yorumlara bakma yav. aklar dalgaya vuruyor. Seven insan sevdiğiyle böyle şeyler konuşmaz yaşadım diyen kullanıcı sen sevmiyorsun burada çıkıp aşk doktorluğu yapma git önce sevmeyi öğren.. (beni dinle kız olmanın saygı duyulur bir yanı olmalı diğerlerine inanma) ben sevgilimin yanında cinselliği bırak cinsel terimleri bile kullanmıyorum onunda hoşuna gitmiyor.. Konu mecburen açılsa bile uygun tasvirlerle hemen kapatıyoruz..
34 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var canım insandan insana değişir o. Abartma istersen...
Soran+1 yılhic konusulmamasindan da yana degilim ama biraz fazla duskun gibi
- +1 yıl
Ya arkadaşlar cinselliği bilmeyen kız var mı ya da erkek iki tarafında bildiği bir şey sadece yaşanır (ilişkiye bakış açısına bağlı). İkimizin de bildiği bir şeyi sevgilimle sürekli konuşuyorsam sevgilime. Sevgilime bakış açım farklıdır.. Gelgelelim günümüzde kızlar böyle erkeklerden hoşlanıyor çılgın çekici görünüm altında cibsellik zaafı olan tiplerrle
- +1 yıl
Zaten gerçek seven Sevdiğine kıyamaz onu çılgınlığa sürükleyen asosyal ama yakışıklı tipler Sevdiğine kıyar da cinsel sohbette eder.. Dünyada sevgilimi kalmadı eleyici olun çok kız cibsellik yüzünden omzumda ağladı
Abi sevgiyle cinselliğin alakası yok bunu bir öğrenin ya. Seven de ister cinselliği sevmeyende. yok seviyorum kıyamam falan yok. Bu bir İHTİYAÇTIR. Şu cinselliği çok büyütmeyin ya. hayatın en doğal şeyidir. senle değil de başkasıyla mı konuşsun?
42 Yorumla
Soran+1 yıloda aynı seyleri soyluyor. ben diger erkeklerin goruslerini almak istedim sadece
Erkek sonuçta o başkasıyla konuşması hoşuna mı gider
25 Yorumla
Soran+1 yılnormal yani sence?
Soran+1 yılo kadar işe yarıyor yani :)
Soran+1 yılkonusmak yararima o zaman :D
+1 yılHayır yani gerçekten seviyorsa sorun olmaz bence çünki bende öyle konuşurum ara sıra ama seviyorum :) sırf içi rahat etsin diye selam laştığım kız bile yok çevremde
12 Yorumla- +1 yıl
nickinden belli oluyo zaten evet :ddddd
- +1 yıl
Sen bakma resme ismime, Çok önceden izlerdim artık izlemiyorum hiçbirşey :) Evlilik bir yandan Yasal seks olarakda geçer ;) ve şuda var bazen sırf zevkin için konuşursun veya yapmak istersin bazende sadece onu istediğin için onunla yapmak istersin :)
Cinsel Yaşam konusunda 16,2b cevap paylaştı. seks konuşmak hem keyifli hem de sağlıklı bir durumdur. Ama tabii ki tabu olabilecek konuları herkes kolay kaldırmayabilir. Bence biraz daha detay bilgi verirsen daha net cevap veririm.
10 Yorumlayav arkadaş ben anlamıyorm bu kızları çocuk kımınle paylaşsın bunları baska bırıyle mı? sevgilisiysen tabıkı sana acıcak paylasmaya konusmaya çalısacak. bu normal tabi bellide bir dozu var ama normaldır
02 Yorumla
Soran+1 yıltamam dozunu asmıyor sadece farklı gozle bakıp bakmadıgını anlamaya calısıyorum
Kesinlikle ayrılmalısın. Amacı belli. Seninle bu konuştuklarını arkadaşlarına bile anlatıyodur emin ol. İşini bitirdikten sonra yüzüne bile bakmaz. Benden sana tavsiye 1 gün bile bekleme, ayrıl.
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 309 cevap paylaştı.
+1 yılBen bırak öyle konuşmayı bakmaya dokunmaya kıyamazdım ama şimdi yabancı ellerin koynunda aşık olan insan için her zaman ikinci plandadır cinsellik
10 Yorumla demek ki o seni tanımıyormuş.. çizgiyi çek mesafeyi koy
00 Yorumla
+1 yılRuhumuzda olan bişeydir bu gayet normal gündüz kalp ile beynimiz çalışır ama gece olunca bel altı devreye girer
00 YorumlaKonuşma ilgilenme alakadar olma sonra niye beni aldattı diye yazarsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 451 cevap paylaştı. Sonra gider birinin kucağına aldattı olur :) :)
02 Yorumla
Soran+1 yılkonusmalımıyım yani?
+1 yılGece erkeği seyi yönetir normal bizde öyleyiz
10 YorumlaBeyne kan gitmiyor gece
01 Yorumla
Soran+1 yılgitmiyor aynen :)
Ooo sevdim delikanliyi ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılneden :)
Normal lendimden biliyom
00 Yorumla
+1 yılben konusmak basksınıda bilmem