Sevgilim bana oral yapıyordu ayrıldık eski sevgilim istiyor canım istiyor napmam lazım?

sevdiğim çocuktan ayrıldık gerçekten seviyorum 2 buçuk hafta oldu zaten orala karşı aşırı zaafım var çok severdim bana yapmasını ama bitti neyse eski sevgilimle buluştuk bana hala zar kafalımısın dedi hala kimseyle olmadınmı falan dedi aslında çocuğun dudaklarına yapışcaktım cinsel arzudan dolayı ama konu orala geldi ve birçiok kişiye yaptım dedi seçiciyimde dedi benim midem gitti öpemedim neyse bana oralı öyle bir anlattıki gel sana da yapayım kime yaptıysam uçtu falan dedi benim daha önce yaptığımı bilmiyor bir kere yaptım zaten ayrıldım dediğimle yaptım. bu eskisiyle öpüşmüştük sadece canım çok istedi ama çocuk yakınımdada oturuyor napmam lazım yaptırsam dert yaptırmasam dert vajinamda çok güzel değildir yatakta bırakıp gidebilcek bir tip napım ben şimdi ya
Güncellemeler
+1 yıl
ya diğerini severken onla olmam farklı olmazmı ne bilim vicdan olarakta rahatsız oldum ama istiyorumda
Sevgilim bana oral yapıyordu ayrıldık eski sevgilim istiyor canım istiyor napmam lazım?