Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalama kızım ne sevmesi. Tensel alışkanlık o sevişelim demesi. Bak bunu başkalarından da duydum. Ayrıldıktan sonra son bir kez sevişelim demesi, tekrar başlamaya adım olarak sevişelim demesi sırf seks için. Bir erkek seviyorsa kalpten sever bu işe Seksi karıştırmaz seni kazanmak için. Yol ver gitsin...
310 Yorumla
Soran+1 yılGitmedim tersledim zaten bisey yzmadı. Ama 4 yıl dye cok canım yanıyor. Ayrıca konusuyodk ama 10 gün snra dedi görşlm dye.
Cevap sahibi+1 yılÜzülen hep kadın tarafı oluyor. Çünkü duygusal birer aptaliz.
Soran+1 yılAynen ve o demeyene kdar bende demedim görüşelm dye.
Cevap sahibi+1 yılSil onu aklından bence. Numarasını silmek falan filan değil. Zihninden sil gitsin. O kadar emeğin dönüştüğü hale bak...
Soran+1 yılÖyle çok istyrmki onu kalbimden aklımdan atmak.. 4 yıl ve ilkim yıllarca izi kalacak acısı büyük.. Ama o beni böyle basit görüyomş bndan snra olmam onnla
Cevap sahibi+1 yılBen 7 senelik ilişkimi bitirdim. Ben bitirdim. Pişman da değilim. O kadar emek verdim biliyorum. Daha 18 yaşındaydım. ... Ömrüm onla geçti. Ama çok safmisim. Neyi beklemisim o kadar bilmiyrm. Herkes yoluna. Tek başına hür ve bağımsız... Çok güzel böyle...
Soran+1 yılOndan snra baskasını sevebildin mi
Cevap sahibi+1 yılEvet. Ama sadece ikisi oldu. İkincisi de şerefsiz çıktı çünkü... Dikkatli at adımlarını. Mantıklı ol. İlişkiye başlarken mantıklı ol sonra duygusal baglarsin zaten
Soran+1 yılBende bundan korkuyorm zatenya sevememekten ya da baskasını seversem yine aynı seyleri yasamaktan. Ama aklım basıma biseyden dolayı geldi evlenmeden bseyler yasamamam gerektgni anladım
Cevap sahibi+1 yılKeşke benim de bir dusunme şansım olsaydı... Hayat işte. Emin ol aynı şeyleri yasamiyosun. Çünkü serefsizlerin çeşidi farklı. Sen sadece temkinli ol. Saf olma gözün açık olsun iliskide
En İyi Cevaplar
seni kullanmak istiyor anlasilan ayrildiniz felan sakin evet diyip kanip gitme kendini rezil etmis olursun
11 Yorumla
Soran+1 yılGtmedim zaten. Ama 4 yıl bnu kabullenemiuorm. 10 gün ayrı kalmıstık
Seven adam kaybetmekten korkar bu bir. ikincisi gel sevişelim demez seni gördüğü anda heycanlanır gözleri dolar bu iki. ücüncüsüde bir erkek uzaklığı bahane ediyorsa rahat durmayan bir tiptir günahını almak istemem onun ama öyle düşünen birinden de sana pek hayır gelceğini sanmıyorum.
219 Yorumla
Soran+1 yılEvet 4 yıllık ilşki ve mesafeleri bahane ediyor capkınlık yapyr bide beni sucluyor. Ve ona kndini bna hatırlatma dememe ragmen aklına estgnde yazıyodu bna görüşelim dediğinde de bnu söyledi. Zaten kndisi capkın ve tipine güveniyo
- +1 yıl
ya zaten cinsel birliktelikte olmuş bir erkek bir kere bunu yaptıysa gene ister istiyacı oldugu zamanlar sana mesaj atıyordur uzun bir ilişki olmasıda cabası ama senle cıkarken başkalarıda hayatında olduysa artık alışmış olabilir sen bu riski göze alamazsın ilerde cok üzülebilirsin dikkatli düşünmen lazım yanlıs birşey yapmadın
Soran+1 yılEvet sanırım dediğinze göre sevgisi btmiş sadece sevşmek ve alıskanlk kalmıs benimle ciddi değil.
Soran+1 yılTersledim sevmiuyorsn dedim zaten görşmedim onu hic görmeden okuluma döndüm. Okdarda özlemiştm ama gtnedim. Oda bsey yzmadı snra
Soran+1 yılÇok haklısın. Ben ilk svgilim ve ilk onnla yasadım 4 yılımı paylaştm. Demek sevmiuormus
Soran+1 yılYani ayrılmamz söyle oldu. 10 gün ayrı kaldık snra o ayrılmıstı bidaha döndü. Knşmaya basladık ve memelekete gelecegmi bliyodu knştk geldiğimi söyledm ne zaman beni göreeksn dedim. Pzar izinliyim dedi. Bnde carsmba dönecektm. 10 gün kaldım gidişime 2 gün kala knşmamıza ragmen yeni dedi görşlm hemde bu sekilde. Ve bazen erken ckıyodu dısarda oldugu halde dmiyodu. Snra dedgm gbi tersledm bida yzmadı
Soran+1 yılÖzledim dedi. Sevmediğimi nerden ckarıyosn dedi. Ama ben sevmiyosn dyip tersledm yazmadı bidaha.
Soran+1 yılYa kopmus zaten koptuda btti cok sevsem bile görüşelimin sonuna sevişelimi demesi cok beni yaraladı. Bide on gün kaldım son zamanlar dedi görlşşlm hmde bu sekilde. İnşallah unuturum onu
Soran+1 yılYa bide o bana görüşelm dmeden bnde görüşelm dmedim özlememe ragmen ondan bakledm ben belmişim dye. Oda pzar dedi işte bu sekilde
Soran+1 yılOnun demesi gerekti bence ben gelmişim sncta baska yerden geldiğimide söyledm
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılsizi değil ; sevişmeyi seviyor.. o yüzden gel görüşelim demiş.. :) lütfen dürüst ve sadakatli erkekleri - size - kalbinize çok değer veren erkek arkadaşları seçin.. seçiminizi yaparken...
26 Yorumla
Soran+1 yıl4 yılık sevgilisini beni bu kadar basit görmesi cok zoruma gtti
- +1 yıl
:) :) :) hemde gidişinize 2 gün kala arıyor... insanları tanımak çok çok zordur.. ne kadarda mücadele etseniz tam olarak iç yüzlerini çözemezsiniz.. Bence öyle tiplerden uzak durun derim.. Gerçi o kendini önceden çok belli etmiştir ama... ahh işte şu kızlarda kaybedicem erkeğimi korkusu yok mu yaa. bir takım açıkça ortada görünen şeyleri görmemezlikten gelme duyguları yok mu... Hele hele kaybetmemek için herşeye boyun eğen kızlar yok mu... Çooookk yazık işte.. Oysa ufak bir hata mı hemen şuuuttt.. noolcak ki sanki.. en fazla 1 ay üzülür - ağlarsın... .. mutlaka bir gün doğru düzgün olanı çıkacak karşısına elbet...
Soran+1 yılAynen çok çok çok haklısınız. İlkim diye ve 4 yılın hatrına katlandım hep. Ama hep beni scladı yinede. Ve zaten 10 gün ayrı kalmştk dönmştü bana. Ayrıca knşydk zaten ama demiyodu görşlm dye 2 gün kala dddi bende gtmedim
- +1 yıl
Kendinize duyduğunuz saygıdan dolayı uzak durun öyle insanlardan.. Sizinle önce sevişmek aklına gelmeyen ; siz onun yanında olduğunuz için mutluluktan havalara uçacak erkeklere şans verin hep... sevişme - seks 2. nci planda kalsın.. iki tarafta istiyorsa oda olsun ama hep 2. nci planda kalsın.. Size hiç solmasını istemeyeceği çok çok narin bir çiçekmişiniz gibi davransın hep...
Soran+1 yılEvet Allah razı olsn tesekkürler güzel söylediniz
- +1 yıl
ne demek.. rica ederim.. hep mutlu kalın...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Gitmeden yatircak seni iste bu kadar saf olma canim ya.
13 Yorumla
Soran+1 yılBen onu svdim ve cidden saftım masum yani neden ahımı alıyor ki üstelik svmiyosan gt ah etmeyecegm dedim oda hakkını helal edecekmsn dedi ama knşmaya devm ettk ve bnu dedi bnds tersledm yzmadı
Soran+1 yılSevmiyor haklısınız
+1 yılO ne lan gel görüşelim akşamda iki sevişiriz. Bu kadar ele ayağa düşürmeyin. Aklın varsa geri dönmezsin.
20 YorumlaAçık sözlü bayaaa😁
Seviyor seni bundan hiç şüpheniz olmasının☺😊11 Yorumla
Soran+1 yılOnu çok özlemiştim masum bir şeklde yani sadece onu görmek yeterdi bana. Ama o dmeden demedim görşlm dye. O dedi hemde bu sekilde
Iki meme tutmak istiyor
Daha once tuturduysan canı cekmistir11 Yorumla
Soran+1 yılDaha önce 4 yıllık ilşki oldugu için sevişmiştk. Ama sncta o durumda bnu söylemesi tuhaf. Ve görşmedim okula döndüm zten ama seviyormu acaba
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSeviyor ve neyi sevdiğini de söylemiş zaten. Her şey çok açık değil mi?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu cesaret nerden geliyor ona daha önce seks yaptınız ya da seviştiniz mi?
115 Yorumla
Soran+1 yılEvet 4 yıllık ilişkiydi bakireyim ama sevişmiştk.. Ve o durumda bana bnu söyledi.
Cevap sahibi+1 yılÇırılcıplak mı seviştiniz?
Soran+1 yılYani evet
Cevap sahibi+1 yılÇocuk tadını aldıysa bırakmak istemez aşırı mı zevk aldı o gün?
Soran+1 yılYa zaten uzakta okuyorm ondan mesafeler var.. Capkın bir tip. Baskalarıylada oluyodr
Cevap sahibi+1 yılPeki kıymetini bilicem söz dese yarın jartiyer giy sevişelim dese ne dersin? Rahatlamam lazım dese
Soran+1 yılHayır ne alaka. Zaten görüşelimin sonuna onu ekledi dye görşmedim. Bndan snrada onnla knşmayı dşünmüuorm. Knşsam dahi sevşmem
Cevap sahibi+1 yılonun için jartiyer giymem diyorsun yani.
Soran+1 yılSorun bu mu yani? Rica ederim baska yöne cekmeyin konuyu. Ben o.. pu değilim. Sadece güvendm dye bişeyler yasadım psmanm zaten ve gtmedm
Cevap sahibi+1 yılTabi değilsin canım kim dedi öylesin diye. Aşk olsun çırılcıplak başkasıyla sevişen onunla aynı yatakta yatan öyle mi oluyor :D Aaaaa
Soran+1 yılİlk kez onnla yasadım üstelik 4 yıl dye güvendim. Yapmamam gerekirdi ama psman oldm bu benim o.. pu oldgm anlamına gelmiyor.
Cevap sahibi+1 yılaynen gelmıyor tabi gelmıyor :D sen nmslusun her çırılcıplak sevişen öyle mi oluyor. Kerhanedekilerin hepsi namuslu :D
Soran+1 yılNe kadar ön yargılısınız.. Kendimi kötü hissediyorm zaten masum değilm artık farkındayım. Birine güvenmenin bedelini cok agır ödüyorum zaten. Pişmanım. Ama sevince yıllarını verince evlilk vaadi olnca insanın gözü kör oluyor hataya dşüyor. Bende bir hata yaptm.
Cevap sahibi+1 yıliş işten geçti artık kr... dekilerde pişman tabi ama artık onların bir adı var.
Soran+1 yılHayat bu yadırgadn sey bigün basına gelmden ölmzsin bnu unutma.
Gizli Üye(30-35)+1 yılBöyle karaktersiz lerden utanıyorum maalesef
Bence üzülme hatta Sevin kurtulduğun için17 Yorumla
Soran+1 yılBeni sevmiyor yani tek derdi sevişmekti. 4 yıl ve ilkimdi çok üzülüyorum. Yani bide o demeden ben demedm görşlm due
Cevap sahibi+1 yılÜzülme değmez
Cevap sahibi+1 yılAnladığım kadarıyla yaşadıklarına üzülüyorsun
Soran+1 yılEvet hemde çook
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ilerisi oldu
Soran+1 yılOldu işte bseuler
Cevap sahibi+1 yılNe kadar ilerisi merak ettim cidden
He seviyor evlenecekmiş.
13 Yorumla
Soran+1 yıl4 yıllık ilişki.. Bitirdim tamamen görşmedm ama cok canm yanıyor. Sizce dgrumu yaprm
Soran+1 yılKullanıuor yani
Seni değil, organlarını seviyor
11 Yorumla
Soran+1 yılYani tek derdi sevişmek
Ne özlemesi o başka bişey yapmayı özlemiş.
113 Yorumla
Soran+1 yılBendd aynısını söyledm. dedim beni değil sevişmeyi özlemişsn dedi ikisinide özledim senide sevişmeyide. Dedim hayır sevmiyosn. Yani bids 10 günlügne gelmiştm gidecegme 2 gün kala görşelmi söyledi hemde sevişelm seklnde
Soran+1 yılKonusuyodk ama görşlm demedi ogün izinliyim dedi ama aradgmda da dısarılardaydı.
Soran+1 yılYani o gün görüşelim bugün akşamda ssvişelm dddi ama benmle ondan öncesinde de knşydu görşlm dmedi 10 gün boyunca son 2 gün kala ddi bnu
Soran+1 yılNye yapıyor ki bnu bna ben ona bsey yapmadım svmekten baska
Soran+1 yılYani sen sevsen böyle davranmzdın. :(
Soran+1 yılPeki tesekkürler :(
+1 yılSeviyor mu bilmemde sevişiyor ortada
11 Yorumla
Soran+1 yılYani yalnzca sevişmek için görşmek istedi kabul etmedim bidaha yzmadı
Cinsel Yaşam konusunda 17b cevap paylaştı. Sever öper koklar seks yapar bay der
11 Yorumla
Soran+1 yılSadece sevişmek istedi yani. Bide o demeden ben demedm görşlm due zaten
+1 yılSevmiyor tabiki :)
13 Yorumla
Soran+1 yılÖzledim seni seviyorm ne alaka dedi. Ben tersledm bidaha yzmadı
- +1 yıl
cinsellik yasamak için diyor
Soran+1 yıl4 yıllık sevgilisini bu kdar basit mi görüyor
+1 yılSevse sevişmeyi katmazdı.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevmio salak olma seni sevişmek için cagırmış.
113 Yorumla
Soran+1 yılYani amacı sadece sevmesecd sevişmekti
Cevap sahibi+1 yılYani yüzde bin öyle emin ol 😉 yılların boşa gitmiş oduna vermişsin bundan sonra 1 sn ayırma bence
Soran+1 yılHaklısınız
Cevap sahibi+1 yılAnkara da mı yasıosun
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılBende 3 yıllık ilişkimi bitirdim zorda olsa unutuyo insan merak etme 😉
Soran+1 yılUnuttm inşallah ve zaten onu diynce kndimi kötü hssttm yani ona güvendim dye bseyler yasadım ilkez onnla ama beni o.. ou gbi sevişelm görüşnce dedi cok agrıma gtti
Soran+1 yılUnuturum inşallah yani zor olacal ama
Cevap sahibi+1 yılİlişki oldu ise kötü ama olmadı ise zor kurtulmussun.
Soran+1 yılBakireyim. Ama bsyler ysandı psmanm
Cevap sahibi+1 yılBakire isen pişman olma. Tabi anal da kötü ama. Neyse herseyi burda konusmak istemem konusmak dertleşmek istersen dinlerim. Muhabbet için saol
Soran+1 yılOnuda yapmadık
Cevap sahibi+1 yılGüzel üzülme. Takip etsene
+1 yılAzmış sadece
14 Yorumla
Soran+1 yılYani beni basit görüypr
- +1 yıl
Basit mi evet
Çünki kadın teslim olunca basitleşiyor
Soran+1 yılOlmayıncada bırakılıyosn
- +1 yıl
Bosver bıraksın teslim olma
+1 yılSevmiyor gitme
11 Yorumla
Soran+1 yılYa gitmedim zaten ama uzakta okuyorm cok özlemştm su an döndm okuluma zaten ama canım yanıyo
+1 yıl4 yıl nasıl dayanmış sana.
03 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki
- +1 yıl
emek vermemişsin
Soran+1 yılVerdim. Ama ona göre yeterli değilmiş. Uzakta okuyorm dye böyle yapıyor
+1 yılsevişmeyi seviyor bence.
10 YorumlaSence?
11 Yorumla
Soran+1 yılbir seviyor bir sevmiyor gbi. Ama sevişmeyi katması işte sizlere danısmak istedm ama gtmedm zaten görşmedm tersledm
+1 yılHyr..
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılson bir zükeyim demiş adam açıkca ne sevmesi:D
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevişmek derken neler yaptınız ki
06 Yorumla
Soran+1 yılSevişme işte ayrıntıya gerek yok bakireyim. İlşki anlamnda bsey olmadı
Cevap sahibi+1 yılSeni sevse kalbin için uğraşır bedenin için değil. Tatmin olamıyor ondan sana dönmüş
Soran+1 yılÇok canım yanıyor Şu an 4 yıl güvendim. Seviyo gbiydi. Ama bu görşmemesi 2 gün kala gel görşlm akşamda svişlm demesi beni cok yaraladı
Cevap sahibi+1 yılHayatından 4 yıl gitmiş olabilir ama en azından daha ilerde sorunlardan kurtuldun nerden dönsen kar üzüldüm dertleşmek istersen yazabilirsin
Soran+1 yılTesekkürler
Cevap sahibi+1 yılArkadaş mıyız normalde?
+1 yılseni sadece delik olarak görüo
00 Yorumla
+1 yılSevdiğinden değil..
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 889 cevap paylaştı. bir bitmediniz
09 Yorumla
Soran+1 yılNden
Soran+1 yılKonusuyodk zaten ama bana onu dedi
Soran+1 yılGitmedim zaten.. İlk sevgilim ve 4 yıllık ilşki diye yediremiyorm direk bnu söylemesini ve görşmenin aonuna bnu eklemesini. Yani bide 10 gün kaldım son 2 günde bnu dedi ondan önce görşlmde dmedi
Soran+1 yılGtmedim ve btirdim ama canm yanıyor işte
Soran+1 yılİnşallah ya
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeviyor ama Seksi
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevmiyor o gevşek.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat