Şimdi siz anal ,oral,sürtünme tarzı faaliyetlere girdiğiniz andan itibaren bakire olmayacaksınız artık.Sonuc olarak vajinal ilişkiyede girseniz birşey değişmeyecek sizin adınıza.
Asıl soruya gelelim şimdi.
Gözlemlerim,okuduklarımdan yola çıkarak ;
Ne kadar kayganlaştırıcı kullansanda ,ne kadar tahrik olsanda ilk önce acıyı göze alıcaksın .
O acıyı hissettikden sonra zaten keşke merak etmeseydim diyeceksin ..
Artı oradaki dışkının penisi sarmaladığını ve girip çıkarken yaptığı kokuyu bir düşün.
Üçüncüsü popon üzerine oturmakda zorlanabilirsin .
Yaptıkdan yarım saat sonra tuvalet ihtiyacın geldiğinde tutamayacağını görürsün .
İki üç gün içinde geçecekdir bu durum ama uzun süreli yapıldıgında yırtılmalara sebep olur .
Bi kere dene istersen ..1413 Yorumla- +1 yıl
Vaybe :) aslansın konuş kim tutar seni :) +1
- +1 yıl
tanıdığım bir kadın var. şimdi 40lı yaşlarında ve analı herşeyden daha çok seviyor. gençliğnden beri de yapıyormuş. bu dediğin sıkıntıların hiçbirini de yaşamıyor. dahası dışkı anüste beklemiyor. bağırsaklarda bekliyor. bunu da ilk okul mezunu o kadın söylediğinde dank etmişti. haklıydı ;)
- +1 yıl
aslında kadın tek eşli değil. demekki hepsinden memnun. işin ehli olan da galiba karşı taraf değil. aslında çevremizde anal çok kötüdür diye yaygara koparanlara sormak lazım; normal vajinali doğru dürüst becerebiliyorlar mıymış? çok abartılı olmadığı sürece analı bir zararı olacağını hele hele abartıldığı şekilde bir zararı olacağını sanmıyorum.
Soran+1 yılKişiden kişiye değişir ben sadece sordum
- +1 yıl
Bundan ötürü sakat kalan bile var ya..
Soran+1 yılsevgilimin beni sevip sevmemesini bu olaydan nasıl anlayabiliyolar ona hasta oldum bende
- +1 yıl
İki yılınızı ayırmışsınız birbirinize elbet seviyordur ama bu ömrünün sonuna dek süreceği anlamına gelmez.Az çok burdakı soruları görüyorsundur.Bugün birine cevap verdim.Sevgilisiyle ilişkiye girmeye baslamışlar ve çocukda soğuma olmus.Sen güveniyorsan karsında ki insana .Denersin.Ve gerekli bütün hazırlıkları yaparsın .Baktın hoşuna gitmiyor yapmazsın .Popo senin popon sonucta :):)
Soran+1 yılcidden senin gibi mantıklı konusan ınsan kalmamıs.Tesekkurler :)
Soran+1 yıldenemeden bilemeyiz :)
En İyi Cevaplar
yorumlara baktım herkes kendi kafasına göre bir laf atmış ortaya en sinir olduğum şey insanlar şurada soru soruyor karşıdaki kızın sevgilisini erkeğin sevgilisini bilmeden kullanıp atacak diyor böyle insanlar kendileri böyle oldukları için başkasını da kendileri gibi zannediyorlar. Ben böyle insanları herşeye bir kulp takan insanlar diyorum
Soruna gelince canım sevgilin prezervatif kesinlikle kullansın kayganlaştırıcı yoksa krem kullanın anüs bölgesine iyice sürsün önce tek parmağını daha sonra iki parmağıyla genişletip girmeye çalışsın penisin baş tarafı girerken biraz acı olacak çok zorlamadan duraksayarak devam etsin yavaşça girerse kolay olur ama baya bir acı olacaktır .. inşallah zevk alırsın .. :)112 Yorumla
Soran+1 yılOf helal olsun ya sonunda ınsan gıbı bı ınsan soruma adam akıllı cevap verdi. Benimde öğrenmek istediğim bu millete ne oluyorsa :)
+1 yılTemizliğinize dikkat ederseniz vede krem gibi detayları atlamazsanız bişey olmaz sevgilinde acele etmeycek tabi sonra gerisi kolay ama fazlada yapma nede olsa orası o iş için değil senin sağlığında önemli tabi korkulacak bir durum yok sevgilin kibar olsun yeter sende kendini zevkin içine bırak rahat olursun kafana takma senin keyfin yorumlarada takılma onlarında sana karşı biraz garezi yok sadece senin mağdur olmanı istemiyorlar bazıları tabi diğerleride baya bir saymış gibi sen sevgilinle geçireceğin güzel dakikaları düşünnn bayan :))
00 Yorumla
şurada olumsuz yorumlara verdigin cevap'a göre sende bu duruma cok isteklisin bu anı yaşamak istiyorsun heycanlısın ama pek mutlu olmazsın .. hiç yapmamıssın cinsellik yaşamamıssın anal ilişkiden bahsediyorsun hadi oral neysede.. anal sizi aşar. cok matrak birşey degil birde karsındaki acemi ise bu işleri bilmiyorsa kıcını mundar eder ne üzerine oturabilirsin nede tuvaletini tutabilirsin haberin olsun bu işi yaparken 1-2-3 defa degil 100 defa düşün. cünkü sonucunda birisi zarar görürse her türlü bu sen olursun.
131 Yorumla- +1 yıl
Helal ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
+1 yılte allam herkes tuvaletini tutamazsın, seni sevseydi bunu istemezdi demiş. aldırma kimseye, ikinizin arasında olan bir şey, herkes istediğini yapar arkadaş. tuvalet tutamama olayı çok fazla yapılırsa gerçekleşir, bir kerecikten bir şey olmaz. sadece bir kaç gün poponun üzerine otururken acı hissedersin, başka bir şey yok. gelelim konuya, kesinlikle kayganlaştırıcı kullanmanız gerekiyor, diğer türlü çok zor. acıyı en az hissedeceğin şekil ise link bu olacaktır. herkes zevk alamaz sana bağlı, biraz acıtacak.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılkullanıp köşeye atıcak var mıiddasına giren? adam ihtiyaclarını gidericek seninle.. sonra işi bittiginde cekip gidicek.. sen daha cinsellik ney onu yaşamamıssın kalkmış analdan bahsediyorsun.. anal yapta gör ebeyin şeyini o delik ne bicim genişliyor oradaki kaslar ne bicim acılıyor biliyormusun tuvaletini tutamazsın.. kıcının üzerine oturamazsın..
91 Yorumla
Soran+1 yıloldu o zaman iyi günler
Biz erkekler dar olan şeylerden zevk alırız. Vajinal seks yapılmadığı durumlarda anal yapan insanlar oluyor. Sorun şurdan başlıyorki anüs kalın bağırsağın bir uzantısı ve oraya penis girdiği zaman orda dışkı tutan sinirler hasar görüyor ve zamanla kanlı dışkılama durumları ortaya çıkabiliyormuş. ben birkere denedim ve güzel olmadığını söyleyebilirim. Anal ilişki yerine oral seks yapılabilir
37 Yorumla
Soran+1 yılo kadar çok gerizekalı var ki seks hayatımı siktiler iki dakkada
Soran+1 yılönsevisme sadece
Soran+1 yılonu çok istiyo.denemedik
Cinsel Yaşam konusunda 344 cevap paylaştı. Oral yapmakta sorun yok ki.. ağzı olan yapıyo bunu :))
Anal için ise, Tekniklerini doğru uygularsanız ve arkadaşının aletinin boyutu fazla büyük degilse zevk alman mümkün.. ama ayda maksimum 2 defa yapma hakkın var.. fazlası deliği bozar :)
püf noktalar şunlar;
- mutlaka kayganlaştırıcı jel, krem vs kullanmak
- o bölgeye parmak ucuyla gevşetici ve rahatlatıcı masaj yapmak,
- anüsü parmakla alıştırıp yeterince genişlediğinden ve p*nisin girebileceginden emin olmak
- ilk girişi yavaş yapmak
Ayrıca kadın birleşme anında asla kendini kasmamalı, panik yapmamalı, ve ani hareketlerde bulunmamalı..
ilk birleşmede ilk 2-3 dakika boyunca acı duyulabilir, git-gel'ler sonrasında bu duygu zevke dönüşür.. hatta 10. dakikadan sonra acı tamamen ortadan kalkar.. :)
kolay gelsin..00 Yorumlahayat senin bedende senin istediğini yap, zevk konus8una gelince erkek zevk alır, ama bayanın zevk alıp almaması kişiye göre değişiyo sanırım alıyorum diyende var almıyorum diyende...
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılya ne zevki deli misin hastalıktan başka bişey değil ilerde büyük tuvaletini bile tutamaz duruma gelirsin bence burdan kimin ne dediğine bakıcağına netten araştır ve ne kadar zararlı olduğunu gör
62 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılmadem eleştiriye açık değilsin soru sorma o zaman eksilencek bişi demedim sağlığını düşünüp yazanda kabahat
Soran+1 yılpeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılkorkulacak 2 durum var. birincisi acı, ikincisi ileride tuvaleti tutamama korkusu. benim erkek arkadaşımda istemişti.bazıları çok zevkli diyor bazıları çok acıyor, oturamıyorum, genişlemiş hissediyorum diyor. ben bunları düşünerek yapmak istememiştim.
00 Yorumla
+1 yılyorumlara bakılırsa kimseyi dinleyecek bir kişiliğe sahip değilsin zaten karar vermişsin onay bekliyorsun çok merak ediyosan yap ama anal sexin bu kadar merak edilecek bir olayı yok
11 Yorumla
Soran+1 yıltamam tamam tamam
yapabilirsin, zaten ondaki de merakla başlamıştır yoksa en zevkli pozisyon önden yapılırken alınan zevktir.ama dikkatli ve alıştırarak olmalı yoksa zarar görebilirsin kayganlaştırıcı muuhakkak kullanılmalı ben hiç yapmadım bu arada :)
00 Yorumla
+1 yılYap sen yap :) canın yansında gör ebeninkini tersten :) ayrıca ileride tuvaletini de tutamazsan bilemiyorum yani :)
47 Yorumla
Soran+1 yılbenim tuvalet derdim seni mi gerdi :)
- +1 yıl
Senin sanal sexin bizi mi gerdi :) Git nerden vermek istiyorsan ver o zaman :D
Soran+1 yılsanal sex ne alaka ya :) sana atla diyen de olmadi :)
- +1 yıl
Anal demek istemiştim. Atlamadım zaten burdan oraya yetişemem :)
- +1 yıl
Cevapları beğenmiyorsan bir daha sormazsın olur biter. Yok soruyorsan da cevapları kaldıracaksın. İlerisi gerisi yok bu işin...
Soran+1 yılhaklısın:)
- +1 yıl
Çok şükür )
+1 yılbiraz geç olabilir ama bu sana yardımcı olacaktır :) link
00 Yorumla
+1 yılilerde altına sıçarsan o zaman bu günlerine lanet edeceksin.
42 Yorumla
Soran+1 yılher yapan altına mi sıcıyo yani merak ettiğim de bu
- +1 yıl
evet. kakalarını tutamıyorlar.
bunları yaptıktan sonra insallah bakireyim diye gezinmezsin ortaliklarda canim benim. Ayrılırsanız da baska erkekleri kandırmazsın insallah.
70 Yorumlabaşta canın yanacaktır ama alışınca inanılmaz zevkş oluyor(muş)birlikte oldugum bayanlar öyle söylüyor ki bende cok zevk alıyorum denemeni tavsiye ederim ama alışkanlık halinede hetirme
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSoruyu soran arkadasin tespitlerine katilmakla beraber dunyada anal sevmeeyenler die parti kurulsa kesin ana muhalaefet turk kadinlarindan olusurdu :) bir kisi zevk aliosam dese linc edecekler valla onu :)
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 367 cevap paylaştı. insanlar ac gozludur bunu unutma. sen analdan uzak dur ilerde mutlaka hemoroid yani bagsur olursun demedi deme
30 Yorumla
+1 yılOral'da hijyen'e dikkat edilirse, büyük bir sorun yaşamazsın ama anal için sorunlu bir ilişki derim. Acılı bir ilişki olur ve tahriş ve kasların zorlanması sağlık sorunlarına neden olabilir.
10 Yorumlasaçmalama sakın o hatayı yapma o senınle oynluyo onden isterse ileride ewlenırsın belki ondan senle zaman geçirip sevişmek amacıyla onları istiyo
22 Yorumla
Soran+1 yılhehe tamam
Soran+1 yılharbiden sanane yani :D hey allahım ya :D
+1 yılbaşına kalma diye böyle yapmak istiyo bunuda bil istedim
184 Yorumla
Soran+1 yılah şu gereksiz önyargılar.. yanlış bilmişsin
- +1 yıl
hayır sen gereksiz yere güvenmişsin aşık olduğun için böyle düşünüyosun bir kaç ay sonra sana doyup bıraktığında anlarsın nasıl olsa bekaretini bozmayacak ya..
Soran+1 yılher erkek bir degil.
- +1 yıl
devam et bayan sabitfikir
+1 yılanal seks ya da oral seks, vajinal sekse bir alternatif değildir. deneyebilirsin ama anal seksi alışkanlığa çevirirsen fiziksel olarak zararlarını görürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılanal olarak zevk almazsın orda alabileceğin zevki iletecek sinirler yok...ama oral yoldan sevgilini mutlu edince sende mutlu olabilirsin kişilik meselesi
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılharika olucağına garanti verebilirim biz hep yapıyoruz burada milletin salladığı gibi durumların ortaya çıktığı falanda yok neler uydurmuşlar öyle ya kafalarından
20 YorumlaYap sen, sorun yok. Ben onay veriyorum. Ben yıllardır anal yaptırıyorum hiçbir problem yaşamadım. Hatta eskisinden daha sıkı, daha sağlam.
00 YorumlaBence artık bazı şeylerin vakti gelmiş sabırlı davranırsanız zevkli bir cinsel yaşantınız olur ilişki esnasında acaleci davrabmayın yeterki
00 Yorumlaeğer partnerin sabırlı davranırsa zevkte alırsın hoşunada gider ama önemli olan hijyen ve sabır. tuvaletini tutamama gibi bişey söz konusu değil bu arada öyle olsaydı bütün p*rno yıldızları çocuk beziyle dolaşırdı.
111 Yorumla- +1 yıl
P*rnolarla gerçek seksi birbirine çok karıstırıyorsunuz .
- +1 yıl
ey allahım ya bütün bir cümleden p*rno kelimesini alıp yanına seksi koyup bunamı bağladın helal olsun. bu arada hiç seks yaptınmı veya anal sex merak ettim. sen sormadan ben söylim anal seks çok yaptım değişik kişilerle hiç bir kız gelipte sen naptın altıma kaçırıyorum demedi bu kadar çocuk olmayın ya.
Soran+1 yılhelal olsun ya :)
- +1 yıl
P*rno yıldızları işinin ehli insanlarla seks yapıyorlar .Hiç birinde dışkıdan eser var mıydı izlerken?
Bagırsakları boşaltılıyor.Envayi çeşit krem vs kullanıyorlardır.Anal sexs bende yaptım .Tecrübem olmasa kalkıp konusmam zaten .Soran arkadaşım sana tavsiye.Hadi diyelim ki canın yanmadı,sağlık problemi de yaşamadın .Hepsini geç.Bir kere yapınca grisi gelecek ve erkek o darlıga alısacak .Vajinal sekse geçtiğinizde bile problem yaratabilir.Lütfen iyi düşün.
Soran+1 yılyapmıcam soğuttunuz cidden
- +1 yıl
taktı p*rno yıldızlarına :D ben o örneği onlar sürekli yaptıkları için verdim tabikide işinin ehli insanlar ama sanırım böyle konuştuna göre senin partnerin işinin ehli değilmiş. dışkıdan eser var mıdemendende lavman kullanmadığını anlıyorum senin için hoşça bir deneyim olmamış demekki.bu konuda bilgi ve tecrübem olduğu için yardımcı olmak istedim ne çok seviyosunuz boş konuşmayı ya.
Soran+1 yılbende çıldırıcam ya tamam kapatın konuyu
+1 yılhıç sanmam nca canın yanar gibi geliyor sadece kendi için istiyor bence vucut yapın bozulur bak benden demesi götün genişler:))))
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHak yolu varken bok yolu olmaz tatlım ahaha
51 Yorumla
Soran+1 yılahaha diyen o ağzına kaysinlar senin
Cinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. Ona zevk vericek ama sana vermeyecek.
00 Yorumla
+1 yılZevk verir daha dar ondan ama fazla yapma
00 Yorumla
+1 yılSen zevk alacağını düşünüyorsan yap
00 Yorumla
+1 yılacır ve wc ye gidemeyebılırsın
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlaşılan bakiresin :D bence bekle biraz
01 Yorumla
Soran+1 yılkomik olan?
Gizli Üye(30-35)+1 yılbi kere dene ve sen merak edenlere söyle :DD
12 Yorumla
Soran+1 yılbencede:DD
Cevap sahibi+1 yıl:)
Gizli Üye(36-45)+1 yılbakiremisin ? bişey sorucam da
06 Yorumla
Soran+1 yılevet?
Cevap sahibi+1 yılya bakireliğin giderse korkmuyomusun ?
Soran+1 yılarkadan bakirelik mi gidermis?
Cevap sahibi+1 yılönden yaptırcan mı peki ? ayrıca bakireliğin fiziksel olarak dursa bile şuan yaptıklarınla ve arkadan ilişkiyle bakire olduğunu mu sanıyosun ?
Cevap sahibi+1 yılailenden falan korkmuyomusun hiç
Soran+1 yıloff yeter artık ya sizene kardeşim sizene
Bir kere dene, sevmesen yapmazsın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAnal yapma bence.
29 Yorumla
Soran+1 yılSebep?
- +1 yıl
Zararlı ve canın yanar.
Soran+1 yılzararlı taraflı ne
- +1 yıl
Anal bölgende çatlak oluşabilir.Ağrı olur yapma derim kesinlikle.
- +1 yıl
İkna oldun mu?
Soran+1 yılbılmıyorum
- +1 yıl
Anlatmaya çalıştım zararlı olduğunu.Lisedesin sanırım.
Soran+1 yılne lisesi ya küçücük yaşta yapan o*larla karıştırmışsın sen beni haddini bil
- +1 yıl
Merak etmişsin ondan sordum.Ne varki bunda neyse ben çıktım.Cevap gerekli değil sana sanırım.
+1 yıloral iyide anal tavsiye etmem sana...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılseni kullanp atıcak bebeğim
61 Yorumla
Soran+1 yılsanada tamam
+1 yılÖnden Yaptın mı ?
15 Yorumla
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
O zaman ordanda yapma !
Soran+1 yılkimseyi ilgilendirdigini düşünmüyorum
- +1 yıl
O zaman yap !
Soran+1 yıltamam!
+1 yılyap ne istiyorsan
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılasla yapmamalısın.
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat