Sevgilim ayrıldıktan sonraki ilk görüşme için gel görüşelim akşamda sevişelim dedi. Kabul etmedim. Sizce seviyormu?

4 yıllık ilişkim vardı sevgilimle ayrıldık. Snra bu bana hep mesaj attı. Hep ilk adımı atan o oldu. Sonra bana dedi sen hep yok olmayı bliyosn emek vermiyosn. Ben üniyi kaazandım iki yıldr baska sehirde okuyorm bu hep msafeleri söylüyor sorun ediyordu. Ben ona sadk oldm o olamadı. Kacamaklar yapıyordu. En snnda sevmiyosan gt dedim hakkınıda helal edecekmisin dedi. Snra geri 10 günlüğüne gelmiştim memlkete beni görmedi en son gidişime 2 gün kala gel görüşelim akşamda sevişelm özledim dedi. Sevmiyosn dedim. Seviyorum dedi. Ama ben inanmadım bitirdim. Sizce seviyormu?
Güncellemeler
+1 yıl
İlk sevgilimdi ve 4 yıllık ilişkiydi. İlişki değil sevişme yasanmıstı daha önce aramızda. Ayrıca ayrılıgımz 10 gün sürmüştü bida geri döbmüştü. konusuyorduk ama görüşelm diye 10 gün kaldım gidişime 2 gün kala dedi hemde bu sekilde. Tersledim bidaha yzmadı.
Sevgilim ayrıldıktan sonraki ilk görüşme için gel görüşelim akşamda sevişelim dedi. Kabul etmedim. Sizce seviyormu?