Sevgilimle anal seks .. bende istiyorum biraz ama kararsızım..

erkek arkadaşımla üniverstede aynı sınıftayız.ve uzun bir ilişkimiz var .daha önce sürtünerek yana handjob flan çok yaptık bir kerede o yaladı beni ama ben yalamadım kamerada striptiz yapıyorum ona karşısında kendimi okşuyorum dansçıyım dans ediyorum, ben onunlayken arkadan parmaklamasına izin veriyom flan ama o arkadan girmek istiyo artık . bana dedi ki eğer geldiğinde gözlerinde korku ya da istememezlik görürsem bişey yapmam bile merak etme flan dedi. senin isteğine bağlı tamamen dedi. karar veremedim daha önümüzde nerden baksan 4 sene var.. sizce çok acır mı yapmalımıyım ?
Güncellemeler
+1 yıl
kızlık zarının benm için ve ailem için de pek bir önemi yok ben ruhsal sağlığımı düşünüyorum ve Türkiye gibi bir yerde bir onla bir bununla özel birşeyler yaşamak istemiyorum hepsi bundan ibaret. Ayrıca şöyle birşey var ben gerçekten çocuğunu doğurabileceğime inandığım bir adama vermek istiyorum önden . namusluyum değilim kimseyi ilgilendirmez . bu benim seçimim .beni yargılamanız için geçtiğim yollardan geçmelisiniz.
Sevgilimle anal seks .. bende istiyorum biraz ama kararsızım..